8
feb
Seneste opdatering: 8/2-13 kl. 1756
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Idag har vi tecknat en prenumeration på Dispatch International

Attentatet mot Lars Hedegaard avgjorde saken. Vem som tog sig före att försöka skjuta Hedegaard vet vi fortfarande inte, även om misstankarna går i en viss riktning. Dock vill vi med vår prenumeration visa, för vad det nu kan vara värt, att vi inte accepterar att fria debattörer, även om de företräder av PK-eliten oönskade åsikter, utsätts för mordförsök. Vår prenumeration är också en protest mot att den svenska politiska och mediala eliten, till skillnad från den danska, konsekvent vägrar att fördöma attentatet. Idag heter vi alla Lars Hedegaard. Vi vet att åsiktspolisen Expo läser bloggen, och vi hoppas att de åtminstone för sin inre syn kan se vårt rakt utsträckta långfinger. Verkeligheten.

I am now going to take out a subscription to Dispatch International and hope people will join me in doing so here. If that is indeed why the assassin called, then let’s spread the risk around a bit. Let’s make it the most gloriously widely-read publication out there. Since the attempt on his life, Lars has invited me to write pieces for Dispatch International and I have already told him that it will be a pleasure and an honour to do so.Douglas Murray: The cowardly and hypocritical media abandons Lars Hedegaard

Vi gillar olika och vi slår tillbaka

Idag publicerar Aftonbladet på nätet denna bild av vad de kallar tidningens “kvinnliga profiler”. Vad är det de ska slå tillbaka mot? Näthatet, dummer. Men det är inte det jag vill säga två ord om. Det är en helt annan sak. Aftonbladet har ju gjort sitt namn känt inte minst för kampanjer som “Vi gillar olika” där man förväntas ansluta sig till en statligt dirigerad multikulti-ideologi. Men se på bilden av tidningens kvinnliga profiler. Finns det en enda kvinna där som inte är etnisk svensk? Kanske finns det en eller två, men jag har svårt att se vem det skulle vara. Jag känner ju igen i alla fall fyra-fem stycken av dem (de har namnen Linderborg, Magnusson, Röstlund, Sköld, Lundberg och Mellin) Ingen av dem har arabiska, somaliska, afghanska eller andra utomeuropeiska namn, så vitt jag förstått. Det går bra att starta mediakampanjer, betydligt svårare är det att själv leva i de miljöer vi andra förväntas godta. Men de har gott självförtroende, dessa “profiler”. Det förstår man när man tar del av budskapet: “Vacklar vi så vacklar demokratin.”

gillar

För övrigt vill jag påminna om att någon i tisdags försökte mörda Lars Hedegaard, en av de främsta förkämparna för det fria ordet. Det innebär inte att jag vill ursäkta den misogyna pöbel som flockas på nätet. Men rätt ska vara rätt, det finns en ännu farligare pöbel på gator och torg och ibland är den beväpnad. I Lars Hedegaards trappuppgång hade den skarpladdad pistol. Thomas Nydahl

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

På http://www.d-intl.com/ foregår opdatering, og det er godt opdateringer foregår. Men, opdatering ville være endnu bedre hvis det foregik mens de samme sider blev vist i den udgave de har før opdateringen foregår. Eventuelt mens et lille logo på siden der vistes, der var under redigering, fortalte at opdatering foregik. At bestille et abonnement på avisen er fra USA i kommentar nævnt til en af artiklerne på http://larshedegaard.info/en/ til lokalt bemærket værende rodet, og uden en ordentlig oversigt. At kunne få internetudgave- abonnement til udgaver med et sprog såvel som internet-abonnement til at kunne læse artikler på hvilket som helst… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Kulturskat.
Jeg er i besiddelse af Georg Brandes (1842-1927), samlede værker
udgivet i 1899 og hvad værre er, jeg har sgu også læst dem.
Jeg skriver i al beskedenhed på en lille Georg Brandes biografi, om denne fascinerende
danske (europæiske) kultur personlighed. Den bliver først færdig efter sommeren – men i kan godt begynde, at glæde jer.

Mvh. Allan Hansen.

Lightmann
Lightmann
8 years ago

I videoen med Robert Spencer, taler de om (lige efter 2 minutter) at der i DK har været tale om at lukke broen til Sverige, for at beskytte folk. Hertil vil jeg da lige sige at det har jeg da ikke hørt om, ikke at jeg ikke støtter den ide, for det gør jeg da bestemt. Men, er der nogen der har hørt tale om at lukke broen i MSM?

Angela
Angela
8 years ago

Jag undrar om dessa kvinnor på Aftonbladet någonsin tänkt tanken att det finns människor, kvinnor, som är rädda för dem? Känner sig utsatta för deras övergrepp och hat och förträngda verklighet? Att de någon gång tänker tanken vilka representerar vi? Nej, det verkar inte så . Har de någon gång slagit dem att det finns kvinnor som tycker de företräder något mycket obehagligt? Att de framstår som en klick kvinnor som inte har något gemensamt med andra kvinnor utan bara kör sitt lilla egna race och ser på varandra i skrattspegeln? Har de någonsin tänkt på att det finns andra… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Douglas Murray var igår på det Amerikanke radio-program ‘Radio Secure Freedom’ om attentat-forsøget på Lars Hedegaard:

“DOUGLAS MURRAY, Associate Director of the Henry Jackson Center, talks with Frank about the assassination attempt against Lars Heegaard, which he considers an “appalling attempt” to stop our freedom of expression. Yet, as Murray points out, the usual defenders of free speech are not speaking out about the incident–rather, some feel that perhaps Hedegaard simply shouldn’t have said anything in the first place.”

http://www.securefreedomradio.org/2013/02/08/defense-cuts-hit-home-strategic-economic-and-personal-consequences/

Santor
Santor
8 years ago

“Zum mitnehmen oder hierverbrennen?”

Rofl 🙂

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Lidt at grine ad ( det er vist hårdt tiltrængt pt. ) – en tysk klassiker fra Muhammedkrisen,
som jeg tilfældigvis faldt over igen 😀

http://www.youtube.com/watch?v=ELDm9rfS77A

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  Bjovulf

“Zum mitnehmen oder hierverbrennen?”

Rofl 🙂

Frank P
Frank P
8 years ago

Nu skal vi lege “gode gamle dage”: http://www.sydsvenskan.se/varlden/danskar-chockas-av-malmos-ransiffror/ “Chefen för Köpenhamnspolisens rånavdelning, Henrik Svindt, tror först inte på Sydsvenskans uppgifter om personrånsstatistiken i Malmö. Polisen i Köpenhamn för inte någon specifik statistik över personrånen i den danska huvudstaden. Så litet är problemet, menar de. ” “– Jag är chockerad över antalet personrån som genomförs i Malmö. Det är otroligt höga siffror med tanke på invånarantalet. Detta måste sysselsätta Malmöpolisen något oerhört, säger han. ” ” Han har tagit fram statistik speciellt för Sydsvenskan, som visar att endast 157 personrån (där gärningsmännen var två eller flera) polisanmäldes i Köpenhamn förra året.… Read more »

Ven
Ven
8 years ago
JensH
JensH
8 years ago

“Idag publicerar Aftonbladet på nätet denna bild av vad de kallar tidningens “kvinnliga profiler”.”

Hey, det er jo alle sammen hvide Svenske kvinder!!! Har Aftonbladet ikke nogen mangfoldigheds-politik???

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x