11
feb
Seneste opdatering: 11/2-13 kl. 1453
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bryssel 2012, 4 213

Mark Steyn har genudgivet sin tale fra sidste sommer på given foranledning. Jeg har den på video, men jeg må ikke udgive den for hans forlægger, gerne for ham. Måske er forsamlingen kontroversiel, det rammer flere og flere midt i en kontrovers-tid: Man kan have sex på TV, men man kan dårligt sige, at den der profet sikkert aldrig har eksisteret. Et postmoderne fremskridt. På grund af influenza kommer jeg ikke meget forbi bloggen de kommende dage.

A few days ago, a man tried to assassinate Lars Hedegaard in Copenhagen – an event Mark wrote about here and here, but about which the broader western media has been shamefully silent. Last summer, Mark had the honour of presenting Lars with a Defender of Freedom award at the European Parliament. Here is some of what Mark had to say:

Thank you. I don’t spend a lot of time in the European Parliament or in Brussels, and one of the few things that could persuade me to set foot here is the opportunity to say a word for the man we honour today, Lars Hedegaard.

After I accepted the invitation to come here, I received a couple of emails from prominent persons saying wasn’t I a bit worried that some of the people here are a bit controversial and it might not be a good idea to be seen in the same room as them. And that’s a fair point. Obviously, it would be far safer for one’s reputation to appear in the same room as less controversial figures such as the chaps appearing last weekend at the Muslim Council of Calgary’s big event in Alberta. Their keynote speaker was the Saudi-educated imam Dr Bilal Phillips, who’s on record as saying that every male homosexual should be executed. He later clarified his position: He only wants all male homosexuals in Muslim countries executed. “The media tends to take my words out of context,” he said. Lars Hedegaard, Defender of Freedom< ( Hedegaard er på top-fem over terrormål hos de islamistiske grupperinger. DR Søndag: Interviews med Lars Vilks og Lars Hedegaard.)

Woman Condemned for Placard Warning of Turkish and Muslim Threat to Europe

Maria Frank, a 74-year-old woman, who leads an organisation called “Association for the Future of Germany” peacefully gathers signatures calling for a referendum on whether an “Islam in Europe” centre should be built in Munich. She is constantly mobbed by antifa, green and trade union activists, so her placards are hardly visible. Despite that, she is prosecuted for incitement to hatred.

In Rotkreuzplatz the 74-year-old pensioner exhibited a placard on this day, which among other thing said that after the siege of Vienna by the Ottoman empire in 1683 now “the arrogant Turks and Muslims … [are threatening] Europe again”. The accused thus established and suggested the reference to a war of aggression, at least “implicitly accepting” that fear of Islam and Turks would be generated, argued the state prosecutor. She thus disturbed the public peace. Woman Condemned for Placard Warning of Turkish and Muslim Threat to Europe, Hetze ohne Reue.


Det var ikke meningen

med spærregrænsen. Mon ikke der kommer et forslag om at sætte den ned til 2 %, hvis det er lavt nok? Två regeringspartier under spärren.

spærre

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] year at the European Parliament, I had the honor of presenting Lars with a “Defender of Freedom” award, and noted that journalists congratulate themselves on their “courage” endlessly, far […]

Marit
8 years ago

I Oslo klarer ikke politiet å oppklare mer enn 15 prosent av forbrytelsene. Ikke særlig imponerende.

Frank P
Frank P
8 years ago

http://www.svt.se/kultur/asa-linderborg-bojkottar-debatten-om-nathat

Avpixlat har 1 mio. besøgende om måneden.

I aften er der officiel debat i Sverige. Avpixlats Dagerlind er inviteret. Linderborg derimod hyler op og råber “rasist. rasist. rasist”.

Frank P
Frank P
8 years ago

http://hd.se/orkelljunga/2013/02/12/orkelljungainbrott-kan-leda-till/

Det land er da på vej ned ad slisken hurtigere end jeg troede.

Statsministeren i en skånsk flække kaldet ÖRKELLJUNGA – 5.000 indb.

“Regeringen vill att mängdbrotten ska bekämpas. Polisen vill ha möjlighet att telefonavlyssna för att få fast ligor som gör bostadsinbrott. Statsminister Fredrik Reinfeldt gav inga löften, men var öppen för förslag, när han besökte inbrottsdrabbade i Örkelljunga.”

“– Vi har aldrig haft så många poliser som nu. Sätter vi in resurser vill vi se resultat, sa statsministern.”

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  Frank P

Telefonavlyssna? Telefonavlyssna?? Jo, jag kan förstå om Kling & Klang vill kunna lyssna på lite privatsamtal medan de äter sin korv med mos. Sätt gärna ribban lågt så kan man säkert få spana på någon rasist som sagt något misstänkt till kassörskan på Ica! Sanningen är: Svensk polis åker oftast inte ens ut till inbrottsplatser. Och gör man det tar man ofta inte fingeravtryck. Även när den drabbade själv levererat video, fotos och/eller namn på misstänkta, bryr man sig att göra något. -Ta det där med försäkringsbolaget direkt, är standardsvaret. Sverige behöver inte mer polis av samma sort, Sveriges polis… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

Här är en annan kvinna som uppenbarligen inte ser något som helst hot, utan snarare en ljusnande framtid för sin sak:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/9862662/Furore-as-Iran-ambassador-is-caught-on-video-high-fiving-female-German-MP.html

Prudentius
8 years ago

“…at den der profet sikkert aldrig har eksisteret.”

Beskrivelsen af Muhammed må blive sjov paradoksal: På den ene side, at han givetvis ikke er en historisk person, men en mellemting mellem flere historiske personer, en omskabt Jesus, en omskabt Moses, et literært-teologisk gummistempel brugt til Abbaside kalifatets teokratiske lovgivning, plus et forsøg på at få Koranens selvmodsigende kaos til at give mening … og på den anden side, at han var en bedragerisk pædofil sexgal tyv og morder.

Hvis man altså tilstræber både historisk og moralsk realisme.

JensH
JensH
8 years ago

Jeg håber virkelig, at Reinfeldt får 4 år mere. Det ville fryde mig hvis det sammenbruddet for Sveriges multikulturelle projekt kommer ‘on his watch’:

“Landskrona – en by på vej mod opløsning”

http://denkorteavis.dk/2013/sadan-lider-landskrona/

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x