26
feb
Seneste opdatering: 26/2-13 kl. 1352
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Demonstration i Sundbyberg mot våldtäkter och för kommunalt engagemang. En vanlig dag i Sverige anmäls i genomsnitt 18 våldtäkter. Mörkertalet är stort, runt åttio procent. “Dette er en antiracistisk demonstration,” siger en af bongotrommerne selvsagt. Hvad hjertet er fuldt af…at være feminist og multikulturalist, er en contradictio in adjecto. Drop bongotrommerne og forsvar jer selv. Jeg skrev det for ni år siden, da der ‘kun’ var 2.650 voldtægter i Sverige: Bevæbn jer eller tag hvad der kommer. Siden dengang er 50.000 voldtægter anmeldte i Sverige, en lille halv million, når man tager mørketallet med. Moder Svea hverken kan eller vil beskytte jer. Tværtimod, kunne man sige når man ser hvilken vej det er gået. En politiker kaldte det en national katastrofe, men tystnaden sænkede sig hurtigt over hendes unødvendigt feministiske bemærkning.

Nu er vi tilbage dér, hvor Politiken, Suzanne Brøgger, Carsten Jensen og Hanne Vibe Holst kan rose Sverige, fordi de ikke aner et klap om, hvad der foregår. Uvidenhed er kulturelitens største styrke, netop grunden til, at jeg ikke kan døje kunstnere, trods det jeg holder af kunsten. Har vi de kunstnere, vi fortjener? Antagelig. I en dårligt skrevet leder i Kristiansstadbladet kalder de i dag Vilks en ‘provokatør’. Helt forkert, provokationen opsøgte Vilks, ikke omvendt.

Vilks takker ja til invitation fra moské

Lederen af Malmö’s største moské har inviteret Muhammed-tegneren Lars Vilks til møde i moskéen. Bejzat Becirov, der er administrerende direktør for moskéen Islamic Center i Malmö, har indbudt billedkunstneren Lars Vilks, der er kendt for sine tegninger af religionsstifteren Muhammed som en rundkørselhund, til et møde i moskéen. Indbydelsen blev fremsat i forbindelse med Becirovs deltagelse i TV4 Nyheterna på svensk tv.

“Da får han (Lars Vilks, red.) forklare seg uten at noen truer ham. Alle kan gjøre feil, selv jeg, selv Lars (Vilks, red.), hvem som helst, men det er aldri for sent å angre seg,” sagde Bejzat Becirov i udsendelsen.

sin blog takker Lars Vilks ja tak til invitationen fra moskéen, men understreger samtidig, at der ikke følger en undskyldning med besøget:

“I vart fall tillkom den lilla sensationen att vd (administrerende direktør, red.) för Islamic center Bejzat Becirov sade sig vilja bjuda mig till moskén för att jag skulle kunna förklara mina RH-teckningar (rundkørselhund-tegninger, red.). Dock var det inte bara det, i TV4 kom han med vissa tillägg: ”Vi kan alla göra fel” och dylikt. Kanske är det så att man önskar att med vänlig inbjudan bringa det förhatliga objektet till den knäböjande ursäkten. Något sådant är givetvis otänkbart eftersom jag inte kan se att jag har begått något fel som behöver ursäktas. Att ifrågasätta en auktoritet kan vara kränkande för dess anhängare men i de fall det rör sig om offentlighet och politik får man i ett demokratiskt samhälle tåla sådant. Men jag välkomnar ändå Becirovs förslag och kommer tveklöst att tacka ja till detta. Det kan leda till att saken, åtminstone i någon mån, kan börja avdramatiseras.”

I Danmark endte et forsoningsmøde mellem Muhammed-tegneren Kurt Westergaard fra Jyllands-Posten og Islamisk Trossamfund ‘s talsmand Kassem Ahmad i Westergaards hjem katastrofalt, da Kassem Ahmad ikke fik den undskyldning for Muhammed-tegningerne, han havde håbet på. Svensk Muhammed-tegner takker ja til invitation fra moské

“Nonchalera Lars Vilks utställning”

Låt Lars Vilks sitta ensam med sin konst. Det var det budskapet efter att bland annat representanter från Islamic Center, kommunledningen och polisen träffats med anledning av Vilks sommarutställning i Malmö. TV 4

Asylansøgere 23 gange mere kriminelle

Hvem femte asylansøger bliver taget for at begå kriminalitet. Den reelle procent er højere.

Asylansøgere som gruppe er langt mere kriminelle end danskerne som helhed. Det viser tal fra Kriminalregistret og Danmarks Statistik.De seneste tal viser, at 813 asylansøgere gjorde sig skyldig i en eller flere lovovertrædelser i 2011 og modtog en fældende afgørelse for det. Det svarer til omkring hver femte asylansøger.

Ser man udelukkende på overtrædelser af straffeloven, var asylansøgerne som gruppe 23 gange så kriminelle som danskerne i 2011.På grund af den omfattende kriminalitet, opfordrer Rigspolitiet nu landets politikredse til at frihedsberøve asylansøgere for selv mindre kriminalitet som butikstyveri. Det sker i et forsøg på at forhindre asylansøgere i gang på gang at begå ny kriminalitet.Hver femte asylansøger begår kriminalitet, Politiet vil frihedsberøve kriminelle asylansøgere

“Jeg har i mange år forsøgt at vaske Dansk Folkeparti-snavset bort”

På Rådhuspladsen 37 og i Stockholm er fremmepolitik et æstetisk spørgsmål. Her er de gode viljer kombineret i Politikens sædvanlige damebladsstil af ‘en selvstændig erhvervsdrivende indenfor livsstil’:

Jeg resignerer; så Danmark er altså racistisk? Alle de år jeg har boet i Stockholm, ja faktisk alle de 10 år jeg har været sammen med min svenske kæreste, har jeg kæmpet for at give et retfærdigt billede af mit fædreland Danmark. Og jeg har forsøgt at vaske Dansk Folkeparti-snavset bort. Det har været svært, men jeg har aldrig givet op. Selv ikke da jeg sad ved siden af Rickard i en skihytte på skisportsstedet Åre Nytårsaften for nogle år siden, og han direkte spurgte mig, om alle danskere var racister.

Da jeg var ansat ved Danmarks Ambassade i Stockholm fik vi i ny og næ breve fra svenskere, som skrev for at hylde den skrappe danske indvandrerpolitik. De skrev for at sende en hilsen til Pia Kjærsgaard, og den ældre generation nævnte også til tider Mogens Glistrup. Gennem tiden har jeg opereret med forskellige teorier og refleksioner, når jeg har skullet forklare svenskere og andet udenlandsk godtfolk, hvad det er, der er sket og stadig sker i Danmark. Jeg lavede spin på den hårde, eller åbne tone om man vil, og fortalte, at den stille og roligt ville få renset ud i fordommene og blive erstattet af en mindre skinger tone.

At det multikulturelle samfund snart ville bundfælde sig, og derefter ville vi i Danmark alle leve sammen i respekt og harmoni.Ved seneste folketingsvalg kunne jeg og mine fellow udenlandsdanskere ånde lettet op, da indvandrerdebatten for en gangs skyld ikke dominerede den politiske diskurs. Man kunne bryste sig af at nu var Danmark kommet et skridt videre i udviklingen. Og så opvågner jeg til den barske sandhed: Et Danmark, som ikke har udviklet sig. Det er stadigvæk ’os’ og ’dem’. Alt er tilladt, der er ingen grænser for hvor meget ’det lille menneske’ får lov til at ytre sig og dominere. Dobbeltmoralske Danmark har stadig ikke udviklet sig

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
9 years ago

Det som Sverige borde införa idag på alla högstadieskolor är skilda skolor, eller i alla fall skilda klasser, för pojkar och flickor. Alla allmänna badhus borde också omgående införa skilda baddagar för män och kvinnor. Mödrar med småbarn upp till ca tre år, unga flickor, unga kvinnor, medelålders damer, tanter, fastrar och mostrar, mormödrar och farmödrar, samt gammelmormödrar och gammelfarmödrar, borde alla kunna få ha helt egna baddagar, med genomgående kvinnlig personal, och med avkopplande musik i hela badhuset. Fäder och pappor, med sina söner från omkring 4-5års åldern och uppåt, samt unga pojkar, unga män, medelålders män, samt farbröder… Read more »

vivian
vivian
9 years ago

Nå, så er HEN da ikke rigtig klog!:-))))

Slyrgraff
Slyrgraff
9 years ago

De af svenskerne besatte områder, som skal leveres tilbage, ifølge folkeretten, UDEN besættere!

vivian
vivian
9 years ago

Vaske snavset fra DF væk?! Jamen så er manden da heller ikke rigtig klog!!! Han skal da overhovedet ikke indlade sig i diskussuioner med svenskere om dansk politik. Svenskerne skal bare lade os passe vores Danmark (det, der er tilbage efter at deres forfædre huggede Skåne, Halland, Blikinge samt hele Norge) De har ikke noget at lade nogen høre og de skulle hellere spekulere på deres egne problemer, dem har de mig bekendt rigeligt af.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

I stakkels PK-Sverige hedder det altså en “hen” 😉

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Øv, altzå! – du er sgu for hurtig for mig, Steen 🙂

o
o
9 years ago

Hilmar
Kvindenaturen har sine dunkle sider ganske som mændenes . Når kulturen bliver DEKONSTRUERET af en sygelig mode-ideologi , er plan B et milioner af år gammelt adfærdsmønster . Han-chimpanser er ofte en slags Lystmordere , hvorimod Hun-Chimpanser minder om en slags prostituerede som kun føler sig hjemme som feltmadras for voldspsykopater ..
Der er ingen forbindelse mellem hvad Feministerne SIGER og hvad de GØR .

Menig 442
Menig 442
9 years ago

“Jeg har i mange år forsøgt at vaske Dansk Folkeparti-snavset bort”
Jeg har reflekteret over, hvordan den type mennesker med rengøringsvanvid, vil reagere den dag de bliver gamle og skrøbelige og ikke selv kan blive vasket, fordi de har skrubbet og skuret velfærden væk.

Axel V. Duch
9 years ago
Reply to  Menig 442

Hvad er det menig 442 siger?

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Axel V. Duch

Jeg formoder det er, at åbne grænser med åbne kasser fjerner grundlaget for velfærd. Udtrykt med andre ord.

Menig 442
Menig 442
9 years ago
Reply to  Axel V. Duch

Ironi over samtidig at have mel i munden og tro at kunne blæse. Altså at overlade alverdens socialklienter til dem, der står op om morgenen og går på arbejde (et folkefærd som ser ud til at aftage i mængde) og så samtidig tro at velfærden er statisk,

Superman
Superman
9 years ago

Hvem er det som har skrevet det debatindlægget om at Danmark er dobbeltmoralsk ?

Og skriver han noget om hvilken reaktion han havde, da hans ven Richard afslørede sine racistiske fordomme om danskerne ?

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Superman

Hende.
Maria Rosenberger udenlandskdansker selvstændig erhvervsdrivende bosat i Stockholm.

axel v. duch
9 years ago
Reply to  Superman

Det er en fordel at have laest Koranen inden man giver udtryk for racisme, had o.l. men det kraever enorm taalmodighed, og beslutsomhed, da det er det mest opslidende laeseri. En endeloes samling gentagelser, gentagelser og gentagelser, trudsler, vold og modsigelser, mindrevaerdskomplekser, hovmod og uudholdelig dumhed. Kun en slags pligtfoelelse kan faa en europaer til at slaebe sig gennem dette makvaerk.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

” Ingen filosofi er mulig, hvor frygten for tankens følger er stærkere
end kærligheden til sandhed,,. John Stuart Mill.

hilmar
hilmar
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Sandhed er Had for dem der Hader Sandheden

–ukendt

HH
HH
9 years ago

Visst är det en annan ton i Danmark – verklighetens ton sedan länge. Vi svenskar vill alltid ha konsensus – en Glistrup (han som talade om muselmanerna!) skulle inte ha en chans här. Dessvärre! Månne han inte blev sannspådd i sin ensamhet? Alltså vänner, ska vi ha det så här? Jag blir alldeles matt av vad jag läser. Och igår kom det på TV – från Afghanistan. Regeringen slår sönder fälten med opiumodling. Pengarna från dessa odlingar går till talibanerna. Och vad fick man se och höra? De stackars påtvingade odlarna skulle betala de av regeringen förstörda odlingarna med pengar!… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Här kan vi verkligen tala om sexism som förtjänar att krossas, men frågan är om vänsterfeministerna är beredda att ställa upp:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-oxfordshire-21578312

Slyrgraff
Slyrgraff
9 years ago

Jeg bor i en lille by på sjælland med et dertil hørende asylcenter. Tirsdag formiddag handler jeg i den lokale Aldi, da en bus kører ind på P-pladsen, ud mylderer en 25 – 30 unge mænd, der stormer ind i forretningen, selvfølgelig uden indkøbskurve eller vogne. De fordeler sig nu i grupper på en 4 -5 mand, der højrøstet diskuterer varernes beskaffenhed, medens de står tæt sammen. Alt imedens dette sker, er der en enkelt der har indladt sig i en vredladen samtale med bestyreren. Lige så hurtigt de kom er de nu ude af forretningen, ind i bussen og… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x