27
feb
Seneste opdatering: 27/2-13 kl. 1233
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Middle East studies student films meeting where extremist says God would support the stoning of gay men. He asked others at the event, organized by the Global Aspirations of Women student group at Manchester University, whether God would agree to gay men being stoned to death. He was told he would.

He asked if ‘in the Islamic society in which you strive for’ they would ‘feel comfortable, personally and morally, to kill a gay man?’ The chair of the meeting said: ‘Absolutely.’

She said even two gay men kissing outside the Students’ Union building would be justification for the death penalty.And if gay men were executed: ‘I wouldn’t feel remorse for that. No offence to you.’ She added: ‘It is an atrocity. In an Islamic society your basis for life is obedience to God. [Two gay people kissing] it goes against what God says.’ ‘Kill gays for kissing’ extremist Muslim tells Manchester students, Manchester University society shut down after anti-gay Muslim video expose, Homosexuals would be “killed” in ideal world, says speaker at society event.

Endnu en der kommer i fedtefadet bare for at følge, hvad koranen befaler, Aldrig resulterer det i nogen korankritik eller betænkelighed ved moskeer og muslimske friskoler, den troende religiøse nazi er altid et enkelttilfælde. . Og kvinder skal iøvrigt have tæsk, og det får de: Nearly half Saudi women are beaten at home.

Tempora mutantur, nos et mutamur in illis

For første gang nogensinde er Dansk Folkeparti større end Socialdemokraterne i en vælgermåling. Det er historisk. »Målingen er en katastrofe for Socialdemokraterne, fordi den rammer dybt ind i den socialdemokratiske selvforståelse som et stort regeringsbærende parti. Det er jo ikke mange år siden, Nyrup kaldte Dansk Folkeparti ikke-stuerene,« siger Helle Ib, Børsens politiske kommentator.Chokmåling: DF er nu større end S, Dansk Folkeparti större än Socialdemokraterna. Dansk folkeparti och (S) lika stora Dansk folkeparti ikapp (S)(klik grafik)

DF er nu større end S

Her skal ikke diskuteres – Islam er magtkamp

Han tycks vara lite mormors kråka, den gode direktör Bejzat Becirov på Islamic center. Än slant han dit och än slant han dit. Nu har han tagit tillbaka sin inbjudan. Tydligen var den framsagd i försåtlig självgodhet: Vilks komme till moskén för att visa sin ånger över att ha ifrågasatt en religiös och politisk auktoritet. Antagligen blir det officiella påbudet att vi bör visa förståelse för denna gren av mångkulturen där man talar med kluven tunga. Du skall tala med kluven tunga, Moskéinbjudan till Lars Vilks nu tillbakadragen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jacob A
8 years ago

Lidt a pro pos det der klip om homoseksuelle. Har skrevet følgende kommentar til DR1:

Kære DR

Tak for et interessant program om internationale anti-islam netværk onsdag 27/2-2013 kl 20:40 på DR1(“Et ekstremt Netværk”). For alsidighedens skyld må man vel så forvente, at I sender et program i den bedste sendetid på DR1 om radikale, islamiske miljøer en anden dag? Eller andre programmer, som problematisere aspekter ved muslimske miljøer, fx det britiske dokumentarprogram “Undercover Mosque”, som tidligere er blevet sendt på DR2 kl 23, og som afslører ekstremistiske og hadefulde meninger iblandt menighederne i adskillige engelske moskeer.

Med venlig hilsen

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Meget interessante grafer over aldersfordelingen blandt partiernes vælgere http://www.altinget.dk/artikel/de-unge-flygter-fra-s De unge flygter fra S Af Jørgen Skadhede | 18. februar 2013 kl. 10:59 MÅLING: Socialdemokratiets stærke vælgerbase er i fare for at uddø. Hos vælgerne over 55 år står S til solide 25 pct. Men de unge flygter fra partiet. Kun hver tiende under 25 år vil stemme på S [!!!], viser ny stor vælgeranalyse. Socialdemokratiet har det samme problem med deres vælgere, som aviserne har med deres læsere, og TDC har med deres kunder med fastnettelefon. De dør simpelthen. De unge vælgere vender i stigende grad ryggen til Socialdemokratiet.… Read more »

trackback

[…] »Homoseksuelle skal dø« – vi ved det, vi ved det « Snaphanen. […]

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Lotte Hansen: Derfor flygter S-vælgerne til DF

http://www.bt.dk/politik/lotte-hansen-derfor-flygter-s-vaelgerne-til-df

….

Er du overrasket over, at DF nu er større end S?

13% – Ja, det kom som et chok

87% – Nej, det måtte gå sådan [!!!]

19518 stemmer

Prudentius
8 years ago
Reply to  steen

Forhåbentligt gøre det af med dem! Det samme med de Konservative.

De har svigtet deres vælgere og dermed deres politiske opgave. Slutprutfinale med dem, jeg kommer ikke til at savne dem.

(Desværre vil de Radikale givetvis overleve, da de er et religiøst parti med en fast kerne af troende, som er meget lidt modtagelige både for sund fornuft og virkeligheden generelt. Danmarks post-moderne selvmorderiske hubris-humanistiske talibanere!)

skræp
skræp
8 years ago

Når Sverige har, så godt som, nedlagt sit forsvar er det sikkert med henblik på fremtiden. Svenske politikere ved godt at løbet er kørt, og det nu kun er et spørgsmål om tid før landet ser sine første alvorlige, muslimske magtovertagelsesforsøg. Så skulle det hele jo helst gå lidt fredsommeligt for sig – når nu det ikke kan være anderledes, og her kunne forsvaret frygtes at ville forstyrre idylen.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Tempora mutantur, nos et mutamur in illis …

http://en.wikipedia.org/wiki/Tempora_mutantur

Tempora mutantur is a Latin adage meaning “times change”, or more precisely “the times are changed” (passive). It is also stated in various longer hexametric forms, most commonly Tempora mutantur, nos et mutamur in illis, meaning “Times change, and we change with them”, or more precisely “The times are changed and we too are changed in them (or during them)” – see history for various other forms.

jdm
jdm
8 years ago

‘Kill gays for kissing’ extremist Muslim tells Manchester students.

And in other news, dog bites man, and the sun rises in the east.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x