12
mar
Seneste opdatering: 12/3-13 kl. 2300
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

mehdi pers

Förundersökningsprotokollen fra retten i Malmø er blevet tilsendt mig, og jeg har læst den. Den er yderst grundig og anmelderen har stærke beviser for sin påstand.

Imam Mehdi er set fra Danmarks synspunkt heldigvis kun svensk statsborger. Dette pik-svingeri gælder vel for romantik hjemme i bumfuckistan, og nu altså også i det queer-feministiske Sverige. Vi lever i tider med usædvanligt fascinerende alliancer: Hele det svenske hattenåle-kleresi og de værste (køns) fascister på denne arme klode i samme seng. Ikke siden Molotov og Ribbentrop, har vi på disse breddegrader set så gode venner blandt politiske kræfter, et fåtal bryder sig om.

Jeg lægger ikke protokollen online af hensyn til anmelderens identitet, men her nogle få uddrag af den yderst detaljerede undersøgelse. Hr. Mehdi bliver en dyr herre for det dybt forgældede Malmø. Han er ikke dømt endnu, men han bliver det at dømme efter beviserne mod ham. Lad ham få samfundstjeneste i en natklub for homoseksuelle i Malmø og luk broen, hvis han vil her over igen.

Mehdi är misstänkt för sexuellt ofredande genom att han dragit ner gylfen på sina byxor och dragit fram sin penis framför ansiktet på målsägande då denne suttit på huk för att koppla sin hund. Den misstänkte springer sen efter målsägande med sin penis utanför byxorna.Gxxx sa efteråt att hon var glad att han var överviktig och inte kunde springa så fort. Trots att Gxxxxx bara hade sandaler och sin valp i famnen, lyckades hon komma undan när han jagade henne. Det var nära men hon kom undan.

I efterhand googlade RM på internet på mannens identitet – då hon hade registreringsnumret på bilen. RM blev mycket uppskrämd av vad mannen sagt offentligt om hans syn på kvinnor, ” att västerländska kvinnor utan slöja ber om att få bli våldtagna” och ” det är inte lika allvarligt att våldta en kvinna som inte bär slöja”.

Han uppger att han inte gjort något och att han aldrig skulle göra något sådant. Mehdi uppger vidare att han kommer från sitt arbete i Köpenhamn och att han skulle köra hem samt att han måste på ett möte kl 21.30 på moskén. Undertecknad frågar då varför han kört om Pildammsparken och inte direkt hem då det är en omväg att åka dit. Han uppger att han brukar gå i parken efter att han ätit. Se også Afgørelse i blotter-imam retssag har lange udsigter.

Sweden is set to burst — the question is when

Sandelin og Arnstbergs Newsmil artikel oversat til engelsk

Kulturmøde i S-tog A mod Farum l er blevet lørdag d. 9/3-2013

Man kan vel sige, at hvis danskerne havde taget så meget som et gram af denne kultur til sig, så var de to kvinder endt på Rigshospitalets traumecenter.

Først og fremmest, vil jeg gerne sige tak til de unge mænd, som prøvede at holde pigerne under kontrol, som fattet og roligt forsøger at få dem til at forlade vognen. De unge mænd tog det særdeles roligt, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de sagtens kunne have overmandet tøserne, og få dem lagt ned, hvis de ville. Men de opførte sig eksemplarisk i hele denne episode, og det er godt at se. Respekt!! Håber i ser videoen.

Ingen i vognen kender pigerne, så det er ikke noget med knas i kærligheden eller noget. Dørene mellem mange af vognene i S-toget var smadrede. Jeg ved dog ikke om det er pigerne der har gjort det. Men det gjorde det svært at få dem ud af vognen. De var meget rolige i starten, men pludselig gik de amok på en af de unge mænd i vognen, som så udløser et overfald. Ufatteligt, at man ikke kan tage toget i fred.

Optagelsen stopper desværre brat, men efterfølgende får jeg en ordentlig overhaling af de vrede invandrerpiger. Da de finder ud af jeg optager, hvilket nogen vil mene er dumt, men jeg da overhovedet ikke fortryder, får jeg en omgang tæsk. Pigen med det tynde brune hår, den som råber mest af de 2, deler adskillige kindheste ud (jysk for knytnæveslag). Jeg bliver slået en masse, dog ikke ret hårdt, men jeg kan fornemme, at hun virkelig lægger kræfterne i, men de unge mænd holder hende tilbage, så jeg ikke bliver hamret løs på konstant.

Mit venstre øre blev revet til blods, de forsøgte sågar at kradse mine øjne ud med deres enormt lange og skarpe negle, hvilket resulterede i rifter omkring øjnene, på øjenlåg og langs siden af hovedet på begge sider, så blodet løb. Men jeg har ikke lagt hånd på invandrerpigerne på noget tidspunkt. Jeg er ikke en idiot. Jeg er en fornuftig dansker, som ved bedre, end at synke til deres ynkelige stereotype niveau. Lyt til hvordan de taler. Utroligt men sandt. “Wollah” mig her og “jeg sværger” mig der. Lad nu være med at gøre jer selv yderligere til grin.

Jeg slipper så ud af toget, men fandme nej, om jeg vil lade dem “vinde” ved at få mig jagtet ud af “deres” besatte tog. De slipper ud af toget og flyver på mig igen… Fedt. Jeg er på nuværende tidspunkt begyndt at blive rigtig træt af dem. Den voldelige af dem (hende der råber og skriger mest som tidligere nævnt) forsøger at rive i mit tøj og kradser mig mere i ansigtet. Den “fornuftige” af pigerne, prøver at overtale mig til at slette videoen, ved at sige det til mig gentagne gange. Selvfølgelig vil jeg ikke slette mit bevismateriale. Selvom det ikke bliver meldt. Jeg hopper på toget igen, og går ind i vognen som er tættest på lokomotiv føreren. De unge mænd holder pigerne væk fra mig. Det var rart med lidt fred. Til sidst kommer lokoføreren ud og fortæller dem at de skal stige af toget, ellers bliver de hentet af politiet. Og efter en lang forsinkelse, kører toget igen. Ja jeg synes da det er pinligt, at toget bliver forsinket, delvist pga. mig.

Sker det igen, med de samme piger, så bliver det omgående anmeldt, og denne video vil blive brugt til yderligere bevismateriale.

Jeg fortsætter i byen, som planlagt, og folk kigger skævt til mig i døren, da jeg ligner en eller anden slagsbror med de sår jeg har, og venstre øre fyldt med størknet blod. Lækkert. Men jeg skulle jo finde et toilet, hvor jeg lige kunne vaske det værste væk. Blev dog lukket ind et sted, efter de havde set noget af videoen, så de kunne se, at det ikke var min fejl. Hurra for videoen.

Hele denne seance er ikke blevet meldt til politiet. Det bliver den heller ikke. Jeg mener ikke det er nødvendigt. Hvis i kender pigerne, eller møder dem, så må i gerne vise dem videoen, så de kan se deres opførsel, og så de kan se, at de kaster mange fornuftige invandrere i et dårligt lys. Det synes jeg virkelig er en skam.

Hvis jeg var forælder til de møgunger, så havde de fået en ordentlig omgang tæsk. Men det gør man vist ikke i dagens danmark. Desværre. For det ville gøre underværker for nutidens ungdom, hvis man måtte give så ulydige unge en god gammeldags røvfuld!!

Videoen er optaget natten til lørdag d. 9/3-2013, i S-tog A mod Farum st.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Den helligt opstemte penis-imam i Pildamsparken « Snaphanen. […]

Frits Schneider
Frits Schneider
9 years ago

Man burde smide dem hjem til kamelknepperland, hvor lortet jo hører hjemme.

Hver fradag brænder jeg sgu koranen af i min pejs.

Kom og vær med!

mvh
frits schneider
eldalen 14
århus

hansL
hansL
9 years ago

Drengen i toget var nu heldige at der ikke var nogen af allans hellige krigere med toget så havde situationen nok udviklet sig noget mere.

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  hansL

Havde der været mandlige muslimer med toget, havde kællingerne ikke opført sig sådan. De gider nemlig heller ikke høre på hysteriske kællinger – de har bare ikke den samme tålmodighed.

Næ, det var en gratis omgang for kællingerne. De vidste der ikke ville ske dem noget.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

“Oder wie man mit dem Hammer philosophirt,,. Nietzsche.

I et brev til Brandes dateret: Torino, via Carlo Alberto 6,lll
20. Nov. 1888.
Skriver Nietzsche ” Jeg er når alt kommer
til alt kristendommens første psykolog og
kan som den gamle artillerist, jeg er køre svært skyts frem,,.

Santor
Santor
9 years ago

Og hvad er det første penis-imamen gør?

Han kaster han sig naturligvis på gulvet og spiller offer!

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  steen

Ha ha ha ha, 100 meter løb med erigeret lem. Ny olympisk disciplin for inklusionens skyld 🙂

Jeg er også ret sikker på at ingen glemmer den lille fede bacongris´ fedtglinsende ansigt foreløbig.

Victor
Victor
9 years ago
Reply to  steen

En af mine veninder læste sociologi, og sad på en bænk, da en etnisk hev sin microsoft op og svingede med den. Hun lukkede resolut bogen om dilleren – og klemte til. Og klemte til.

Som Tyskerne siger: Die Bücher von heute sind die Waffen von morgen….eller noget lignende.

Anonymous
Anonymous
9 years ago

De rolige unge mænd burde søge ind på politiskolen, de er eksemplariske eksempler på god opførsel og selvbeherskelse og ville blive fantastiske betjente. Man bliver sgu stolt når man ser unge mennesker tage kontrol og ansvar – verden er trods alt ikke helt af lave. Godt gået, drenge!

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago
Reply to  Anonymous

Problemet är att där du Anonymous ser en stark karaktär ser många uppvuxna i tredje världens dog-eat-dog miljö bara svaghet. Jag kan försäkra dig om att poliserna i deras hemländer gör affären kort, och det är vad de är vana vid. Känner de att du är svag, vädrar de blod, vilket videofilmaren också fick smaka. Jag säger inte att den nordiska modellen är dålig, bara att den inte fungerar på dem som inte vill inkludera sig i den..

LarsS
LarsS
9 years ago

(Jag fik inte min signatur på!)

Jag bekymrar mig inte om modstanderens styrke – det har ingen betydning!

Alfa Omega är troen på sin egen kraft!

Winston Churcill sagde mange kloge ord og han ville have været stolt over drengenes attitude:

“A man does what he must – in spite of personal consequences, in spite of obstacles and dangers and pressures – and that is the basis of all human morality”.

Ulla Nørtoft Thomsen
Ulla Nørtoft Thomsen
9 years ago

Kan godt forstå, de holder dem i stramme tøjler. Vorherre bevares. Hunnerne er ikke et hak bedre end hannerne. Hvilket selvfølgelig også siger sig selv.

Ulla Nørtoft Thomsen
Ulla Nørtoft Thomsen
9 years ago
Reply to  steen

Jeg tror også, Muhammed var klog, da han forbød dem at drikke alkohol 🙂

ytto
ytto
9 years ago

Som A Schickelgruber i sin tid,avhold eller død.

Kimpo
9 years ago

Hysteriske er alle kvinder. fed underholdning, men angriber man folk med sine negle, har man fortjent en knockout. Det er dog lidt af et dilemma at slå fra sig, når man er borger i en feminin kultur, hvor kun psykisk vold er legitim.

ps: hør hende lige den mest hidsige: “fucking bøsse”. Lige så forsømt som en white trash-kælling jeg rendte ind i for ca. 10 år siden. Mon hun inderst inde håber på en lille rask voldtægt?

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x