13
mar
Seneste opdatering: 13/3-13 kl. 1100
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan se store dele af Question Time 7 marts her. En video med en interessant, højspændt dramaturgi. Phillips taler om engelske konservatives følelser overfor Camerons parti, lige som svenskes overfor Moderaterna og danskes overfor det forsvindende Konservative Folkeparti. De har spillet deres kort af hænde ved at gøre sig lyserøde som lokummerne i en bøssefrisørsalon – intet ondt ord om frisørernes kunnen, de er lige så gode, som de er dyre, hvad man ikke kan sige om europæiske konservative. De i Nordeuropa foræret bolden til Kjærsgaard, Åkesson, Le Pen, Siv Jensen, Wilders og Ukip. Er norske Høyre den værste farce som konservative, er Reinfeldts eller Lars Barfoeds parti?

Den unge kvinde man ser hovedrystende i forsamlingen får et føl på tværs, når hun væmmes ved den ældre Phillips’ analyse. Hvis kvinder ikke havde stemmeret – ikke at jeg går ind for det, det lader sig ikke forsvare selvom det ville medføre åbenlyse fordele – havde nordeuropæiske lande aldrig haft røde regeringer, og de havde sandsynligvis haft ægte, konservative partier. Det er en kendgerning, man må æde. Kvinderne – altså et flertal af dem, og unge kvinder er værst af alle, de er ikke af denne verden, – sørger for ødelæggelsen af alt det, de selv sætter højest: Velfærd, retsstat, folkeskolen, sygehusvæsnet, kvinnofrid. Uden dem ville vore lande næppe være invaderede af fjendtlige stammer. Jeg “hader dem” ikke af den grund, som imbecile svenske journalister vil påstå i deres hensygnende pamfletter, jeg konstaterer det bare. Kritik har ikke noget med had at gøre.

Over 60 % af Europas kvinder er komplette, selvskadende, politiske idioter, mindre end 40 % af mændene er det. Man kan gøre med det faktum, hvad man vil, jeg er ikke Sigmund Freud, jeg registrerer kendsgerninger, jeg psykoanalyserer dem ikke. Går Sverige til grunde i dette århundrede, hvad jeg er ganske overbevist om, er det svenske kvinder og deres såkaldte mænd, der har udrettet det. I Sverige volder det besvær at kende forskel på de to, måske flere køn. Det er svært at finde en mand, hvis man ikke tager ud i landsbygden og drikker kaffe med en bonde eller en skovarbejder. Universiteterne er 100 % kvinder m/k. Færre universiteter ville være en stor fordel, der ikke er svær at opnå: Genindfør de akademiske krav, der gjaldt i 1965, så forsvinder halvdelen af de studerende helt automatisk et sted hen, hvor deres evner passer, sandsynligvis til arbejdsløshed. Men en arbejdsløs skovarbejder er dog langt at foretrække for en arbejdsløs genus-forsker, der har været på politisk, universitær genopdragelse.

Men I vil ryge ad Helvede til m/k, andre vil tage over og dominere jer om en generation, og trods et ægte vemod, vil jeg tænke: “It serves you right”. I stemte demokratisk for det i fire årtier, I lod jer villigt belyve af pressens bestukne landsforræddere, så det kan ikke blive anderledes. Svenske kvinder m/k får deres vilje: Mord, voldtægt, bomber, samfundsopløsning, kvindevold uden fortrydelsesklausaul. Se pressens notitser om samfundsopløsende kriminalitet, se statistikken, det bliver værre for hver dag, der gør det også i København, men vi har ikke passeret et ‘tipping point’ endnu, skønt politikerne ikke synes at ane, det findes. De vil opdage det, når Frankrig, England, Holland, Belgien og Sverige bryder sammen i etnisk vold. Forebyggende politik er ikke rigtig deres gebet, det er at foregive, de kan løse de uløselige problemer, de har skabt. Det ligger i deres jobbeskrivelse, og det er teater for historieløse analfabeter. Politikerne kan ikke løse de problemer, de har påført os. Hav det i baghovedet hver gang de fyrer øregas af i anledning af den seneste, multikulturelle katastrofe.

At ombestemme sig i Sverige nu, er givetvis for sent, men bedre end ingenting. At jeg skriver om det nu, skyldes at jeg ikke er tilstede i 2050, og jeg vil gerne aflevere min akkumulerede erfaring med Sverige gennem 50 år, mens jeg er i live. At mindre erfarne vil forkaste den, rører mig ikke en døjt, bevisbyrden ligger hos optimisterne. Hvordan synes I selv, det går? Fremad, ligefrem?

Sverige er færdigt allerede i dag, det er afgjort af demografien og alle indikatorer peger derhen. Hvis ikke, bliver det en historisk undtagelse, der kan holde sig flydende nogle år, indtil den uvægerligt synker. Sverige er kastet ud for tilfældighedernes hærgen, svensk politik er blevet et lotterispil, og i gambling mister man alt før eller siden: man mister alt, det er altid facit. Sådan aflæser en naturlig pessimist tallene og hændelserne.

Man må ikke sige det, men netop derfor skal det siges. Forbuddet skyldes udelukkende, at de skyldige vil bevare deres eget skind, som magthavere altid vil, men det er ganske underordnet, hvad der sker med dem. De har spillet deres terninger, og de må tage konsekvenserne. Overgår der dem det, de har ladet overgå menige svenskere i årtier, er der næppe nogen, der vil have ondt af dem. Hvem siger, at det kun er Lars Vilks, nogen vil slå ihjel i et Sverige i social opløsning? De er forhadte af mange, og værre bliver det. Det ligger ikke udenfor fantasiens rækkevidde, at det svenske folk gør voldeligt op med dem. Dette siges ikke af ondskab, heller ikke af ønsketænkning, men af forgæves omsorg og frygt for en tragedie. Jeg afsøger de muligheder, der findes i et land i opløsning. Kom med et mere kvalificeret bud, hvis udsigten skræmmer dig.

Og så var der Melanie Phillips fra et England, jeg glemte hende næsten, der er bragt i omtrent samme situation af Quislingen, nu mangemillionær Tony Blair (Dispatches: The Wonderful World of Tony Blair.) Der har de i det mindste en fri og facetteret presse, hvad Sverige ikke har haft i mands minde. Spar på krudtet og selvmedlidenheden til mere værdige tider. Sveriges magttro presse står til gevaldige røvfuld, og de kommer til at skrive om alvorligere had, end det näthat, de har dyrket i år. I kommer til at græde stride tårer, tøser. Journalistik er en loppetjans, der kan blive et Helvede overnight. Mundskænken går ned med sin herre, det er ikke så fremtidssikret et job, som det synes i dag. – Se Melanie Phillips in Copenhagen. og video Melanie Phillips in Copenhagen 2009.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
9 years ago

Undrar vem som har anställt Anonymous och undrar också vad han, (hon?), har i ersättning för att förfölja mina kommentarer med kränkande, impertinenta och personundergrävande förolämpningar. Han gör det för att han är så illa tvungen förmodligen? Slavdriven av sin uppdragsgivare troligtvis. Kanske är han en hatande kommunist, som inbillar sig att jag skulle hata kommunism och därmed också hata kommunister, och därmed vara en – fiende – till Anonymous? Vem vet. Undrar också om Anonymous egentligen över huvud taget är svensk. Skulle nog inte tro det som han bär sig åt. (Förmodligen är han helt enkelt sjuk och skulle… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Kravlat fram under stenen igen, pussgurkan?

Bergfast
Bergfast
9 years ago

Man behöver nog ändå konstatera att feminism är starkt sammanhängande med just – alla människors lika värde för alla – paroller, samt också med både kommunism och socialism, som ju varit samhällsrörelser som väldigt många män i många samhällen har anammat, deltagit i och framskapat. Att socialism och kommunism är ideologier och rörelser som inte har framskapats av kvinnor i första hand vet väl de flesta. Det rationella synsättet på människan som växte fram tillsammans med den ökade vetenskapligheten, som kanske började med den s.k. – upplysningen – , där just paroller som – frihet, jämlikhet, broderskap – , samt… Read more »

Bergfast
Bergfast
9 years ago
Reply to  Bergfast

Ett mycket intressant kulturellt fenomen, i anslutning till reflektionerna om de grundläggande psykologiska, biologiska, fysiologiska, sociala och existentiella skillnaderna mellan könen, och också kring de generella olika strategier för välbefinnande och harmoni som finns mellan könen, som i sin tur resulterar i olika bedömningar kring vad som är viktigt, värdefullt och väsentligt i tillvaron, är att inom den judiska traditionen och kulturens rituella sedvänjor och riktlinjer för samvaro, så finns det uppenbarligen en strikt uppdelning mellan männens kulturella ritualer och kvinnornas. Där finns tydligen olika slags krav och förordningar, och kanske särskilt inom den judiska ortodoxa kulturella traditionen, att det… Read more »

Mitt i prick
Mitt i prick
9 years ago

Steens och Melanie Phillips beskrivning av tillståndet i Sverige är till stor del korrekt. Läget är katastrofalt. Många människor är dessutom så dumma att de tror att de är duktiga, när de hyser tilltro till medias sätt att beskriva verkligheten. För egen del föredrar jag att anpassa mig till situationen. Det vill säga, att i de lägen där det är möjligt beskriva den brutala verklighet vi lever och som väntar i framtiden. Om vederbörande åhörare bestraffar min sanningskärlek med att säga att jag inte får säga sådant som är främlingsfientligt, brukar jag komma med motfrågan – Tycker du att dina… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Hvorfor er det at man så tit hører at det hele AUTOMATISK er fortabt i det øjeblik etniske svenskere eller andre europæere er tæt på at blive til et mindretal ? Logisk analyse peger i helt andre retninger . Først i det øjeblik at indvandrerene er talrige nok til at begynde at få politisk magt , vil situationen for alvor kunne forandres . Først når MASKERNE FALDER vil den politiske korrekthed stå nøjen ,og blive erkendt som den altødelæggende pestsygdom den er .. Først når dette ER sket , bliver ALT muligt , og det betyder at den rigtige holdning… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 years ago

Melanie Phillips er et elskeligt kvindemenneske.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
9 years ago

Vi känner alla till de många nackdelar som finns med manligt dominerade samhällen, eftersom dessa har ältats oavbrutet under de senaste 50 åren.

Vad gäller kvinnligt dominerade samhällen finns det dock knappast några historiska exempel. Varför så är fallet börjar bli allt mer uppenbart om man följer utvecklingen i Sverige, och till viss del även andra västländer: Kvinnlig dominans av ett samhälle leder till självmord under maximalt förudmjukande former.

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago
Reply to  Utlandssvensk

I kvinnligt dominerade samhällen så breder våldet och våldsbrottsligheten ut sig. Majoriteten av kvinnorna tror, att våld bäst möts med eftergifter och undfallenhet.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
9 years ago
Reply to  Arvid Falk

“I kvinnligt dominerade samhällen så breder våldet och våldsbrottsligheten ut sig. Majoriteten av kvinnorna tror, att våld bäst möts med eftergifter och undfallenhet.”

Ja, det förefaller stämma. Om då hela samhället möter en våldsam och skoningslös kultur (gissa tre gånger vilken…), så blir resultatet underkastelse och i förlängningen kulturellt självmord.

Bergfast
Bergfast
9 years ago
Reply to  Utlandssvensk

…..” så blir resultatet underkastelse och i förlängningen kulturellt självmord.”….. Frågan är om det ….kulturella självmordet…..ändå inte egentligen har pågått ganska så länge. Det verkar vara någonting som ….det sovande folket ….., enligt Reinfeldt, inte har varit så uppmärksam på? Kanske är det som det brukar heta, att kon inte saknas förrän båset är tomt…. Och också att alltför många beslutsfattare egentligen kanske inte har haft så mycket val. Har de haft protester, eller avvikande åsikter, så har de väl petats från politiskt inflytande. Och det som befolkningarna har valt att – konsumera – , det är vad som har… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

OT På baggrund af alle skyderier i Københavns-området prøver Politiken nu igen at lave lidt ‘damage-control’. De har dog nu inde på Rådhus-pladsen skiftet taktik, da de ikke længere prøver at skjule problemets omfang, men derimod prøver at gøre disse ‘Wild West’-tilstande til noget uafvendeligt vi lige så godt kan vænne til, på samme måde som vi har vænnet os til, at Tivoli har lukket i vintermånederne, (pånær december): “Bandekender: »Jeg tror desværre, at vi skal vænne os til, at der bliver skudt i gadebilledet« Bandekonflikten i 2008 har været med til at gøre det, der førhen var lokale gadebander,… Read more »

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago

“Det er svært at finde en mand, hvis man ikke tager ud i landsbygden og drikker kaffe med en bonde eller en skovarbejder.” Skogsarbetarromantiken flödar, ser jag. Fint, men jag menar nog att det finns män överallt i Sverige, men det i dagens Sverige är läge att hålla käft, om man vill ha lön i slutet av månaden. Fegt, det håller jag med om, men för många handlar det om en avägning mellan att överleva och sätta mat på bordet för egen maskin, eller ej – många av oss vill inte leva på bidrag av princip. För egen del är… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
9 years ago

” men det i dagens Sverige är läge att hålla käft, om man vill ha lön i slutet av månaden. Fegt, det håller jag med om, men för många handlar det om en avägning mellan att överleva och sätta mat på bordet för egen maskin,” Enligt min erfarenhet fanns det i praktiken för 10-15 år sedan i Stockholm 3 alternativ om man inte gillade immigrationspolitiken men samtidigt ville ha en vettig karriär: 1. Att hålla tyst. Detta var vad de flesta gjorde. Det som dock var mycket märkligt är att nästan samtliga inte ens vågade rösta på SD. Att uppge… Read more »

Breda Blikk
Breda Blikk
9 years ago

Noen bedring blir det ikke i Norden “kvinnefrigjøringen” er over, naturlige kjønssroller igjen råder, og skandinaviske menn og kvinner finner hverandre på nytt i nasjonale tradisjoner. Et eksempel på norsk vannvidd er at det ikke lenger er kvinner som ønsker å bo på den norske landsbygd, og heller vi ha elskere, små leiligheter og drikke caffe latte på hovedstadens kaffeer. Og norske menn må finne seg koner eksempelvis fra Russland for å bo på gårdene og i bygdene. Se på Finnmark, Norges nordligste fylke, med russiske kvinner i 50% av ekteskapene (hvis jeg har forstått rett) Men poenget er jo… Read more »

pk
pk
9 years ago

Og til Steen.
Så flot en gennemgang af Sveriges fald til klan-samfundet.
I ved, der hvor de stærkeste bestemmer pga. antallet og deres lyst og hang til
vold mod andre mennesker.
Som jeg husker det, så havde vi vel Klan tilstande i det 11-åhr.
Gad vide hvor lang tid Sverige har tilbage?
De store firmaer og de rige flygter vel først?

pk
pk
9 years ago

I tror nok, det her er løgn. Kender et sød kvinde med et godt hjerte. I ved , indvandringen forståes ved at møde op til en dialog dag,hvor indvandrekvinder laver mad. Nå, hun er rystet over at jeg stemmer på DF, så een dag ville jeg prøve at forklare hende om brutale hændelser i Sverige. Og nu, hun skreg og råbte , at hvis jeg ikke stoppede med det samme,så kunne jeg godt gå. Ret ,politisk og menneskeligt, rystende at opleve. Så jeg vil lade tidens gang indhente hende. P.S. Hun har en god uddannelse, og har rejst ret så… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  pk

Jeg tror dig skam. Jeg havde den samme oplevelse engang i 90’erne. Vi havde et vennepar – gennem mange år – en gang var de til middag hos os, og vi kom til at tale om indvandring. Jeg sagde, at jeg var bange for, at vi ville få en islamistisk femte kolonne i landet (med bomber og den slags). Kvinden råbte, at det ville hun ikke høre, og hvis jeg blev ved med at sige sådan noget, ville hun gå hjem! For husfredens skyld gik jeg over til at nyde min mad, men vi er aldrig kommet hos hinanden siden.… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Ja, så där ser det ut i Sverige också. Värst är det i storstäderna och om man har oturen att ha en “högutbildad” kvinna med i sällskapet. De flesta är närmast hysteriska och männen är livrädda för dem. Många, många gånger har jag haft privata samtal med svenska män som uttryckt kritik mot massinvandringen men så fort det kommer in en kvinna i rummet så blir de antingen tysta, eller ännu värre, byter åsikt helt. Visst, dessa män är fega men de har också goda skäl att vara rädda. T.ex kontrollerar kvinnorna i Sverige helt skolorna och daghemmen och de… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  pk

Det er simpelthen fantastisk godt skrevet Steen, og jeg giver dig ret hele vejen. Når det kommer til kvinderne tror jeg det hele skyldes frygt. De vil ikke se i øjnene hvor vores samfund er på vej hen. Det er da ret skræmmende. Første gang jeg debatterede emnet med kvinder, var reaktionen ganske rigtig totalt afvisende. Nu plejer jeg bare at sige, begynd at vænne dig til at gå med burka, for om ti år kan vi ikke længere beskytte jer mere. I har feminiseret os alt for meget til, at drenge og mænd længere kan gøre modstand. Tillykke med… Read more »

ExitSweden
ExitSweden
9 years ago

Kvinna är jag, men mitt samvete är rent. Jag har aldrig röstat på landsförrädarna. Det har inte mina systar och heller inte min mor gjort. Det är ett sorgligt faktum att många kvinnor inte förstår sitt eget bästa. Jag har förlorat många sk vänninnor efter att jag började tala fritt om mina politiska åsikter.

ExitSweden
ExitSweden
9 years ago
Reply to  steen

Du har tyvärr rätt, Steen. Jag gör i alla fall mitt för att flera kvinnor ska vakna, och jag upplever att flera kvinnor i min omgivning har börjat förstå. Att många kvinnor röstar rött och grönt beror säkert på röda och gröna partiers feministiska profil. Jag känner dock många kvinnor som röstar på “konservativa” Moderaterna, men till vilken nytta? Inget parti har gått längre i att förstöra Sverige än det blåa partiet till Reinfeldt i fusion med Miljöpartiet.

Kvinder m/k
Kvinder m/k
9 years ago
Reply to  steen

Hvis det er statistik – det du siger om kvinderne – så vil jeg gerne se den statistik. Læste engang en undersøgelse af hvem der sladrede mest i hverdagen – mænd eller kvinder. I betydningen bagtalte en tredjeperson eller snakkede om diverse intime detaljer der egentlig ikke vedkom dem. Når man målte på det viste det sig højst overraskende at begge køn sladrede lige meget. Alle de adspurgte TROEDE til gengæld at kvinder sladrer mere end mænd. Det passede bare ikke i praksis. Måske TROR du også bare at mænd procentvis er politisk mere konservative end kvinder. Men når det… Read more »

Universalgeni
9 years ago

Fed video! Lidt engagement og debativer er jo altid herligt. :mrgreen:

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x