16
mar
Seneste opdatering: 19/3-13 kl. 0121
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Krasniks research er normalt ikke dårlig, men som man kan se i min kommentarer nedenfor, var der denne gang graverende og tendentiøse fejl i den – efter at de indledende artigheder var overstået. Det skal der bare ikke være bare når Krasnik bevæger sig ud i et frontalnagreb af vidtgående beskyldninger, hvoraf de en store del var løsagtige. Jeg havde mere til over for Krasnik inden denne forestilling med Breivik, Sions Vises Protokoller, Diana West, Bruce Bawer og Charles Johnson, der meldte sig ind i de islamofile tilbage i 2007, to år før nogen kontrovers mellem Hedegaard og 266 b, og er helt marginaliseret i dag- og hele den tyrkiske musik.

Der var ingen rationelt forståelig grund til hans helomvending dengang, nogle antog, han var blevet ramt af en sindslidelse eller et fysisk traume. Året inden havde han publiceret alle mine fotos fra den berygtede Islamofobikonference i Bella Centret, hvor alverdens islamister sammen med Politiken og den yderste venstrefløj i Europa skulle baske Jyllands Posten for dens forbrydelse “mod et svagt, forsvarsløst mindretal”. Den var kønsadskilt, så jeg måtte side med Seidenfaden, Bæk Simonsen og Kamal Qureshi i stedet for de sikkert kønne, formummede kvinder.

Hedegaard skulle slagtes, ligemeget om det var med løgn og myter, og desværre var han alt, alt for venlig overfor underlødighederne. Det ligner ham ikke, men tiderne er heller ikke helt normale for ham. Skærmbilledet nedenunder blev altså helt symbolsk: Hedegaard skulle karaktermyrdes, nu han ikke blev myrdet i det rigtige liv udenfor DR 2. Nu har han fået sympati og opmærksomhed nok for DR’s smag, vil jeg gætte, “seks uger efter at Lars Hedegaard sagde at han blev overfaldet, som Krasnik var så perfid at formulere det. Det var en afslørende, sproglig nuance, mon de fangede den ude i landet? Lad os kalde den “en Mazetti” for den fremtidige etymologis skyld. (se også min mere uddybende kommentarer nedenfor)

Ta inn hele skjermen 17.03.2013 223359Ta inn hele skjermen 17.03.2013 224919
Kommer utvivlsomt på You Tube inden alt for længe. DR 2 Deadline, 30 minutter.

Lone Nørgaard skriver bla. i et længere indlæg, Det er en ommer, Krasnik!

Søndag d. 17. marts havde Lars Hedegaard været så uforsigtig at sige ja tak til et interview i Deadline 22.30. Det vil sige – det var ikke et interview, det var en standret. Lars Hedegaard skulle slagtes, og det blev han. Indbyderen og intervieweren hedder Martin Krasnik. Engang en journalist, som jeg havde stor respekt for, i dag en mand, der tilsyneladende helt har forstået, hvordan man skal gebærde sig for at være en del af det gode selskab.

Ikke mindst i DR, hvis ledelse og medarbejdere pr. definition ikke kan eller vil se truslen fra islam og den igangværende islamisering af vesten. Og dog – ud fra egne erfaringer ved jeg, at et par stykker i medarbejderstaben rent faktisk har indsigterne. Men disse få er åbenbart så manisk fokuserede på deres karrierer og skrækslagne for at kalde en spade en spade, at de dukker sig. Måske man nødigt vil miste avancementsmuligheder, anerkendelse og abefestinvitationer?

Katrine Winkel Holm skriver på Facebook:

I går blev Lars Hedegaard ikke interviewet, men afhørt af Martin Krasnik på DR2. Lars blev tæppebombet med anklager, absurde beskyldninger og Krasniks egne mistænkeliggørende ræsonnementer.

Med til historien hører at Krasnik op til interviewet havde sendt Lars flere mails, hvor han havde udtrykt sin store og beundring og sympati for Lars. Da han først havde fået ham i studiet var den sleske attitude selvfølgelig væk. Mail fra Krasnik til Hedegaard:

Jeg tror aldrig, vi har mødt hinanden, men jeg har fulgt dig ganske minutiøst siden Muhammed-krisen. Jeg er en stor beundrer af dinvedholdenhed og dit mod til at sige din mening! Det glæder mig helt utroligt meget, at du klarede det kujonagtige, rædsomme angreb på dig og er konstant forundret over den udbredte, manglende evne til at bakke dig klart og tydeligt op. Det ville være helt fantastisk og interessant at have dig i programmet til et langt interview”

Et af anklagepunkterne var, at seriøse højreorienterede islamkritikere havde taget afstand fra Lars. Som den mest prominente fremhævede Krasnik forfatteren Bruce Bawer og belagde påstanden med et citat fra 2009. Da Lars forsøgte at nævne at Bawer faktisk havde henvendt sig venligt til ham for nyligt, blev han afvist af Krasnik med, at det jo nok bare var udtryk for sympati efter mordattentatet.

Det er løgn. Bawer har de seneste to år skrevet den ene artikel efter den anden til støtte for Lars, herunder en hyldest til ham i det festskrift, som Krasnik tydeligvis aldrig havde stiftet bekendtskab med, men alligevel brugte til at mistænkeliggøre Lars.Dvs. at Krasniks egen speak var fejlagtig. Det tror jeg han er ligeglad med. Interviewet havde kun en hensigt: At fremstille Lars som en galning. Men andre interesserede kan her læse hvad Bawer virkelig mener:

“I first met Lars when I was writing my book While Europe Slept. We had dinner in a pub on Kongens Nytorv in Copenhagen and talked about the rise of Islam in Europe. I was stirred by his seriousness, his intellect, his deep historical perspective, and his palpable love of freedom and of his country. And I was strengthened and inspired – made to feel less alone and less hopeless in my own struggle – by his quiet but fierce determination to resist what he recognized as a threat to both his freedom and his country. The torments he has been put through in recent months by the Danish judiciary have only proven that he was right all along about everything he has raged against –and have proven, too, that he was every bit as strong and insuperable a champion of liberty as he seemed to me on that evening.” –  Bruce Bawer 2012

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

44 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] især når der er over 100 kommentarer, hvad ofte sker. Det er hentet fra kun to kommentatorer til denne blogpost. Jeg har svaret Engelbreth, jeg vil anbefale Wiwel at læse det. Jeg ved ikke, om der er sådanne […]

Jens Kirkegaard
Jens Kirkegaard
10 years ago

Normalt har jeg ingen sympati for gamle kommunister! Fordi engang kommunist kun viser hen på en totalitær tilbøjelighed. Derfor har jeg altid vendt det døve øre til nå Hedegaard holdt messe, men efter Krasniks behandling har jeg fået sympati for manden.

Jens Kirkegaard

Ulf Karlsen
Ulf Karlsen
10 years ago

end ikke et treårs barn ville ramme ved siden af på den afstand som det påståede atentat på hedegård skulle være begået på, så hvem stod bag-???????????

trackback

[…] være helt fantastisk og interessant at have dig i programmet til et langt interview”kilde: http://snaphanen.dk/2013/03/16/stor-hedegaard-interview-i-dr-2-deadline/ Stor Hedegaard interview i DR 2 Deadline « […]

trackback

[…] der er også postyr på Sappho, på Uriasposten, på Snaphanen. Her råbes og skriges der i kor. Katrine Winkel Holm skriver om lejemord (formentligbegået af […]

Jens
Jens
10 years ago

Jeg synes Krasnik forsøker å lage store saker av små uvesentligheter.
Hadde Krasnik forsøkt og konsentrert seg om de større linjene hadde
hadde Krasnik ikke hatt noen sak.
Dårlig journalistisk håndverk.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

De der var vågne og så kommentarerne her ved der på tidspunktet for min kommentar kl. 08:04 lå en kommentar signeret hilmar. I den kommentar nævntes identificering og forsvar af national etnisk identitet som danske, noget der tilsyneladende interesserer hilmar meget.
Dette udelukkende til orienteren af senere ankomne, der ikke lige med det samme skulle se forbindelsen.

hilmar
hilmar
10 years ago

Bare et par sproglige tilrettelser og præciseringer ovenfor, Steen.
Det blev lidt sent igår. Der kommer ikke flere ændringer . . .

Tak for din overbærenhed og tilsyneladende principielle iagttagelse af ytringsfriheden.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  hilmar

Kan du ikke lægge kommentaren et andet sted såfremt den ikke vises her mere?

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

At forsvare sig mod undergravende aktivitet, revolutionære af diverse art, og hilmar er herfra konstateret kun en del af livet. Der er andet og mere i det.

Hvilken politik der ville blive ført såfremt alle danske vedkendte sig deres nationale identitet som etniske danskere, eksempelvis.

Hvad tror du?

Der var for mig at se noget ægte over hr. Hedegaard og stadig mere indsigtsfuldt over hans påbegyndte argumenter som hr. Krasnik ikke formåede hverken at kritisere eller problematisere på niveau med hvad kunne forventes af en yderst generøst offentlig finansieret kanal, der skulle bringe noget af kvalitet.
Set herfra, naturligvis.

Prudentius
10 years ago

“I går blev Lars Hedegaard ikke interviewet, men afhørt af Martin Krasnik på DR2.” Krasnik nåede vel aldrig frem til egentligt, at afhøre Hedegaard, men brugte istedet det langtrukne pinligheds-teater til, at skælde ham ud, bjæffende og hysterisk, som en lille tæppetisser i fingeret dødsduel med støvsugeren. Hedegaard skulle nappes i numsen og udstilles, som en (uendeligt paradoksal) ond grusom og isoleret galning, uden hvem kloden ville ånde fred og fordragelighed og de daglige globale jihad-myrderier i islams navn fordampe for dernæst aldrig at have eksisteret. Dinglende hylende latterligt blev det da Zions Protokoller blev langet over disken og Hedegaard… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

@ Steen.
Ja, slet det link!!!
Det er virus!!

HVILKET ? TOR ? Ingen fare.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago
Reply to  Allan Hansen

TOR4.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Tak til Torben Snarup Hansen.

Til Steen.

En lille joke.
Jeg læste om verdens bedste kamera
” Sony RX1.
Så det havde jeg tænkt mig, at købe.
UPS. Pris ca. 26.000 Kr.
– Jeg tog cyklen hjem!!!

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
10 years ago

Martin Krasnik – og DR – serverede en lodret løgn i søndagens nedrakning af Lars Hedegaard og bogen “I krigens hus”. Krasnik sagde, at Mekka deklarationen fra 1981 ikke omtaler planer for agresssion og jihad. Men midt i dette dokument erklæres det tydeligt, at målet er jihad. http://groups.yahoo.com/group/MahdiUnite/message/13552 THE MECCA DECLARATION OF THE THIRD ISLAMIC SUMMIT CONFERENCE Thu Aug 16, 2007 Assalamu Alaikum. I am forwarding a very important OIC document –THE MECCA DECLARATION OF THE THIRD ISLAMIC SUMMIT CONFERENCE for your record and remembrance.The Muslim states should review their action in the light of their commitment. Shah Abdul Hannan… Read more »

Provencaler
Provencaler
10 years ago

Krarup skulle have holdt sig for god til den hysteriske salve. For os udenforstående så det grangiveligt ud, som om Lars Hedegaard blev taget med bukserne nede og aldrig fik dem op igen. Den søgte sondring mellem islam og muslimer holder ikke en meter, og Hedegaard rodede selv fælt rundt i det og lagde beviset foran seerne, mens Krasnik lod os om at drage konklusionerne. Krasnik kunnet sagtens have gået meget hårdere på, og det mærkede man, han legede som katten med musen. Det var da ganske morsomt, da vi hørte Hedegaard tale engelsk med danske venner i sit egen… Read more »

Kimpo
10 years ago

Du er fuld af lort, Michael Jensen, for du lader som om du ikke har læst, hvad vi har skrevet. Krasnik skamred diverse udvalgte citater og fordrejede tingene. Det er sådan set legitimt nok omend en trist uskik, hvis man er decideret politisk modstander, men Krasniks rolle var journalisten, der skal belyse sagen og derfor have proportionerne i orden. Krasnik gjorde intet andet end at hetze Hedegaard, og han valgte dermed klart side i kulturkampen mellem det danske folk og den globalistiske elite, der vil skide danskerne en lang march. Min skuffelse over Krasnik er ganske voldsom, men jeg må… Read more »

Mackety
Mackety
10 years ago
Reply to  Kimpo

Vil du virkelig påstå, at du føler dig repræsenteret af den danske “elite”? Nej vel. Men hvad i alverden får dig så til at tro, at en gennemsnitlig dansk jøde føler sig repræsenteret ved personer som Melchior eller Krasnik. Det der kendetegner danske jøder er netop, at de for de flestes vedkommende er fuldt ud integrerede i det danske samfund, og ikke først og fremmest føler sig som jøder, men derimod først og fremmest føler sig som danskere – ergo føler de sig ikke nødvendigvis repræsenteret af Krasnik pga. Krasniks status som jøde, men kan måske godt føle sig repræsenteret… Read more »

Mackety
Mackety
10 years ago
Reply to  steen

Hej Steen. Du bemærkede det sikkert, men jeg havde lidt problemer og fik først lagt min respons til Kimpo det forkerte sted, hvorpå jeg jo måtte flytte det – pinligt, men jeg må jo være træt. Hvilken videnskabelig undersøgelse drejer det sig om? Jeg må desværre indrømme, at jeg ikke så debatten med Krasnik og Hedegaard, da jeg efterhånden næsten aldrig ser DR mere, så hvis den blev nævnt der, har jeg ikke hørt om den. Jeg reagerede blot på Kimpos kommentar ud fra generelle betragtninger. I øvrigt har jeg svært ved at vænne mig til at skrive kommentarer fra… Read more »

Kimpo
10 years ago
Reply to  Mackety

Jeg har ikke direkte belæg for at hævde, at selvmordsjøder som Melchior eller kulturradicoole kosmopolit-bøsser som Krasnik repræsenterer danske jøder, men jeg synes faktisk jeg har en smule INdirekte belæg: Efter 11. sept 2001 og efter Muhammedkrisens klimaks foråret 2006 kritiserede mange med rette muslimserne for netop ikke at være en mangfoldighed af demokratiske stemmer. Khaders projekt Demokratiske Muslimer var en stor fiasko i den henseende, og det forblev stort set en umulighed at finde klare og stærke muslimske røster til støtte for vesten generelt eller f.eks. USA eller Israel. Jeg har selv mødt mange muslimer, en del flinke, kvikke… Read more »

Michael Jensen
Michael Jensen
10 years ago
Reply to  Kimpo

Mogens Rukov er ikke jøde. Men der skal åbenbart ikke så meget til…

Ok Kim, handskerne er kastet. Jeg ser dig nu.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Krarup: Mordforsøg for åben skærm

http://www.b.dk/kommentarer/krarup-mordforsoeg-for-aaben-skaerm

Af Søren Krarup, tidl. MF (DF)
18. marts 2013, 17:00

Søren Krarup: Der var slet ingen grænse for de mistænkeliggørende påstande, som DRs Martin Krasnik slyngede imod en forbløffet, men fattet Lars Hedegaard i Deadline forleden. Et åbenlyst og ulødigt forsøg på at karaktermyrde Hedegaard foran seerne.

Peter Andersen
10 years ago

Jeg mener stadig at Hedegaard kunne have gjort det bedre, havde han kendt til PRÆMISSEN på forhånd. Han er nemlig ikke SPOR langt ude, men hvorledes skal man synliggøre dette, når man forsøger at tale om noget, som VITTERLIGT ER LANGT UDE. Når folk enten ikke VIL eller ikke KAN kaperer at overskue HVOR langt ude islam egentligt er, er det jo svært at stille noget op. Hedegaard skulle med andre ord havde startet med en regulær bredside mod både islam, DR og hele etablissimentet, så Krasnik var BLÆST ned af stolen, men startede istedet med, stille og roligt, at… Read more »

Michael Jensen
Michael Jensen
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Og ved vi noget som helst om, om Hedegaard kendte til præmissen eller ej?

Jeg vil iøvrigt opfordre alle der ikke har gjort det, til at læse Martin Krasniks bog De retfærdige.

Lars Jørgensen
Lars Jørgensen
10 years ago
Reply to  Michael Jensen

Skulle der da være en speciel præmis? De mails mellem Krasnik og Hedegaard indikerer alt andet end den nedgøren han fejt blev udsat for. Han skulle gøres til skurken og problemet med islam(ismen) ignoreret. Kuglerne fra indvandrerbander fyger om ørerne på danskerne, men Krasnik vælger at gøre Hedegaard til den slemme dreng.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
10 years ago

@ Michael Jensen: Faktisk pointerede Hedegaard et par gange, at hans advarsel gælder islam og ikke muslimer. Og det har han også gjort ved tidligere lejligheder. Masser af muslimer (og eks-muslimer) er flygtet fra det fysiske og mentale fængsel, der hedder islam. Men det er et emne, Krasnik konsekvent nægtede at tale om. Seerne skal helst ikke høre om Ayaan Hirsi Ali, Ibn Warraq og alle de andre vidner til de katastrofale tilstande.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

@ Torben Snarup Hansen.
Er du identisk med ” Torben Hansen,,
– I krigens hus 2003 ?
I så fald, så tak for en fremragende bog.

P.S: Du glemte nogle af verdens skarpeste
islam kritiker; ex. muslim og forfatter Wafa Sultan,
ex muslim og forfatter M. A Khan og ex muslim og forfatter
Walid Shoebat.

@ Steen.
Ja, du har ganske ret – man bør ikke stille
op til en boksekamp – hvis man har dårlig mave
i så fald er den kamp tabt på forhånd!

– men vi kan jo alle have en dårlig dag.

lev Vel.

Michael Jensen
Michael Jensen
10 years ago

Man behøver ikke nødvendigvis være enig med Lars Hedegaard, gør man? Man må godt mene at han er for langt ude, ikke? Ellers er der noget jeg har misforstået. Krasnik viste igen sit store format og tørrede gulvet med Hedegaard, der virkede totalt uforberedt på de spørgsmål der kom. Mikrofonholderi har vi nok af, og hvis folk ikke er forberedt på at der bliver gået på klingen, skal de ikke møde op. Krasnik har flere gange tydeligt påpeget sin modstand mod politisk islam, og det var tydeligt at han prøvede at få Hedegaard til at forklare seerne, hvorfor Hedegaard også… Read more »

Kimpo
10 years ago

Lad mig gentage min facebook-kommentar her, hvor debattens fakta har rod: Martin Krasnik har netop skrevet sig selv på listen over globalistiske medie-jøder, der vil sælge deres værtsland (for fædreland er det tydeligvis ikke) for helbredet og jobsikkerheden. Føj for Helvede, at flette Breivik ind i sagen på den måde! Breivik citerede alle mulige i sit manifest, inklusive Anders Fogh og Barrack Obama, så det er komplet usagligt at kæde ham specielt sammen med Lars Hedegaard. Hedegaard bør omvendt snart forstå, at verden er et fjendtligt sted, hvor sympatien ikke længere er givet nogen uanset omstændighederne. Der er ikke længere… Read more »

Daniel
Daniel
10 years ago
Reply to  Kimpo

Han har sitert veldig mange utover de to. Og hvis man skal vektlegge hvem som har påvirket Breivik aller mest, så er det ikke en kritiker av islam. Det er en av norges mest fremtredende forsvarere av multikulti. Hans navn er Thomas Hylland Eriksen. Hylland Eriksen uttalte følgende: “Den viktigste hvite flekken består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den aldri kan kalles majoritet lenger” (kilde: http://www.bt.no/nyheter/innenriks/22juli/Hjemsokt-av-forskningssitat-2688093.html#.UUdwKBw2bcA), Der Breivik tolker andre uttalelser i sitt manifest og i stor grad bommer, så er det motsatte når det gjelder Hylland Eriksen. Breiviks tolkning er ca 90-95% korrekt… Read more »

trackback

[…] interview var en lang diskreditering og forsøg på karaktermord på Lars Hedegaard – med det ene formål at få den tanke frem hos seerne: “Lars […]

Limewoody
Limewoody
10 years ago

Normalt har jeg respekt for Martin Krasnick, men interviewet i DR2 i går mindede mest om et forsøg på at pensle Lars Hedegaard som en ekstremist uden for demokratisk rækkevidde. Altså en slags karaktérmord på en, der har stukket næsen for langt frem i sin islamkritik. Og Lars Hedegaard har med skam at melde ikke den store skærmtække – og virkede i sin argumentation ikke helt troværdig for den udenforstående. Dernæst virkede det som om de tunge historiske argumenter prellede fuldstændigt af på Martin Krasnick – så som islams 1400 årige notorisk krigeriske fremfærd – Indien som det værste eksempel… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

Nu har jeg de sidste par dage pint mig selv igennem DR-programmer om ekstreme netværk, facismens indtog i Europa, bådflygtninge på Lampedusa og alskens vestlige fortrædeligheder i den 3. verden. Hele tiden er præmissen den samme. Alt til højre for Enhedslisten er noget suspekt skidt, som selvfølgeligt må bekæmpes. Det er simpelthen så latterligt så det gør ondt. Ved bare at ændre præmissen en smule i en mere objektiv retning, tegner der sig pludselig et noget andet billede. Så står det nemlig ganske klart, hvem de virkelige ofre er og hvorfor flere og flere udtrykker sig mere og mere ekstremt.… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  steen

Jamen det er netop en del af min pointe. Når ikke engang Krasnik gider ulejlige sig til at oplyse den, tilsyneladende, intetanende befolkning om alle disse selvfølgeligheder, selvom han sidder med en virkelig gylden mulighed hér, ser det sgu skidt ud. Og Hedegaard var muligvis ikke ligefrem i sit super-es men jeg tror faktisk ikke han var helt klar over, at præmissen for programmet, var SÅ fastlagt. Han så mig nemlig ærligt talt lidt forvirret ud, fra tid til anden. Forhåbentligt tog han sig en snak med Krasnik efter programmet, hvem véd? Krasnik er jøde og sidder gudhjælpemig og fremviser… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

Det er jo det samme hver gang. Præmissen er afgjort på forhånd. Lars Hedegaard er en skurk – Få det nu bare verificeret, hér på den landsdækkende. Jeg havde så bare ikke lige troet det om Martin Krasnick. Jeg tillagde ham lidt mere mod end dette. Kunne han nu ikke havde benyttet lejligheden til at indstille det kritiske blik på denne islamificering som Hedegaard omtaler? Så ville han jo let kunne konstaterer, at det foregår overalt i skoler, universiteter, foreninger, politiske partier, på arbejdspladser og da ikke mindst i medier – specielt hans eget – i fuld offentlighed. Ingen omtaler… Read more »

Skjoldungen
10 years ago

Jeg så lige forskræppet her på nettet. Den rødhårede ungkommunist som skal interviewe LH indledte med at sige “det er nu seks uger siden at Lars Hedegaard sagde at han blev overfaldet. ‘Nuff said…

44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x