19
mar
Seneste opdatering: 20/3-13 kl. 0154
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Debatten har været oppe på de høje nagler, så det er rimeligt at folk uden for Danmark, der ikke kan se DR, kan danne sig deres eget indtryk.

Jalving: “Nu er Krasnik bare en almindelig journalist”

Med fare for at blive beskyldt for at tilhøre det borgerlige hylekor, der indimellem drister sig til at kritisere indholdet i Danmarks Radios programvirksomhed til rundt regnet 4 mia. kr. årligt, kan jeg ikke afstå fra at undre mig højlydt over DR 2’s Martin Krasniks optræden søndag aften i Deadline-interviewet med Lars Hedegaard.

Når f.eks. Martin Krasnik sammenligner Lars Hedegaard, Helle Merete Brix og Torben S. Hansens bog I krigens hus med Zions Vises Protokoller, er man nødt til at spørge, hvilken han har læst, for det kan umuligt være dem begge. Det er jo helt ude i hampen.

Senest har Hanna Ziadeh via Facebook gjort mig opmærksom på, at Krasnik såmænd bare genbruger Ziadehs anmeldelse af I krigens hus med titlen “Mekkas Vises Protokoller”. Ikke engang dét har Krasnik altså fundet på selv.

Martin Krasnik går for at være nogenlunde begavet og observant, men søndag aften førte han bevis for, at der ikke længere er så meget at prale af. Han lader til at være gået i stå, kan ikke følge med. Nu er han bare journalist. Journalisten har haft uger til at forberede dette interview og er i denne sammenhæng seernes ambassadør – hvoraf mange enten ikke har læst bogen og derfor ikke fik en kinamands chance for at finde ud af, hvad den egentlig går ud på. I stedet kogte vores offentligt finansierede vært bogen ned til omtalen af et eneste dokument fra 1981, som bestemt kan læses anderledes, end hvad Krasnik mente og vedholdende påstod, er tilfældet.

Krasniks påståelighed afslørede en aktivisme, som jeg ikke forventede mig af ham, og interviewet endte som det DR, vi kender alt for godt i forvejen. Jorden kalder Krasnik. Læs lige Bruce Bawers svar her. Krasnik har ikke engang talt med dem, han citerer. Jeg er ikke komplet idiot. Derfor er jeg heller ikke er et sekund i tvivl om, at Martin Krasnik er dagens helt i DR. Når selveste Søren Krarup protesterer, må de have ramt rigtigt. De elsker jo dåselatter derude. Martin Krasnik – en journalistisk flottenheimer

(Se også Martin Krasnik i færd med at levere en pakke til Lars Hedegaard, Medieekspert: »Martin Krasnik bryder klart DR’s egne regler i Hedegaard-interview« og samtlige aviser. Selv har jeg nok ment det, jeg skulle mene.)

Terroranholdt salafist nær ved at blive optaget i politiet

Forleden pågreb franske styrker i Mali en fransk salafist og forhenværende politimand i Mali, i Tyskland søgte en salafist ind i politiet. Nu må Inger Støjberg atlså snart få en bekymringssamtale med de salafister. Flere såkaldte ‘ny-danskere’ i hær og politi? Tjah, bum, bum, bum…man kan screene dem grundigt, men adskillige med et senere sudden jihad syndrome, er passeret gennem filteret. Major Nidal Malik Hasan er vel en af de værste hidtil.

Fire salafister planlagde at myrde lederen af ​​Pro NRW. Nu kommer det frem, at en af de mistænkte var kandidat til et job i politiet i Bremen i 2011. Kun kort tid før optagelsen, blev det forhindret.

I et år våbentrænede Koray D. i en skydeklub i Essen. Han havde også bestilt en ni-millimeter pistol til hurtig levering lige før han blev nægtet optagelse i politiet. Sådan blev noget “værre” forhindret. Men manden var stadig på fri fod, fordi en mistanke om terrorisme mod ham, ikke kunne bekræftes. I sidste uge blev Koray D. anholdt som en af ​​fire mistænkte i en påstået mordkomplot. Politiet konfiskerede våben og sprængstoffer.

Ifølge oplysninger i Spiegel blev der på en bopæl fundet en tjekkisk pistol af mærket Ceska – et våben der også bruges medlemmer af den National Socialistiske undergrund til deres mord. Anschlagspläne in NRW: Inhaftierter Salafist war offenbar Polizeianwärter, Mutmaßliches Mordkomplott: Fast Polizist, dann Salafist. (Snaphanens oversættelse) – SE også Taqiyya, or the terrorist ‘art of deception’ in France.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
TAHOJ
TAHOJ
9 years ago

Jeg holder meget af Martin Krasnik, især pga. Weekendavisen. Men jeg holder lige så meget af Lars Hedegaard efter dette interview. Krasnik er elitær og måske er hans afvisning og kategorisering af ekstreme personer lige så voldelig som Lars’s ideologiske afvisninger. (TAHOJ)

Kris
Kris
9 years ago

Det er utroligt, hvordan den national-konservative fløj kan mobilisere af kræfter, når DR’s røde kampsoldater med Krasnik som hærfører, forholder sig kritisk til Hedegaards usympatiske holdninger. Havde i virkelig forventet, at Hedegaard skulle ind og klappes på skulderen? Hvad Krasnik praktiserede i dette interview, kaldes kritisk journalistik. Det, at jeres politiske fløj kan fare så højt op, må et eller andet sted bevise, at I i bund og grund godt er klar over, at I er ude på dybt vand. Vi lever i det 21. århundrede med ytringsfrihed, religionsfrihed og journalistisk frihed. De selv samme ting, som Trykkefrihedsselskabet prædiker om,… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Based on meticulous investigation of the Quran, the author has abundantly demonstrated that Islam—more specifically, its doctrine of Jihad or holy war—unequivocally calls for forced conversion and enslavement of non-Muslims and for the establishment of an imperial Islamic rule globally. Thereafter, based on extensive study of the original biographies and traditions of the Prophet, he demonstrates how these commands of the Islamic God, of eternal relevance, were scrupulously applied by Prophet Muhammad: he engaged in forced conversion and enslavement, and established the first imperial Islamic state in Arabia. Through rich historical documentation, this book further demonstrates how Muslims have expanded… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Lars Hedegård gik i fælden . Krasnik lokkede ham i et velforberedt bagholdsangred , af den slags hvor der ikke bliver taget nogen fanger . Spørgsmålet er om det ikke var lidt for selvsikkert af Hedegård at tro han sagtens kunne klare sådan noget UDEN først at have efterforsket områdets farlige kløfter . Det er aldrig engod idee at undervurdere sine fjenders fjendtlighed .

JensH
JensH
9 years ago

Her er så lille udpluk af dagens historier fra Sverige. Ganske vist små hverdags-historier fra Sverige anno 2013, men de illustrerer på glimrnede vis, at vanviddet fortsætter på fuld udblæsning i det Svenske galehus: “Reinfeldt kritiserar Billström skarpt Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) riktar i dag hård kritik mot sin partikollega migrationsminister Tobias Billström för dennes uppmärksammade uttalanden den senaste tiden, bland nnat om “blonda och blåögda”. http://www.svt.se/svttext/web/pages/106.html “Ny lag ska ge papperlösa vård (“papperlösa” = Illegale indvandrere, red) Landstingen ska bli skyldiga att erbjuda dem samma subventionerade hälsovård, sjukvård och tandvård som asylsökande erbjuds. “Landstingen ska därutöver ges möjlighet att… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Folk uden for Danmark kan udemærket
se dansk TV om ikke direkte så forskudt. (for dem der gider – jeg gør ikke).
Der findes også et trick hvor man kan se direkte, som
jeg dog ikke skal røbe her.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago
Reply to  steen

@ Steen.

Tak for det!

Lev Vel

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  steen

Nu vi taler om Lars Hedegaards venner i udlandet, så var Lars Hedegård idag gæst på Frank Gaffney’s ”Radio Secure Freedom” show:

“In an attempt to enforce Shariah law globally with the threat of death, an unknown assassin attempted to shoot the Danish free speech activist, LARS HEDEGAARD in the face in February of 2013. Mr. Hedegaard survived and shares his account in an interview on Secure Freedom Radio here.”

http://www.securefreedomradio.org/2013/03/19/the-assassination-attempt-on-lars-hedegaard-in-his-own-words/

(Lars Hedegaard er deb tredje gæst i dagens program på Radio Secure Freedom).

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x