19
mar
Seneste opdatering: 20/3-13 kl. 0902
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Han er nævnt her på bloggen for et år siden. Han taler blandt andre om Lars Hedegaard og om sine møder med Sam Solomon og Gavin Boby og han taler om Australiens langt mindre tolerance over for muslimske overgreb end andre vestlige landes. Et politisk mord, et terrorangreb – “the backlash from the australian people will be enormous. We will not tolerate it.” Min ven i Toronto mestrer interview-kunsten, og bemærk den gode lyd og billedkvalitet på Skype. Videoen lader lidt langsomt, tænd, sæt på pause i fem minutter, og afspil den.

»Multikultur er bullshit«

siger professor Jonathan Friedman i dette interview med ham og bogaktuelle Karl-Olov Arnstberg fra 2007, som jeg postede i kommentarfeltet forleden. Men dobbeltinterviewet er så indsigtfuldt og interessant, at jeg løfter det op, så flere kan få glæde af det. Friedman taler blandt andet om forskellen på politisk korrekthed i fire lande, han kender godt: Sverige, Norge, Frankrig og U.S.A.

DOKUMENTATION

Den fulde ordlyd af mail-korrespondancen mellem Hedegaard og Krasnik

Det diskuteres, om Martin Krasnik brød DR’s etiske retningslinjer, da han inviterede Lars Hedegaard i studiet. Baggrunden er en mail-korrespondance mellem Lars Hedegaard og Martin Krasnik. Sappho bringer her den fulde korrespondance, herunder også en mail fra Krasnik efter interviewet. Sapphos redaktion

DR har lavet indledning til Lars Hedegaard interview om (Facebook)

Ulla Nørtoft Thomsen skriver:

“Se introen på den video, der ligger på DR2 nu. Krasnik siger ikke længere i introen, at Hedegard “sagde”, at han var blevet udsat for et attentat.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
9 years ago

Jag kan nog hålla med om att det finns en slags australiensisk kultur som är mer råbarkad, och kommer vara de första som går ut på gator och torg och säger “We’ve had enough”. Vad som sen händer vete fan, men jag tror att Sergio Redegalli har rätt i den bedömningen. De är nog Västvärldens minst fjollifierade folk.

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Det ligger något seriöst över vad Sergio säger. Den australiensiska mentaliteten har alltid varit laid-back, men samtidigt så finns där några råsällar under ytan. Det skulle inte förvåna mig om AU är först ut med “we will not tolerate this”.

EH
EH
9 years ago

Enetaler kan til tider være lidt tunge at komme igennem, men ikke denne. Veltalende mand, let at forstå (i mere end en forstand). To ting: Hans beskrivelse af universitetsfolkenes taktik med i flok at angribe individet, som så risikerer at at blive tromlet flad og hans konstatering af at det i vikeligheden ikke er ekstremisterne, som på sigt er den egentlige trussel. Det er den normale muslim, som bare foretager sig det koranen foreskriver ham at gøre. Samme udsagn som en ledende præst af den koptiske kirke i Ægypten forsøger at fortælle os. “When at last they have the upper… Read more »

Kimpo
9 years ago

Den oprindelige version som DR sendte: http://www.youtube.com/watch?v=GLKXkRH4Dv4 “Det er nu 6 uger side at Lars Hedegaard SAGDE at han blev forsøgt myrdet grundet sine holdninger” Den korrigerede version: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/03/17/230738.htm : I lyset af balladen om Katrine Winkel Holms forståelige vrede, kan man spekulere på, hvem eller hvad der har presset DR til at ændre introen. Jeg holder på, at det er DRs kvikke hoveder, der har indset, at den oprindelige intro falder tilbage på DR, der kommer til at fremstå som konspirationstosser – hvilket mildest talt er et selvmål, eftersom interviewets agenda tydeligvis var at få Hedegaard til at fremstå… Read more »

EH
EH
9 years ago
Reply to  steen

Naturligvis er der intet i vejen med dette interview. Manden har jo selv godkendt det. Ja har måske ligefrem været den egentlige “Master”. Hvad angår Krasnik så kommer jeg aldrig til at forstå dette segment af danske jøder. Han kunne have sagt nej til dette interview, hvis han havde fundet det ubehageligt at han som jøde kunne risikere at blive anklaget for at have “fraterniseret” med Hedegård. Det ville jo aldrig være gået godt. Men han sagde ja, så af en eller anden grund har det været betydningsfuldt for ham at gennemføre dette bagholdsangreb. Så jeg tilslutter mig helt de… Read more »

Limewoody
Limewoody
9 years ago

“Se introen på den video, der ligger på DR2 nu. Krasnik siger ikke længere i introen, at Hedegard “sagde”, at han var blevet udsat for et attentat.”

Rettelse eller historieforfalskning?

EH
EH
9 years ago
Reply to  Limewoody

Historieforfalskning, naturligvis.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x