21
mar
Seneste opdatering: 9/3-15 kl. 0302
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kamal Badri, född 1990 och bosatt i Bergsjön i Göteborg, blev den förste svenske medborgaren som rapporterades död i striderna i Syrien. Budskapet om hans död spreds av familj och närstående i slutet av januari, men nådde en bredare svensk allmänhet först en månad senare då Expressen skrev om dödsfallet.Här hyllar jihadisterna i Syrien den svenske martyren

Hverve-video til hellig krig på svensk

En meget romantiserende video af typen “han var sådan en god dreng, der næsten altid adlød sin mor”. Som Bent Blüdnikow dokumenterede i ”Bombeterror i København”, var Sverige allerede i 70 erne en sikker havn for muslimske terrorister, hvor de kunne hvile ud med socialhjælp og nogle naive svenske tjejer men, skal det tilføjes, dog det rene vand i forhold til, hvad det er i dag. Det vil vi komme til at mærke igen i nabolandene, at det svenske terrorpotentiale er nærmest uden ende, så husk lige broklappen, Ny-Sverige bliver ikke for begyndere. Dagens anden ‘svensker’ ville myrde israelske turister på Cypern. Det kan han få flere gange livstid for, men hvor mange svenskere er der plads til i alverdens fængsler? Hvor mange sidder der i Danmark udover de fire, der ville myrde Tøger Seidenfaden, Bettina Heltberg og andre af den gode smags elite? En ven foreslog, at Tøger skulle have kommet ‘svenskerne’ i møde med et stort skilt, hvor der stod: “Vi har sagt undskyld, Jyllands Posten bor derovre.”

I dag fälldes den terrorismåtalade libanesfödde palestiniern Hosham Taleb, f. 1988, av cypriotisk domstol till fängelse på flera punkter. Den 28 mars meddelas längden på straffet. Taleb stod åtalad på 8 punkter, bland annat spioneri och anstiftan till terrorism, där varje punkt teoretiskt kan ge livstid. Från början var det 17 åtalspunkter. Hosham Taleb, som har fått svenskt medborgarskap och är skriven i Linköping, har erkänt att han är medlem i shiamuslimska terrorogranisationen Hizbollah i Libanon och fått vapenträning men nekar till terrorbrott.Terroråtalad libanes med svenskt medborgarskap fälld på Cypern (Se også Soeren Kern: European Jihadists: The Latest Export. Second Dutch youth dies in Syria)

Sveriges territorier – tabt for kongeriget

Jag var då jag började arbeta som polis medveten om att många människor ogillar polisen. Men jag hade ingen aning om hur utbrett och starkt polishatet är i några av de segregerade förorterna, speciellt bland unga. En del barn har redan i mellanstadieåldern lärt sig att skrika ”fuck aina” när vi är i närheten. Med jämna mellanrum får vi våra bilar vandaliserade. Vi utsätts regelbundet för stenkastning. Ibland lockas vi in i bakhåll – någon ringer in ett falskt larm och när vi kommer dit har det laddats upp med stora stenar som kastas från höjd. Det känns närmast surrealistiskt att vi, när vi åker in i ett område för att hjälpa, attackeras som om vi vore en ockupationsmakt. Det är ren tur att ingen kollega ännu har skadats allvarligt eller dödats av en sten.

Vi avhumaniseras till ”snuten” eller ”aina”. Allt vi gör tolkas utifrån nidbilden av oss. Den här avhumaniserande kollektiviseringen, där poliser inte längre ses som individer, följer samma logik som rasismen. Livsfarlig stenkastning mot enskilda poliser försvaras eller ursäktas med en föreställning av att vi alla delar någon sorts kollektiv skuld – detta trots att de flesta poliser bara gör sitt bästa för att jobba för ett bättre samhälle. Eftersom även brandkåren utsätts för stenkastning kan det inte bara handla om upplevda övergrepp. Förortens polishat följer samma vi och dom-logik som rasismen. (AINA: Rinkeby Swedish; Yalla bre, aina kommer, çok loco! – Swedish; Skynda er, polisen kommer, [de är] helt galna!)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PFEP
PFEP
9 years ago

Abu hit och dit, för mig är ABU namnet på ett gudabenådad företag där har skapad några av historiens bästa fiskeredskap.
Abu borde skämmas inför sitt inträde och sodomiserande av de utlovade 72 jungfrur i Shariaparadiset.

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  steen

Korrekt Steen, lå i Svängsta vad jag vet, men är nog idag ägd från utlandet.
Har själv några gamla ABU-rullor där efter +30 år snurror på som nya.
Håll hälsan Steen og som man siger i DK “knæk og bræk” för fortsatt fiskelycka 😉

JensH
JensH
9 years ago

Diana West var igår på Frank Gaffney’s ‘Radio Secure Freedom’, hvor attentatforsøget på Lars Hedegård var emnet:

“Author DIANA WEST discusses the context of the attempted assassination of free speech activist Lars Hedegaard in Europe.”

http://www.securefreedomradio.org/2013/03/20/would-obama-really-act-on-syrian-chemical-weapons/

Lars Hedegaard var selv på Radio Secure Freedom i forgårs:

“In an attempt to enforce Shariah law globally with the threat of death, an unknown assassin attempted to shoot the Danish free speech activist, LARS HEDEGAARD in the face in February of 2013. Mr. Hedegaard survived and shares his account in an interview on Secure Freedom Radio here”:

http://www.securefreedomradio.org/2013/03/19/the-assassination-attempt-on-lars-hedegaard-in-his-own-words/

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

Hvad er egentlig den muslimske “logik” bag stenkastningen mod politi, brandvæsen, hjemmehjælp osv?

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  steen

Måske man kunne forstå hadet til politiet, hvis familiemedlemmer og bekendte ustandseligt blev visiteret eller arresteret for et eller andet, som måske var forkert. Underligt, måske, at det først og fremmest er unge, der ikke selv er opvokset og har levet i mellemøstlige samfund Men brandvæsen, postbude, hjemmehjælp, afbrænding af børnehaver og skoler, det er mig fuldstændigt ubegribeligt at forstå. Egentlig underligt, at diverse myndigheder af sig selv har fået klarlagt årsagerne og handler derefter, ikke med fløjlshandsker og dialog, men med et strafsystem, der kan forstås. Træk i diverse offentlige ydelser ville nok have en betydelig effekt. At der… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x