22
mar
Seneste opdatering: 23/3-13 kl. 1250
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

femen

Det er lige det, den ikke er i islam. En kvinde, der siger sådan er revolutionær – og havner på psykiatrisk hospital. Man genkender behandlingen historisk. For min skyld, kunne man godt hente nogle millioner moderne, unge muslimske kvinder, der længes efter frihed fra deres modbydelige mænds tyranni til Europa, men kun mod tilbagesendelse af et tilsvarende antal muslimske mørkemænd, der aldrig lader sig hente ind i moderniteten. Der er også kvinder imellem, Mohamed Merahs fascistoide søster. De er i forvejen fuldstændigt uønskede i Europa, og de bestiller ikke andet end at koste os formuer og erklære os krig. Jeg har en veninde, der har arbejdet på et kvindekrisehjem, der er fyldt op med ofre for muslimske patriarkers terror. Udsend dem uden videre palaver. Uden dem, ville krisecentrene stå mere end halvtomme, tre fjerdedele kunne nedlægges, men de giver jobs, og nogle betonfeminister behøver dem, for at vise hvor onde alle mænd er.

Adgangen til dette foto var fascinerende: Google viser et skilt “anstødeligt materiale, vil du videre?” I USA er menneskekroppen stadig temmelig tabuiseret. Er vi anstødt i Europa? Det er vi ikke! Billedet minder mig om the roaring twenties i Paris, bare i bedre kvalitet, det er snart hundrede år siden. Det er et smukt, stemningsfuldt foto, også på grund af det, der ligner cigaretrøg, hun kunne være Man Ray’s muse Kiki de Montparnasse. Hun havde andre tegn på kroppen.

A Tunisian Salafi preacher has called for a 19-year old girl who posted her topless pictures on Facebook to be “quarantined” and stoned to death before she starts “an epidemic.”

Tunisian newspaper AssabahNews quoted Salafi preacher Alami Adel, who heads the Commission for the Promotion of Virtue and Prevention of Vice, saying: “According to God’s law, she deserves 80 to 100 lashes, but what she committed is worth much more than that. She deserves to be stoned to death and she must be quarantined because what she did is an epidemic.” “She is like someone suffering from a serious and contagious illness and she must be secluded and treated,” he added.

The young Amina, who is part of a feminist movement and group called FEMEN can be seen smoking a cigarette topless with Arabic words written across her chest in black that reads in English “My body belongs to me. Amina has been delivered by her parents to a psychiatric hospital in Tunis, according to reports received by FEMEN leader Inna Shevchenko in Paris .Tunisian media said that if Amina committed the offence in Tunisia, she could be punished by up to two years in prison and be given a fine between $60 and $600. Tunisian Woman Who Posted A Topless Picture Should Be Stoned To Death The Atlantic: Tunisian Woman Sent to a Psychiatric Hospital for Posting Topless Photos on Facebook.

Snaphanen, refleksionens tandbid og MSM

Man må se i øjenene, at main-stream-pressen ligger på lur for ethvert kiks, deres politiske modstandere gør, og de fejltrin der gøres i kommentarerne på en blog. Jeg er bestemt ikke nogen tilhænger af alt, hvad mine meningsfæller siger, ligesom jeg ikke er enig i enhver kommentar, der forekommer her, og jeg må se i øjenene, at de åbner en flanke, der altid og straks bliver udnyttet. Komissærerne sidder parat til hug med lup.

Jeg er heller ikke begejstret for, at Lars Hedegaard går på TV uden at have alle svar på urigtigheder parat og alle parader oppe, og Krasnik var fuld af faktuelle fejl, hvor Hedegaard desværre kun korrigerede nogle, bla den oplagte løgn om Bruce Bawer. Hedegaard havde svarene i lommen, men han tog kun nogle op, han var tydeligvis fanget helt off-guard. Efterfølgende har hverken DR eller MSM hæftet sig ved, at Krasnik var overfladisk forberedt og slap afsted usande påstande, bla. om muslimske magtovertagelses-planer i Europa, han mente var ren konspirationstænkning på linje med Zions Vises Protokoller. Muslimske erobringsplaner er imidlertid legio, som flere skribenter har dokumenteret efterfølgende. Krasnik kender dem også, når han ikke gør sig dummere, end han er i karrierepjejens tjeneste.

Det berømte interview, som jeg var så dum at filme, ikke som skjult optagelse, som Krasnik hævder, men åbenlyst og fordi jeg skulle teste et nyt mobilkamera og manglede fantasi til at forestille mig, hvad modstandere kunne få ud af det, har pressen efterfølgende brugt ti sekunder af hundreder af gange, mens det varer 32 mere mere nuancerede minutter, ingen andre end domstolene har været tvunget til at forholde sig til.

Det er vilkårerne, at der bliver plukket og klippet efter behag, og man må lære at forholde sig til, at journalistik i Danmark er sådan. Man bliver kogt ned til et svagt øjeblik på tre sætninger, og Trykkefrihedsselskabet fremstilles derefter som en sekt og en falanks, som f.eks af Arne Hardis i WA i dag, når de går ud og forsvarer sig over for den teknik, men det er vilkårerne, og det nytter ikke at pibe over dem. Moralske indvendinger har ingen vægt.

Det samme har denne blog her været udsat for nogle gange. Det mest ondartede eksempel var Politikens artikel Terroristens holdninger kom fra netværk stiftet i København bygget på den radikale mytoman, Monika Margrethe Hansens oplysninger kort efter Utøya. Se og Hør er bedre til at faktatjekke en person på et fotografi og dennes tilknytninger, end den Radikale kvindes, men hun var altså brugbar som Politikens sandhedsvidne, ligesom hun forleden var i Fati el Abeds kronik i Fyens Stifstidende “I flirt med volden,” hvor omtalte mytoman skal bevise at “Lars Hedegaard i 2010 var i Toronto i Canada for at tale om: “… at tiden er inde til at mobilisere og organisere en modstand mod The New World Order og den muslimske invasionshær”.

Der er fire fejl i  hendes blogpostering her på kun 23 linjer, som jeg ikke skal hjælpe det afmægtige menneske med at korrigere, konen kalder sig ‘samfundsdebattør’, men hun kan heller ikke stave. Hun har i årevis chikaneret Kim Møller med privaterier, men den radikale landsformand lader som om, han ikke kender hende, men for Politiken og Fati el Abed, er hun ikke for meget rendesten til deres formål. Det er spillets vilkår, når en dårlig, antagelig tabt sag, skal fremmes.

Politik har altid været beskidt på Christiansborg, men det er noget nyt, at den offentlige samtale indeholder så mange slag under bæltestedet. Nu kan man ikke bare blive klippet til ukendelighed, ikke bare falde i rent baghold på TV, men også møde en revolvermand, når man åbner sin dør. Det er det samfund vi har fået, og det er det som Krasnik går i brechen for, det kan han ikke være uvidende om. Han har måske ikke fantasi til at forestille sig , at det bliver værre, men det har mange andre, der allerede har oplevet det.

Kan Trykkefrihedsselskabet ikke stå nutidens distance på TV, skal de melde afbud. Man skal ikke bare være klædt på sagligt, man skal have TV-tække og man skal kunne styre sit temperament. Det er rigtigt, når Hans Rustad i dag kalder Krasniks journalistik for Det andre attentatet på Lars Hedegaard, men det giver ingen points at gøre ondt af sig. Sket er sket, de mål der er scoret på off-side tæller også i historiens regnskab.

Måske skal man helt boykotte main-stream-pressen og især TV, ligesom mange svenskere har gjort. Det er trist, men det er en overvejelse værd for danske journalister behandler som hovedregel ikke indvandrings- og islamkritikere fair, dog sjældent så lumpent som Krasnik. Man er en god journalist, når man kan få folk på glatis med kendsgerninger, ikke når man kan med fabrikationer og ren løgn. DR er værre end alle andre, fordi TV er mest egnet til den slags svindel, men samfundsdebatten lider skade, hvis mediers optræden tvinger folk til at melde sig ud.

Vi er på vej ind i en skærpet politisk kamp, hvor de mere sårbare godt kan trække sig med det samme, ligesom dem der ikke har hemmelig adresse. Vi går imod tider, hvor man ikke kan sætte sig efter en festlig aften i byen og fabulere frit på bloggen, nogen tager et screenshot af en fortalelse eller et skud mod højder, der mislykkes. Over- og undertonerne vil blive saneret ud af diskussionen, refleksionens tandbid vil komme til at dominere, og man må afgøre med sig selv, om man synes det er en form, man vil deltage i. Jeg overvejer det selv i svage stunder.

I dag er Snaphanen ude for en mini-Krasnik, jeg blev gjort opmærksom på. Normalt ville jeg ignorere det, for ti år har gjort mig god til det, men jeg skrev spontant en kommentar, som jeg vil løfte op. Jeg kan ikke på grund af Politiken skrive, at jeg fralægger mig ansvar for enhver kommentar, det holder hverken juridisk eller politisk, men jeg må overveje om jeg ligesom Gates of Vienna, bliver tvunget til at forhåndsmoderere alle kommentarer, fordi de bliver brugt så systematisk imod mig og dem, der deler mine synspunkter. Politikens kommentator Rune Engelbreth fandt dette på bloggen, som han syntes var nyttigt:

Ta inn hele skjermen 22.03.2013 164632

Jeg kommenterede:

Det skal siges, jeg var ikke glad for den (de) kommentarer og Engelbreth ved udmærket, at hvis nogen er ven af danske jøder fra barndommen, så er det mig. Jeg har haft venner i Mosaisk Trossamfund i 50 år, jeg kom som barn i familiens Lexners hjem i Rømersgade, mens Engelbreth ‘pløjede lort ned i den jyske muld’ som General Patton næsten sagde til folk, der løb større risici, end dem Rune Engelbreht løber. Men det er interessantere at gøre mig til antisemit og højreekstremist via en tilfældig kommentar. Poltiken skal virkelig ud i hjørnerne, for at finde argumenter for en tabt sag. Jeg kender udmærket danske jøder, til at vide at de er danskere så vel som nogen andre, derefter er de i varierende grad jøder.

»jøderne ikke er en assimileret del af det danske folk«,

er jo rent, kriminelt David Irving- ævl.

Den (de?) kommentarer blev godkendt med tøven, men jeg har nyligt udelukket nogle andre, og jeg ville vise, at jeg ikke går i så små sko, som nogen mener. Straks er der noget Politiken  kan citere bloggen for, men det er aldrig mine egne ord. Så ved man, at man ikke er slem nok for deres fine, lyserøde tud. Man har ikke den forkerte bouquet, man har ikke ‘prop’ nok.

Skal man være smigret over, at Politiken hver gang skal ned med en lup i kommentarfeltet, for at finde noget puha? Omkring Utøya blev bloggen citeret for en kommentar nr. 145, som jeg aldrig havde læst, jeg sidder jo ikke her 24-7. Ærlig talt! Hvis jeg havde tid til at Politiken og deres kommentatorer, men det har jeg ikke. Det omvendte er altså tilfældet.

Omrking Utøya – hvor jeg modsat de allerfleste store medier i verden aldrig angav muslimer som terroristerne, men ventede til kl 24, da jeg havde forbryderens navn og foto mailet fra en ven i Norge – og efter mine ord om Fjordman i en norsk avis, blev jeg ringet op af Politiken.

Jeg havde næsten ondt af journalisten. For ikke at få et rent nej fra mig, fortalte han uopfordret at han havde været årtier på et andet landsdækkende dagblad, og at han ikke var propagandist, men rigtig journalist. Det er sgu sandt. Han skammede sig over sin avis, det mente jeg også roligt, han kunne gøre, men jeg selvfølgelig fik ondt af ham som det umenneske, jeg er. Jeg talte med ham, og han var til nogen forbløffelse loyal, men det er ingen overdrivelse at sige, at jeg foragter hans avis.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] har protesteret mod islam og den 19-årige Aminas forsvinden fire steder i dag: I Paris var demonstrationen planlagt foran den tunesiske ambassade, det blev […]

trackback

[…] 100 kommentarer, hvad ofte sker. Det er hentet fra kun to kommentatorer til denne blogpost. Jeg har svaret Engelbreth, jeg vil anbefale Wiwel at læse det. Jeg ved ikke, om der er sådanne smuttere i Politikens […]

Rune
Rune
10 years ago

Amina (19) som er avbildet over ble plassert av familien i Tunisa på psykisk sykehjem i flg. Digital Journal: http://www.digitaljournal.com/article/346342

trackback

[…] Snaphanen has way more here but in Danish […]

Bergfast
10 years ago

En kropp är väl ingen – konst – att vara bärare av och deklarera som varande – ens egen – ? (Att vilja deklarera att en kropp är -ens egen – , samtidigt som man verkar vilja dela med sig av den till en allmänhet, verkar samtidigt vara lite märkligt? Om den unga kvinnan skulle gå omkring sådär naken och avklädd i det allmänna rummet, så skulle hon nog kanske ganska så snart riskera att få erfara att det skulle kunna tolkas av ganska så många som att denna – kropp – verkligen – signalerar – att den tillhör just… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago
Reply to  Bergfast

vem eller vad är “ägare” av din “tankevärld “, Bergfast ?

Bergfast
10 years ago
Reply to  Anonymous

Det är ett ganska vanligt förekommande fenomen i den s.k. politiska sfären att det finns ett slags knep som man försöker sig på att ibland använda mot personer som verkar uttrycka åsikter som man av någon anledning vill få bort från det politiska eller det allmänna rummet, där en person kanske gör uttalanden eller utövar påverkan som inte faller vissa i smaken. Istället för att då bemöta olika eventuella påståenden eller uttalanden som vederbörande gör, så använder man sig av stämplingar och av epitet, och också av ett allmänt respektlöst eller smädande och därmed personundergrävande tilltal. Ungefär som när SD… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
10 years ago

Jeg synes det er godt at sencurere tonen! Selv om vi godt ved, at der er dobbeltstandard. De må godt svine os til på alle tænkelige måder, men vi skal vogte os for deres sprogbrug, så bliver vi hængt ud i medierne. Sådan er det bare! Uanset hvad man må mene, så er vores holdninger “negative” i offentligheden, fordi vi er imod islam og indvandring fra fjerne kulturer. Derfor er det vigtigt at vi er saglige og bruge et pænt sprog. Det er for dumt, at de kan affeje os pga et hadefuldt sprog. Jeg synes ikke, at man skal… Read more »

PFEP
PFEP
10 years ago

Jag kan ge dig ett par goda råd Britta, såklart skal man hållla stilen i kommentarer, men här i Sverige skal man med hålla garden upp, risken för dataintrång, hacking med videre är stor. Det finns en rad aktörer (vill inte nämna namn här) där seriöst ger sig på “avvikare” i syfte att skada. Mitt råd är att som jag, fixa till en VPN ( http://sv.wikipedia.org/wiki/Virtual_private_network) och sen i alla väder vara identificerbar, då blir attacker enkla att bemöt, då går der inte att manipulera varken text eller annat. Tro mig Britta jag har varit genom det mesta, jag är… Read more »

PFEP
PFEP
10 years ago

Detta var ord och inga visor Steen, jag förstår din indignation och varför du reagerar på MsM sätt att vrida till verkligheten.
Vi är många här “hinsidan”, båda danskar och svenskar där genom åren har följd denna blogg med behållning, den höga nivån och de oftast fina debater det finns i kommentarer.
Hälsning Peer

Ivan Broe
Ivan Broe
10 years ago

Jeg har haft fat i konen. Monika Margrethe. Hun smykkede sig med lånte fjer. Jeg tog fat i hendes guildleder, fordi kvindemennesket brugte en avatar fra World of Warcraft. Hun er uden for enhver pædagogisk rækkevidde. I flyverskjul men skydende på enhver inde på sigtekornet.

Den slags uddør med radisaurerne. Til næste valg.

monse
monse
10 years ago

Hej Steen, god blogpost i en uge, hvor vi, der er tilhængere af virkelighedstro oplysning, har måttet indkassere en øretæve i debatten og lide den tort, at oplysningens fjender jubler. Sagen er jo, at der ikke længere er tale om en debat mellem 2 oplyste parter, men om en mere og mere hadefuld konfrontation mellem 2 samfundsgrupper, hvor den ene gruppe i al anstændighed er ved at afvikle nationen, mens den anden forsøger at redde stumperne. Magtforholdet er meget asymmetrisk og alle kneb gælder. Jo hurtigere man ser det i øjnene jo bedre. Der er ingen grund til at bortforklare… Read more »

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
10 years ago

Tak til Mackety for den redegørelse.
Så skulle den ged vist være barberet.

Grimme ord har en funktion
Grimme ord har en funktion
10 years ago

Kimpo skrev: “Hvad angår satanisten Rune Engelbreth og resten af det politikenske tæskehold, bør man ikke tillægge deres hetz for stor betydning: Disse fjender af ytringsfriheden bliver ikke tilfredse med tonen før enhver spontanitet er bortretoucheret og den folkelige debat nedlagt.” Det er rigtigt. Censur er en skidt ting. Det er derfor bedre at lade også grimme kommentarer stå. For dem der udelukkes fra at lukke lort ud af munden får mere lyst til at lukke blod ud af andre menneskers krop. Der er en lære man kan drage fra tilfældet Anders Breivik på det punkt: Breivik deltog netop IKKE… Read more »

den dårlige stemning
den dårlige stemning
10 years ago

Angående “rent, kriminelt David Irving- ævl.”.. Jeg tror den eneste måde denne strid mellem nationalister og islam-kritikere kan overvindes, er gennem en fuldstændig åben og nøgtern diskussion af de dybt foruroligende fakta, der ligger helt nede i nederste skuffe. Og som det i store dele af Europa kan give op til 11 års fængsel at nævne i offentligt. Jeg tænker her først og fremmest på : 1. Den kendsgerning at de afgørende dokumenter som skulle indikere et national-socialistiskt program for udryddelse af jøderne, såsom “Wansee protokollen” – er åbenlyse forfalskninger. http://archive.org/stream/GUTACHTEN/BohlingerRolandNeyJohannes-GutachtenZurFrageDerEchtheitDesSogenanntenWannsee-protokolls1994166S.#page/n0/mode/2up Om denne protokol sagde selv Yehuda Bauer, den prominente… Read more »

Santor
Santor
10 years ago

Er det ikke snart på tide at I holocaustbenægtere får jeres egen blog?

Kimpo
10 years ago

Nu har jeg efterhånden midaldrende mand forsvaret jøder og Israel hele mit voksne liv, og vist er det da irriterende med monomane mennesker uden hæmninger, men helt fri for redelig kritik skal jødiskheden vel ikke være, blot fordi nogle kvasi-nazi konspirationsfantaster kører deres overdrivelser. Martin Luther og Søren Kirkegård gjorde det, så jeg vil sgu også have lov at være med, både på den ene og på den anden måde – man har vel lidt storhedsvanvid på en jødisk fredag.. Det er ellers en pudsig fornøjelse sådan at få disset sine kommentarer på en blog, man selv har været med… Read more »

Jonny
Jonny
10 years ago
Reply to  Kimpo

De jøder, som jeg har givet så megen støtte gennem årene, skuffer mig. De har efterhånden ingen undskyldninger for ikke at kunne genkende os – deres venner, og alligevel skyr de os nationalt sindede som pesten. Naturligvis kan man ikke uden videre tilskrive deres kulturradicoole kosmopolitiske, rettighedsfikserede og lidet folkelige indstilling deres jødiskhed, thi denne ryggesløse adfærd er jo standarden i store dele af V og K og venstre ud ad den værdipolitiske akse, men FRAVÆRET af nationalt og folkeligt sindede jødiske røster er nu efterhånden påfaldende. Det är lite oklart vad det är du hoppas på. Är det stöd… Read more »

Axel
Axel
10 years ago
Reply to  Kimpo

Vel talt.

Mackety
Mackety
10 years ago

Snaphanen er en fremragende blog af højeste kvalitet, og det er ikke blot urimeligt, men også absurd at sværte Snaphanen med enkelte kommentarskriveres sygelige optagethed af etnicitet. Jeg har selv af og til udtrykt mig ret krast i netdebatter, og til tider temperamentsfyldte debatter synes at være et vilkår på internettet, men der hvor også jeg står fuldstændig af, er ved den monomane og virkelighedsresistente optagethed af ET enkelt bestemt emne, der som noget nyt synes at have sneget sig ind på stort set alle netdebatterne henover de seneste par år. Jeg taler her naturligvis om den monomane og forløjede… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

“Vi er på vej ind i en skærpet politisk kamp” Helt enig. I takt med at ‘de anstændiges’ multikulturuelle samfundsprojekt kører af sporet, (landets hovedstads-region er i disse uger omdannet til et rent skydetelt), er der ingen tvivl om, at de vil blive betydeligt mere skingre og grove i deres udfald mod dissidenter. Men uanset hvor mange milliarder skattekroner den politiske elite hælder i MSM, så kan det ikke skjule, at dette absurde samfundsprokekt er slået katastrofalt fejl. Der er trods alt noget der hedder ‘the facts on the ground’, og intet konstrueret skønmaleri kan ændre på de daglige oplevelser… Read more »

Skjoldungen
10 years ago

Som et lille eksempel på hr. Engelbreth’s anstændighed: citatet om en “rødhårede ungkommunist” var fra min kommentar. Det var den første af slagsen og kom op på Snaphanen flere timer før udsendelsen gik i luften. Men Engelbreth skriver “nu” – som om min kommentar var en reaktion på selve udsendelsen. Manipulation. Og når jeg skrev, som jeg gjorde, er det fordi jeg ikke anede hvem den “rødhårde ungkommunist” var. Jeg ser kun fjernsyn som en tilfældighed, nemlig når jeg er ovre på nabogården og hente æg. Her kører tossekassen ved aftenstide fordi konen på gården – ifølge manden – elsker… Read more »

Skjoldungen
10 years ago
Reply to  steen

Kartoffelrækkerne…? Hvad attraktivt skulle det være ved at bo dér? – Jeg har selv boet i Eckersbergsgade nogle år og kan forsikre, at man i så fald er bedst tjent med at være masochist: husene er med 1-stens-mur, komplet uisolerede, pivkolde og fugtige. Blæsten står uhindret ind gennem skunkene og rummene er bittesmå med dørene de forkerte steder. Det bedste (værste) er dog kældrene. Bor man ned mod søerne, er de næsten altid fulde af vand. Råddent, stinkende vand. Det skyldes, at der ikke er gulv, men blot den bare jord. Af samme grund synker og vrider husene sig uafladeligt,… Read more »

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x