23
mar
Seneste opdatering: 23/3-13 kl. 2008
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muslim gang-rapes across Europe under-reported in press

High profile-gang rapes in India have been in the headlines since December. The phenomenon is growing across Europe too, but tends to be under reported due to the high incidence of Muslim perpetrators which makes it politically incorrect to mention.

In December 2011 a Swedish mother-of-two was subjected to a brutal gang-rape by 12 Afghan immigrants in a refugee camp in Mariannelund. Reports stated

“The rape was oral, anal and vaginal sometimes with three rapists inside her at the same time while everybody was cheering and clapping. The gruesome rape marathon lasted for 7 hours. 11 suspect may have been involved taking turns while drinking and getting high on drugs. The asylum seekers were cheering and clapping their hands during the rape marathon while calling the victim “whore” and “slut”.”

According to Vimmerby Tidning

“The woman went into shock while the rapes were still underway, and has since been in a heavily traumatised state. She is now subject to nightmares and panic attacks, and lives in a psychiatric clinic. She is bound to a wheelchair due to damages to her abdomen, and suffers from faecal incontinence.”

The main perpetrator Rafi Bahaduri, 25, had already committed four other rapes in Sweden. The case is not unique. There is a growing trend of gang-rapes perpetrated against white women by Muslim rapists.

In the U.K. there has been a steady stream of cases where primarily under- privileged young English girls have been targeted, groomed and raped by gangs of what the British press euphemistically refers to as Asian men. However, the published names of the perpetrators are primarily of Pakistan and Afghanistan origin when the gang rapists appear in court. The Asian gangs do not contain rapists from China, Japan, and the Philippines.

Cases have been reported in Rochdale, Rotherham, Derby, Bradford, Blackpool – the list goes on. An article regarding the phenomenon in Standpoint notes:

“According to some of the mothers, a fear of being branded racist makes many of the police and social services reluctant to investigate the crimes as organised and connected. One mother from Rotherham, whose 14-year-old daughter was groomed into prostitution and multiply raped during a 12-month period, told me that almost every man convicted of these crimes in the north of England is from Pakistan but that the authorities insist that it is not relevant.”

More and more cases are reported across Europe. The following is just a very small sample (some figures indicate 5,000 gang-rapes occur in France alone each year.)

In October 2011 a British woman was brutally gang-raped by five Afghan refugees in Banja Koviljaca, Serbia. According to the Austrian Times the men were living in a local refugee centre housing 2,500 illegal immigrants.

Eva_HelgetunIn June 2011 a 14-year-old Norwegan girl, Eva Helgetun(foto), committed suicide after being gang-raped by three teenage migrants.

In January 2013 the Local reported a 22-year-old woman was gang-raped by five men in Stockholm, the first of three reported gang-rapes in the city this year. Eight Muslim male teenagers have been arrested on suspicion of aggravated rape in connection with the three incidents.

In March 2013 a British tourist was gang-raped by three Arab men in a Spanish resort.

The Archbishop of Cranmer’s blog spot details a high-profile disturbing case in France where two teengage girls were the prolonged victims of constant gang-rapes by dozens of Muslim teenagers.

Cranmer states that all the men involved that were eventually convicted were Muslims which leads him to question:

“Why is the issue of gang-rape committed by young men identified as belonging to a particular minority background consistently suppressed? Are there reporting restrictions? Infringement of their human rights? A conspiracy of silence?”

The silence across MSM in Europe regarding the growing number of gang-rapes against white women by Muslim men and grooming gangs is indeed deafening.

Digital Journal

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mor
mor
9 years ago

For the record; jeg håber meget der kommer et alvorligt angreb på Irans atomprogram. Men hverken Obama eller Netanyahu er statsmænd. Skulle det ske, skulle det sikkert ledes af Frankrig men det var nok den forkerte der vandt sidste præsidentvalg der hvis det skulle blive virkelighed. Desuden ved jeg ikke om Frankrig har nok “hardware” til at lede en kampagne mod et så stort land så langt væk. Så de tre vestlige lande m lidt handlekraft tilbage ender med at melde pas…

Marit
9 years ago

“Muslim gang-rapes across Europe under-reported in press” lyder en overskrift her. Som ingen har grepet fatt i, såvidt jeg kan se. “In June 2011 a 14-year-old Norwegian girl, Eva Helgetun (foto), committed suicide after being gang-raped by three teenage migrants.” Eva, som bare ble 14 år, bodde i min by, Trondheim, i Midt-Norge. Mediene har ikke forfulgt saken. Vi vet ikke om forbryterne er tatt av politiet, dømt, fengslet eller blitt utvist fra landet. Nylig sto 4 andre asylanter i Rettssalen i mitt distrikt, for gjentatte gjeng- voldtekter av en 12-årig pike. Historiene er mange, men journalistene vil ikke opplyse… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Sveriges statsminister kan gøre noget. Hvis han er bare en lille bitte smule human.
Det er han ikke, og i den verden lever også Mona Muslim. Læs…venstrefløjens damer. Feminister kalder dig sig; ja, vær så god.
Det overfald trodser alle menneskelige grænser , men denne verdens Reinfelder og krasnikker
er totalt ligeglade. For de humanister.

Jamen for helvedet da, der kommer da krig mod denne ondskab.

Prudentius
9 years ago

Reza Khalili (der iøvrigt har min beundring, for hans vilje og mod til at fortælle sandheden om Mahdiens lystige svende i Tehran) og mange andre håber forgæves på en bombning af Irans atomare faciliteter. Det bliver ikke til noget. Tyrkiet, Saudi Arabien, Egypten og Afghanistan-Pakistan er Vestens islamiske klienter. Iran er Ruslands og Kinas. Nok er man igang med få Syrien til at ligne et bombet lokum. Et bombet lokum, der senere kan styres af det muslimske broderskab og beherskes af Vesten via NATO, men Iran holder man fingrene fra. Hverken Israel, onkel Sam eller tante Bryssel skal nyde noget.… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Prudentius

Problemet her er ikke hvem der får en eventuel A-bombe i hovedet. Problemet er at Iran, med en A-bombe, vil rykke på hele magtbalancen i regionen. Det ønsker vesten naturligvis ikke men det ønsker Saudierne så sandelig heller ikke. Derfor må det slet ikke komme så vidt. Det kan selv Obama se. At Israel råber højst, er fordi de vil være det mest sandsynlige mål, skulle der ske noget. Bomber man Israel har man opfyldt et af islams vigtigste mål, udryddelsen af jødestaten. Bomber man saudierne, har man lagt sig ud med samtlige andre muslimer, da den arabiske halvø er… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Tja, jeg tror det iranske regime anskaffer sig A-våben for at bruge dem. Det lyder vildt. Be that as it may, det er min vurdering. Det iranske islamiske regime er en dødssejler, men jeg tror ikke de har tænkt sig at gå ud med et piv. Tværtimod. Har man ambitioner om globalt politisk-økonomisk kaos, der skal kalde den 12. imam frem fra hans hellige skjul og dermed skyde det messianske shia-islamiske verdensrige ind, så forekommer olietønden Saudi Barbarien, at være et udmærket mål at sætte en atomar tændstik til. Mens Israel er en særdeles unyttig-ufrugtbar skydeskive, hvis man sigter efter… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Prudentius

Det er altsammen rigtigt Prudentius, men katten er jo lukket ud af sækken. Hele verden véd, at Iran er på nippet til, at stå med den bombe og Israel er da ligeglade med hvad Rusland eller Kina måtte mene i den sag. Og indenrigspolitisk skal Obama jo ikke lægge sig ud med dem heller. At amerikanerne er bekymrede for olien er en kendt sag, men de har jo også truffet deres forholdsregler, med hensyn til alternative leverancer. Iøvrigt er jeg lidt i tvivl om hvor meget disse arabere efterhånden er i stand til, at presse verdensmarkedet. Destabiliseringen i hele den… Read more »

Michael Larsen
Michael Larsen
9 years ago

Mon ikke der er en hensigt med at denne video kommer frem ? F.eks. en sidste advarsel til Iran; vi ved godt hvor vi skal bombe og vi har de nødvendige midler.

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  Michael Larsen

iran´s præsteskab er ligeglade, de ofre gerne den halve befolkning!

De har forlængst forudset et angreb fra Vesten eller Israel, så jo længere tid der går før det angreb des større er chancen for at iran kan nå at få deres nukes færdige. Det hele handler om tid, des længere der går des større bliver skaderne.

Santor
Santor
9 years ago

iran har forlængst erklæret krig mod Vesten, både militært og religiøst. Personligt ser jeg ingen problemer i at USA eller Israel bomber de lokationer der er i spil hvad nuklear installationer angår. Vi behøver slet ikke at gøre det til en erobringskrig. Det er kun et spørgsmål om hvornår og fra hvilken side vi vil se kritik og demonstrationerne. Uanset hvad vi gør vil det give problemer. Hvis vi venter risikerer Israel at blive målet, og det tillader Israel ganske enkelt ikke. Hvis USA bomber nu vil de få hele verdens venstreorienterede på halsen, til gengæld kan verden slappe af… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Santor

Egentligt er det en, lidt perfidt sagt, god sag vi har her. Præstestyret i Iran med en atombombe! Der kan sgu da ikke være to sider i den sag, blandt venstre og højre. Når vi går i krig – for den kommer – vil samtlige muslimer jo skulle tage stilling. Så kan sunnierne jo sige, at Iran ikke er deres bedste venner, men ligefrem holde med vesten kan de jo ikke. Til gengæld vil det destabiliserer området endnu mere. Jeg tror nok Obama skal få sin sag for, når Israel bliver tvunget ud i et angreb. Alle de ting han… Read more »

PFEP
PFEP
9 years ago

Ups, det är jo skrämmande och frågan är hur vi i väst ska förhålla oss till detta?
Krig är ett elände, atomkrig en katastrof, men var på eländighetsskalan placerar man det shiamuslimska terrorregime där öppet hotar båda Europa, Israel och USA?

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x