26
mar
Seneste opdatering: 26/3-13 kl. 1915
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tyrkiske kulturforeninger spirer op som paddehatte. I Tyskland er der allerede flere tusinde af disse “Teestuben”, og det skønnes at flertallet er illegale spilleklubber og mange handler med hård narkotika. Adgangen til disse skattefri foreninger er kun for medlemmer og det er med god grund. Ulovligt hasardspil og narkotikahandel for millioner trives bedst i det skjulte. Og det forbliver på den måde, det er sædvane at have gode kontakter i politiet. Sådan bliver planlagte razziaer annonceret på forhånd, fortæller en tidligere formand for en forening. En interessant rapport fra ZDF Frontal 21, 12 Februar 2013 (Snaphanens oversættelse, video tysk utekstet.)

Hollænder foreslår gruppeægteskaber

Man har jo gruppeeksaminer, det er vel lidt af det samme at skulle godkendes af fire partnere hver dag. Jeg forstår dog ikke al den snak. Hvis man vil være ‘polyamorøs’, og det har mennesker jo været i alle tider, hvorfor kan man så ikke bare være det free-lance, hvad skal med med papir på enhver ny sengepartner? Det er en småborgelig prøjser-neurose, der særlig plager De Radikale og Centern i Sverige, der sjovt nok indbilder sig, at de netop er frisindets fortrop. Lad dem flytte sammen og have kønsneutrale bollerum til 50 personer, hvad kommer det andre ved, bortset fra de børn, der bliver så uheldige at have dem som forældre, og ikke aner hvem der er deres far?

The politician who masterminded the gay marriage campaign in Holland says that “group marriage” is now being discussed in the country.Boris Dittrich, a former Dutch politician, gave a video interview about how he successfully introduced gay marriage. He said, “There is now a discussion in the Netherlands that sometimes people want to marry with three people and maybe even more.

Dittrich was speaking to a French gay news agency, and he revealed that he softened public opinion to gay marriage by first introducing registered partnerships.He said, “We thought it might be psychologically better to first introduce registered partnerships.It was a good decision, he said, because people got used to legally recognized gay unions and called them gay marriages.The next logical step was to introduce full gay marriage by law, he said. Now he admits there are discussions about marriage for more than two people. Three-way relationships have already been recognized in Holland, under a “cohabitation agreement.”Holland Discusses ‘Group Marriage’ as Next Step

De små dasks pædagogik

Profeten tillader på ulydige kvinder, har også en tendens til at udarte noget. This happened in Melilla, one of the Spanish exclaves in Africa. So this is officially Spanish territory. The teacher and the pupil, however, were Moroccan. Kan man ikke se den indlejret, er den her.

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Gruppeægteskab, det er bare forløberen for at vende os til at acceptere flerkoneri.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Allah, giv os i dag vor daglige vold.

Allah min bare….

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago

Först läste jag av misstag “bollrum” och tankarna for för några mikrosekunder till McDonalds & IKEA. Men insåg snabbt att “bollerum” har en lite annorlunda betydelse på danska.

Att myndiga personer ur sexuella minoriteter skall kunna göra vad de vill privat och under samtycke, är OK för mig, men ingen skall heller be mig om en förklaring om jag gäspar medan jag får alla de smaskiga detaljerna serverade. Att dag in och ut tvångsmata svennebanan och andra europeer med analsex, månggifte och queerteori tror jag tyvärr kan kan slå tillbaka och tom bli kontraproduktivt för minoritetsgrupperna i fråga.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x