27
mar
Seneste opdatering: 14/11-13 kl. 1703
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Eller er det Snaphanen? Først Engelbreth i Politiken 22 marts:

Men på Snaphanen.dk kalder en forarget læser nu Krasnik for den »rødhårede ungkommunist«, og en anden fastslår, at det snart »er på tide at være lige så skeptisk overfor jøders loyalitet som over for muslimers«. Endvidere gøres »selvmordsjøder som Melchior og kulturradicoole kosmopolitbøsser som Krasnik« til eksempler på, hvorfor »jøderne ikke er en assimileret del af det danske folk«, og der tordnes imod »jøderne på DR’s redaktion« og de »race- og kultur-fremmede indvandrergrupper, uanset om det er jøder, muslimer eller voodoo-negre«.

Så Klaus Wivel i Slangen ved brystet, Weekendavisen, 27.03.2013 (ikke online)

Det er meget mere derude, end der er plads til at vise i denne artikel, især på Snaphanen, et af de mest rabiate højrefløjssite i Danmark. Snaphanens læsere taler om Krasnik »som globalistisk mediejøde« og om at betragte ham som »potentielt en fjende af folk og nation«. Her tales der også om »jøder, muslimer eller voodoo-negre«, som spiller velintegrerede, men fremmer deres egne dagsordner: »Jøderne er bedst til dette kosmopolitiske komediespil. Muslimerne er kun lige ved at lære tricket,« er der en, der skriver.

Det er ikke kønt, selv når man tænker på, at frisprog er en del af blogosfærens eksistensberettigelse, men det er en lynhurtig, daglig vurdering især når der er over 100 kommentarer, hvad ofte sker. Det er hentet fra kun to kommentatorer til denne blogpost. Jeg skrev selv i en kommentar, at Krasniks jødiske baggrund er irrelevant, når man vil bedømme hans interview. Den er ikke kommet i avisen.

Jeg har svaret Engelbreth, jeg vil anbefale Wiwel at læse det. Jeg ved ikke, om der er sådanne smuttere i Politikens kommentarfelt, for jeg læser det ikke, men det er ikke første gang journalister angriber mig gennem kommentatorer, jeg er aldrig blevet citeret for mine egne ord undtagen i et interview om Fjordman og så hvad jeg selv har skrevet i avisen gennem årene. Jeg hører dog, at kommentarerne på JP og Ekstra Bladet skal være betydeligt grovere, end dem her. Hvad skal vi gøre ved det?

Blogkommentarer er at betragte som læserbreve, hæfter Wivel for læserbrevene i Weekendavisen? Hvordan kan det være, at Wivel og Engelbreth ikke formår at angribe Trykkefrihedsselskabet højere oppe i fødekæden end i Snaphanen og Uriaspostens kommentarspor? Jeg kommenterer selv mod antisemitter i tråden, hvorfor ikke citere det? Lider I under stofmangel? Hvis jeg skulle associere lige så frit som KW, kunne jeg skrive, at Klaus Wivels grandonkel var en kendt nazisympatisør, men det kunne jeg da aldrig finde på at slå så dybt.

Dernæst skal Klaus Wivel være velkommen til at maile bloggen, så skal jeg give ham navnene på tre fremtrædende medlemmer af Mosaisk Trossamfund, der kender mit forhold til danske jøder ganske godt, helt fra jeg gik i første klasse. Jeg kommer ikke sjældent i synagogen i Krystalgade, jeg hjælper udenlandske venner til rundvisninger der, jeg har skrevet masser om jødernes situation i Malmø meget længe inden danske aviser vågnede, jeg interviewede en ung dansk jøde sidste sommer, der også trådte frem i DR’s dokumentar for nylig. Jeg er på mail og venlig fod med rabbiner Shneur Kesselman i Malmø.

Endelig kan jeg jo spørge læserne her: Er “Snaphanen et af de mest rabiate højrefløjssites i Danmark” og i bekræftende fald hvorfor? Kan I mon komme på nogle, der er værre end mig, og kan man overhovedet gardere sig imod Engelbreth-Wivel teknikken med andet end at lukke kommentarfeltet, når én person nu ikke kan overvåge det 24-7? Hvad ville I selv gøre? Konstatere at alle kneb gælder og springe op og falde ned på WA og Pol, når man nu alligevel aldrig kan blive stueren?

Turks in Germany are a Time Bomb

“The Turks in Germany are a time bomb, at least the majority of them”. This is the statement with which Peter Cohen, an American visiting professor at Munich University, concludes his recent study in Germany. “They don’t want to integrate in the German society,” says Hartmut, who doesn’t want to be identified for fear of reprisals by violent Turks. “They even hate to be called ‘migrants’. They feel very Turkish. They happen to be in Germany as the elderly generation in the 1960s had been recruited to work in the car and coal industries. Now, culturally the majority of Turks, even the young, here in Germany feel very Turkish. ” Adds Hartmut, who is a social scientist at a German university.

Very few Turks in Germany have a regular job; about 20%. The other 80% live on the so-called Hartz IV (state social benefits). 70% of their children have no GCSE; they left school before they finished their basic education.

“They cannot find a job? That is not true. There are jobs out there. But they prefer to live on state benefits and lead an easy life. Why should they work? Further, the German social benefit system doesn’t encourage them or force them to accept any job.” Says Hartmut.Hartmut also said, “Some of those who live on state benefits have very often a part-time job of which neither the Job Center nor the Finance Office are aware of.

“Amazingly enough some Turks who live on the generous state benefits can afford to buy a house or an apartment and drive luxurious cars like Mercedes or BMW.” Says Klaus, a landlord whose tenants are a case in point.

In private, German policemen and women complain about the “Germans” of Turkish descent. Helmut in Berlin told me, “Most car accidents are caused by Turks or east Europeans. They are really careless motorists. They do not respect traffic rules.” Then he turned to his colleague and added, “But who dare say that in public?” FSM

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] antisemitisme – nå, ja, lige bortset den dem som Wiuvel Junior fandt her på Weekendavisen. Det fik han dette ud af. Det må han klare med sin egen samvittighed. Jeg giver ikke to potter the for hverken ham elller […]

trackback

[…] som jeg selv læser. Og nej, jeg er ikke jøde, men jeg er sandelig heller ikke antisemit, som Klaus Wivel så frisk påstod. Først troede jeg, han var i ond tro. Nu hælder jeg til, han ikke anede hvad han udtalte sig […]

trackback

[…] kan lide ham. Der er også en plads og en gade i København, der bærer hans navn, 100 meter fra mit rabiate, jødehadende fødested. Så er det på […]

trackback

[…] Frankrig er næstværst for synlige jøder. Frankrig har omkring 5 mio muslimer og 400.000 jøder, Sverige 450.000 muslimer og 20.000 jøder.(2010 tal) Der er altså noget flere muslimer pr. jøde i Sverige, end der er i Frankrig, hvilket kan forklare, at Sverige er værre for jøder. Begge lande har en rabiat venstrefløj og en historisk, folkelig antisemitisme, vi stort set ikke kender i Danmark, så det går formentlig lige op. Om lidt dukker der nogle svenske kommentarer om verdenssionismen og den jødiske lobby op her, som jeg skal tage væk for ikke at komme i Politiken eller Weekendavisen som… Read more »

trackback

[…] som f.eks. votre serviteur, der er potentielle Breivikker og jødehadere, som Weekendavisen kunne slå fast i denne uge. Det er der skrevet kilometer om i aviserne om, holdt seminarer om, der er udgivet bøger, hvor […]

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

“Svensker” får terrordom i New York http://ekstrabladet.dk/112/article1944858.ece En mand, der har boet i Sverige, er idømt ni års fængsel i USA for at have hjulpet somalisk terrorgruppe Af: Ritzau /112 Retten i New York idømmer en mand, der oprindeligt stammer fra det østafrikanske land Eritrea, men som har boet i Sverige, ni års fængsel for at hjælpe en terrorgruppe. Mohamed Ibrahim Ahmed forlod sit hjem i Sverige for at tilslutte sig den militante gruppe al-Shebab i deres kamp mod Somalias regering. Den 38-årige Ahmed blev arresteret, da han besøgte Nigeria i 2009 – og herefter blev han sendt til USA.… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Snaphanen er lige akkurat som den skal være . Det ville være sørgeligt hvis det skulle lykkedes at få Snaphanen til at udøve nogen form for selvcensur . Det er nødvendigt at der også er plads til meninger som er stærkt kritiske overfor jødernes rolle i den multikulturelle medie ”kultur” . De fleste israelere ville , hvis de havde tid og energi nok til at sætte sig ind i problemet , være fuldstændig enig i meget af denne kritik .

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

På hviken baggrund Klaus Wivel vælger ordene- et af de mest rabiate højrefløjssite i Danmark om Snaphanen er her lidet beskrevet, såfremt det udelukkende er på baggrund af et par kommentarer er det et al for svagt funderet argument til at have betydning for hvordan Snaphanen reelt, herfra anskuet, kan rubriceres objektivt efter bedste evne. Som jeg ser det er der forskel på Snaphanen og kommentatorer. Der er forskel på Weekendavisen og læserbrevskriverne deri. Nej, jeg finder ikke Snaphanen er et af de mest rabiate højrefløjssites i Danmark. Jeg kan ikke erindre ytringer jeg fandt rabiate eller specielt højrefløjsrelaterede fra… Read more »

Johansen
Johansen
9 years ago

Hvor er det dog underlødigt og uvederhæftigt af Klaus Wivel at smæde en oplysende og velorienteret blog som Snaphanen med ord som et af de “mest rabiate højrefløjssites i Danmark.
Ville Wivel mon selv bryde sig om at blive stemplet som værende journalist på en af de “mest rabiate venstrefløjsavier i Danmark” kaldet Weekendavisen?

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

” Endelig kan jeg jo spørge læserne her: Er “Snaphanen et af de mest rabiate højrefløjssites i Danmark” og i bekræftende fald hvorfor?” Min opfattelse, indrømmet af en meget kompleks scene, er at der er to grupper af ”islam- og/eller indvandringskritiske” grupper i Danmark og Europa generelt: den ene gruppe er ethnocentrisk og ønsker at bevare et ”gammelt folk” eller noget i den retning. Den anden er bekymret for at gamle, siden renaissancen, traditionelle friheds- og oplysningsideer er ved at blive truet af massiv indvandring fra kulturer der der diamentralt i modstrid med disse værdier. Jeg selv tilhører den sidste… Read more »

sebastian
9 years ago


Blæs på WA og Pol, men af hensyn til dine faste læsere må du gerne fjerne spam som Falkeøjes.

@alle kommentatorer
Ansvaret for et sobert kommentarspor er reelt ikke Steens, men vores. Tåbelige kommentarer som dem Klaus Wivel og Rune Engelbreth elsker at “citere Snaphanen” for, bør påkalde sig vores foragt så eksplicit, at tåbelige kommentatorer fremover tænker sig om en ekstra gang inden de lægger en kommentar her, eller hælder vandet ud af deres ører i et andet forum.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

” I USA er de nærmest på niveau med svenske. Da Wasington Post efter 9/11 ville lære deres læsere noget om islam, arrangerede den en Q & A med læserne, og Anwar al-Awlaki ” Tja tja… Måske er det netop en rigtig god ide at lade ekstremisterne komme til orde om hvad islam “er.” Hvem ved om de eller deres “moderate” trosfæller har ret?? Koranen, ligesom biblen, siger en masse ting så det ikke er til at nagle fast hvad den egenligt betyder. Men hvis den ekstreme fortolkning, der vel har lige så god troværdighed som den moderate, bliver den… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Jeg fandt lige dette link med Lars Hedegaard
som jeg ikke havde set før.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=YXWttErC5k4&feature=endscreen

PBr.
PBr.
9 years ago

Når alt det er sagt må man vel konstatere at , især Uriaspostens,”Bodega del” af kommentarerne kan være temmelig bøvet trættende/fladpandede. Det er en “Akilleshæl” for et ellers godt og nødvendigt skrivearbejde.

Mackety
Mackety
9 years ago
Reply to  steen

Jeg bed mærke i den del af teksten du citerer, og bemærkede også, at han omtaler Snaphanen som et et højreekstremt site. Det er helt vildt, at Klaus Wiivel kan få sig selv til at skrive sådan, men det slår jo sådan set fast med syvtommersøm, at Klaus Wivel enten: 1. Ikke laver research på de emner han skriver om, eller 2. Bevidst manipulerer. Der er kun de to muligheder, og uanset om det er det ene eller det andet, så viser det i hvert fald også, at hans artikler ikke er værd at spilde tid på. Hans renome er… Read more »

Peter Andersen
9 years ago

Jeg ved godt hvad man skal gøre ved folk som Klaus Wivel, Rune Engelbrech eller Martin Krasnik, for den sags skyld. Man skal naturligvis tage fat i kraven på dem og konfronterer dem med virkeligheden. Altså ikke en eller anden diffus fortolkning af virkeligheden, men virkeligheden. Snaphanen har jo mange læsere. Også højt oppe i systemet. De burde sætte sig ned og begynde at forberede en egentlig konfrontation med disse uvidende venstrefløjs-agitatorer, for fuld udblæsning, på offentligt TV. Ikke at det betyder noget for min selvfølelse, for virkeligheden skal som nok overhale dem alligevel, men det er folk som disse,… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Er der stadig nogen der læser Weekendavisen?

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Skulle vi kunna få höra en kommentar från Danskt Mosaiskt Trossamfund, kanske? Är det europeiska konservativa som utgör det stora hotet mot Europas judar idag? Att judar samarbetar med de mest judefientliga krafterna har tidigare förbryllat mig också. Vi har ju även färska exempel i Sverige, bland deltagare i Ship to Gaza-spektaklet t.ex. Men strängt taget är det ju inte konstigare än att andra västerlänningar samarbetar med de mest västfientliga krafter som världen känner idag. Judar är i ovanligt hög grad intellektuella och återfinns på båda sidor i den här otäcka kampen. De här anklagelserna om antisemitism kommer lite plötsligt… Read more »

Per Andreas
Per Andreas
9 years ago

Hvis Engelbreth og Wiwel kan få folk til selv at læse Snaphanen, er meget jo opnået.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Per Andreas

Enig! Snaphanen skal være alt andet end utilfreds med de kørende (patetiske, usaglige, latterlige) nederdrægtigheder.

Karaktermord (på blogge og/eller personer) begået af typer som Engelbreth, Wivel og Krasnik er nogle af de varmeste anbefalinger man kan få midt i multikulturalismens istid.

Og ikke mindst er reklameværdien ubetalelig, da alle de små veltrimmede multikulti-kusser (af begge køn) efter endt læsning, jo skal hen og se på den grusomme beskidte rabiate højrefløjs-giraf.

Nogle vil efterfølgende blive lidt klogere og det er netop det multikulturens brave korps af bagvaskere søger at forhindre!

JensH
JensH
9 years ago

Man må sige, at æblet ikke falder langt fra stammen i Klaus Wivel’s tilfælde. Jeg lavede en hurtig google-search, og Klaus Wivel’s far er den tidligere 68’er og nuværende Tysklands-korrespondent for Politiken Peter Wiwel. Såvidt jeg husker, så var det Peter Wivel, der som ung journalist på Information i 1978 (eller 1977) foranledigede, at en udlændinge-politisk kommision blev nedsat af Anker Jørgensen’s daværende regering. Baggrunden var vistnok, at en marxistisk-revolutionær Mexianer skulle udvises til hjemlandet, og det brød de sig naturligvis ikke om på Information, som iværksatte en mega-kampagne for denne Mexianske ‘kammerat’. Denne kampagne resulterede i en kommisio, der… Read more »

Skjoldungen
9 years ago
Reply to  JensH

Jo, der er skam stolte aner i den familie… hans grandonkel er Ole Wivel, om hvem Ole Hyltoft har skrevet: “Ole Wivel har efterladt beviserne for sin nazisme. Sådan en fare løber skrivende folk. Wivels digt, ”Korset”, er det mest nazistiske digt, der er skrevet på dansk. Bergstedts og Rørdams nazisme er småting ved siden af Ole Wivels rene lære. I Wivels digt er hele orgelregistret trukket ud. Germanernes blonde racerenhed, den hedenske blodrus, Fører-dyrkelsen, den gule races underlegenhed, Blut und Boden så det batter. Dertil kommer brevene til Ole Høst og Erik Johansen, hvor Wivel jubler over de tyske… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Det ry Klaus Wivel giver Snaphanen er ikke fortjent! Tværtimod! Du Steen gør et godt arbejde – ikke mindst for jøderne.

Mackety
Mackety
9 years ago

Han giver også Weekendavisen et dårligt ry. Jeg har læst Weekendavisen regelmæssigt i en hel del år, men det er efterhånden ved at blive noget mindre, primært pga typer som Klaus Wivel. Weekendavisen har nogen af de bedste journalister og nogle af de værste. Klaus Wivel hører til i sidste kategori.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x