28
mar
Seneste opdatering: 28/3-13 kl. 1848
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Christians are the single most widely persecuted religious group in the world today,” the authors write. That may come as news to my fellow Jews who focus on the global rise of an ugly new phase of anti-Semitism, or to Muslim leaders who say that “Islamophobia” is our biggest problem. Christians have been harassed in 133 nations – two-thirds of all nations – and suffer in more places than any other religious group, according to a Pew Forum on Religion and Public Life figure that the authors cite.

As remarkable as the global assault, however, is the relative silence by global leaders and the media. Though Christians are overwhelmingly the leaders of governments across the West, no national leader has seen fit to call much attention to the horror. Christians slaughtered, world yawns, Hudson Institute “Persecuted: The Global Assault on Christians”,Wednesday, March 27, 2013Muslim Persecution of Christians: January, 2013.

Klansamfund og klientilisme i Sverige

” Södertälje har vældig meget til fælles med Sicilien”. Klantænkning er en årtusindgammel mentalitet, dvs. man skal lave folk om inde i hovedet, hvilket ikke er for stor en mundfuld for svenske politikere. Södertälje er en by med 64.000 indbyggere (en fordobling siden 1960) 30 km fra Stockholms centrum. Den havde i 2009 45 % med udenlandsk baggrund, hovedsageligt kristne irakere, “syrianer”. Det bliver den anden store kommune efter Malmø, hvor svenskere kommer i mindretal. Det sker næste år. Fortsætter den svenske politik, vil andelen udlændinge være 88 % i 2050. Se også Tusentals flyr från Södertälje, Søndagskrönika: Flykten från mångkulturen, “Vi muslimer trakasseras och förföljs i Södertälje”. Muslimer flyr Södertälje efter hot.

I P1 Morgon i onsdags berättades om en pågående utredning om misstänkt korruption på kommunal nivå. I inslaget intervjuades även Amir Rostami, polis och forskare som studerat fallet Södertälje. Rostami drar paralleller till Sicilien. Där liksom i Södertälje kännetecknades situationen av ett antal familjer motiverade att skapa ett imperiebygge, av avsaknaden av en kapabel väktare samt en statsmakt som alltför länge inte tog situationen på allvar, vilket lät strukturen växa fram.

Hos oss går släkten, klanen, före allt annat. Klanmentaliteten genomsyrar hela kommunen, från botten och hela vägen upp till toppskiktet. Och så har det också blivit inom politiken. Man förhandlar om rösterna. Man förhandlar fram en plats, en position. Om jag går med i partiet kommer jag inte ensam utan med flera hundra röster. Det har påverkat den svenska politiken. Tyvärr har man släppt in klantänkandet i politiken. På så sätt har man satt demokratin ur spel. Säg Basta till klanstyret!

630 millioner mennesker ønsker at emigrere

13 prosent av verdens voksne befolkning oppgir at de ønsker å forlate sitt eget hjemland på permanent basis. Flest oppgir USA som nummer en på ønskelisten. Ifølge Gallups egne beregninger er fordelingen som følger:

138 millioner personer kunne tenke seg å flytte til USA
42 millioner personer kunne tenke seg å flytte til Storbritannia
37 millioner personer kunne tenke seg å flytte til Canada
29 millioner personer kunne tenke seg å flytte til Saudi Arabia
28 millioner personer kunne tenke seg å flytte til Tyskland
26 millioner personer kunne tenke seg å flytte til Australia

Mange vil forlate hjemlandet sitt og søke lykken andre steder

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

“29 millioner personer kunne tenke seg å flytte til Saudi Arabia”

De må da være rablende vanvittige, hvis de virkelig har lyst til at slå sig ned
i det islamofascistiske galehus 😉

Prudentius
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Man må tro, at landets olierigdomme og evige hunger på arbejdskraft til at betjene den næsten endeløse række af prinser og deres klienter, er hovedårsager. At mange ender op som retsløse slavearbejdere, afskrækker åbenbart ikke synderligt. Mange migranter er selvfølgelig desperate. Dertil kommer vel også, at muslimer fra især Afrika og Asien søger Saudi Arabien som troens, profetens og de hellige steders hjemland og forbinder ophold i det med stor islamisk fromhed. Et image det saudiske regime plejer med største nidkærhed, deres udskejelser bag facaden desuagtet. Mellemøstlige muslimer har utvivlsomt en mere realistisk opfattelse af kongeriget, for nu at sige… Read more »

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Hvorfor gør den kristne Verden ikke gengæld?
Med alle de muslimer der nu er i Vesten, er der
rigeligt potentiale at starte med.

falkeøje

LarsS
LarsS
10 years ago

Fin artikel om jødernes hverdag i København, deres miljøs accelererende nedadgående sociale accept-spiral og den anti-semitisme som nogle indvandrere og i særdeleshed kultureliten lægger dem for dagen.

Og endda med en helt rolig og forklarende Martin på banen!

http://www.tabletmag.com/jewish-news-and-politics/128077/hiding-judaism-in-copenhagen?all=1

LarsS
LarsS
10 years ago
Reply to  steen

Jep, det er ham MCM – en dygtig journalist.

http://www.tabletmag.com/author/mmoynihan

pk
pk
10 years ago

Den anden dag læste jeg, at stjerne psykopaten Reinfeldts bedstefar var afrikaner.
Det er ingen kunst og kvalitets-stempel ; Idi Amin og Mugabes bedstefar var også afrikaner.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  pk

Förfadern hette John Hood, var afro-amerikansk loppcirkus-direktör och en notorisk rolling stone. Fotot som uppges vara det enda existerande lär vara taget runt 1881 eller nåt liknande.

http://taltratten.files.wordpress.com/2011/11/hattochkravatt1.jpg

Ven
Ven
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes
Prudentius
10 years ago

Vesten gaber ihvertfald!

Hvilket selvfølgelig er produktet af godt to århundreders massiv afkristning. Ud af kirkerne og ind i alle de bizarre og ofte blodtørstige erstatnings-religioner man kunne finde. Eliter og befolkninger i enig taktfast march. Hvad kulturradikalismen klarede hos (stor og små)borgerskabet, opnåede socialdemokratismen iblandt den bredere befolkning.

Og det har efterladt os uendeligt svækkede, åndeligt, politisk og demografisk. Det mener jeg er et ubestrideligt faktum, der må anerkendes, om man så er kristen eller ej.

Kan en civilisation overleve at udstøde sin egen sjæl?? Vi får se, men umiddelbart ser det ikke sådan ud.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x