4
apr
Seneste opdatering: 4/4-13 kl. 2120
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Femen har protesteret mod islam og den 19-årige Aminas forsvinden fire steder i dag: I Paris var demonstrationen planlagt foran den tunesiske ambassade, det blev forhindret så den måtte holdes ved metrostationen St. Francis Xavier. I Berlin foran moskéen i Wilmdersdrof. I Bryssel demonstrerede de foran den store moské, i Kiev ligeledes foran moskeen.

Der er selvfølgelig stærkt delte meninger. Feminister i arabverdenen er ganske fjendtligt stemt over for FEMEN, men hele meningen med en demonstration er, at nogen lægger mærke til den – og det gør de mildt sagt, endda i en tid hvor gadedemonstrationer helt har mistet den effekt, de engang havde, – så må man sige at FEMEN rammer lige i plet. Jeg får at vide, de har en russisk rigmand i ryggen (hvem der havde det). Han må have et godt reklamebureau.

Bliver dette rapporteret i svenske medier? Nja, ikke ét ord siden de demonstrerede foran Peterskirken den 13. marts. Islam trumfer feminisme, islam trumfer endda HBTQ i Sverige. Bliver en bøsse myrdet i Malmø af muslimer fordi han er bøsse, – og det blev Daniel Nordström i 2008 – er det størst mulige tavshed, og man er en ‘facist’, når man påpeger hykleriet. Andre indvandreres bøssemord i Sverige er blevet ved de behjertede forsøg. OK, lad os så være stolte fascister, der oprøres over mord på homoseksuelle, jøder og ulydige kvinder! – April 4: Topless Jihad Day: Femen Declare War On Islam In Wake Of Amina Tyler Storm, – ‘Our Tits Are Deadlier Than Your Stones’, Femen activists stage topless protests across Europe in support of Arab women’s rights.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Topløs Jihad – nu med tungt skyts (F-skål) 😀

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1948335.ece

JensF
JensF
8 years ago

De benytter seksualitet til at demonstrere mod en sexfikseret fjende. Det er åbenlyst den rette metode.

Vi kan også bemærke, at denne demonstration har relevans ved at konstatere, at der løbes en risiko af deltagerne. Hvis man demonstrerer mod regeringen, DF, racisme, paven eller andet, kan man roligt tage bussen hjem alene bagefter. Disse kvinder udsætter sig derimod for reel fare. Dét er et bevis for værdien af deres indsats. De kæmper en reel kamp mod en reel fjende.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Det her er bestemt ikke noget for den bornerte og reaktionære Venstrefløj, der jo går mest op i “tonen” og “anstændighed” – og forarges, når nogen provokerer de gudelige og deres hellige autoriteter. Det her er utvivlsomt “underlødigt”, skal vi vædde? Som ikke-medlem af Venstrefløjen må jeg sige, at aktionsformen ikke er underlødig, og at den tilmed er den helt rette. Sådan! Giv de langskæggede en bar røv at trutte i som Shabana Rehman gjorde det. For siden at blive erklæret persona non grata på Betty Nansen Teatret af Venstrefløjsdarlingerne, Peter Langdal og Henrik Hartmann. Det er dét her –… Read more »

Nøgendemonstration for manderet til religionsfrihed - blot en tanke
Nøgendemonstration for manderet til religionsfrihed - blot en tanke
8 years ago
Reply to  steen

Det kan du godt. Du kan demonstrere mod drengeomskæring ved at fremvise dit mere fuldkomne udstyr (hvis du da ikke selv er omskåret – i så fald kan du demonstrere mod det ved at vise arret (“wanna see my scar?”). Drengeomskæring er jo også et forsøg på at kontrollere seksualitet og identitet fra tidlig barndom ved at indskære en religiøs identitet i kønnet.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x