8
apr
Seneste opdatering: 19/3-23 kl. 0509
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 Skinnet bedrager. Thilo Sarrazin hviler ganske vist enestående i sig selv og har den selvsikkerhed der kommer af at være højt kvalificeret,spænglærd og ikke nogen årsunge, men arrogant er han ikke. Jeg kendte ham fra mange tyske TV programmer, men efter at at have tilbragt det meste af en dag og aften omkring ham, fik jeg bekræftet at han er venligheden selv og hele tiden med en tør, underdrejet humor, der pibler for at få plads.

“De fleste, som ikke kan lide mig, har ikke læst mine bøger,” og det problem har han tilfælles med Lars Hedegaard og mange andre. En journalist fra TV 2, der deltog i pressekonferencen, syntes ikke at vide andet end hvad der står i den forkortede Wikipedia om ham – på dansk, altså. Har Modkraft mon, som skrev Ytringsfrihedpris til Islamhader i dag? Det meste af pressen nøjedes med “kontroversiel”, vor universelle tidshelgardering – også for uvidenhed. Vi lever i en ren orkan af opinion, efter nettet mere end nogensinde før. Heldigvis er det meste halv- eller uinformeret, ellers var man jo nødt til at læse det.

sarrazin, 06.04.2013, II 021

Lone Nørgaard der holdt prisoverrækkelsestalen, ved altid og i enestående grad hvad hun taler om: Sarrazins great personal courage. Hun udtaler sig ikke om en bog, før hun har læst den. Sarrazins egen tale – Thilo Sarrazin: What I learned – kan også læses på nettet på engelsk. Gå ikke glip af afsnittet “A list of political correctness in Germany.”

Den første otte linjers Ritzau notits om Sarrazin stod i Information den 2.10.2009. Den 6.10.2009 skrev jeg »Dr. Sarrazins skarpe tunge«, og jeg har fulgt ham lige siden. Det er to år siden, jeg opfordrede TFS til at invitere ham til Danmark, så i lørdags var på alle måder en stor dag, også for en lille blog. Sarrazin og hans kone så også ud til at ville fortsætte den til ud på de små timer. – Et lille fotoessay.(billederne kan igen klikkes op i helskærm) :

Sarrazin, 06.04.2013, I 001

Sarrazin, 06.04.2013, I 003Sarrazin, 06.04.2013, I 012

Sarrazin, 06.04.2013, I 017Sarrazin, 06.04.2013, I 034Sarrazin, 06.04.2013, I 048Sarrazin, 06.04.2013, I 068Sarrazin, 06.04.2013, I 082Sarrazin, 06.04.2013, I 103sarrazin, 06.04.2013, II 024Sarazzin-Document, 06.04.2013, II 008sarrazin, 06.04.2013, II 037sarrazin, 06.04.2013, II 043

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] til højre en god undertekstning på engelsk. Den danske kan jeg ikke anbefale. Man kan også høre Sarrazins tale på Vartorv i København, hvis man er gået glip af den. Her taler han […]

trackback

[…] vi sætter år nul til Thilo Sarazzin i 2010,  – måske til år 2006, hvor jeg fotograferede tyske flag under VM – er det mit gæt […]

trackback

[…] i København. Mark Steyn i København, Melanie Phillips i København , Robert Redeker i København, Thilo Sarazzin i København og så videre. Hvad man sidder og synes i énrum, er noget andet og det rager ofte andre en papand. […]

trackback

[…] Man kan se nogle af den tyske venstrefløj slogans sidst i videoen: “Vi afskaffer Tyskland.” Man kan se mange andre af deres yndlingstanker citeret af Michael Mannheimer. Ønsket om at dø, deler de med islam. Gid de mente det lige så alvorligt. Se også Thilo Sarrrazin in Copenhagen, 2013 og »Han ser arrogant ud« (Sarrazin video/fotos) […]

trackback

[…] in Copenhagen, 2010 Video: Siv Jensen in Copenhagen Video: Søren Krarup – Tidehverv 2011 Video: Thilo Sarrazin in Copenhagen, 2013 Video: Tommy Robinson in Brussels, 2012 Video: Torben Hansen, The Noble Savage Video: Wafa Sultan […]

trackback

[…] Se også Thilo Sarrrazin in Copenhagen, 2013 og »Han ser arrogant ud« (Sarrazin video/fotos) […]

Stefan Borg
Stefan Borg
11 years ago
Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Det er indholdet der tæller, det havde dog nok været en meget større fornøjelse med talens ord på tysk.
Der kunne for at opnå en endnu bedre formidling være simultantolkning på stor skærm uden lyd med teksten på dansk, engelsk, er der ikke midler, grej og mandskab nok til det?

Minder mig lidt om:
http://www.youtube.com/watch?v=uVmU3iANbgk

Ven
Ven
11 years ago

Thilo Sarazzin är högt värderad och respekterad i Tyskland av dem som värnar det tyska folket.

Angela
Angela
11 years ago
Reply to  Ven

Värna det tyska folket? Ja…I Sverige valde det parti som vill vinna valet nästa gång en islamist i partistyrelsen – Omar Mustafa. Kanske Sveriges blivande utrikesminister? Han kommer säkert att göra succe i Egypten hos Brödraskapet. Mujahideenkrigare i Försvarsutskottet ständigt blängande i RD och anfallskrig mot Israel på sitt “Ship to Gaza”. Israel lär nog få sina bullar varma vad det lider. 🙂

Ven
Ven
11 years ago
Reply to  Angela

Vi lever i en roman skriven av Franz Kafka. 🙁

Niels
Niels
11 years ago

Gode billeder. Og så skal det vil også nævnes at Sarrazin for år tilbage blev opereret for en godartet tumor, og efterfølgende blev den højere side af ansigtet delvist lammet. Det er vist grunden til at han kan optræde lidt mere stiv i udtrykket end han er

trackback

[…] has a report on the event (in Danish), including extensive photographs and the full […]

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x