22
apr
Seneste opdatering: 23/4-13 kl. 0003
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Live: Demonstrationer utanför AF-borgen SVT sänder direkt från debatten mellan SD:s partiledare Jimmie Åkesson och integrationsminister Erik Ullenhag (FP). Demonstrationer pågår utanför AF-borgen. Ses her – kan også ses fra Danmark: Direktsänd debatt om integration i kväll UPDATE: Debatten er her på You Tube. Den tilføjer intet ukendt.

“Anti-fascister” protesterer ved indgangen, de mener at både M og SD er ‘racistiske’. Det er danskerne også, ifølge Ullenhag: “Vi skal ikke gå i samme fælde som Danmark,” en god gammel kliché. SD får i dag 16 % i Skåne i en måling, lokal TV Sydnytt præsterer at omtale målingen og udelade SD. Studentafton gästas av Geir Lippestad (Breiviks försvarsadvokat) der i dag kritiseres i Norge for at bryde sit tavshedsløfte som advokat, ved at udgive sin bog om sagen. Det er nok utænkeligt at politiker-advokaten ikke dukker op i et interview i Sydsvenskan i morgen.

Lippestad mener som bekendt at Det var nettet alene som radikaliserte Breivik – ikke Arbeiderpartiets fremmedpolitik, sjovt nok, og det til trods for at ABB fabler om borgerkrig over to år inden Gates of Vienna findes eller Peder Jensen har skrevet ét ord. De fleste ville nok mene, at han var formet af summen af sine omstændigheder, men det er ikke Arbeiderpartiets ‘fortælling’, for det ville inddrage dem. Det er disse politiserende spidsborgere, der skal forebygge en ny Breivik, man kan frygte for, hvordan det skal gå. Lippestad holder endda foredrag om det for EU-parlamentarikere.sin Twitter fører han sig indtil videre frem som en humanismens rockstjerne.

Kædeindvandringen til Norge

Siden 2001 har 143.630 personer fått oppholdstillatelse i Norge gjennom familieinnvandring. Tallet tilsvarer nesten to ganger Kristiansands befolkning (ca. 80.000) – og er nærmere tre ganger så høyt som i vårt naboland Danmark (54.513).

24-årsregel. Men noen land er mer opptatt av å begrense familieinnvandringen enn andre. I Danmark har den borgerlige regjeringen siden maktovertakelsen i 2001 blant annet innført 24-årsregelen, som hindrer familiegjenforening hvis en av partene i et ektepar er under 24 år, samt krav om at ektefellenes tilknytning til Danmark skal være større enn deres samlede tilknytning til et annet land for å få opphold. – Disse tiltakene ga Danmark et nytt image. Det er ingen tvil om at dette har hatt en kraftfull virkning på tilstrømningen, sier Brochmann.

Arbeiderpartiets integreringspolitiske talsperson Lise Christroffersen er enda tydeligere i sine uttalelser. – Det er en menneskerettighet å få lov til å gifte seg med hvem en vil. Jeg synes ikke vi skal legge noen ytterligere begrensninger på dette området, sier Christoffersen. Hun møter knallhard kritikk fra den norsk-somaliske samfunnsdebattanten og forfatteren Amal Aden. – Henteekteskap bør stoppes totalt. Jeg synes norsk-somaliere kan gifte seg med andre norsk-somaliere. Tallene Jonas ikke snakker høyt om (UDI godkjenner innvandring basert på tvangsekteskap.)

Jeg har ikke lige svenske tal ved hånden, men da de ligger med en mindre, stabil øgning på 25-30.000 om året, kan man gange med ti og man kommer til, hvad der cirka svarer til Malmøs befolkning På ti år. Familiesammenføringer er en snebold, som vokser hvis ingen standser dem, jo flere der kommer, desto flere vil de komme. Måske er ordet “kædekolonisering” mere dækkende.

I den smule debat i Sverige, som ikke er en meta-debat – debatten om debatten – går man altid udenom at diskutere “anhörigeinvandringen”. Det kan ikke være af anden grund, end at den er så enorm. Metadebatten er også er i manges interesse, studeres antagelig bedst i Aftonbladet og SVT: Tal sort og vind tid, kom med endeløst personfnidder fra den indre cirkler i eliten, som Linderborg,Guillou og Virtanen i dag, så går der endnu en dag uden større ulykker. Det er ren terapi for overklassen, – Sverige er jo et klassesamfund, som Linderborg insisterer, – disse skribenter har intet på hjerte af interesse for almindelige svenskere. De er hyret, for at tiden skal gå og for at andre ikke skal komme til orde i deres hensygnende aviser. Internettet har Gudskelov gjort dem perifere, det var en streng tid inden.

Der er lige kommet en kvalificeret og konkret bog – Arnstberg & Sandelin invandring och mörkläggning – jeg ser ikke, at den har fået én anmeldelse eller bare omtale i et svensk medie, og grunden er naturligvis, at den ville kappe år af de gamle partiers regeringstid, hvad ingen journalist har råd til at ignorere. De ansvarlige politikere ramler takket være svensk journalistik senere, men braget bliver højere.

Boston-terroristene hylles av norske ekstremister

«Til helvete med Boston, og må Allah ødelegge Amerika», skriver lederen av Profetens Ummah på Facebook. Brødreparet ansvarlige for bombingen i Boston forrige uke, som drepte tre mennesker, hylles av norske ekstremister på nett. Tv-kanalen viser til lederen av Profetens Ummah, Ubaydullah Hussain, sine uttalelser på nettsamfunnet Facebook. «Til helvete med Boston, og må Allah ødelegge Amerika», skriver han. Hussain kaller brødreparet for «ekte løver» og har publisert bilder av dem på Facebook. I den sammenheng skriver han «Måtte Allah SWT belønne dem». I en epost til TV2.no skriver Ubaydullah Hussain:

«Dette lille angrepet kan ikke sammenlignes med USA sin krigføring mot andre nasjoner som har vart i over flere tiår. Deres feige droneangrep og torturmetoder mot våres brødre, søstre og barn er forkastelig. Hvorfor har ikke det vestlige samfunnet og de vestlige mediene fokus på dette? Utover dette har jeg ingen kommentar.» Aftenposten. Norske ekstremister hyller Boston-terroristene.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fru.Frøken
Fru.Frøken
9 years ago

Jeg har lige set en rystende video fra Tyskland.
Om hvordan det står til på nogle skoler.
Flere skoleledere har nu skrevet et råb om hjælp
til regeringen.Men det er tydeligt at det er alt….ALT for
sent nu.

Jeg vil advare om at den kan være ubehagelig at se.
Den er tekstet på Dansk.

http://denkorteavis.dk/2013/tysklands-mislykkede-integration/

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Nå, nu skal vi altså også til at forsvare Sverige, når de ikke selv kan mønstre et troværdigt militært beredskab længere, fordi alle milliarderne er blevet spenderet på fuld-skala- eksperimenterne med “kulturberigelse” fra hele verden 😀 http://jyllands-posten.dk/indland/ECE5363299/russiske-kampfly-var-usaedvanlige/ Russiske kampfly var »usædvanlige« AF KAARE SØRENSEN Danske F-16-fly sendt mod russiske kampfly er »ikke hverdag,« bekræfter minister. Alt gik efter planen. Alligevel var det en noget usædvanlig mission, da danske F-16-fly langfredag i påsken blev sendt mod hele fire russiske kampfly og to bombefly. Det fastslår forsvarsminister Nick Hækkerup (S) overfor Jyllands-Posten. Missionen i Østersøen har været hemmeligholdt indtil i dag, hvor… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Sådan spiller man Jazz!!!

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Undskyld mig et lille kvante spring
Oleta Adams og den femte Beatles ” G. Martin. Her:
http://www.youtube.com/watch?v=5RlWJSdPzXw

Prudentius
9 years ago

Jeg fyldes altid med stort vemod, når jeg ser multikulturalismens tæskehold af anti-racister/anti-facister. Her har vi at gøre med mennesker, som i et totalt-fatalt anfald af mangel på fantasi, simpelthen ikke kan forestille sig andet end nationalstatens og velfærdsstatens trygge, rige og demokratiske rammer. Så lidt kan de forestille sig en anden og langt værre orden, at de griner og hujer mens deres ble og deres vugge står i lys lue. Ikke nok med de skider på deres forfædres bitre slid og frugtbare møje, og forråder deres egne nulevende landsmænd, så fletter tåberne tilmed ivrigt det reb de selv skal… Read more »

Axel
Axel
9 years ago
Reply to  Prudentius
Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Nyheden om de 16 % er så trods alt nået at komme med i 19.15-versionen af Sydnytt.

Måske har de opmærksomme svenske seere ringet og klaget? 😉

http://www.svtplay.se/video/1175794/22-4-19-15

Og endog en kommentar fra en SD-repræsentant i regionsrådet –
det er sandelig nye tider i gamle Sverige 😉

ny kommentator
ny kommentator
9 years ago

Tak til Snaphanen for udtalelser som: “De ansvarlige politikere ramler takket være svensk journalistik senere, men braget bliver højere”…. Jeg er fast læser hver dag… Tak til ildsjælene, Snaphanen, Uriasposten, Avpixlat, Barenakedislam, Document.no, Sappho, Gatesofvienna mm. Tak til opfinderne af internettet og tak til Bill gates for Html eller hvem der nu opfandt det… tak for den frie og ærlige debat og nyhedsstrømmen ikke underlagt politisk korrekthed… Tak for bevarelsen af vores demokrati og troen på den frie ytring…. TAK

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Knivlove og problemer med at få en ikke-eu forlovet til Danmark er to prima-eksempler på hvordan indvandringen får partier til at lave love der er ret irriterende for almindelige danskere. For “loven skal jo gælde lige for alle” og dermed gøres livet mere besværligt for almindelige mennesker. Det er ret irriterende…

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Og iøvrigt er der få svenskere jeg synes dårligere om end Jan Guillou. Afskyr Israel, mente at 11. september var et “angreb på amerikansk imperialism”, protræterede sig selv som en “hård hund” i “Ondskaben” osv. osv. Et flommefedt ego af had og vrøvl.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Krav: Giv danske muslimer en homo-moské 😀 [ Ja, Kirkeminister Manu Saren – var det ikke en rigtigt god ide? 😉 Så må vi jo bare se, hvor længe menighedens medlemmer kan holde den “i live” … ] http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/10676847 21. april 2013 22:00; Opdateret: 21.04.2013 14:09 Af Charlotte Holst – Svensk muslim vil åbne landets første moské for homoseksuelle. Der er et skrigende behov for det samme i Danmark, lyder det. Den svenske kulturskribent og poet Omar Mohamed vil åbne en ny frisindet moske for homoseksuelle i Uppsala. [ Wow, en modig mand! ] – Der er så meget, man… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Ja, det skal nok blive underholdende at følge 😀

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Mere her: http://www.mx.dk/nyheder/global/story/12819773 Homoseksuelle skal have deres egen moske Af Charlotte Holst – De traditionelle moskeer er for konservative. [!!!] Derfor vil en svensk muslim åbne landets første moske for homoseksuelle. 21. april 2013 09:07; Opdateret: 21.04.2013 10:09 …. – Jeg og mine venner har bestemt os for at åbne Sveriges første homovenlige moské i Uppsala. Den skal også aktivt arbejde for at fremme lige rettigheder for mænd og kvinder, ingen kønssegmentering, skriver han. Omar Mohamed siger til Metro Sverige, at “der er så meget man ikke kan tale om i de moskeer, som findes i Sverige i dag. For… Read more »

Axel
Axel
9 years ago
Reply to  Bjovulf

De må sikkert også gerne tage deres kælegrise med.

JensF
JensF
9 years ago
Reply to  Bjovulf

“Der er så meget man ikke kan tale om i de moskeer, som findes i Sverige i dag. For eksempel udenomsægteskabelige relationer, drenge- og pigevenner og homoseksualitet.”

Ja, problemet er jo ikke moskeerne, problemet er naturligvis Sverige. Hjemme i Syrien, Iran og Pakistan står der altid en venlig imam klar til at tolerere dine ‘særheder’!

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x