23
apr
Seneste opdatering: 23/4-13 kl. 1351
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Anmeldelse af historikeren Morten Uhrskov Jensen i tidsskriftet Sappho

Endelig er den usminkede historie om Sveriges masseindvandring blevet fortalt. Resultatet er en saglig og rystende rapport, mener Sapphos anmelder.

invandring-morklaggning-660x3302-660x330Sverige har fået sit monumentale værk om masseindvandringen. I landet, hvor en totalitær politisk korrekthed hersker, har to modige mænd påtaget sig at skrive bogen om vanviddet.

Professor i etnologi Karl-Olov Arnstberg og socionom og journalist Gunnar Sandelins bog hedder Invandring och mörkläggning – En saklig rapport från en förryckt tid.

Titel og undertitel er på alle måder velvalgt.

Konsekvenserne af den ikke-vestlige indvandring til Sverige søges, så vidt det overhovedet er muligt, skjult, og midt i denne forrykte tilstand har de to forfattere skrevet, hvad der på alle måder er en saglig bog, der hele vejen igennem dokumenterer sine påstande.

Udlændinges overkriminalitet

Denne anmelder har fulgt og skrevet om Sveriges katastrofekurs gennem noget tid, men min indsats blegner ved siden af den mængde materiale, som det er lykkedes forfatterne at fremskaffe. Selv sikre tal for udlændinges uhyggelige overkriminalitet er det lykkedes forfatterne at finde frem.

Det skal her erindres, at den svenske statistik ikke skelner mellem svenskere, indvandrere og efterkommere, når de svenske kriminalitetstal offentliggøres. Normalt famler man derfor i blinde. Det gør vi ikke efter denne bog.

Bogen er fint bygget op over en række temaer. Der bliver sat tal på indvandringens størrelse, så godt det nu lader sig gøre, når mørklægningen er så massiv, som tilfældet er i Sverige.

Forskernes uredelighed bliver udstillet, og det kan ikke undre, at svenske ”forskere” giver selv danske ditto baghjul, når det kommer til uvederhæftighed.

Asylbedrageriet afdækkes, og der sættes tal på omkostningerne ved en indvandring, der altovervejende består af lavt kvalificerede, der i gennemsnit trækker langt mere ud af den fælles kasse, end de indbetaler til den.

Det totalitære opdragelsesprojekt i forhold til det svenske folk udfoldes, og der stilles skarpt på den svenske politiske elite, som er mangefold værre end vor egen.

Opdragelsesprojektet

I mange årtier, måske endnu længere, har det været den politiske elites opfattelse, at det svenske folk skal opdrages, ikke informeres. Thomas Jefferson sagde for mere end 200 år siden, at der ikke eksisterede en sandhed, som verden ikke burde kende til. Dette princip gælder ikke i Sverige.

Den svenske socialdemokrat Pierre Schorie udtrykte denne omvendte Jefferson således i 1997:

”Racisme og fremmedfjendskhed skal kriminaliseres og jages. I et demokrati går det ikke an at finde på undskyldninger som f.eks., at der føres en fejlagtig indvandrer- og flygtningepolitik.”

Så kan det ikke udtrykkes meget tydeligere, at det ikke er ønsket om oplysning, men om ridefogedmentalitet, der bestemmer, hvad der siges og gøres.

Det kan næppe overraske tænkende mennesker, at svenske journalister ikke anses for troværdige af svenskerne. En måling viste, at tilliden til svenske journalister var så lav, at gruppen havnede sidst blandt de undersøgte grupper.

Selv politikerne havde befolkningen større tillid til, 23 mod 29 procent. Og på påstanden om mediernes evne til at beskrive konsekvenserne af indvandringen, ”Svenske medier fortæller ikke sandheden om samfundsproblemer forbundet med indvandring”, svarede 64 procent, at de var enige i dette.

I journalisternes eget blad Journalisten kunne chefredaktøren ikke forstå det pauvre resultat og mente, at der måtte være tale om en målefejl. Redaktøren skrev også:

”Hvordan kan en erhvervsgruppe, som er så betydningsfuld, som arbejder så hårdt, og som har så stærke etiske regler, have en så lav tillid i offentligheden?”

Redaktørens svar fortæller, hvor dybt indlejret den svenske politiske korrekthed er. Oprigtig forbløffelse i stedet for dyb selvransagelse.

Tavshedskulturen

Ifølge forfatterne hersker der en ”tavshedens kultur” i svenske medier og i Sverige generelt. Da Gunnar Sandelin undtagelsesvis havde haft et indlæg i Dagens Nyheter i 2008, modtog han en stribe mails, hvori eksempler på den mest rystende selvcensur blev lagt for dagen.

Der var en journalistkollega, der ikke turde blive set med Gunnar Sandelin offentligt, og som måtte maskere sine reportageforslag på redaktionen, hvis han/hun ville skrive noget kritisk.

Der var præsten, som ikke turde gå ud med kritik af islam, ikke af skræk for, hvad muslimer evt. måtte finde på, men af rædsel for reaktionen hos eliten i Sverige.

Eller læreren, som jævnligt kaldes racist af indvandrerelever, men ikke tør gå til skolens ledelse, fordi læreren frygter at blive beskyldt for at tegne et billede af skolen som fremmedfjendtlig (sic!).

Og så videre og så videre. Samme billede kan man uden for enhver tvivl finde herhjemme, men vel at mærke i afsvækket form. Sverige er i en klasse for sig.

Sverige har ud fra enhver betragtning modtaget en enorm indvandring fra ikke-vestlige lande siden ca. 1980. Det med det ikke-vestlige er i øvrigt værd at hæfte sig ved, idet indvandringen til Sverige langt fra kun har været i form af muslimsk indvandring.

Ikke kun muslimer……..læs resten på Sappho

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Det är bra med klara danska röster som ser Sverige utifrån. Men uppriktigt sagt, och här måste helt enkelt mitt sinne vara helt annorlunda, (kan det bero på mina släkters korsbefruktningar från två stora länder?) för jag har praktiskt taget under hela mitt liv upplevt just detta: tyck bara en sak, håll linjen, här tycker vi alla likadant. Med en sådan utgångspunkt är ju allting bara bra, eller hur? Särskilt märkte jag denna svenska faiblesse i samband med 1968-rörelsen och fortsättningen in på 1970-talet. En röst, en dogm och några andra tankar tilläts inte. Jag tycker om mitt land, men… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  HH

Danskarna har precis samma problem som svenskarna och alla andra länders folk i västvärlden. Naturligtvis ser de inte precis likadana ut och Sverige har låtit eländet gå längst av alla länder. Men i grunden är det detsamma. Ledarna agerar utifrån en gemensam agenda. När folk börjar förstå det skriker makten: “konspirationsteori”.Folk svarar på den agendan på samma sätt. Det är helt naturligt. Det är inte folken som är sjuka. Det är det samhälle som skapas som är sjukt. Jag har tidigare efterlyst bland alla läsare och bloggare om någon har den youtube film där två parlamentariker en i Australien (kanske… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  HH

“tyck bara en sak, håll linjen, här tycker vi alla likadant”. Dessvärre. Dokument Utifrån: Drönare. Går i repris Kunskapskanalen i veckan. Bör ses av alla som tycker något om det arv vi lämnar efter oss åt våra barn och barnbarn. Vilken framtid vill vi ge dem? Är det dags att säga stopp nu? Filmen är gjord av franska dokumentärfilmare 2012 och slutklämmen besannades raskt i Boston-attentatet. Genom mångkulturen finns fienden redan här. Det går inte att fly någonstans. Vi måste se verkligheten i ögonen och ta ställning. Militären var förtvivlade eftersom alla tidigare avtal är av intet värde när krigen… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Historien om massinvandring i västvärlden? Varför tiger media? Varför syns nästan bara invandrare överallt ? I medierna? I politiken? Många “vanliga” svenskar har förvånat undrat: “Har svenskarna tagit slut?” Det är bara invandrare som ringer till Ring P1. Bara invandrare som syns i SVT. Bara invandrare som intervjuas på gatan. Aktuellt som nästan uteslutande handlar om en sak. Reportage om invandrare. Nästan aldrig om svensk politik. Om hur svenskar har det. “Det skall inte finnas några gullgossar” sa en socialdemokrat i ett berömt folkhemstal. Inte? Har man glömt folkhemstalet? Hans Hagnell (LO-ekonom och riksdagsman(s) framförde 1966 i riksdagen typiska socialdemokratiska… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
8 years ago

Steen, du skriver: “De bliver sværere og sværere at ignorere, selvom Sandelig og Arnstberg ER fuldstændigt ignoreret i svensk MSM. Det var deres ambition, at trænge igennem ud over nettet og blogosfæren, så jeg tror de er noget skuffede over at være luft i “finrummet”.” Jag tror att man måste inse att besvikelse inte är en relevant reaktion, eftersom det med all säkerhet finns någon form av överenskommelse mellan landets kulturredaktioner om att man inte ska recensera denna typ av litteratur. Vi har sett det rätt länge nu. Utan att alls jämföra med denna viktiga bok av Karl-Olov Arnstberg och… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Boston-bombemand flippede ud i moske http://www.mx.dk/nyheder/global/story/24118080 23. april 2013 14:57; Opdateret: 23.04.2013 15:20 Af Peter Christian Nielsen – Tamerlan Tsarnaev, den ældste af de to Boston-bombemænd, skældte voldsomt ud på en imam i en lokal moske i månederne op til terrorangrebet. … Under bønnen rejse Tsarnaev sig op og udtalte, at ‘fejring af enhver helligdag ikke var tilladt i følge troen’ (islam, red.). Efter bønnen talte imamen med Tsarnaev om episoden. I januar var Tsarnaev igen vred over imamens udtalelser. Denne gang var det blandt andet ros af den amerikanske borgerrettighedsforkæmper Martin Luther King Jr., der fik Tsarnaev til at… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Rygter om Muhammed-tegning udløste voldsom uro blandt muslimer på norsk skole [ Krænkelseskulturen kører uforstyrret videre i 5. gear – det bliver nogle “sjove” samfund vi kommer til at få om bare få årtier – pga. nogle dybt naive, uvidende og groft uansvarlige poltikere og en “elite”, der bare ikke ville og ikke turde se sandheden i øjnene om deres komplet vanvittige “kulturberigelses”-eksperimenter i fuld skala med vore engang så fredelige, sikre, velfungerende og først og fremmest tillidsfulde samfund her i Norden … ] http://denkorteavis.dk/2013/rygter-om-muhammed-tegning-udloste-voldsom-uro-blandt-muslimer-pa-norsk-skole/ På en skole i Oslo i Norge har der været et usædvanligt forløb. Det har… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Utroligt spændende. Det er dybt deprimerende at se et land Danmark er så tæt på kulturelt, historisk og som jeg selv har masser af gode oplevelser fra, nærmest begå selvmord i selvretfærdig trods mod almindelig logik og sund fornuft. Må jeg spørge om der står noget om voldtægtsbølgen i Sverige? Når jeg nævner svenske voldtægtstal ender diskussionen ofte i sofisteri omkring forskellige juridiske definitioner af voldtægt mellem Sverige og Danmark (og resten af den vestlige verden??). Steen eller andre, ved I om Sverige har “kunstigt” høje tal fordi de har en særligt stram definition af voldtægt eller er tallet direkte… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  steen

Tak.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Anglican school where 75% of the pupils are Muslim drops Christian hymns from assemblies http://www.dailymail.co.uk/news/article-2312420/Anglican-school-75-pupils-Muslim-drops-Christian-hymns-assemblies.html Hymns have been dropped from assemblies at a Church of England school which has also introduced separate prayer rooms for girls and boys to cater to its mostly Muslim students. [!!!] Daily assemblies at Slough and Eton Church of England Business and Enterprise College, where 75 per cent of pupils are Muslim, are not based specifically on the Bible, but may make reference to it alongside other religious texts. All of the the meat served at the secondary school, which has over 1,000 pupils aged… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x