27
apr
Seneste opdatering: 27/4-13 kl. 2115
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

MF Christian Langballe (Dansk Folkeparti) forklarer en stribe grundlæggende begreber om suverænitet, statsborgerskab, indvandring og konflikten mellem folkestyre og internationale konventioner, samt om nationalstaten som en forudsætning for en stabil velfærdsstat. Udgivet af Grundlovsnyt.

Brussels: UK must take jobless immigrants, Switzerland says NO to more foreign workers as it imposes new quota on immigrants amid fears of being swamped

Muslimer kan avgöra nästa val

Sveriges muslimer har alltid röstat socialdemokratiskt. Men efter affären med Omar Mustafa riskerar Socialdemokraterna att förlora en av sina viktigaste väljargrupper. Socialdemokraternas hantering av fallet med Omar Mustafa och hans avgång kan avgöra nästa års val.Partiet har tidigare haft ett extremt starkt stöd bland de muslimska väljarna i Sverige – men nu sviktar stödet. Ett 30-tal muslimska socialdemokrater i Botkyrka hoppar av partiet och många muslimer talar om att bojkotta partiet i nästa års val.

Flera undersökningar i den muslimska väljargruppen har visat på ett stöd för Socialdemokraterna på runt 70 procent eller mer. Magnus Hagevi tror att den muslimska gruppen stod för 1-2 procent av de 30,6 procent som S fick i valet 2010 – det är procentenheter som kan bli direkt avgörande om valet 2014 blir jämnt. Dess-utom är muslimerna en växande grupp.– Alla invandrargrupper röstar i stor utsträckning socialdemokratiskt men bland muslimerna är stödet extra stort, säger Magnus Hagevi. Metro.se.

Mikael Jalving: Den fordømte sandhed

Lars Hedegaard & Mogens Camre: Den forbudte sandhed. Sidste udkald for Vesten, Den Danske Forenings Forlag 2013, 109 sider, 95 kr.

Det er en dårlig titel, men en god bog. Dårlig, fordi indvandringens økonomiske, politiske og kulturelle konsekvenser ikke er forbudt viden, men snarere fordømt viden. Fordømt i den forstand, at budbringerne gerne ofres til fordel for den gode tone og lutter fromme ønsker. Som når nærværende bog anmeldes i det nominelt borgerlige dagblad Berlingske og anerkendes for sin nøgterne stil, men affejes ved hjælp af almindelig pladderhumanisme. Avisens anmelder, Claes Kastholm Hansen, tidligere kollega med den ene af bogens forfattere, lader forstå, at en debat om virkeligheden skal være sympatisk. Et mærkværdigt krav. Han skriver:

”Når vi siger »islam« og »muslimer«, så taler vi ikke kun abstrakt, vi taler også om enkeltindivider, og det kan ikke være særlig behageligt at blive kategoriseret som en årsag til varige negative ændringer (…) Kunsten må være at konfrontere de problemer, den store muslimske indvandring har ført med sig, og imødegå politisk islams udfordringer, uden at man dermed kommer til at nægte den enkelte menneskelighed.” Sådan taler og tænker mainstream. Med hjertet udenpå jakken. Og så hører Kastholm Hansen end ikke til de værste. Han har bare skrevet en taktisk anmeldelse, som skal sørge for, at han vedbliver at være i det gode selskab.

Bogen er tematisk i familie med Morten Uhrskov Jensens fremstilling Indvandringens pris. På vej mod et fattigere Danmark (2012) og Karl-Olov Arnstberg og Gunnar Sandelins Invandring och mörkläggning. En saklig rapport från en förrykt tid (2013), men har et mere direkte præg. Bogen er en pamflet i ordets præcise betydning – prægnant og handlingsorienteret.

Jeg skal ikke nægte, at også jeg ser dystert eller tragisk på udviklingen, og det gælder i særlig grad det økonomiske aspekt. Man kan ikke have tossegod velfærdsstat og masseindvandring samtidig. Sidstnævnte vil i længden afskaffe førstnævnte, hvilket selv nordmændene er ved at komme på sporet af. Forrige uge kom det således frem fra Norges Statistiske Centralbureau, at en indvandrer fra et ikke-vestlige land koster den norske stat over 4 mio. norske kroner i fremtidige udgifter. Så kan enhver selv regne efter.

Indvandringen fra disse lande og kulturer lader ikke kun til at være et kæmpe dræn i statskassen, men en trussel mod selve statens opretholdelse på længere sigt, og der er intet, der tyder på, at scenariet skulle være anderledes i hverken Sverige eller Danmark: Uanset hvad man mener om islam, vil alene de økonomiske udgifter tvinge velfærdsstaterne i knæ. Spørgsmålet er blot: Hvad kommer der efter velfærdsstaten? Sammenbrud – og besindelse – eller begyndende borgerkrig? Lars Hedegaard og Mogens Camre fortjener ros for at vedblive med at tale Roma midt imod. Det bliver en stadig mere fordømt opgave. DI log in

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Godt skrevet af Jalving. Man skal nok passe på med alt for store sammensværgelsesteorier; det er jo ikke et spørgsmål om der engang har været et skummelt møde i et baglokale i Cairo eller Mekka om at “dominere Vesten”; problemet er at islam er en meget stærk, og meget meget irrationel, tro som vil forandre vores samfund i en retning som det er helt legitimt ikke at ønske, hvis antallet af muslimer stiger meget. Det er egenligt underligt at det er kontroversielt at mene. Hvis der er mange tyskere eet sted, fx. i Legoland eller Vestkysten i juli, så vil… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Man kan da sagtens udmale sig, at teoretiske grunde til at udkæmpe en krig kunne opstå. Men der bliver kun krig, hvis der er nogen, der vil udkæmpe den. Hvornår går ‘ghetto-krigen’ fra lavintensiv til højintensiv? Når muslimerne kræver autonomi? Jamen, det gør de aldrig! Den lavintensive krig er glimrende til deres formål. Alt er som det skal være. De ved da godt, at de skal bruge os til at opfylde deres behov. Og det gør vi som tingene forløber nu. Mere og mere. Men aldrig så meget, at de skal til at klare sig selv! Det er ikke i… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago

T. Snorrason”:….Målet er at ødelægge den vestlige kultur og demokratier”…. Nja., nåja…det kanske inte riktigt stämmer ändå…. Det finns ju inga muslimska nationer som bombat något västland när det kommer till kritan, men däremot har västländer bombat sönder och samman muslimska nationer… Och den s.k. västvärlden måste väl ändå anses själv ha varit ganska så självförstörande under en ganska så lång tidperiod, och de senaste decennierna genom drog, rock-, och alkohol-konsumtion, som lett till många diverse demoraliserande och familjeupplösande eller familjesönderfallande livsstilar. Som i sin tur kanske har medfört alltför låga födelsetal, som i sin tur anses vara en grund… Read more »

falkeøje
falkeøje
8 years ago

T. Snorrason.
Vel talt !!!

falkeøje

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

Så længe de vestlige samfund ikke erkender, at islam har erklæret krig mod Vesten og behandler islam derefter, det vil sige aktivt bekæmper islam, ja så fortsætter den stadige infiltrering, bombeterror osv. De såkaldte “hellige krigere”, som arbejder i Vest, skal betragtes som kombattanter – ikke “vildfarne” sjæle, hvor man hændervridende efter hver terrorhandling, ævler om hvorfor dog. De skal bekæmpes som fjendtligt militær, dvs. nedskydning og regulær likvidering – også inden evt. terrorhandlinger. Med andre ord ingen ligegyldige retssager. Der lægges ikke skjul fra muslimerne på hensigten, hverken i den såkaldt gudgivne terrormanual, kaldet koranen, hvad det hele går… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  steen

Det er nok lidt, som når vi er i Beijing: Vi ser i vid udstrækning, hvad kineserne synes, vi skal se 🙂

– – –

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Ja, nu er statuen af Holger Danske så blevet solgt til en rigmand i Skjern, men der er jo heller ikke nogen, der i ramme alvor tror på, at han vil rejse sig og komme Danmark til undsætning, når landet stander i våde, truet på eksistensen af dets fjender. Så pyt. Den historie ved selv et barn er ammestuesnak. Næ – hvad der derimod vil komme Danmark til undsætning i dets kvide er i virkeligheden Folkedybet. Når Folkedybet rejser sig … ja, SÅ skal I bare se løjer. Folkedybet kan virkelig noget, og vi tror på det! Vi ved, det… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Og – nåja – så har Michael Jalving ret i sin pointe med “forbudt” og “fordømt”. Men nu kan han alligevel få lidt “pernittengryn” herfra.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  steen

Novra – meget effektfuldt. Fantastisk skyggevirkning.

Jamen, bronzestatuen skal man jo så herefterdags til Skjern for at se. Det kan være, den får en mere central placering dér, så man omsider kan hitte den 😉 Og er det tilfældet, tja, så er det kanske heller itte så galt.

– – –

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Morten - - -

“P. S. Michael Jalving skriver skam udmærket, og han har titnok ret. Så jeg fatter ikke, han gider fabulere om “borgerkrigen” som en reel faktor, man må regne med. Det er den af temmeligt mange grunde ikke” Morten – – -, risikoen for borgerkrig er din blinde vinkel. Din fantasi strækker sig simpelthen ikke til det og det er måske forståeligt nok. Det er mig en total gåde hvorfor et menneske der tydeligtvis er istand til at tænke rationelt, ikke kan ekstrapolere den demografiske udvikling 20-30 år frem og samtidig forholde sig til den tiltagende radikalisering af muslimer i Danmark… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Jamen, Morani, det er et meget materialistisk syn på betingelserne for borgerkrig, du anlægger. Det er da muligt, nogen kunne have glæde af borgerkrig … jeg kan bare ikke se, at evnen til at udkæmpe den vokser i takt med, at “casus bellum” – teoretisk set – spirer frem. Der er ikke noget rekrutteringsgrundlag, og der er ingen base at kæmpe fra. Hvis jeg skal gå ind på tanken. Sandt at sige har jeg aldrig oplevet et miljø, der kunne tænkes at ville gå i kamp. Endsige enkeltpersoner. Og hvis jeg skal være endnu mere ærlig – så tror jeg… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Undskyld, jeg blev lidt sur på dig. Krige kan komme uden at nogen ønsker dem men “tror” at de kan få hvad de vil med lidt trusler, stædighed osv. Den amerikanske borgerkrig, første verdenskrig, anden verdenskrig, beslutningstagerne troede ikke krigen ville få det omfang den gjorde (Hitler troede vist at han ville få lov til at snuppe Polen i fred; Chamberlain var ikke indstillet på at stille UK på total-krigsfod.” Dine fejl, hvis jeg må sige det sådan er dels en lidt manglende skelnen mellem deskriptiv og normativ omtalelse af borgerkrig. Dels at tro at den er et “valg” for… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja Steen, eller det kan være at vores efterkommere bare overgiver sig med et ynk. Det ville jo nærmest være endnu værre. Det er umuligt at sige præcis hvad der vil ske. Men udviklingen er hamrende alvorlig og der er ved at blive lagt i kakkelovnen til strid på et niveau der ikke er set siden 1945 i Europa. Bliver det borgerkrig, islamisme eller en nazi-lignende “hvid” reaktion? Det er jo alt sammen galt!!! Det jeg mener er centralt at forstå er at den nuværende massive indvandring af en voldsparat, høj-fertil klan/”ære” kultur med oplagte allierede i det geografiske nærområde,… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Kære Morani og Steen – mit udførlige svar til jer forsvandt med eet, da min HP-bærbare – igen-igen! – slap sit batteri. Jeg skal tidligt op, så jeg når desværre ikke at reproducere indlægget i dag. Til Morani ya Simba: Du er velkommen til at skrive til mig i en udfordrende tone, hvis du er i det humør. Jeg bliver ikke “stødt på manchetten” af den grund 🙂 Til Steen: Den engelske historiker, Paul Johnson, fik mig faktisk overbevist om, at der ville komme en jugoslavisk borgerkrig. Han satser sin troværdighed på det i sin to-binds verdenshistorie fra firserne. Sammen… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Morten Med hensyn til evt. borgerkrig og den sovende europæiske befolkning, tror jeg man skal anskue det i et mere fremtidigt perspektiv. Det er klart at som tingene ser ud nu er det naturligvis aldeles utænkeligt. Til gengæld falder tanken om et sådant scenarie ikke langt, når man iagttager visse troende muslimer ( jævnfør Syrien, osv… ) Når vi ikke tænker i disse baner, er det fordi vi er demokratisk funderede og stemmer om den gældende retning. Men hvis en stor del af befolkningen ikke anerkender dette, men tværtimod vil forsøge at underminerer det, kommer der pludseligt fart på. Så… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

For god ordens skyld: De ‘beviser’, som muslimer har ‘fremlagt’ for overgreb, begået af buddhistiske munke er for længst afsløret som et falsum. Det tror jeg også roligt, man kunne konstatere, længe inden de tekniske undersøgelser forelå. Det er derfor, vi ikke hører mere om det. Nu er spørgsmålet naturligvis, hvad man kalder ‘en borgerkrig’. Når du siger ‘to parter’, så er det jo i hvert fald langt fra, hvor vi befinder os i dag. De to suverænt mest voldelige grupperinger på gaden i dag – Venstrefløjens stenkastere og De Utilpassede Muslimer – fraterniserer i skrivende stund på livet løs.… Read more »

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Melodi: Når jeg ser et rødt flag smelde. Tekst: falkeøje Når jeg ser muslimer brænde og forhåne groft vort flag, så fornemmer jeg mit frihedshjerte tændes for vort land og for vort folk og for sag. De siger vor respekt den vil de have, de vil jage os fra hjem og fra vor rod, dette land har fra fædrene vi arvet, det har vi pligt til at værne med vort blod. Vi har værnet omkring landet, vore fjender har man givet alt, vore gamle, de skal bare resignere, og for lederne er dagene talt. Lad os rejse os i trods… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x