30
apr
Seneste opdatering: 30/4-13 kl. 2314
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uploaderen af videoen kalder Jacobs ‘islamofob.’ Han er bla. stifter af Americans for Peace and Tolerance og skribent ved The New York Times, The Boston Globe, The New Yorker, and The Wall Street Journal. Han er i så fald en ret venstreorienteret… islamofob. Tamerlan Tsarnaev behandlede sine kvinder som et virkeligt svin, her fortæller hans ex.at “When they said Tamerlan was dead, I didn’t cry.” At han nu er vældig død, kan man se her (ikke for alt for sarte sjæle)

Bidragsindvandring knækker skånske socailbudgetter

Och nej, en gransking av årsredovisningarna visar att budgeten spräckts i många av kommunerna i Norra och Östra Skåne – främst när det handlar om socialnämnden eller motsvarande.För att nämna några: Osby kommuns socailnämnd går med 12,5 miljoner minus, Klippans med 10, 7 minus. Hässleholm 5,9 miljoner under budget och Arbete och vällfärdsnämnden, som det heter i Kristianstad slutade på et underskott på 23 miljoner.Summor som i redovisningarna beskrivs som ”kraftiga budgetöverskridanden” och ”vi ser med största oro på den ekonomiska utvecklingen inom socialnämnden” . Det som orsakat det, det är är kostnaderna för försörjningsstödet – tidigare kallat socialbidrag. Sociala kostnader knäcker budgeten

Som man ser, lægger udenrigsfødte beslag på mellem 60 og 80 procent af de skånske kommuners socialbudgetter og mon ikke 1 og 2 generation lægger beslag på en stor del af resten?
»Failure is not an option«

Samtidig får flere udenlandsk baggrund, viser ny befolkningsfremskrivning fra Danmarks Statistik. Selve udviklingen skitseres i Danmarks Statistiks befolkningsfremskrivninger 2013-2050, der blev offentliggjort i går og understøttes af tidligere prognoser. Og ifølge Poul Christian Matthiesen, demograf og professor emeritus, kræver det ikke ret meget fantasi at se de udfordringer, som udviklingen stiller det danske samfund.

»Især kan indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande ikke fortsat udgøre samme byrde,« siger han:

»Integrationen er ikke gået som håbet. Der er lav beskæftigelsesgrad. Der har været kulturelle sammenstød. Problemerne er ikke blevet løst med anden eller tredje generation. Og jo flere de bliver, jo større kan problemerne blive. Det er en af fremtidens helt store udfordringer.«

Hvor der i dag er omkring 580.000 indvandrere og efterkommere, stiger antallet ifølge Danmarks Statistiks tabel til over en million personer i 2050. Den samlede befolkning forventes til den tid at være omkring 6,1 mio. personer. Fremtidens Danmark: Storbyer, ældre og indvandrere

Eftersom det ikke kan undgås, at der om 40 år er over en mio. indvandrere og efterkommerede i Danmark, må man konstatere, at der for os der har skrevet og stemt imod det, ikke er tale om at vinde eller tabe, kun om hvor stort vi vil tabe. Alt det med “Giv mig Danmark tilbage”, kan man godt glemme. Hvordan vil det multikulturelle mindretal, der har kuppet flertallet, gøre multikulturen til en succeshistorie? Det ved jeg virkelig ikke, det er ikke mit bord, jeg hæfter ikke solidarisk. Værre er det, at toppolitikerne heller ikke gør. Hvis jeg følte trang til at rydde op efter dem, havde jeg meldt mig ind i et politisk parti. Jeg ved kun, at det nemmeste vil være at kriminalisere kritik efterhånden som tingene spidser til, så det er det jeg forventer mig mere af. En blog som denne er næppe lovlig om 10-20 år og det er måske godt det samme.

I Danmark har man om ikke ligefrem iværksat damage control, så dog lettet foden lidt fra gaspedalen. I Sverige trykker de hårdere jo værre multikulturen udvikler sig, det skal det være en fiasko, der virkelig giver genlyd i historien. Også i Norge er speederen i bund, Stoltenberg vil præsentere nordmændede for et fait accompli, inden han bliver smidt ud til oktober. Document beskrev forleden det der sker i Norge som en revolution. I dag fortæller en pakistaner taktfuldt nordmændene at de har tabt kampen for deres land, og det har han ret i, dog endnu ikke så stort som svenskerne har tabt. Hvordan vil disse unge nordmænd, tyranniseret af udlændinge i norske forstæder, reagere når de bliver voksne? Vil de blogge og skrive kronikker? Drøm videre politikere.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Vi får se hvad fremtiden bringer. Overdreven optimisme er næppe tilrådelig. At undersøgelser, som denne i link omtalte, kan give svar der er tæt på vestlige er en ting, noget andet hvilke forhold der er de aktuelt eksisterende. https://www.eff.org/deeplinks/2013/04/support-online-free-speech-widespread-arab-world …a recent study from Northwestern University’s Qatar campus so interesting. The study, a pan-Arab survey of 9,693 adults in eight Arab countries, found that a majority (61%) of respondents believe that “people should be able to express their opinions online, no matter what those opinions might be.” Furthermore, only 12% disagreed with the statement, with the remainder responding “neutral/don’t know/no answer.”… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

»Failure is not an option«

Den historie gjorde mig så lidt deprimeret. Jeg ved ikke om det er falsk tryghed at tænke på at Winston Churchill og andre havde perioder sidst i 1930erne hvor han, med fuldstændig sort humør, var overbevist om at Chamberlain og venner ville tabe til Hitler med et brag og “Neuropa” hurtigt blive etableret. Udfordringerne var meget forskellige dengang men bestemt også alvorlige. Men det er svært at opretholde optimismen, særligt i lyset af hvor tragisk og ødelæggende “korrektionen” for nazismen viste sig at blive selvom den var bedre end alternativet…..

Santor
Santor
9 years ago

Ang : Cherchez La Mosquée.

Jeg kan godt lide at de bruger venstrefløjens egne retoriske finurligheder “Americans for Peace and Tolerance” 🙂

Axel
Axel
9 years ago

Jeg ville jo nok have skrevet ‘Cherchez’ …

Aglet Xander
Aglet Xander
9 years ago

@»Failure is not an option« Multikultur i Stampe forstand kan aldrig blive en succeshistorie , det er et utopi der kun kan eksisterer uden diktatoriske samfundskonstruktioner hvor tvang og kontrol til vil kvæle en hver form for succes. Til sidst ende det i krig for afgrænsede monokulturelle/etniske/religiøse samfundskonstruktioner som vi har og stadig ser det ske over alt på kloden . For at kunne tale om multikultur som succeshistorie kræver det grænser , og her er nationalismen utvivlsomt den mest succesrige samfundskonstruktion når bare helt basale ting opfyldes. Det er det multikulturelle Europa med sine mange kulturelt afgrænsede nationalstater et… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

Denne Charles Jacobs er i høj grad værd at lægge mærke til. I kølevandet på terror-aktionen i Boston har han været gæst på adskellige Radio-Talk-shows derovre. Også hans blog “Americans for peace and tolerance” er også ofte blevet citeret på disse shows i de seneste uger. Jeg lytter en del til The Peter Boyle Show på KHOW, hvor Robert Spencer nærmest er fast ugenlig gæst, og Spencer havde direkte anbefalet Peter Boyle at få Charles Jacobs på som gæst, og Jacobs gjorde det så fortrinligt, at studieværten (Peter Boyle) inviterede ham til at blive en af de mere ‘faste’ gæster… Read more »

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  steen

Ja, det er rigtigt, at amerikanerne har været ‘bagud’ mht. viden om islam, men de er hastigt ved at komme eftet det skulle jeg hilse at sige, specielt i takt med at de nu også selv oplever ‘homegrown muslim terrorists’. Det er ved at gå op for dem, at islam ikke er “som alle andre religioner i USA”. Og her har alle de alternative medier spillet en kollosal rolle mht. oplysningen om hvad islam er for en størrelse. De Europæiske bloggere gør et fantastisk arbejde, og uden dem var alt håb ude. Men i USA har de mht. de alternative… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
9 years ago

” I dag fortæller en pakistaner taktfuldt nordmændene at de har tabt kampen for deres land, ..”

Det positive i denne dårlige historie er dog de 326 kommentarer i Aftenposten. Jeg læste mig igennem de første ca. 100 og fandt kun negative reaktioner på pakistanerens indlæg. Og man må formode, at de mest negative slet ikke er sluppet igennem avisens filter.

Det er besynderligt at opleve: kun nogle få støtter tilsyneladende projekt Afvikling af Norge, – og alligevel sker det. Det er som om der er installeret et glasloft mellem vælgerne og resultaterne af deres stemmeafgivning.

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  Poul Højlund

Hei Poul Højlund ! Og denne fremsynte pakistaneren har levd 37 år i Norge. Selvfølgelig uten å lære norsk skikkelig. Skulle likt å vite hvor mange millioner han alene har loppet statskassen vår med. Han er desverre bare en av mange fra Pakistan. Vi har drosje-svindelsaken friskt i minne.

Santor
Santor
9 years ago

Jeg er ikke helt så pessimistisk som dig. islam og derfor muslimer vil aldrig blive i stand til at brødføde sig selv i vores lande. De mangler ganske enkelt de egenskaber der gør dem fremskridtsorienteret. De vil råbe, skrige, kræve og forlange men selv om de 30 – 40 år, som du nævner, vil etniske Europæere være i overtal og til den tid er det ikke nødvendigt at overbevise nogen om det urentable og horrible i at forsørge en stor ikke-integrerbar befolkningsgruppe. Befolkningen vil ganske enkelt kræve ændringer der batter og det vil under alle omstændigheder betyde hjemsendelser i et… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x