1
maj
Seneste opdatering: 1/5-13 kl. 2238
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan i Danmark se video af hele skandalen her. Den har givet genlyd i svenske og norske medier. Det lyder som det fløjtekor ‘antifascister’ saboterer SD møder med. Mon ikke en dansk venstrefløj, der er i opløsning af indre kævl, skammer sig over sine egne tilhængere?

Britain’s Thin Red Line

Udtrykket stammer fra slaget ved Balaclava 1854 og Argyll and Sutherland Highlanders. ‘Det nye England’ går en skrøbelig balancegang på randen af etnisk-religiøs vold. Attentatforsøget på EDL var ‘a close shave’ ikke mindst for rådvilde, afmægtige engelske politikere, men “If there must be trouble, let it be in my day, that my child may have peace.” At det er kommet dertil, at fanatikeres tilfældige inkompetence kan definere et lands fremtid, ligner mere og mere en forbrydelse og den første blandt ligemænd, der falder mig ind er The Wonderful World of Tony Blair.

Islamic terrorists could target right wing fanatics to spark a race war in Britain it was feared last night. Violent extremists may focus atrocities on anti-Islamic groups to not only cause death and carnage but fuel religious hatred, experts said. The warning came as six al-Qaeda inspired terrorists admitted plotting to attack an English Defence League rally with homemade bombs, guns and knives. The outrage was only narrowly averted by sheer luck and the Birmingham gang’s own incompetence, even though one of the men was under watch by MI5 and the police.

Mr Robinson warned a successful UK terror attack would result in “a defining moment” and produce a reaction. – “God forbid it happening,” he said. “But I think we have our fingers on the pulse and if something like 7/7 happens this whole country is going to go up.” Race war fear after Islamic terrorists target EDL (English Defence League urges nationalist parties to ‘stand aside’ for Ukip, How plot to slaughter English Defence League supporters failed as radical Islamists’ gang turned up late for rally.)

Første maj: Rondellhunden luftes

Lana Del Rey 2013 350

Fotografen beskriver indehaveren som en stor, “bad motherfucker” og det kræver den nok også.

Set til 1. maj i Kildeparken i Aalborg.Tatovering med den svenske kunstner Lars Vilks ‘ tegning af religionsstifteren Muhammed som en rondellhund (rundkørselhund) som motiv. Tatovering med Kurt Westergaard ‘s Muhammed-tegning som motiv. På Westergaards tegning står den islamiske trosbekendelse skrevet henover Muhammeds turban. På tatoveringen er trosbekendelsen udskiftet med et billede af en lyserød gris.Muhammed tatovering og rondellhund tatovering.

rondel

Fælledparken er ikke noget for mig: Första maj på danska – pöbelkonserter dränkte talarnaThornings tale, video – en skændsel. Se billederne fra regeringens katastrofale 1. maj

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“If there must be trouble, let it be in my day, that my child may have peace.” Et godt citat og nyt for mig. Problemet er jo netop at vi ikke tænker i sådanne “ansvarlige” baner i Europa. Det handler om “livsnydelse her og nu” og folk er ved at erkende at et liv levet for hurtig nydelse degenerer snapt ind i nihilisme. Mark Steyn har bestemt en pointe i at der er noget infantilistisk over Europa. Intet er værd at ofre sig for, intet er værd at sikre for børnene (for vi får ikke så mange børn). Det handler… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Jeg er helt enig med Snaphanen, det var en skændsel i går, og pøbelvælde er en god betegnelse.
Bare fordi det går ud over ens modstander, er det ikke i orden, heller ikke selv om det er deres egne metoder. Det er et demokratisk problem, at folk ikke kan afholde taler ved lovlige møder. Det burde vi af alle ikke støtte!

Jeg tror hyle-koncerten giver bagslag, så ikke mindst SD får sympati dvs. bedre meningsmålinger.

Prudentius
9 years ago

Tja, noget er der selvfølgelig om det. Man kunne have “buuuh´et”, efter min (nye) mening, af lungernes fulde kraft efter talen var afsluttet.

At drukne talen i piben og hujen er en unfair udemokratisk handling.

Victor
Victor
9 years ago

Pøbel?

Hvad får dig til at mene, at en topstylet, gucci-elskende, Sex and the city-fan fra København har KRAV på respekt i Jylland?

Jeg mener det: Den indbildte skid skulle være blevet på sin side af broen.

Vi kan ikke bruge hende til noget.

M. Pedersen
M. Pedersen
9 years ago
Reply to  Victor

Men i kan godt bruge vores penge (i form af udligningsordninger & milliarder fra staten til unødige infrastrukturprojekter osv.) på den anden side af broen, ikke sandt!? Iøvrigt vil jeg lige påpege at det store flertal af folketingspolitikere rent faktisk er Jyder, ligesom den nok største enkeltstående gruppe af Københavnere rent faktisk er Jyder. Dertil kommer efterkommere (som jeg selv) af jyske “indvandrere”. Din dumhed bliver så gennemført udstillet, når du angriber HTS udseende & tøjsmag, istedet for hendes politik. Selv synes jeg det er på tide at vi har fået en statsminister, der er både smuk & elegant klædt,… Read more »

Angela
Angela
9 years ago

Jag håller fullkomligt med Nils! De egna politikerna skall ställas till svars. Hon är minister. Statsminister. Det är en demokratisk ansvarsutkrävning. Lagligt och rätt! Folk skall protestera och demonstrera sitt missnöje mot en icke önskvärd regering. BRA, kära danska grannar. I Island , Rumänien, Serbien och i arabiska länder har man fått bort icke önskvärda regeringar. Det är folket som avsätter regeringar. Inte medier. Mötesfrihet är en annan sak. I Island skramlade man utanför Alltinget och jag tror det var likadant i Serbien.

Ni har väl läst Alf Ross? Wherfor demokrati?

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Angela
Nils
Nils
9 years ago

Jaja lidt dialog skader vel ikke. Det var jo kun “sig selv”, det gik ud over. Red on red sas. Så er det trods alt værre at overdøve sine politiske modstandere. Mon ikke demokratiet – det der er tilbage af det – overlevede lidt tomme dåser og vand fra en vandpistol plus pibekoncert og buh-råb. Den dag vi ikke længere må buhe ad vores egne politikere på et friluftsmøde, er der virkelig et demokratisk problem.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Nils

Sandt! Demokratiet kan og skal klare at vælgerkorpset pifter og hujer lidt af tåbelige/selvfede politikere, der har gjort i nælderne. De mange der har stemt rødt, har reelt fået en radikal/liberal regering, og det kan jeg godt forstå de er pivende/fløjtende utilfredse med. Thorning må finde sig i lidt piften (der er vist også blevet kastet ting efter hende, og det er/skal være strafbart) og kan takke sin egen dumhed og overtagelse af Vestagers politik for sit kommende nederlag. Venstrefløjen bør nok tage alliancen med de radikale op til eftersyn og droppe den velfærdsstats knusende masseindvandring. Men gør de det??… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x