1
maj
Seneste opdatering: 2/5-13 kl. 0349
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

diverse

Britain is on course to become one of the most diverse countries in the world. The projections come in a report by the Migration Observatory at Oxford University, where Prof Coleman is professor of demography.

‘Migration has become the primary driver of demographic change in most high-income countries and may remain so,’ he said. According to the data, around a fifth of people in the UK are non-white or non-British. But this is expected to rise to a quarter by 2025, a third by 2040 and reach up to 38 per cent by 2050. The increase from 2010 to 2050 in the UK – by 22 percentage points – is the highest of the main western countries analysed in the study. Over the same period, the proportion of non-whites and migrants in Denmark will rise from 10 per cent to 14 per cent. Changing face of Britain: How UK could overtake the United States as the West’s most ethnically diverse nation by 20502050: Britain will be most ethnically diverse nation — 2066: White Britons will be in the minority in UK. – Immigration, Population and Ethnicity: The UK in International Perspective.

Sverige er desværre ikke med i The Mail, men man kan se i rapporten at det starter fra et højere udgangspunkt end England Holland og Tyskland i “Foreign born or parent born abroad 2009”. Tidligere oplysninger indikerer da også, at 2050 er omkring det tidspunkt hvor oprindelige svenskere er i mindretal i Sverige. Sverige er idag mere ‘mangfoldig’ en Danmark vil være i 2050, der har været drøn på utopien! Når de mon færgen? “Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.”.

I årtierne op imod år 2100 vil man kunne sige, at svenskerne har afskaffet sig selv ved en omtrentlig demokratisk beslutning – så godt som demokratisk, altså. Det er trist at begå selvmord, men det er ikke strafbart i Europa. Havde man bare kunnet sige som ved dødfald, at “du er nu på et andet og bedre sted,” men det er allerede med dagens viden umuligt.

Det går vel på én eller anden måde, Insha’Allah. Fatalismen er de afmægtiges livsanskuelse og man kan ikke være swedolog uden at blive fatalist. Men hold øje med hvornår rotterne forlader skuden, Svensson!

Ta inn hele skjermen 01.05.2013 164259

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] England mere ‘mangfoldig’ end USA i 2050 « Snaphanen. […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Det er ret skræmmende at England/Wales, Sverige, Holland og Tyskland alle har ca. dobbelt så mange indvandrere i forhold til befolkningen som Danmark, vores problemer taget i betragtning….

Lars H
9 years ago

USAs hvide befolkning vil allerede i 2042 være på 50% (census bureau), så den graf der vises her tæller ikke de minoriteter med, såsom de sorte og indianerne, som jo er fuldgyldige amerikanske borgere.

boeufhjerte
boeufhjerte
9 years ago
Reply to  Lars H

@ Lars H Grafen viser ca. 80% hvide i 2010 for USA. Det skal dog forstås sådan at “Non-Hispanic White or European American” udgjorde 63,7 %. De resterende hvide var “White or European American Hispanic” og “Some other race”. Så, det kommer vel lidt an på hvad der menes med “hvid”. Tallene kan være lidt svært sammenlignelige. Fordi, i USA ville man regne (fx) en hvid cubaner for at tilhøre majoritetsbefolkningen, mens man i England regner indvandrede (fx) polakker, tyskere osv for at være “minoriteter”. Danmark er så en helt tredje historie. Det er vist tallene fra Danmark Statistik der… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x