11
maj
Seneste opdatering: 11/5-13 kl. 1502
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 11.05.2013 045613

Telford gang is jailed for sexually abusing girls. Seven men who ran child prostitution ring whose victims were as young as 13 are jailed for up to 18 years each. – Det eneste forsonende ved denne sag er, at de fik meget lange straffe. I vestlig kultur er voksne, der holder børn som sex-slaver svært psykologisk afvigende, men vi forstår ikke hvorfor disse sager bliver ved med at dukke op, hvis vi ikke forstår at det er fuldstændigt acceptabelt i Koranen at holde mindreårige sexslaver, især når de er vantro. Robert Spencer forklarer det kort og pædagogisk.

Vi kan knapt anvende vestlig psykologi på disse rovdyr i menneskeskikkelser som vores eliter har sluppet løs på de mindre privilligeredes mindreårige børn. Spørgsmålet er kun, hvem der bekriger disse mest: muslimer der fører krig mod vantro, det eneste de ved, eller eliterne der fører krig pr. stedfortrædere mod deres eget folk. You decide. Personligt foretrækker jeg at være politikerfjendtlig frem for ‘fremmedfjendtlig’. Vi har lige set noget lignende i Stockholm – igen. Her er de tiltalte for den seneste gruppevoldtægt. Samme ofre for den svenske Riksdag stort set hver gang. Disse pæne mennesker skider på deres ofre, jeg gør efter bedste evne det samme på pæne mennesker.

Politics disguised as the fog of war

Hvorfor var det øndvendigt for Obama og Clinton at lyve om Benghazi og ofre fire landsmænds liv? Her er den korteste og mest trolige forklaring af Peggy Noonan i Wall street Journal. Så småt kan det blive for de store på verdensscenen. Ikke personer man vil ofre sit liv for:

Because the White House could not tolerate the idea of Benghazi as a planned and deliberate terrorist assault, it had to be made into something else. So they said it was a spontaneous street demonstration over an anti-Muhammad YouTube video made by a nutty California con man. After all, that had happened earlier in the day, in Cairo. It sounded plausible. And maybe they believed it at first. Maybe they wanted to believe it. But the message was out: Provocative video plus primitive street Arabs equals sparky explosion. Not our fault. Blame the producer! Who was promptly jailed.

If what happened in Benghazi was not a planned and prolonged terrorist assault, if it was merely a street demonstration gone bad, the administration could not take military action to protect Americans there. You take military action in response to a planned and coordinated attack by armed combatants. You don’t if it’s an essentially meaningless street demonstration that came and went.

Why couldn’t the administration tolerate the idea that Benghazi was a planned terrorist event? Because they didn’t want this attack dominating the headline with an election coming. It would open the administration to criticism of its intervention in Libya. President Obama had supported overthrowing Moammar Gadhafi and put U.S. force behind the Libyan rebels. Now Libyans were killing our diplomats. Was our policy wrong? More importantly, the administration’s efforts against al Qaeda would suddenly come under scrutiny and questioning. The president, after the killing of Osama bin Laden, had taken to suggesting al Qaeda was over. Al Qaeda was done. But if an al Qaeda offshoot in Libya was killing our diplomats, the age of terrorism was not over.

The Obama White House didn’t want any story that might harm, get in the way of or lessen the extent of the president’s coming victory. Peggy Noonan: The Inconvenient Truth About Benghazi

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jernhesten
9 years ago

Når jeg erklærer mig fuldstændig enig med Steen her, så skyldes det: 1. En erkendelse af at muslimer i samtlige vestlige lande er klart overrepræsenteret i alle sager omkring voldtægt og pædofili, og deres ofre er – som absolut hovedregel – ikke-muslimer. (medmindre der er tale om incestforhold) 2. Årsagen til at muslimer er overrepræsenteret i disse sager er kulturbestemt. 3. En erkendelse af at politikere som medvirker til masseindvandring af muslimer bærer et juridisk medansvar for de forbrydelser som under pkt. 1 bliver begået. Først når man er kommet til de her nævnte konklusioner, kan man forstå hvorfor det… Read more »

hansL
hansL
9 years ago

mon sådan noget også foregår i dk? vi hører ikke om det så det gør det nok ikke!

Svend Andersen
Svend Andersen
9 years ago

Så småt kan det blive for de store på verdensscenen:

Friday, White House press secretary Jay Carney blamed Mitt Romney and Republicans for “politicizing” the Benghazi terrorist attacks.
Carney suggested that Romney had tried to target the innocent Obama administration for telling the truth about Benghazi. “Republicans, again, in this ongoing effort that began in the hours after the attack when Mitt Romney put out a press release to try to take political advantage out of these deaths, out of the attack in Benghazi … and from that day forward, there has been that effort to politicize.”

http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/05/10/Carney-blames-Romney-for-Benghazi

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Robert Spencer siger “the Quran allows for the owning of sex slaves” Andre siger noget I retning af “Koranen og islam respekterer kvinder (og er generelt en fredsreligion…)” Det første udsagn passer med observeret virkelighed hvor voldtægt er et stort problem både I muslimske samfund og samfund med betydelige muslimske mindretal. Det sidste udsagn, opfattet som en hypotese, kan overhovedet ikke forklare observeret virkelighed. Lignende argumenter gælder almindelig vold. Det er ikke det samme som at sige at islam er den eneste årsag. En ungdomsbule, ”youth bulge”, er foreslået som central til at forstå hvornår uro opstår fordi ungdomsbulen vil… Read more »

Et rædselskabinet mere
Et rædselskabinet mere
9 years ago

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2315224/Ipswich-sex-slave-case-Judges-fury-jails-trio-men-abducted-girl-13-forced-sex-slave.html

Du bør også have denne med. Hårrejsende sag fra 26/4. Billeder som fra en tredivergyser.

Selvom politikerne har et stort ansvar går jeg dog ikke ind for at frikende forbryderne selv for ansvar for deres handlinger. Uafhængigt af kultur ved alle mennesker godt instinktivt hvornår de tilføjer andre lidelse. Hjernevask eller en dårlig barndom er ingen undskyldning. Barnegråd er vi alle kodet til at reagere beskyttende på. Så pædofile monstre ved godt i deres egen krop (instinkter) at de har gjort noget dybt ondt. Selvom de rationaliserer sig til noget andet.

Prudentius
9 years ago

“Det eneste forsonende ved denne sag er, at de fik meget lange straffe.”

Tja, multikulturens glæder er meget få og små.

Nu skal den indfødte engelske befolkning så bekoste flere pædofile muslimer i deres fængsler, hvor de sættes ind iblandt en allerede stor og voksende muslimsk andel af de fængslede. Andre islamiske pædofil-bander vil fortsætte ufortrødent og tusindvis af indfødte engelske piger vil fortsat få ødelagt deres liv, mens indvandringen af flere muslimer kører videre.

Den europæiske medie-politiske klasses forræderi er svimlende.

jernhesten
9 years ago

Fremragende kommentar du har skrevet omkring muslimske pædofile.

Tilslutter mig 100%.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x