20
maj
Seneste opdatering: 21/5-13 kl. 1826
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her bankes en politimann opp mens en jente ler og roper «allah akhbar, politiet løper!» – Man ser det ikke lige i starten, men en tredjedel henne er det tydeligt, at det er en polis der når at redde sig op fra jorden. Nogle mener, han har trukket sit tjenestevåben, jeg kan ikke se det. Hvad hvis han havde måttet skyde sig løs med den livsfarlige ammunition, svensk politi bruger? Så tynd en line går Sverige på. (Der er en lidt anden og længere version her.)

Hvad skal man sige om opstanden i Husby i nat? Det er vold og hærværk med få variationer af bortforklaringerne hver gang, ikke bare fra nogle af beboerne, men også fra medier og politikere. For hver opstand bliver det planmæssigt lidt værre.

De første alvorlige ghettoadvarsler kom allerede for 11 år siden. Den seneste endnu alvorligere stod Mauricio Rojas for i 2006. Han blev fryst ud af landet så Riksdagspolitikerne kunne fortsætte med at spæde på ghettoproblemerne uden at blive forstyrret af sandheden. Det er skade for hjemgæld, og det bliver kun værre hen over sommeren.

Så kort kan det siges uden at skulle involvere den utålige pseudosnak, der foregår i medierne lige i disse timer. Det er “polisen”, “utanförskap”, “socioekonomiska faktorer”, “underprivilegierade”, “vilsna tonåringar” m m., hvis man tør tænde for Sveriges Radio. Der er grænser for, hvor længe man kan underholde mig med den reprise.

Klar tale og rene linjer, kunne måske lægge en dæmper på byguerillaens kamplyst, men det forventer jeg mig aldrig. Dette er folk, der vil føre krig mod den svenske stat, og af lutter angst for at gøre det værre, er der ingen der tør sige det. Man kunne parafrasere pressen således: “Det startede faktisk med at politiet lavede uroligheder. Da indvandrerdrengene gik ned for at tale dem til ro, angreb politiet dem.”

Herregud, hvad der sker er blot, at Sverige mere begynder at ligne de lande, de såkaldte flygtninge kommer fra, og derudover er der hverken arbejde eller bolig til dem mere, og når der en dag ikke længe er nogen check fra socialen, så har vi den rigtige ballade. Men man kan jo ikke debattere indtaget uden at være så ond en person, som jeg er, så de kan snakke alt det de vil, bare jeg slipper for at høre på det.

Der foregår en kamp om sandheden og virkelighedsbeskrivelsen i Sverige, og politikerne er ikke dummere end at de ved, aben er på vej over i deres skød. Et gæt: Hvis én ledende politiker udtaler sig om Husby, bliver det i en bisætning på tre ord og man skulle dog mene ødelæggelser i Husby for et stort millionbeløb krævede et par statsministerord. I Frankrig møder mindst indenrigsministeren op, når sådan noget sker. Her kl 17 ses ikke andet end en artikel af inferiøre navne som Mehmet Kaplan (MP), riksdagsledamot, Åsa Jernberg (MP), gruppledare i Stockholms stad, Awad Hersi (MP), gruppledare i Spånga Tensta stadsdelsnämnd og Yvonne Ruwaida (MP).

Stakkels svensk politi, stakkels Sverige. Efter upploppen i Husby: ”Här kommer nästa polismord att ske”

Jag är säker på att nästa polismord kommer att ske i vårt distrikt, så allvarligt är det, säger en polisman vid Västerortspolisen. – Folk i allmänhet har inte aning om hur allvarligt det är, men det har varit så många incidenter nu senaste året, att jag är övertygad om att det kommer sluta med att en polis dödas. Nästa polismord i Sverige kommer ske i Västerort.

“Polisen kallade oss ‘luffare, apor, negrer'” siger Daniel Ghirmai medborgarvärd i Husby til DN. Det er en grov beskyldning, men der er kun én kilde til den og det er ham selv. Lyver han eller DN? Indtil videre har DN fortiet, at han er journalist og knyttet til foreningen Megafon, alt andet end uvildig. Nu er de begyndt at rette i teksten og mon ikke Daniel Ghirmai kommer til at æde sine beskyldninger i sig. Læs her. Anyway, alle proffstyckare – update nu kl 23: Nya bränder i Husby

Politisk kunst – Lars Vilks i København

Når man hører Vilks på en ene side, og Mikael Brammer på den anden, fortår man umiddelbart at de ikke sender på helt samme kanal. Se også Vilks komitteens hjemmeisde og ‘Alvor er de enfoldiges skjold’ nogle fotos fra forleden.

Sigt ikke på en bevæbnet

Barcelona, 2 Marts: En spansk forretningsmand lukker sin virksomhed, sætter sig i sin bil og vil køre til en restaurant. En marokkaner, der har holdt øje med ham fra gadehjørnet, stormer hen til bilen og stikker sin pistol gennem det åbne bilrude mod hans hoved i et åbenbart røveriforsøg. Hans uheld: Spanieren har en våbentilladelse, gode reflekser og har ikke noget imod at forsvare sig. Se hvad der sker derefter ..

Forretningsmanden blev ikke tiltalt, men tværtimod rost af dommeren for sit mod og sin selvforsvarsvilje overfor bevæbnede kriminelle. Video Barcelona: Marokkanischer Migrant überfällt den Falschen (Snaphanens oversættelse)

(Her påstås det, det foregår i Sydamerika, hvad der ikke ændrer det principielle.) Hvad der skete med røveren, forlyder der ikke noget om, men så fredfyldt han ser ud, kommer han næppe til at kræve erstatning. Man kan kan ikke lade være med at tænke på, hvad en domstol her oppe i Nordeuropa – kællingebæltet m/k – ville taksere forretningsmanden til. Men hvad, her er det bare bander og psykopater a la Breivik der er rutinemæssigt bevæbnede, så situationen ville næppe opstå. Tænk hvor mange unge mennesker der havde været i live, hvis der havde været ét lovligt skydevåben på Utøya. Men nej, norsk politi skal stadig ikke være bevæbnet, mener kællingerne m/k. Hvad de derimod har beredt deres børn ud over død og lemlæstlelse, ser man på den hjerteskærende video nedenfor: Den fuldstændige afmagt og ydmygelse sat over for indtrængende sociopater,m de er så psykisk afvæbnede, at de end ikke får tanken at forsvare sig.

Video Wiesbaden: Junger Migrant schlägt einen sich nicht wehrenden deutschen Schüler

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
10 years ago
Reply to  steen

Well de er heller ikke nødvendigvis noget værd i flok, fordi selv om de er en flok og med et korrdineret angrib kunne vinde, så er det svært at blive enige om et sådan og udføre det effektivt på sekunder. Nogle skal reelt være de første til at stikke snuden frem, og hvis det betyder, at de ligger på jorden kort efter, så er det ikke så attraktivt. Det største problem er politiet og domstolene, hvis definition af selvforsvar er meget uklar og svinger fra sag til sag. Det er fortolkningsspørgsmål, hvad der er nødvendig magt. Og jeg mindes en… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

“Det største problem er politiet og domstolene, hvis definition af selvforsvar er meget uklar og svinger fra sag til sag. ” Det er jeg helt enig i, med een tilføjelse som er relevant for det groteske forslag om at tage kontrolgreb på dem, og det er risikoen for knive. Man er nødt til at antage at end flok aggressive indvandrere har kniv og så kan det pludseligt blive rigtigt farligt rigtigt hurtigt. Derfor holde personsfæren fri. Men in sammenhængen hvad man skal gøre vil risikoen for kniv gøre en mere brutal fremfærd rationel fra en semi-aktuarisk synsvinkel. Jeg indrømmer gerne… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

Ang “Sigt ikke på en bevæbnet” flot reaktion og også flot at se at han bagefter, som det første da han når hen til overfaldsmanden, sparker røverens våben væk før han begynder at bekymre sig om hvorvidt røveren er død eller ej (det ser han ud til at være). Taktisk korrekt ville jeg sige.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

Vedr. overfaldet i Wiesbaden er det jo klassisk at det er en gruppe mod een. Hvis man skulle forsøge at bruge den til noget “konstruktivt” laver den tyske dreng den “klassiske” taktiske fejl ikke at beslutte sig for en konsekvent reaktion. Her er han alene (dvs at han ikke risikerer at efterlade en kammerat el. kæreste) og der ser ud til at være klare flugtmuligheder. Så der ville jeg sige at flugt var det bedste træk, også hans beskedne størrelse og tilstedeværelsen af en gruppe taget i betragtning. Alternativet, hvis vi “leger” at der ikke var flugtmuligheder og han var… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

Hvis jeg lige må udbygge min kommentar nu vi er igang så læg mærke til at de voldelige unger faktisk er lidt tøvende, hvilket jeg ikke tilskriver nogle moralske hæmninger, men at de selv er lidt usikre på reaktionen og at de bliver tiltagende aggressive efter at det bliver klart at reaktionen er alt andet end voldelig. Dvs at en fredelig reaktion der efterlader en eksponeret for yderligere overgreb resulterer i en forstærkning af den psykologiske ”belønning” overfaldsmanden føler ved at kunne dominere og ydmyge offeret. Dette er i mine øjne årsagen til at ”eftergivenhed” slår fejl: Fredelig reaktion opfattes… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

Jeg har svært ved at se hvad den stakkels knægt skulle gøre. Dels er han opdraget til dialogen og dels kender han vel kun alt for godt “sjakalernes” adfærd, som går på, at forsøge at optrappe en situation. Hvis han begynder at løbe, kan det let blive mere voldeligt, og forøvrigt skal staklen vel ned i skolen og konfronteres med dem igen. Hvis han derimod forsøger at tale situationen ned og “tage et par slag” kan han håbe på, at nogen af de andre synes han bliver et lidt for let offer, og derfor vil gribe ind. Det er skrækkeligt… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Det han gør er ihvertfald en dårlig ide: Han vascillaterer ved at gå lidt frem og tilbage og protestere mod slagene og, givet, han har dårlige muligheder for at forsvare sig effektivt, hans størrelse og tilstedeværelsen af flere fjendligt indstillede taget i betragtet. Hvis vi forestillede os at han trak sig tilbage, hvilket han jo også ender med at gøre, kan det være at han blev forfulgt. Det ville ihvertfald give ham svar på om “evakuering” var mulig. Hvis han var gået væk, men ikke løbet, efter det første slag eller spark, ville han måske ikke have fået flere men… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

P.S. “Enten fjern dig eller send r*vhullet på traumatologisk. Make your choice. And stick with it….” Det gælder i mine øjne EFTER at voldstærsklen er blevet overtrådt. Før det sker kan man naturligvis godt forsøge dialog eller tale (jeg ville kraftigt anbefale at man ikke tillader sin personsfære at blive invaderet, primært så man har en chance for at se og reagere på eventuelle knive men nu skal det ikke blive for “teknisk” 🙂 ). Men hvis vold ER begået så træf en beslutning: NED med ham eller VÆK med dig. Ikke snik-snak efter vold. Så modtager man bare mere… Read more »

Thomas Bolding Hansen
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Jeg husker en gammel jægersoldat mellem 50-60 år, som jeg engang mødte, han stødte ind i flok på ti sjakaler i færd med at røve et gammelt ægtepar. Han råbte dem an og fik selvfølgelig fuck dig, og bland dig uden om tiraden. Men så gav ham den fremmeste af dem en blodtud, og så stak de allesammen af.

Morani har fuldstændig ret, man skal gøre sådan noget hundred procent uden at valke eller tøve, hvis man skal gøre det. Ellers skal man lade være, fordi usikkerhed eller frygt vil give dem blod på tanden.

ny kommentator
ny kommentator
10 years ago

Videon fra Wiesbaden… Gør mig fysisk dårlig langt inde i min krop…. Jeg har en søn på samme alder som den unge tysker… Og tanken om hvordan denne unge dreng skal navigere i “kællinger M/Ks”(snaphanen) PK rige… er så uhyggelige selvmodsigende… De binder og tugter vores børn… Til at blive ofre for hvad kællingerne selv kæmper/kæfter op imod… Men der sker ingen ændringer før PK eliten og de kulturradikale, ikke har flere geografiske områder (muslimfrie) at flytte til… I kvalmetilstanden efter at have set Wiesbaden videoen… Håber jeg Vestager/Allerslev/Stampes børn måtte blive ramt af denne slags uhyrlige overgreb… Normalt ville… Read more »

HH
HH
10 years ago

Husby, så vitt jag minns, är en gammal trakt med anor från tusentalet efter Kristus. Inte så långt därifrån ligger det anrika Håtuna – Håtuna-leken, om ni minns vår svenska historia från fordom. Å, ursäkta miiiiiiiig! Vi har ju ingen historia… Naturligtvis är det här bara början på det som kommer. Varje dag hör och ser vi vad som händer i Mellanöstern, i arabiska länder där kniven och bilbomben snabbt är framme och den senare apterad. Detta är ett folk som helt enkelt inte har lagen! En man blev skjuten till döds. Förmodligen var han sinnesförvirrad, men riktigt säker är… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago
Reply to  steen

Jeg er lidt overrasket over hvis svensk (og måske dansk??) politi bruger “soft-point” (ekspanderede) ammunition. Det er jo normalt brugt til jagt og netop forbudt i krig pga de extreme skader det forvolder. Omvendt er det måske nødvændigt til pistol ammo for en riffel slår jo langt hårdere end en pistol.

Jesper J
Jesper J
10 years ago

Sandheden om muslimer: http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/article1940768.ecehttp://www.forfulgt.dk/forfoelgelse/lande/http://denkorteavis.dk/2013/de-skjulte-tal-mange-flere-indvandrere-bliver-forsorget-af-det-offentlige/ https://www.youtube.com/watch?v=INll6Y5iqbM http://www.bt.dk/krimi/somaliske-gaderoevere-smut-med-jer-piger http://lokalavisen.dk/maend-befamlede-ung-pige-/Sjaelland-Politi/20130204/artikler/702059522/1265 http://denkorteavis.dk/2013/regeringen-forsoger-at-bortforklare-kendsgerninger-om-den-store-tilstromning-af-asylansogere/ http://denkorteavis.dk/2013/bilerne-braender-i-malmo/ http://denkorteavis.dk/2013/indvandrerkvinder-kan-fortsaette-pa-kontanthjaelp-med-regeringens-velsignelse/ http://denkorteavis.dk/2013/mona-sheikh-taleban-er-ikke-terrorister-men-bare-aktivister/ http://denkorteavis.dk/2013/det-er-politisk-korrekt-at-lukke-ojnene-for-hvor-dyr-indvandringen-er-for-samfundet/ http://denkorteavis.dk/2013/danske-penge-gar-til-jodehadende-propaganda/ http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-64640466:ti-meget-unge-gader%C3%B8vere-anholdt-i-k%C3%B8benhavn.html http://voldtagetafindvandrer.blogspot.dk/ http://voldtagetafindvandrer.blogspot.dk/search?updated-max=2007-11-18T14:17:00%2B01:00&max-results=7 http://www.islaminfo.dk/Leksikon.asp?PgID=392 http://www.islaminfo.dk/Leksikon.asp?PgID=592 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NNTxHTT0azE http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p4Kjx3moqxk http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cTvm2NvYChw http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8zWlL8Z2zbs http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LjbO6qsveRs http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wdby6fmFLUk http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=byJ637M96xo http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UkuzEUVqIDo https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XgHlC_zxayA http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xZ5Bwj3iTrg http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IhHDgKnE9r0 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ERou_Q5l9Gw http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jHmsL0p6jnI http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6st_tFj6ouM http://www.thereligionofpeace.com/ http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=83 http://ekstrabladet.dk/112/article1588276.ece http://ekstrabladet.dk/112/article1816979.ece http://www.sn.dk/Somalier-halvandet-aar-i-faengsel-for-brutal-voldtaegt/Slagelse/artikel/129057 http://nordjyske.dk/nyheder/21-aarig-kvinde-voldtaget/2ac6a949-1f57-47be-9849-cfe2c2741ae5/4/1513 http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-59988911:genopdragelse-m%C3%A5tte-k%C3%A6mpe-mod-voldt%C3%A6gtsmand.html http://ekstrabladet.dk/112/article1665139.ece https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=byJ637M96xo https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oDT2cvE4AYM https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-kOwBR24jhQ http://www.answeringmuslims.com/2013/02/nine-year-old-british-student-aaron.html http://denkorteavis.dk/2012/artikel-om-opdragelse/ http://denkorteavis.dk/2012/ejerslykkeskolen-foraeldrene-er-abenbart-ogsa-skide-traette-af-asociale-muslimer/ http://denkorteavis.dk/2013/zenia-stampe-pastaet-jodehetz-skaber-hetz-mod-muslimer/ http://ekstrabladet.dk/nationen/article1847322.ece http://www.180grader.dk/Politik/flere-folkeskoler-i-odense-har-store-problemer-med-muslimske-drenge http://denkorteavis.dk/2012/global-jihad-islams-sjette-sojle/ http://denkorteavis.dk/2013/mona-sheikh-taleban-er-ikke-terrorister-men-bare-aktivister/ http://denkorteavis.dk/2013/sune-med-video/ http://denkorteavis.dk/2013/sune-med-video/ http://denkorteavis.dk/2013/tysklands-mislykkede-integration/ http://denkorteavis.dk/2013/socialdemokrat-kobenhavn-skal-stoppe-stotten-til-ekstremisten-kahlid/ http://snaphanen.dk/2013/03/02/repatriering/ http://www.b.dk/politiko/er-sandheden-racistisk#comment-1563453 http://www.thereligionofpeace.com/Articles/Quran_Hate.htm http://www.b.dk/kommentarer/jeg-haaber-assad-vinder-borgerkrigen-i-syrien http://www.tabitawulff.dk/trojanske.html http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1944506.ece http://www.answeringmuslims.com/2009/10/muslim-apologist-declares-there-is-no.html http://siaddk.wordpress.com/2011/12/12/kvinder-er-krigsbytte-i-islam-og-skal-fordeles-som-sadan-blandt-de-hellige-krigere/ http://denkorteavis.dk/2012/profeten-frem-for-alt/ http://denkorteavis.dk/2013/overfald-pa-danske-svommere-far-klubben-til-at-stoppe-alle-hold-i-gellerupbadet/ http://denkorteavis.dk/2013/ministeren-ignorerer-homoseksuelle-muslimer/ http://denkorteavis.dk/2013/bandemedlemmer-og-islamistiske-ekstremister-modes/ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6vrEZI5zCDk http://www.answeringmuslims.com/2013/04/egyptian-muslims-attack-christian-girl.html http://www.bt.dk/krimi/ung-kvinde-voldtaget-efterlyser-voldtaegtsmand-med-flaenge-paa-laeben http://www.bt.dk/politik/islamister-vores-boern-skal-ikke-have-danske-vaerdier http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HnguNvzfh54 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=anub9D4d0TE http://www.b.dk/nationalt/sf-borgmester-banderne-har-overtaget-mit-kvarter http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/579082_358526980933320_765502985_n.png http://media.israelhayom.co.il/2013/04/10/136558011361160583a_b.jpg http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/12651_530619286988212_109504400_n.jpg http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/150428_530518066998334_561501629_n.jpg http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gxM7hV1yeW0 http://denkorteavis.dk/2013/i-norge-koster-en-indvandrer-landet-over-4-mio-kr/ http://denkorteavis.dk/2013/organiserede-kriminelle-stod-bag-voldsomme-gaderoverier-i-kobenhavn/ http://denkorteavis.dk/2013/voldtaegts-og-sexchikaneepidemi-i-mursis-aegypten/ http://www.dr.dk/tv/se/dr2-dagen/dr2-dagen-med-illeborg-og-ingemann-31/#!/ http://www.bt.dk/udland/boston-bombemand-skrev-paa-twitter-efter-tragedien http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-67583780:efterlyses-hjemmer%C3%B8ver-fulgte-efter-dame-med-rollator.html?rss http://denkorteavis.dk/2013/unge-indvandrere-klarer-sig-elendigt-i-skolen-og-det-bliver-ved/ http://denkorteavis.dk/2013/politiet-skjuler-hvor-mange-pasatte-brande-der-er-flere-byer-er-nu-ramt/ http://denkorteavis.dk/2013/ny-sag-dansk-statsborgerskab-til-terrormistaenkt/ http://denkorteavis.dk/2013/anti-joder/ http://ekstrabladet.dk/nationen/article1961115.ece http://www.b.dk/globalt/kinesiske-muslimer-i-blodigt-angreb http://denkorteavis.dk/2013/fodt-i-danmark-men-kan-ikke-tale-dansk-som-en-dansker/ http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/401261:Kirke—tro–Modstand-mod-islam-breder-sig-i-Rusland http://www.jihadwatch.org/2013/04/mosques-are-the-battleground-of-the-war-between-islam-and-the-west.html http://lokalavisen.dk/arabiske-maend-i-pirattaxa-udnyttede-ung-kvindelig-kunde-/Sjaelland-Politi/20130510/artikler/305109991/1265 http://snaphanen.dk/2013/05/11/endnu-en-bande-muslimske-paedofiler/ http://www.shropshirestar.com/news/crime/2013/05/10/horror-of-telford-girls-sex-abuse-ordeal/ http://www.answeringmuslims.com/2013/05/raymond-ibrahim-mass-exodus-of.html https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-Ch64dkivM0 http://denkorteavis.dk/2012/indvandringens-pris/… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago
Reply to  Jesper J

Glimrende net-arkiv du her laver. Dokumentation, dokumentation, dokumentation…er den eneste vej man kan nå de “almindelige” mennesker der er til at tale fornuft med omkring islamiseringens katastrofale konsekvenser. Det er ihvertfald sådan jeg selv “vågnede” og empiri er vores eneste solide ledetråd i et tiltagende irrationelt og surrealistisk samfund. De fleste mennesker er lemminger.

pk
pk
10 years ago

Snaphanen har et ret i analysen af hvad politikerne ville sige ang . Husby.

Her i DK har en ledende dame fra de radikale, fra folketinget, sagt
dette vidunderlige udsagn :” Ja, der er problemer.”
Denne oplysning kommer efter mindst 30 år med en grusom masse indvandrer-vold.
Må de rådne i helvedet, alle disse forrædere.

Gunnar Biering
10 years ago

Iøvrigt, a propos Sverige: Selv i Danmarks Radio popper kedelige nyheder op:

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2013/05/20/102254.htm

Gunnar Biering
10 years ago

En meget ubehagelig video fra Wiesbaden. Men bemærk, at der jo er en hel flok sjakaler omkring den angribende psykopat og hans offer. Hvis han var gået til modangreb, havde de uden tvivl kastet sig over ham.

Han burde altså straks have trukket sig tilbage. I stedet bliver han og snakker og bliver bare gjort til boksebold.

Er der ikke stof i denne video til, at de tyske myndigheder tager affære? Bør bøllen ikke tvangsanbringes?

trackback

[…] Snaphanen kan man se fremtidens samfund, hvor politiet ikke kan beskytte sig selv endsige borgerne mod […]

Marit
Marit
10 years ago

Den eneste norske avisen som nevner nattens intifada i Stockholm, sier at det var et “hevnoppgjør.” Altså at det var forståelig og berettiget. Stakkars “nysvenskar”.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x