21
maj
Seneste opdatering: 21/5-13 kl. 1938
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er en politisk tøsedrengetradition for at flygte fra ansvar i Sverige. Der er næppe nogen, der hader vanskelige beslutninger mere. Da politikere for nylig skulle tage stilling til bønneudråb i Fittja, overlod man beslutningen til politiet og deres ordensreglement for støj i det offentlige rum, hvor politikere kunne have benyttet anledningen til en principiel stillingstagen. Det undlader de også nu, men politiet har fattet situationens alvor. Jeg kaldte for nylig Sverige for Landet Uden Ledelse, og det fortryder jeg ikke. Der er masser af ledere, men de leder efter noget de tør lede, som er relativt risikofrit. Nu har Husby foreløbig kostet anslået 100.000 mio kroner.

Her er hvad Sveriges statsminster burde have sagt for mindst 24 timer siden, og jeg ville have tilføjet: “Erklærer I os krig, så skal i få krig I ikke har drømt om.” Ved opstanden i Grenoble 2010 blev intifadisterne lovet udvisning. Indenrigsminister Brice Hortefeux kaldte det “urban guerilla” og sendte specialtropper til det udmattede politis undsætning. Nu vil Reinfeldt i stedet sige noget i dag kl 15.30 direkte her, men ihukommende Stockholmbomberen, hvor det også tog ham to døgn, kun bovlamme almindeligheder. Skal vi gætte på, “at det er uacceptabelt” og at “vi må stramme os an for at unge kommer i arbejde” ?

Ta inn hele skjermen 21.05.2013 143130

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
8 years ago

“Vi är här för att stanna”, dog er siden nu lukket ned.

Santor
Santor
8 years ago

Sverige og Svenskerne har nogle hårde år forude. En regering der, må man antage, hader Svenskerne og en indvandring der kun kan betegnes som en invasion.

Tillykke Sverige, I har gjort selvmord til en bizar kunstart udi selvhad og selvpineri.

Nemo
Nemo
9 years ago

På BT kaldes det uroligheder mellem ‘demonstranter og politi’. Ha.
http://www.bt.dk/udland/voldsomme-optoejer-i-sverige-efter-politidrab

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Klokken har passeret 15, og statsminister Reinfeld har udtalt de forventelige almindeligheder om at tage afstand fra vold og støtte politiet.

“Alla har ett ansvar. Jag tror att detta görs bäst av människorna i Husby. Föräldrar, människor som bor där och företagare, säger Reinfeldt till Sveriges Radio.”

Aldrig en konkret benævnelse af de voldskriminelle og deres projekt, aldrig et håndgribeligt, hurtigt svar på provokationerne. Støt og roligt triller Sverige ud mod afgrunden, Norge og Danmark med lidt forsinkelse tøf tøf i samme retning.

falkeøje
falkeøje
9 years ago
Reply to  Anonymous

Vi går ikke i samme retning, medmindre folket vil!!!
Det danske folk er tidligere vågnet, det var i august 1943.
Det var sent, men tilstrækkeligt.
Politikernes fadæser er gjorte, nu skal vi bare hævne og
rense ud.
Fat det dog!!!

falkeøje

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Melodi: Når jeg ser et rødt flag smelde Tekst: falkeøje Når jeg ser muslimer brænde og forhåne groft vort flag, så fornemmer jeg mit frihedshjerte tændes for vort land og for vort folk og for vor sag. De siger vor respekt den vil de have, de vil jage os fra hjem og fra vor rod, dette land fik vi fra fædrene i gave, det har vi pligt til at værne med vort blod. Vi har værnet omkring landet, vore fjender har man givet alt, vore gamle, de skal bare resignere, og for lederne er dagene talt. Lad os rejse os… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
9 years ago

Här kom kungsorden från Reinfeldt, den store och oefterhärmlige: “Låt oss vara tydliga. Detta är inte okej. ”

Han talar som ett barn. Han tror han talar till barn. Han tänker som ett barn. Därför betraktas han av sina anhängare som “en okej ledare” – för det är så de alla talar, de infantila och världsfrånvända svenska eliterna.

Vem är uppgiften vuxen? Inte den svenske statsministern i alla fall.

Erling
Erling
9 years ago

Nu har Husby foreløbig kostet anslået 100.000 mio kroner.

Arh… 100 milliarder?

JensH
JensH
9 years ago
JensH
JensH
9 years ago

Prøv lige at check den plakat jeg fandt ind epå KHOW.com:

http://www.khow.com/photos/main/peters-posters-353569/#/4/20794833

JensH
JensH
9 years ago

Check lige denne plakat jeg fandt inde på KHOW.com:

http://www.khow.com/photos/main/peters-posters-353569/#/4/20794833

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x