23
maj
Seneste opdatering: 24/5-13 kl. 0951
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Le Figaro, “Les loups sont entrés dans Paris, Londres et Stockholm” (fransk utekstet, men jeg har udbedt mig en undertekstning.) “Demokratiet er sårbart og under angreb. Muslimer kan ikke længere tie om hvad der begås i deres navn.” (Se også Tommy Robinson speaks to @CoelusMedia about the Woolwich terrorist attack.)

Murray: The lone wolves waiting to pounce – the new nightmare for MI5

– the radicalised loners who strike at random seeking martydom, warns DOUGLAS MURRAY

In one sense, this was exactly the kind of attack that MI5, the police and everybody involved in counter-terrorism have most feared. Until fairly recently, the main threat to the security of the UK and other Western countries came from what is known as ‘large-cell’ Muslim-terrorist spectaculars.

The apocalyptic 9/11 attacks on New York and Washington were what terrorists aspired to. And for years they tried to replicate them. The Madrid bombings in 2004, when 191 people died, and the 7/7 bombings on London’s Tube network in 2005, killing 52 civilians, were successful examples.

In recent months alone, two cells of radical Muslims that had planned waves of suicide-bombings on the British mainland have been foiled. It is no exaggeration to say that the intelligence agencies and police have saved hundreds, if not thousands, of lives — and for that they deserve our deepest gratitude. But what we saw in Woolwich makes their task infinitely more difficult. The Mail

“Det er en liden tid, så har jeg vunden”

Det er en liden Tid, saa har jeg vunden, saa er den ganske Strid med eet forsvunden,
saa kan jeg hvile mig i Rosensale, og uafladelig min Jesum tale Søren Kierkegaards grav

23.05.2013 01823.05.2013 020

Jeg kommer ikke tit på Nørrebro, men da jeg nu var i nærheden, kunne jeg ikke lade være med at se forbi Assistens kierkegaard, Danmarks Cimetière du Père-Lachaise, hvor også min egen familie ligger siden starten af 1800 tallet. Søren Kierkegaard nedskrev ni år før sin død, hvordan hans grav skulle se ud, også med verset fra Brorsons Halleluja! jeg har min Jesus fundet. Stenen til højre er Sørens forældre, moderen der døde ung og faderen, som blev 82 år. På Sørens sten til venstre står også hans søskende, der døde meget unge. I dag er det også en vidunderlig park midt i storbyen, og de traditionelle egern svigter aldrig. (Klik fotos f. helskærm)

23.05.2013 02723.05.2013 04423.05.2013 04723.05.2013 01723.05.2013 006

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] også “Det er en liden tid, så har jeg vunden” og Kierkegaard: Altid spadserende, aldrig […]

Robin
Robin
10 years ago

Hi Sweden

Ivan Rioufol is one of the very rare french journalist speaking about disaster of multiculturalism and islamization of France and Europe.

What happens now in Sweden happened in France in 2005 when muslims no-go-zones came in a massive riots in Paris suburbs. This time it is your country.

Time to wake up for European people before to late;

Regards

Robin
French patriot
Please visit my blog : http://revoltes-en-europe.over-blog.com/

And thank you for Snaphanen. Useful informations can be found to pick them up on my blog

HH
HH
10 years ago

Varmt tack för bilder och text från denna berömda danska kyrkogård. Sören Kierkegaards text, “Det är en liden tid…” är något för var och en att ta till sig. Framförallt blir den vacker, gripande sann genom danska språket.
Kierkegaard – en livslång läsning!

Breidablikk
Breidablikk
10 years ago

Flere meget gode, saklige kommentatorer i Frankrike snakker nå om samme paraleller, og som i tilfellet Rifoul, i de store nasjonale media.

Her den frembragende kommentator Zemmour:
http://www.youtube.com/watch?v=fZqt2MuQ4iA&feature=player_embedded

“Sverige har i 40 år vært sett på som eksempel for sin likhetstenkning mellom mann og kvinne, rik og fattig, innfødt og utlending. Det har vært lovprist for sitt sosialdemokrati og sin politiske korrekthet. Men nå…” (oppsummert) også der akkurat de samme sosiale fenomener, den samme bortforklarende politikerdiskurs og samme ødeleggelser og elendighet som i Paris og London.

Zemmour avslutter, gjenfortalt: “Hva hvis multikulturalisme betyr, i klartekst: Krig?”

Breidablikk
Breidablikk
10 years ago

Sangen det refereres til, med engelsk undertekst

Les Loups – Serge Régiani
http://www.youtube.com/watch?v=xTilTJseRyk

Jörgen
Jörgen
10 years ago

Jag vill tacka dig för att jag fick följa med på vandringen i Assistens kierkegaard. Abraham Joshua Heschel har i “A passion for truth”, part 2, gjort en intressant jämförelse mellan Sören K. och the Kotzker rebbe. Det skulle kanske kunna bli läsning under sommaren på torpet i Småland?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x