24
maj
Seneste opdatering: 25/5-13 kl. 0953
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

RT: ‘They don’t want to integrate’: Fifth night of youth rioting rocks Stockholm med blandt andre Kent Ekeroth & Lars Hedegaard.

Kun omfanget adskiller denne gang fra alle andre gange. Alle de dårlige bortforklaringer og påskud for opstand er de samme, ganske enkelte analyser er bedre presset frem af den alvorligere situation. Det hele koger ned til magt, som jeg ser det og Hedegaard siger. En alternativ magt er ved at etablere sig i Sverige, og det vi ser er denne som meget spæd. I det meste af verden opfører aspirerende magthavere sig som mafiosoer, Sverige er ikke spor vant til metoderne. Når jeg ser ledende svenske politikere, kan jeg ikke lade være med at tænke på Leoparden, selv om de måske ikke ganske lever op til det ædle dyr, men lad os for et øjeblik lege at disse tørvetrillere og appeasere gør:

»Alt dette burde ikke kunne vare ved; men det vil blive ved, evigt; evigt efter menneskelig målestok, naturligvis: hundrede år, to hundrede år; og derefter bliver det anderledes, men værre. Vi var leoparderne, løverne; det bliver sjakalerne, hyænerne, der kommer i stedet for os; og alle til hobe, leoparder, sjakaler og får, vil fremdeles tro, at de er jordens salt.« (Giuseppe Tomasi di Lampedusa, Leoparden)

Opkomlingene bider leoparderne i halen, den er uvant, uforberedt og ude af balance. At dette er en politisk opstand, er f.eks. Megafonen helt åbne med. Det er jo ikke bilfri-by aktivister, de brænder biler, for at kunne lokke statens myndigheder til, for at kunne angtribe dem. De angriber politistationer, togstationer, børnehaver, skoler – alt hvad der repræsenterer offentligheden. I Sydsverige blev togtrafikken saboteret. Der er et mønster af facts, der taler sit eget sprog parallelt med journalistikkens røgslør. Politiet ved, at de står med en revolutionslignende situation, de beder om forstærkning og de frygter medborgergarder.

De revolterende hader ikke politiet, de bekriger dem de repræsenterer – statsmagten,  hvis magt de aspirerer til en bid af. Elementært, kære Watson. Dette er mini-revolutioner og afpresning, og denne er den hidtil mest omfattende. Den kan ikke appeases med politiets ‘defensive strategi.’

Hvis Säpo søger nok efter, finder de ikke utænkeligt nogle centrale aktører, der har orkestreret det. Moskéerne i forstæderne ville være det logiske sted at begynde, en moské er som kommandobro og ildledercentral på et krigsskib og skræddersyet til at styre en guerilla. SR skriver at Inga tecken på att upploppen är organiserade, hvilket jo ikke betyder, at de ikke er, og alene det at de skriver det, viser at de ligesom vi andre lugter en rotte. Havde svensk presse netop ikke været svensk, ville jeg have sagt “Fang den!” Hvad har man ellers journalister til? Men den slags journalistik er off limits i Sverige, ligesom journalistikken om de snart mange svenske jihadister. Den er forvist til det private initiativ.

Udadtil svarer den svenske stat spagfærdigt på udfordringen, men man må håbe for Sverige, at den gør det under den offentlige radar. Forhåbentlig kan man ikke tage Reinfeldt udtalelser for pålydende, forhåbentlig er han brød og skuespil. Han sidder i hemmeligt krisemøde med justitsministeren. Har nogen har meldt sig som mægler med et tilbud, der er svært at afslå?

Næste gang bliver mini-revolutionen mere omfattende, kan de roligt regne med, ingen socialpolitik kan ændre på det. Når hyænerne først har lugtet blod, vil de gentage det. Sverige har selv lukket sjakalerne, fårene og hyænerne ind, nu må de drukne i den lumske malstrøm eller lære sig at svømme. Måske vil den gamle verden forsvinde under alle omstændigheder, og en ny og værre komme. Det er, hvad jeg selv anser for sandsynligt. Indtil videre bider den nye verden stadig i sit  desorienterede offer kl 01 lørdag morgen: Invandrarvåldets sjätte natt. Brande og stenkast i flere svenske byer, Volden og ildspåsættelserne i Stockholm ser nu ud til at sprede sig.,Stockholmsområdet och Örebro, Bränder bröt ut i Rosengård i Malmö. Polis skadad efter upplopp i Örebro. Børnehaver brændte i Tjärna, Ängar og Borlänge i løbet af natten. I Åkersberga alene brændte 22 biler på en time. Det var også brandattentater mod biler i Falun og en skole i Uppsala.

Upplop­pen blir ett Ror­schach­test, en bläck­plump där allt från Sve­ri­ge­de­mo­kra­ter till anar­kis­ter tycker sig kunna läsa in just det som bekräf­tar den egna verk­lig­hets­bil­den. Inget kon­stigt i att var och en bil­dar sig sin egen uppfatt­ning. Kon­stigt däre­mot är hur skri­ben­ter på väns­ter­kan­ten inget lärt från tidi­gare utan fortsät­ter att okri­tiskt plocka god­bi­tar från detta sam­melsurium av ofta ano­nyma uppgif­ter och egna idéer och sedan för­packa dem som objek­tiva sanningar.

Kjöl­ler går igjen­nom noen av venstre­si­dens påstan­der, og fin­ner at de mang­ler dek­ning. Påstan­dene om at poli­tiet bru­ker rasis­tiske invek­ti­ver sprer seg på lik linje med moderne vandre­sagn, men hvis poli­tiet har benyt­tet seg av rasis­tisk språk­bruk i det omfan­get som orga­ni­sa­sjo­nen Mega­fo­nen og ano­nyme stein­kas­tere hev­der, hvor­for er ikke eksemp­ler på dette fes­tet til et eneste lyd­opp­tak til tross for det mas­sive opp­bu­det av jour­na­lis­ter og pri­vat­per­soners omfat­tende fil­ming med egne mobil­te­le­fo­ner?, spør hun.Skepsis til venstresidens Husby-påstander

Se Uriaspostens sammenfatning:Husby, Fittja, Jakobsberg, Vårberg, Norsborg, Kista, Tensta… “Allah akhbar, politiet löper, politiet löper!” Omfanget af dette burde forstyrre enhvers nattesøvn, og skulle der findes danske politikere, der ikke lader sig skræmme, bør vi være alvorligt bekymrede. De er uskikkede til at indtage ledende poster i landet. Sverige er skriften på væggen.

JP leder: Den svenske løgn

Det er tydeligvis en magtdemonstration. Den mellemøstlige voldskultur blandt unge mænd er kommet til den mest velmenende del af Skandinavien, hvor såvel de gamle medier som ledende politikere gribes af vantro. Det burde ikke kunne ske, men sker igen og igen. Også når medierne ikke rapporterer om det.

Som etnologen Karl-Olov Arnstberg og journalisten Gunnar Sandelin har beskrevet i den dystre, men stærkt påkrævede fremstilling ”Invandring och mörklaggning. En saklig rapport från en förryckt tid” (2013), der knap nok er blevet omtalt eller anmeldt i svenske mainstreammedier, er der ikke noget nyt i den svenske løgn. Den har stået på i årtier. Sagen er bare, at den bliver stadig mere desperat. Man kan ligefrem se det i blikket på den nominelt borgerlige statsminister Fredrik Reinfeldt, når han står på tv og lover at sende flere penge til de udsatte områder. Millionerne vil ikke slå til. Det er nemlig ikke penge, der gør forskellen, men indstilling og normer. Problemet er ikke materielt, men kulturelt. Det bunder i en afgrundsdyb forskel mellem den mentalitet, som har skabt det rige og velfungerende Sverige, og den fremmede mentalitet, som den aggressive del af indvandrerungdommen udviser. Det er på tide at erkende den sandhed. JP

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Asger Nord
Asger Nord
8 years ago

Magten ligger allerede hos muslimerne og vi indfødte tør intet gøre som kunne vække massiv muslimsk vrede. Vi kamouflerer vor frygt under betegnelsen ‘menneskerettigheder’. Men det rationelle at gøre ville være at isolere risikokilderne. Dvs. internere alle som nu er på SÄPO’s observationliste. Det kunne man med fordel også gøre med indfødte kriminelle. Men nej, vi stikker stadigvæk hovedet i sandet og indtaler os at ‘ så slemt er det trods alt ikke.’ Ærlig talt, jeg ser Europas slutstation i skraldespanden og min planlægning handler om at blive her så længe som muligt, men ikke så længe at udgangen bliver… Read more »

HH
HH
8 years ago

I gårdagens Svd läste jag en kria av en gosse vid namn Lokko. Jag vet inte vad han har för bakgrund men ju mer jag läst desto mer häpen blev jag. Brända bilar, stenar mot polis och räddningspersonal, brända skolor…det ursäktades med att de som inte hade “röst” ville höras! Jag behövde ingen längre stund av funderande för att komma på Lokkos sluttes. Lokko representerar SJÄLV den gamla knapadeln och de som protesterar är horden av okunniga människomassor, typ Lo Johanssons statare (som naturligtvis inte brände ned stall och logar!) som behöver varsam ledning. Bakom skribentens fasad anar man skräck… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Selvfølgelig er det svært og risikabelt at spå om fremtiden , men efterhånden som den snigende islamisering af Europa ruller fremad , bliver det nødvendigt at producere et udvalg af realistiske scenarier . Selvfølgelig er der stadig en tredje mulighed , nemlig et Happy- End scenarie , hvor en eller anden ukendt faktor får problemet Islaam til at fordampe . ”Håbet er grønt som grøn Tuborg” … Men bortset fra DET , er det enste realistiske scenarie hvor Islam IKKE kommer til at dominere Europa , et hvor muslimerne bliver ”hjulpet’ til at begå en strategisk fejltagelse , nemlig at… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

” politikere i Europa har en stor hånende fuckfinger stukket op i ansigtet, hvorpå der står skrevet, “hvad kan i gøre ?” Det eneste vi KAN gøre er at udnytte situationen . Hvis muslimerne laver tilstrækkelig mange problemer på nuværende tidspunkt , så er de gået i FÆLDEN . For hver dag optøjerne bliver ved er der større sandsynlighed for at de muslimsk kontrollerede områder vil opnå en voksende grad af autonomi , hvilket for DEM er at skyde sig selv i foden . Hvis denne gradvise manifestation af modstand mod ” fremmed styre” og dermed begyndende politisk selvstændighed når… Read more »

Thomas Bolding Hansen
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Det er på en måde tragikomisk, men det kan ikke udelukkes, at vi en dag bliver nødt til at give dem selvstyreområder. Det kan heller ikke udelukkes, at nogle af de områder udvikler sig som Gaza, hvor raketter fyger over hegnet med jævne mellemrum.

Det er faktisk en mulighed.

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Kun likvideringer, reelt snigmord, som vi var mestre i at udføre under krigen,
de kan i dag løse de problemer, som ubetænksomme politikere har påført os!!!
Skam jer, politikere!!!
Vi kommer til at skyde os ud af jeres uføre!!!

falkeøje

Thomas Bolding Hansen
8 years ago

“Som etnologen Karl-Olov Arnstberg og journalisten Gunnar Sandelin har beskrevet i den dystre, men stærkt påkrævede fremstilling ”Invandring och mörklaggning. En saklig rapport från en förryckt tid” (2013), der knap nok er blevet omtalt eller anmeldt i svenske mainstreammedier, er der ikke noget nyt i den svenske løgn. Den har stået på i årtier. Sagen er bare, at den bliver stadig mere desperat. Man kan ligefrem se det i blikket på den nominelt borgerlige statsminister Fredrik Reinfeldt, når han står på tv og lover at sende flere penge til de udsatte områder. Millionerne vil ikke slå til. Det er nemlig… Read more »

NielsC
NielsC
8 years ago

Der er mange grunde til den svenske misere, men en af de vigtigste er den meget liberale linie som Moderaterne står for. De er besatte af at få en arbejdskrafts reserve til landet. Så samtidig med de tillader store mængder flygtninge at komme til, giver man samtidig arbejdstilladelser i tusindvis til lavtlønsjob ( og ofte er der jo tale om at den der søger jobbet i dyre domme betaler arbejdsgiveren for jobbet, så det adskiller sig ikke fra at betale en menneskesmugler). Man har bare lige fået det problem, at det tager længere tid at få folk i arbejde (… Read more »

HH
HH
8 years ago

Det är bara att tacka och instämma i Bergfast analys. Det som händer i vårt land med brända bilar, stenar mot poliser och polishus, nedbrända skolor (det absolut värsta i symbolväg jag kan tänka mig!) kanske är ett sätt att destabilisera vår demokrati. Och som Bergfast skriver – att det handlar om makt, den slutliga och totala makten över oss. Och jag kan inte se någon befriande horisont, det är faktiskt det värsta. Var finns de politiska konstellationer som kan få ordning och reda i vårt land? De politiska rörelser vi har inger inget som helst hopp. Faktiskt önskar jag… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago

Denna insändare/kommentar postade jag på kommunisternas blogg, för att kontra lite mot deras märkliga förklaringsmodeller av tillvaron. Men där är det censur som gäller för hela slanten…. Astrid Boman, (på kommunisternas blogg) för ett märkligt och halvt om halvt – uppviglande och svenskahatande resonemang och säger, (och citerar också Fredrik Virtanen):… -” Våldet är de maktlösas språk, (Fredrik Virtanen). Och visst är det så. Genom hela vår historia har vi sett hur de förtryckta tagit till våld när de inte ha kunnat göra sig hörda på annat sätt.”….. Nej, våldet i sig handlar inte enbart om etnicitet eller maktlöshet. Utan… Read more »

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Hørte i Radioavisen kl. 11.00, at svenske højreorienterede havde fået
nok efter muslimers ugelange hærgen, og de havde etableret hævnpatruljer.
Dem forfulgte det svenske politi hele tiden, men de muslimske bøller, de har
haft frit slag under hele deres udåd.
Det er ufatteligt, at svenskerne ikke smider denne regering ud på røv og
albuer – ud i den mørke glemsel.

falkeøje

Asger Nord
Asger Nord
8 years ago
Reply to  falkeøje

Det kræver vilje og mod. Er der tilstrækkelig mange som har det ? Og kan de finde hinanden ?

Jørgen Duus
Jørgen Duus
8 years ago

Ifølge Information forsøger de svenske medier at tale situationen ned, Avisen skriver: “De svenske medier har – i den vanskelige balance mellem at beskrive virkeligheden og ikke at bidrage til at gøre den endnu værre – været betydeligt mere afdæmpede i deres dækning end mange internationale. I går var der ikke én af Stockholms fire betalingsaviser, der havde balladen som tophistorie. Svenska Dagbladet og Expressen skrev om svensk indenrigspolitik, Dagens Nyheter om en mystisk elgsygdom, mens Aftonbladet kunne afsløre, at svenskerne har mindre sex end nogensinde”. Kilde: http://www.information.dk/461599 Tja, hvad skal man så sige til det? Sygdom i elgbestanden og… Read more »

pk
pk
8 years ago

Reinfeldts verdenbilled ser sådan ud.

Muslimerne ødelægger Sverige, fordi de er uden job.
Vi må have flere ind.
Den svenske ondskab skal udryddes. Læs, svenskerne er lig ondskab.

Anonymous
Anonymous
8 years ago

I følge Information forsøger svensk presse at tale situationen ned: “De svenske medier har – i den vanskelige balance mellem at beskrive virkeligheden og ikke at bidrage til at gøre den endnu værre – været betydeligt mere afdæmpede i deres dækning end mange internationale. I går var der ikke én af Stockholms fire betalingsaviser, der havde balladen som tophistorie. Svenska Dagbladet og Expressen skrev om svensk indenrigspolitik, Dagens Nyheter om en mystisk elgsygdom, mens Aftonbladet kunne afsløre, at svenskerne har mindre sex end nogensinde”. Kilde: http://www.information.dk/461599 Tja. Mystisk elgsygdom og manglende lyst i ægtesengen må da helt sikkert også være… Read more »

pk
pk
8 years ago

Volden og ødelæggelserne i Sverige og Danmark er indenrigspolitik.
Sværere er det ikke.

HH
HH
8 years ago

Miljöpartiet kallades förr Åsanisse-marxister. Epitetet kanske har försvunnit, men svår ångest får jag varje gång den f d ledaren Garthon uppträder i radio eller ruta. En man som verkligen tar för sig av ordet – och inte lyssnar på någon annan. Narcissist? F ö börjar jag också få ångest över det som händer i vårt Sverige. Allt känns som ett mycket obehagligt klister som inte går bort. Igår kunde jag i alla fall läsa en tillrättavisning gentemot de ansvariga för bränder och upplopp i – tro det eller ej! – Dagens Nyheter. Sent ska syndaren vakna! Hur som helst –… Read more »

Nils
Nils
8 years ago
Reply to  HH

Olof Palme har uden tvivl afstedkommet mangt og meget i det svenske samfund, men der har været fri kurs på SEK siden 1992, så det er nok meeeget begrænset, hvor stor indflydelse han har på den nuværende vekselkurs mellem SEK og DKK/EUR.

Schlüter who?

Crass Børsting
Crass Børsting
8 years ago

Alle vestlige lande bevæger sig i samme retning, kun hastigheden er der forskel på.

Chris
Chris
8 years ago

Ofta börjar min dag med starkt kaffe Financial Times, Handelsblatt o Borsen. I dag har Financial Times en artikel som berör Snaphanens huvudtema. “Riots in Sweden: Fire in peoples’s home” Läsvärt. (krävs registrering för att läsa) http://www.ft.com/intl/cms/s/0/ddbcd180-c44c-11e2-bc94-00144feab7de.html#axzz2UHnz1xBb “Neoliberalism has been taken to an extreme here” Jag har tidigare pekat på Johan Norbergs roll i detta. Boken Migrationens Kraft. Sid 89 “Det är sannolikt att man inte kan ha helt fri invandring, samtidigt att man har en välfärdsstat av svenkt snitt” De osannolikt höga opinionssiffrorna för Miljöpartiet beror på att dessa Neoliberaler gillar Miljöpartiet. I Sverige, som i Danmark, finns inga… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
8 years ago

Leoparden flygtede ind i universets lovmæssighed, mens han iagttog sin verdens langsomme undergang. Vores kulturs undergang er ikke uafvendelig, – men vore folkevalgte er endnu ikke for alvor trådt ind i kampen, slet ikke! Det er gammel søkrigserfaring, at hvis først ildledercentralen er sat ud af spillet, så er løbet stort set kørt. Alternativt kan ror og styremekanismer sættes ud af spillet. Men det kræver selvfølgelig, at man opfatter, at slaget er begyndt og opfører sig derefter. Forholdsordren i Royal Navy skal have lydt således og nb i denne rækkefølge: Fight, Navigate, Float! Vi forholder os fortsat modsat. Jeg færdes… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
8 years ago
Reply to  steen

“..der tales om alt undtagen det, der har betydning.”

Quod erat demonstrandum!

Bo Strömberg
Bo Strömberg
8 years ago

Låt oss resa oss tillsammans, Danmark Sverige Norge och Norden:

Svea Artilleriregementes Marsch, som är för skydd för Norden:

http://www.youtube.com/watch?v=UIPeBSOmxOE

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  steen

Stort tack!

V.h. J.B.

Bergfast
Bergfast
8 years ago

Till Steen, Jag skulle vara mycket tacksam om det gick att blockera den – galne – signaturen Anonymous, eller även Agenten ibland, som endast skriver angripande och kränkande kommentarer mot min person.Detta i stället för att kommentera texter och poster som publiceras här på Snaphanen. Uppenbarligen lider denne Anonymous av vanföreställningar och kan inte låta bli att – förfölja – , mina inlägg med smädande, insinuanta, inbillningssjuka och föraktfulla kommentarer mot min person, vilket är både obehagligt, besvärande och kränkande. Dessutom tillför de kommentarerna ju ingenting till något ämne som kan dryftas här på Snaphanen, och bör därför vara helt… Read more »

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x