25
maj
Seneste opdatering: 25/5-13 kl. 2059
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SR Larson, svensk nationalekonom boende i USA. Han gör upp med “Barbapappas” (Reinfeldts) politiska impotens inför upploppen. Supplér evt. med Milton Friedman – on Immigration.

Weekendavisen recenserar Sandelin og Arnstberg

Jeg bragte et lille uddrag den 21.5 – nu kan man læse hele Kai Sørlanders anmeldelse: Rasistene er de andre.

Jyllands Posten interviewer Gunnar Sandelin

I foråret sendte professor Karl-Olov Arnstberg og socionom og journalist Gunnar Sandelin et debatindlæg til Sveriges førende aviser. Et debatindlæg om, at Sverige efter de to debattørers mening ikke magter den voldsomme indvandring. Ingen har ønsket at trykke indlægget. Hverken Göteborgs-Posten, Svenska Dagbladet eller Sydsvenska Dagbladet.Ifølge Gunnar Sandelin har forklaringen gang på gang været, at man bevidst har ønsket at lægge låg på en ubehagelig debat. »Svenske journalister ønsker ikke at lade folk komme til orde og sige, hvad de vil, sådan som man kan i f. eks. Danmark og Finland. Det er uacceptabelt. Hvis man siger noget, får man blot at vide, at man er fremmedfjendsk og racist,« lyder det fra Gunnar Sandelin.

»Det viser, at de folk, der ikke er enige i indvandringspolitikken, ikke får lov at komme til orde. Derfor frygter jeg, at de seneste dages uro i og omkring Stockholm kun er begyndelsen.« »Vi er ved at få et mere polariseret samfund, hvor diskussionen om flygtninge og indvandrere skaber konflikter på tværs af almindelige svenske familier og svenske arbejdspladser. Hele den politiske og mediemæssige elite har besluttet sig. Men hvad vil de gøre, når de indser, at de har taget fejl?« spørger Gunnar Sandelin og understreger, at hverken han eller Karl-Olov Arnstberg har forbindelse til Sverigesdemokraterna eller andre politiske partier eller bevægelser. Sverige tvunget til en indvandrerdebat nu, Jyllands-Posten | 25.05.2013 (ikke online men man kan købe sig adgang, sikkert også fra Sverige.)

“We are forced by the Quran to kill”

David Wood har et par indvendinger til de verdenskendte koranlærde og islamiske teologer, David Cameron og Boris Johnson:

Tarek Fatah, som vi kender fra candiske SUN TV, går så langt som til at sige, at islam ingen fremtid har i verden, hvis den ikke afskaffer jihad-påbuddet. Senest i klippet EXCUSES FOR TERROR IN ENGLAND fra i dag.

“The time for bulshitt is over. There are thousand of book on how t murder the non-muslim. How to rip his heart out. I am not inventing this….The clerics of islam say that jihad is primarily warfare. To kil and fight the non-muslim…A muslim, if he does not remounce the doctrine of jihad, is an enemy of the West.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Fransk soldat overfaldet i Paris.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x