28
maj
Seneste opdatering: 28/5-13 kl. 1945
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

People who suspect their neighbours may be extremists should inform the security services because “the enemy is everywhere”, the former head of MI5 has said. Spy on your neighbours., ‘The enemy is everywhere’: Former MI5 head . Theresa May: ‘Thousands At Risk Of Being Radicalised In The UK’

“Michael Adebolajo, I’ve never seen anyone so paranoid and¨erratic” siger hans kontakt i Cageprisoners i videoen her oven for (som har en forkert titel). “Man kan kun forhindre lignende personers radikalisering ved at afskære dem fuldstændigt fra al TV og internet.”

Heraf tør man nok slutte, at der er mange flere, som skal af med hovedet i Allahs navn stærkt mangfoldige lande som England og Sverige, da net og TV næppe nedlægges lige med det første af hensyn til personer med en uegnet psyke.

Multikulturen er også blevet overvågningsamfundet, hvor man slår uforholdmæssigt hårdt ned på ytringer. En svensk blogredaktør står til fængsel for nogle temmelig uskyldige kommentarer andre har skrevet på hans blog. Multikulturen har mere tilfælles med DDR end med det gamle, monokulturelle Danmark, der befandt sig bag en grænse, men som var frit, liberalt og sikkert indenfor.

Multikulturen er kun på ovefladen mere kulørt, lige under er den mere ensfarvet brunt og repressiv – mere vold, flere trusler, mere paranoia, mere kontrol, hårdere straffe og mere overvågning. Som jeg har bemærket tidligere: På fremragende vis er det lykkedes de Radikale og de røde at fremskaffe alt det i et samfund, de selv har påstået sig at modarbejde, og det hele ser kun ud til at fortsætte den forkerte vej. For at sætte trumf på, har disse fuldstændige idioter indført jøde- og homoforfølgelser i Danmark. I dag kan en af disse, floskelparaden Allerslev, hverken forstå eller acceptere konsekvenserne af egen politik. I det Allerslevske Danmark kan man blive lemlæstet, bare fordi nogle arabiske racister har lyst. Vi er i lommen på personer, der hverken kan analysere eller styre deres eget skaberværk. Frels hende fra sig selv og os andre med.

Jeg så DR dokumentaren om Churchill i går. Han mente jo ved slutningen af sit liv, at alt havde været forgæves da han ikke havde opnået et stærkt England i en fredelig verden. Uha, uha, hvordan må det da ikke føles at være en Jelved, en Holger K. eller en Nyrup i en lønlig stund? Lars Vilks skrev i går bla. i Medborgaren må övervakas fra den humoristiske side. Sådan kan man tage det. Jeg kan iagttage noget af overvågningen institutioner gør af denne blog, og det gør mig mindre munter. Hvis nogen spilder tid på det, så tror Fanden der slipper en terrorist igennem i ny og næ.

Man har altid brug for en sikkerhedstjeneste, men det forekommer mig at være gået noget over styr, når jeg må aflevere DNA prøver (jeg kan ikke komme ind på hvorfor), jeg hvis eneste kollision med loven er en fartoverskridelse på 9 kilometer på Lyngby Omfartsvej i 1979. I et sådant samfund er vi alle mistænkte, vi fødes allerede under mistanke. Mon ikke Churchill have mindre at beklage sig over ved sit liv?

Myndighedernes selektive reaktion på Woolchich

“We put people in jail for racist rants aimed at no one in particular but which have been uploaded on to YouTube or tweeted on Twitter because they fall foul of “hate” speech crimes. Yet we have allowed radical imams to pour anti-Western poison into the ears of impressionable young men with impunity.”What we can learn from Woolwich

A Third of Germans Feel Unsafe When Using Public Transport

Almost a third of public transport users in Germany feel unsafe or threatened at railway stations or bus stops. In the buses and railways themselves almost 1 in 10 regularly feel “not very or not at all safe”. That is the result of a representative poll conducted by the opinion research institute Forst that “Welt” has been given advance notice of. Die Angst der Bürger an Bahnhöfen und Haltestellen via IVE.

Ta inn hele skjermen 28.05.2013 175010

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
pk
pk
9 years ago

Anonymous. Jo én har da opdaget det. Som sagt ,efter ,mange år droppede jeg Politiken ca.1990. Og gik over til JP. Men det har taget tid ; når man nu er næsten 70 og har læst avis om morgenen ja, i mange mange år, og der har været både oplysning ,hygge og en form for god vane. Dan Turrell skrev engang, at han ville betale 50 kr. for et brugt Kristlig Dagblad, hvis der var avisstrejke. Sådan har det også været for mig. Men nu lukker jeg af, jeg er så træt af pressens dækning af de store problemer vedr.… Read more »

pk
pk
9 years ago

For 20 år siden droppede jeg Politiken. Der var for meget hån af de bekymrede.
Nu har jeg én avis tilbage JP , og den omtaler Tommy Robinson som højreekstrem.
Ok , det har avisen da lov til , vi har jo demokrati , men har journalister på JP hørt hvad Tommy Robinson siger ?

Der er meget stof , så nu , næste gang avisen sender en rudekurvert, så er det slut.
Der er for meget venstrefløjs TANKE-TOMGANG ang. indvandringen.
Noget må der må gøres .

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  pk

Har du ikke opdaget det før nu? Kun venstrefløjen kommer til orde. Drop alle abonnementer. Brug de HP som giver objektive rapportager, nu har vi læst røde nyheder i over 30 år.

DGD
DGD
9 years ago
Reply to  pk

Har du ikke opdaget det før nu? Kun venstrefløjen kommer til orde. Drop alle abonnementer. Brug de HP som giver objektive rapportager, nu har vi læst røde nyheder i over 30 år.

DGD
DGD
9 years ago

De fandt ikke morderen på den måde. De havde ham til afhøring, uden en sigtelse og han nægtede at afgive dna. De skal have en sigtelse før de kan kræve dna. Da de så anholdte ham kunne de kræve en dna prøve.

Thomas Bolding Hansen
9 years ago

“Det gør faktisk ikke-verbal og ikke-fredelig protest moralsk legitim”

Her laver du en fejlslutning, for ikke-verbal og voldelig protest bliver aldrig legitim, men hvis man frarøver mennesker deres mulighed for den verbale protest på den en eller anden måde, så har de naturligvis kun ikke verbale metoder tilbage, og det er en rigtig farlig situation.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Her laver du en fejlslutning, for ikke-verbal og voldelig protest bliver aldrig legitim..”

Hvad så med for eksempel modstandsbevægelsen? Den blev i høj grad tilskyndet fra London og Washington og set som en del af krigsførslen. Det jeg siger er jo ikke det samme som at alle mål ville være legitime. Men jeg opfatter diktatur som ækvivalent til at en diktator eller et regime har stjålet et land fra dets retsmæssige ejere, borgerne. Hvis de ikke har andre muligheder for oprør eller protest ville, ihvertfald mænd som George Washington og Thomas Jefferson, nok mene at oprør var berettiget.

Thomas Bolding Hansen
9 years ago

Jo, politiet kan bede alle mænd i et boligkvarter om at levere tvungen DNA-prøve, det var sådan de fandt Maria-morderen. Og tak gud for det, den stakkels pige.

Erling
Erling
9 years ago

Man har altid brug for en sikkerhedstjeneste, men det forekommer mig at være gået noget over styr, når jeg skal aflere DNA prøver (jeg kan ikke komme ind på hvorfor), jeg hvis eneste kollision med loven er en fartoverskridelse på 9 kilometer på Lyngby Omfartsvej i 1979.

Sorry, men her mangler altså noget kontekst. Man kan ikke tvinges til at afgive en DNA-prøve, med mindre man er mistænkt for en (uopklaret) forbrydelse.

GDG
GDG
9 years ago
Reply to  steen

De kan sagtens kræve både dna og fingeraftryk. Blev bedt om det ved et indbrud og takkede pænt nej. Fik at vide at de så ikke havde meget at gå videre med, da de ikke kunne udelukke mig. Øhhhh hallo det er nok nogle i har i forvejen, så hvor svært kan det være.

Thomas Bolding Hansen
9 years ago
Reply to  GDG

Fra en anden sag:

“Ifølge politikommissæren, er der foreløbig ikke er en eneste person, der har nægtet at få skrabet mundhulen og afgive sit dna til politiet. Men det vil også være en stakket frist at nægte, for politiet vil i givet fald skaffe en dommerkendelse og på den måde tvinge folk til at medvirke, fastslår politikommissæren.”

http://www.bt.dk/krimi/vil-dna-teste-149-maend-i-jagten-paa-sexmorder

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

” En svenskblogredaktør står til fængsel for nogle temmelig uskyldige kommentarer andre har skrevet på hans blog.” Den gradvise hæmning af ytringsfriheden er vanvittigt farlig fordi debat er den eneste civiliserede måde for mennesker at udtrykke uenighed eller bekymring over udviklingen på. Hvis den tages fra dem har de ingen anstænding måde at tilkendegive deres holdning på. Det gør faktisk ikke-verbal og ikke-fredelig protest moralsk legitim i mine øjne (hvilket jeg beklager meget) og giver Falkeøje og andres lidt patetiske sammenligninger med modstandsbevægelsen under besættelsen, en mening de ellers ikke har (og ikke bør have). For hvis der ikke er… Read more »

Prudentius
9 years ago

Multikulturen er vel først og fremmest resultatet af det sociologen Christopher Lasch profetisk (i en bog med titlen) kaldte “Eliternes oprør og forræderiet mod demokratiet”. Det vil sige en bevægelse væk fra nationer og demokratisk folkestyre frem mod internationalt bureaukratisk-oligarkisk elitestyre. Vi går således (det er ihvertfald planen) fra at være borgere og landsmænd i forskellige nationer, til at være klienter og undersåtter underlagt forskellige globalistiske organisationer (NATO, EU, FN osv.) der styres af udemokratiske sammenvoksede virksomheds-medie-politiker-karteller. En slags politisk-social-økonomisk tilstand der ligger et eller andet sted imellem USA, Rom og Sovjet. Vi vil underlagt dette system selvfølgelig være overdænget… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Jeg så DR dokumentaren om Churchill i går. Han mente jo ved slutningen af sit liv, at alt havde været forgæves da han ikke havde opnået et stærkt England i en fredelig verden.”

Hvis den store mand kunne se det forvirrede, kujon-agtige multikulturelle Storbritanien idag tror jeg faktisk han ville tænke noget i retning af “Perhaps it was all in vain…” Der er noget dybt melankolsk over tanken….

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

” People who suspect their neighbours may be extremists should inform the security services because “the enemy is everywhere”, the former head of MI5 has said.“ Det vil kun gøre ondt værre fordi vi ved at muslimer ikke går til myndighederne med mistanker (ihvertfald ikke i det der ligner nødvændigt omfang). Så enten optræder manden med den illusion at Storbritanien (og Danmark, Sverige, Holland…) stadig består at ”eet samfund.” Eller også mener manden faktisk EDL og lignende folk. Og det er nok det han mener. Det bliver tiltagende farligt at Europa ikke har en 1st amendment-lignende forfatningsmæssig beskyttelse af ytringsfriheden.… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x