29
maj
Seneste opdatering: 29/5-13 kl. 1500
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dér slap det endelig ud. Moderaterna i Borås sidder i krisemøde med ekstra lugtesalt over Olle Engströms artikel, men han har nok kun skrevet den fordi han er fritidspolitiker og har et ærligt job som ingeniør, når han nu bliver ekskluderet. Det luftede godt nok ud i det lumre, tilrøgede folkhem selvom en lokalpolitiker i Nordsverige kan ties ihjel på et halvt døgn. Olle Engström er en hædersmand, men han er sent ude. Kan han få det ulmende oprør i Moderaterna til at flamme op, er det måske alligevel godt for noget. Reaktionerne spredersig i pressen – Moderat kritiseras efter Husbyuttalande – man bliver mindet om, at dette ikke kan diskuteres. At diskutere bortgivelsen af Sverige er lige så umuligt som at diskutere dødsstraf til Breivik eller FN-konventioners landsskadelighed. En almen, åndelig parese sænker sig øjeblikkeligt, alle udsiger de samme, lamme besværgelser. “Olle Engström har annars inte har visat upp några främlingsfientliga tendenser.”

Under den senaste veckan har flera invandrartäta förorter till Stockholm utsatts för kravaller och vandalism. De flesta av oss undrar säkert vart vårt land Sverige är på väg.

Vart är Sverige på väg? Jag ser framför mig ett Sverige som inom 20–30 år fullständigt har tappat kontrollen över situationen, med konsekvenser som är skrämmande. Terrorism, våld och brottslighet kommer att öka i Sverige. Och kanske ser vi också på lite längre sikt ett fullskaligt inbördeskrig mellan olika religioner liknande de som varit och är i Libanon, Irak och Nigeria med flera. Tanken skrämmer, men vägen dit är kanske kortare än vi kan ana om inte dagens situation en gång för alla får sin lösning. Det är allas vårt ansvar att hitta lösningar.Engström (M): Okontrollerad invandring orsak till upploppen

Det finns fattiga personer i Norrland också men de gör inte så här. Det finns fattiga människor i hela Sverige men vi kommunicerar inte på det sättet. I artikeln varnar Engström, som var 13:e namn på Moderaterna Västa Götalands riksdagslista, för ett “religiöst inbördeskrig” och jämför med länder som Liberia och Nigeria. – “Vad är det som säger att de som kastar sten inte har pistol på sig nästa gång?” frågar han sig.

Du har ett bra exempel i England där en blodig kille mördade en engelsman och sedan stod i teve och sa “öga för öga” (mordet i Woolwich, reds. anm.). Tror du inte att vi kan drabbas av det i Sverige? Vi hade en bombman i Stockholm för några år sedan som försökte ta med sig svenskar i döden. Ett tecken på att kriget är på väg menar Engström är de så kallade “medborgargardena” i Stockholm – grupper av högerextremister som tagit saken i egna händer. Han menar att det är “mycket olyckligt” men också att det är “ett tecken på misslyckande”. Det är högerextremister och islamister som kommer att kriga, menar han. – Men blir en muslim attackerad är det “öga för öga” – då ska de hämnas, säger Engström. M-politiker varnar för “religiöst inbördeskrig”

I Berlinske skriver filosof Eva Selsing en kanonade om Sverige. Hun slår en proper næve, og hun skriver bedre end samtlige de svenske journalister og askademikere, der har svinet Danmark til gennem de sidste ti år:

Sverige er Ondskabens Imperium, fordi vi her ser 2000-tallets ny totalitarisme udfoldet. Denne -isme adskiller sig fra det forrige århundredes totalsystemer ved hverken at være militant, voldelig eller eksplicit populistisk. Men det gør den ikke mindre farlig: kombinationen af akademikerbårne ideologier som multikulturalisme og feminisme og virkelighedsforagt i et politisk korrekt meningsregime, er fatalt for et samfund. Hermed konstitueres et holdningsfængsel for de borgere, der skal leve med konsekvenserne af magtelitens beslutninger. Mens Oversverige messer ’inklusion’, ’tolerance’ og ’mangfoldighed’ fra deres privilegerede trädgårdsidyl, plages stadig flere menige svenskere af en hverdag, der er langtfra’tolerant,’ men hvor utryghed, vold og politisk dæmonisering af anderledes tænkende fylder mere og mere.

Hvordan hyklerne i den svenske overklasse kan se sig selv i spejlet dag efter dag, er en gåde for anstændige mennesker: Hvis dine gerninger medfører vold, overgreb, trusler, undertrykkelse og social kontrol af dine medborgere (der aldrig har efterspurgt den virkelighed, du har sat dem i), og du ikke forholder dig til det, så er du et ondt menneske. Og ondskabens imperium består som bekendt af mennesker. Heja, Sverige! Ondskabens imperium

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Historien viser at en meget små grupper af mennsker er istand til at forandre hele kontinenters skæbne . Dette sker når en sådan gruppe skaber en splinterny kulturel identittet , som senere grædvist vokser sig til at blive til en helt ny slags NATION . USAs skæbne blev udformet da en lille gruppe protestanter overlevede mod alle odds på et fremmed kontinent. Europas skæbne blev afgjort da et mikroskobisk kongedømme i nordspanien opfandt en ny måde at leve med evig krig . Mellemøsten blev uigenkaldeligt forandret da en lille gruppe veluddannede jøder i en fattig Ottomansk provins besluttede sig til… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Denne Eva Selsing har mere ‘nosser’ end samtlige ‘borgerlige’ politikere tilsammen. Det er kvinder som hende, der giver en smule håb for Danmarks fremtid. Og dette sagt på en ellers trist dag, hvor de såkaldt ‘borgerlige’ partier har besluttet, at stemme for tildelingen af statsborgerskab til potentielle terrorister.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Nu begynder det at dæmre for de første MS politikere at de har leget med ilden og der er ved at gå ild i folkehjemmet. Danskere skal nu ikke glæde sig selvom Eva Selsing beviser at nogle kvinder har mere mandshjerte end de fleste “mænd.” Skadefro mod ham der er ved at få rebet om halsen er trods alt aldeles malplaceret når man selv står på trapperne til skafottet….

Chris
Chris
8 years ago

Om du har ett gediget intresse av att förstå Sverige, skall du läsa artikeln i länken nedan.

“Sveriges främsta styrkor är utbildningsnivån, hälsa och miljö och ledarskapsstil. Också när det gäller attityder och värderingar och samhällsstruktur rankas Sverige på pallplats. Svaga punkter är finanspolitiken, sysselsättningen och internationell handel.”

http://www.di.se/artiklar/2013/5/29/sverige-klattrar-pa-het-lista/

Även länk till IMD

http://www.imd.org/wcc/

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  Chris

Ptja, när man inte längre ligger i ekonomisk topp (bla pga att man valt skattehelvetets väg) får man ty sig till mjukare index som mäter antalet knytblusar på sammanträdet och hur många toaletter som avsatts för det tredje könet 🙂

Det vore förvisso chict att se svennebanana fortsatt källsortera prydligt medan grannskapet brinner, men miljömedvetenheten är faktiskt rätt så nytillkommen i Sverige, och dessutom inte längre något särskilt unikt.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Chris

Chris, jeg har lidt svært ved at acceptere disse akademiske analyser af “økonomisk konkurrenceevne.” Hvad er det egenligt de måler?? Man ville antage at de målte lande “som om de var store virksomheder.” På den baggrund er det grotesk at USA, der har historiens største handelsunderskud, ligger nr. 1. Derfor har jeg lidt svært ved at tage sådanne analyser for gode varer. Der er ingen tvivl om at Sverige klarer sig godt i international handel. Dets økonomi minder mig mest om en mindre udgave af Tysklands, med fokus på fremstilling af kvalitetsprodukter og dermed en konkurrence-dygtig industri (modsat USA, UKs… Read more »

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Sverige har et land, der er som skabt til borgerkrig.
Hvorfor ikke drage nytte af det.
Den danske modstandskamp blev ført med succes,
selvom landet er uegnet til den slags.

falkeøje

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago

Inbördeskriget kommer inte att involvera svenskar mer än som dödsoffer. Kriget kommer stå mellan olika muslimska grupperingar om vem som skall ha den slutliga makten. Troligtvis mellan shia och sunni om vi skall förenkla det.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Shadowes,

Jag är av en annan uppfattning. Tänker mig mera vita mot röda, vi mot dem. Landet håller snabbt på att delas upp i för eller mot en kravlös, anarkistisk multikultur. Skiljelinjerna kommer inte sitta i skinnet, utan vad man har innanför pannbenet och många bra blattar kommer att finnas bland dem som älskar Sverige och massa kulturmarxistiskt, “blont och blåögt” (som klichén går) pack bland Sverigehatarna.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x