29
maj
Seneste opdatering: 29/5-13 kl. 2257
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 29.05.2013 094127

men så blev de så helligt forargede, at de bragte en del af den alligevel. Avisen har en leder og hele tre artikler om, hvor forargelige og integrationsskadelige DF er. For mig at se er annoncen nok så meget om en protest over, at Folketinget nu gør 685 til danske statsborgere, hvoraf omkring 90 % eller mere har mellemøstlige/muslimske navne. Man kan roligt regne med at summen af dem er en større belastnig for Danmark, end en enkelt potentiel terrorist.

Der er tilsyneladende intet, der kan stoppe dem, ingen indhøstet erfaring med islam der kan skræmme dem, og V, LA og K er med på den. Det forarger mig, at de fortsætter med at fabrikere muslimske ‘danskere’ på samlebånd, som var intet hændt.

Det blev en god dag for Politikens abonniner, og en skidt dag for Danmark og vores efterkommere. Fremsat den 19. april 2013 af justitsministeren (Morten Bødskov) Forslag til Lov om indfødsrets meddelelse. DF-annonce: Nye statsborgere er chokerede over mistænkeliggørelse, DF-initiativ er en skændsel, Somalisk forening: DF-annonce skaber had – Jyllands Posten og Kristeligt Dagblad havde intet imod annoncen. Hele annoncen fra JP er her.

22-årig jihadist anholdt for mordforsøg på fransk soldat

Unnamed 22-year-old’s home was raided by anti-terror police this morning. Suspect has been hitherto known only for ‘minor acts of delinquency’. A known radical Islamist was today arrested on suspicion of attempting to murder a French soldier. The home of the 22-year-old, who has not been named, was raided by armed anti-terrorist police in La Verriere, a commuter town near Versailles, in the early hours of the morning.Known Islamic extremist is arrested over attempted murder of French soldier in ‘Woolwich copycat attack’, Paris: Islamistsporet offisielt bekreftet.

france

VIDEO. Militaire blessé à la Défense : Alexandre, 22 ans, a reconnu les faits

2846665_alexandre1

A man accused of stabbing of a French soldier in Paris has admitted to the crime and was probably acting based on his “religious ideology”, Paris prosecutor Xavier Molins said.

Mr Molins said the man, named as Alexandre D and who turns 22 on Thursday, had converted to Islam and was known to police after undergoing an identity check in 2009 for praying on the street.

He said the suspect had “admitted to the act” during his arrest early Wednesday in the Yvelines region just west of Paris, following the attack on Saturday in which Private First Class Cedric Cordiez was stabbed in the neck.

The prosecutor said the suspect had “a fairly clear intent to kill” during the attack, which took place in a busy underground shopping and transport hub while Mr Cordiez was on patrol with two colleagues.French police arrest suspect in soldier stabbing. French police arrest suspect in soldier stabbing

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gunnar Biering
Gunnar Biering
8 years ago

Langt de fleste på listen har mellemøstlige navne.

Men da TV2 skulle interviewe to fra listen, havde de fundet en ungarsk læge og en kinesisk havbiolog.

“Den fjerde statsmagt” er politiserende. Tilfældet her er typisk.

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Ej at glemme at DF i annoncen refererer til en “han”, så kvinderne bliver ikke mistænkeliggjort. DF har bare langt den uredigerede liste frem, tænk, hvis de nøje havde selekteret i køn, så ville der først være opstået et ramaskrig.

Nils
Nils
8 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Ikke fordi jeg skal forsvare tv2s dispositioner, men hvis de interviewede random hvinende uskyldig Muhammed ville folk uvægerligt sidde og tænkte, at… tja det er sgu nok ham, der er terroristen.

Det tjener ikke noget videre formål, men det ville ikke være så svært at forkorte listen til langt færre, og med lidt knofedt kunne man også finde den rette. Et bestemt køn, en bestemt religion, en bestemt alder, et bestemt udseende, en bestemt livsstil og bestemte interesser… bingo.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“22-årig jihadist anholdt for mordforsøg på fransk soldat”

La guilluotine sil vous plait. Pourquoi pas?

trackback

[…] Politiken ville ikke bringe DF-annonce « Snaphanen. […]

Thomas Bolding Hansen
8 years ago

Korruption med sagsbehandling i Malmø, dog ikke i samme skal som de 28.500 irakiske pas der for nogle år tilbage blev udstedt via den irakiske ambassade i Sverige:

“Sagsbehandlere i Malmø sigtet for svindel – solgte opholdstilladelser så folk kunne bosætte sig i København “

Thomas Bolding Hansen
8 years ago

“Svensk asyl-korruption – spor fører til København
Sagsbehandlere i Malmø sigtet for svindel – solgte opholdstilladelser så folk kunne bosætte sig i København”

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1993251.ece

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Om vi har en rød eller blå regering, så er det danske
folk lige ringe stillet.
Modstandskamp synes at være den eneste løsning.

falkeøje

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Jeg synes at statsborgerskab kunne og burde kræve noget stort gjort for Danmark eller danske, noget så stort det vil være svært at nå mere end et encifret antal nye statsborgere, om nogle overhovedet, i enkelte år.

At give statsborgerskab til nogle der ikke har noget sådan uden ovennævnte som betingelse bør slet ikke finde sted, hvilket vil medføre at konventioner der i praksis har været uddelen af statsborgerskab som automatreaktion snarligst ophæves.

JensH
JensH
8 years ago

Hvis V, LA og K stemmer for dette vanvid. så må vi engang for alle konstatere, at det ikke nytter med et regerings-skifte. Retorikken er måske en smule anderledes mellem ‘de borgerlige’ og rød blok, men den førte politik er nøjagtig den samme. Disse nationalt selvmorderiske konventioner er altså for alle ‘mainstream’-partierne nærmest guds givne, og spom sådan kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved dem. Stakkels vore efterkommere.

Prudentius
8 years ago
Reply to  JensH

De borgerlige partier er i deres nuværende ideologiske form fuldstændigt ubrugelige!

Kun hvis man ønsker mere EU, mere islam og mere af den tredje verden til Danmark, skal man stemme på dem.

DF er for mig at se et udmærket foretagende, men sat i et folketing domineret af multikulturalister, reduceres deres funktion alene til systemkritisk retorik. Med eller uden en borgerlig regering.

Vi er som alle vestlige multikulturelle stater på vej mod katastrofen med rulleskøjter på.

falkeøje
falkeøje
8 years ago
Reply to  JensH

Vi, det danske folk, kan og bør gøre noget ved det.
Det var den samme situation, de fædrelandskærlige
stod i, da vi skrev august 1943.
Også dengang havde vi et forræderisk politi imod os,
der kostede en del modstandsfolk livet.
De skal også fra første færd anses for fjenden.

falkeøje

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x