30
maj
Seneste opdatering: 31/5-13 kl. 0003
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

RT (Russia Today) is an arm of the Russian government, so we must assume that it serves the interests of the Russian state. With that caveat, however, it should be noted that RT produces some of the most interesting and comprehensive news coverage that can be found on the web.

Its news reports are not occluded by the thick blanket of politically correct smog that shrouds virtually every Western media outlet. The following report dares to address the British “grooming and pimping” scandal in terms of religion and — gasp! — race. And, surprisingly enough, a couple of British journalists are willing to discuss the issue in the same terms. RT & GoV.

Swedish riots could represent Europe’s future

En stor del af den ikkenordiske rapportering om opstanden i Sverige er præget af et Sverigesbillede der forsvandt da Olof Palme blev skudt, eller i al fald gjorde det i 1992 da masseindvandringen kom op i femte gear. Enkelte røster har hele tiden været helt helt opdaterede som Bruce Bawer og Soeren Kern, men nu dukker der hele to bekymrede og kritiske artikler op i venstreorienterede Economist – Is the integration of immigrants failing? og Sweden’s riots A blazing surprise, – så er der noget i gære. Sveriges regering bevarer the stiff upper lip, regeringspartiet fyrer et medlem for at sige noget andet mens det alt mere ligner end luftkaptajn der vil nødlande et fly, mens han fortæller passagererne at der ingen fare er og alt er helt normalt. Washington Times skriver:

Thanks to government policies which offer new immigrants free housing and social welfare when they arrive, Sweden has long been one of the world’s most popular destination for asylum seekers. Sweden itself is a country of emigrants. In the southern region there is even an emigrant museum which is one of the best facilities in the world for genealogy research. Combined with its progressive philosophy Sweden has long had open-door immigration policies which, until recently, have been a source of national pride.

The unrest happening today in Sweden is similar to what occurred in the past in London and Paris, though most observers say it is to a lesser degree. Much of Sweden’s problem is the result of ignoring immigration policies that encourage the establishment of parallel societies within the country. With such open policies, it is understandable that Sweden would have a high density of immigration from a multitude of nations

Some of the Islamic no-go zones now function within their individual areas by instituting Sharia law as their source of legal authority. Consequently these sections have become virtual islands of Islam within Sweden. These microstates are often self-governing to the extent that local authorities either cannot, will not or are not allowed to provide basic benefits such as police and fire protection or ambulance services. As immigrant populations gain strength, they are becoming increasingly emboldened by asserting special rights and privileges throughout Sweden.

With such large numbers of immigrants taking advantage of the Swedish buffet of benefits, many Swedes are beginning to have second-thoughts about the sustainability of such an influx of outsiders and the multiculturalism the country has exhibited in the past. Regardless of the Swedish desire to offer acceptance to immigrant societies, the dynamics of the proposition simply cannot support the demands.

Sadly, the violence in Stockholm may be an indication that the point of no return has been reached. Sweden’s liberal attitudes in the past may have finally caught up with them. The tragic flaw in their thinking is that they are unable to provide a welfare state for people who make no contributions to Swedish society and ultimately become a drain on the economy of the entire country. Does any of this sound familiar? The rest of Europe should take notice, but the United States must pay attention as well because Sweden represents an ominous omen for the future. Swedish riots could represent Europe’s future

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Islamic Sex Slavery in the UK « Snaphanen. […]

Daniel
Daniel
10 years ago

Rett og slett helt utrolig det som kommer frem i dette innslaget. I utgangspunktet så fulgte britiske myndigheter dette “sporet” med hensikt å ramme en “far right” politiker, men når det ikke skjedde så valgte de å stoppe opp. Det medførte at disse overgriperne kunne fortsette med sin gjerning etpar år til. Så takket være politisk korrekt-filosofi så ble altså barn helt ned i 10-års alderen utsatt for overgrep uten at offisielle myndigheter grep inn fordi det ikke passet med deres agenda. Og det er spesielt å registrere hvis noen reagerer mot overgrep i stor grad mot etnisk britiske småjenter,… Read more »

anno
anno
10 years ago

Orientering P1 havde faktisk et godt indslag på hele ca. 7 minutter. – er det mon ‘Freud’ der er på spil i følgende sætning? “.. overgrebene skyldes det kvindesyn, de engelske piger spreder.” Sexmisbrug af mindreårige ryster briterne Orientering 24. maj 2013 kl. 16:42 P1 (07:13) “I Storbritannien har en forfærdelig sag om sexmisbrug af mindreårige piger fået en imam til at beskylde kolleger for at være medskyldig i overgreb mod hvide engelske piger. Argumentet lyder, at overgrebene skyldes det kvindesyn, de engelske piger spreder. Et kvindesyn, hvor det anses som korrekt at gå i muslimsk klædedragt, mens engelske kvinder… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
10 years ago

Mye fornuftig her. Snaphanen gjorde nok rett i å lage denne lille innledningen, for å komme alle mistankene i forkjøpet, og min anmerkning gjelder vel heller det gjengse synet på Russland i vesten som er ufattelig stereotypt og direkte fordummende. Nå er jeg så heldig å forstå russisk og en russisk blikkvinkel, eksempelvis på Syria. Det blir som i Breivik-saken: ingen har monopol på sannheten, og det beste situasjon for borgerne er konflikterende rapportering og konklusjoner, tilstrekkelig til at man selv må bruke sin kritiske sans. Prinsipielt har du rett, man må være kritisk til alle medier. Det fiffige er… Read more »

Steinadler
Steinadler
10 years ago
Reply to  Breidablikk

Jeg vet jo ikke om du eller andre har gjort samme observasjoner. Det virker på meg som om vestlige har problemer med å tenke “utenfor” den amerikanske tenkning som dominerer etter den andre verdenskrig, på samme måte som USA dominerer militært, økonomisk og kulturelt. Jeg føler at ikke engang EDL eller tilsvarende “ytterliggående” går langt nok. Det er bra at man rapporterer og protesterer, men man går ikke langt nok i letning etter en alternativ tenkning. Jeg tenkte det kunne være greit å bekrefte at jeg selv ihvertfall har gjort meg lignende refleksjoner. Man følger såvidt jeg kan se visse… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
10 years ago
Reply to  Steinadler

Utmerket! Innfallsvinkelen er interessant. Man kan kanskje nerme seg viktige politiske tendenser i vår tid på mange måter, da samme kulturelle grunnmønster vil gi seg utslag på mange måter som man kan forutsette paralelle eller strukturelt like. Hovedpoenget er vel at den politiske kultur som har utviklet seg, grovt, etter krigen, bærer preg av “umodenhet” slik du skriver det, med henvisning til de psykologiske prosesser man kan se spesifikt i etterkrigstidens ungdomsulturer. Med andre ord: det er en kultur som ikke lenger er eminent demokratisk, med politiske beslutninger som beror på en forutgående fri ytring av meninger og disse meningers… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
10 years ago

Jeg ville ikke redusere denne type nyhetsdekning til “russiske interesser”, noe som suggererer en slags skjult eller suspekt agenda. Kanskje man kan si mer nøytralt at denne type nyhetsdekning er typisk russisk, ganske enkelt. Nå er jeg ingen russlandsekspert, men er det feil å kontrastere vår vestlige type politikk bygget på “rettigheter” og “verdier” med en russisk mer realistisk politikk, endog en “Realpolitik”? Fraværet av den typisk vestlige innvandringsdiskurs med dens verdier, rettigheter og “kamp mot rasisme” er også markant i russiskspråklig media. Her kan man ha fornuftige debatter om fremmmedarbeidere og immigranter, hvor alle slags syn er representert, både… Read more »

Steinadler
Steinadler
10 years ago
Reply to  Breidablikk

Ja, hvis man først skal ta den slags “forbehold” så burde man kanskje strengt tatt gjøre det uansett hvilken nyhetskilde man henviser til ? Det er også noe litt rart med dette at folk som forøvrig er såpass kritisk til “main stream media” nettopp kan finne på å forholde seg som om “Russia Today” eller andre alternative medier knyttet opp mot den ene eller andre stat skulle representere et særskilt problem og at nær sagt alt fra de kanter bør avvises. Det understreker jo bare at vestlige “MSM” har lykkes med å etablere en form for hegemoni. Nyhetsdeknngen fra Syria… Read more »

PFEP
PFEP
10 years ago

Vi (jag) tar først det med slaveriet der jo er en ældgammel tradition for muslimer, det findes jo masser af texter i den Islamiske religionen der tillader sådanne inhumane handlinger.

Vad de svenske uroligheder angår, kan jeg som bosat i Sverige bare sige; Det er en kamp om makt!

Jag kunne nok skriva hundrede linjer om dette, men de tre øverste linjer siger vel det meste…

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x