7
jun
Seneste opdatering: 7/6-13 kl. 2248
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Via Hodja.

‘Taimullah Abu Laban bør smides ud af landet’

Igen er 1961 Convention on the Reduction of Statelessness oppe, og ingen nævner at kun 24 lande i verden anerkender den fuldt ud. I Europa har Frankrig reservationer og Belgien, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal har slet ikke tiltrådt den. Det skal åbenbart være en statshemmelighed. Man kan blandt andre høre debattøren, cand. mag. Geoffrey Cain (minut 26:15) og Zenia Stampe, hvis synspunkter er så eksotiske som: “Sender vi Laban til Gaza, vil det skabe en flygtningestrøm den anden vej.” (!)

Den socialdemokratiske socialordfører i København, Lars Aslan Rasmussen, er blevet dybt provokeret af, at Hizb’ Ut Tahrir-medlem, Taimullah Abu Laban, søn af afdøde iman Abu Laban, er blevet tildelt dansk statsborgerskab. Han skulle hellere smides ud af landet, fordi han hylder et antidemokratisk værdisæt, mener Aslan. Men er det muligt at smide indvandrere ud af Danmark, uden de overhovedet er dømt for noget?

Danmark bekender sig til demokrati. Derfor virker det paradoksalt, at Folketinget tilkender statsborgerskab til folk, der kæmper for at afskaffe demokratiet. Det gør netop Hizb ut Tahrir, som har som erklæret mål at arbejde for et islamisk styre, hvilket indebærer, at alle samfundets anliggender skal styres efter islamiske love. DR P 1: Skal vi smide antidemokratiske indvandrere ud? Hør udsendelsen (51:00)

Dansk Supermarked på knæ

Dansk Supermarked på knæ. Muslimske særkrav er en del af en større plan

af LONE NØRGAARD, lektor, cand.mag.

DANSK Supermarked har foretaget en kovending: Nu tillader koncernen medarbejdere i kundevendte funktioner at gå med tørklæder. Det til trods for, at Højesteret for snart 10 år siden afgjorde, at supermarkedskædens beklædningspolitik ikke er diskriminerende, hvilket jeg som kunde har kunnet nyde godt af.

Forstået på den måde, at jeg er sluppet for at få andre menneskers politiske/ religiøse præferencer stukket op i næsen i forbindelse med indkøb af vores dagligvarer. Derfor er det en rigtig dårlig beslutning, som Dansk Supermarked har truffet, og temmelig ufatteligt, at nogle få tørklædeklædte kvinders initiativ til at rejse en boykot mod Dansk Supermarked har fået kæmpen til at ryste på hånden.

Dansk Supermarked forstår tydeligvis ikke den islamiseringsproces, der er i gang i Europa og Vesten i det hele taget – en proces, man kun begriber, hvis man 1) har sat sig ind i islam og islams helligskrifter og islams 1400-årige historie og 2) går i helikopterperspektiv og kan se sammenhængen mellem blandt andet cirka 750 ” no go-areas” i Frankrig, stormoskébyggeriet i Københavns nordvestkvarter, shariadomstole i England, bilafbrændinger i Stockholm og nødvendigheden af at beskytte fremtrædende islamkritikere 24 timer i døgnet. Tørklædet skal ses i denne større sammenhæng.

Sam Solomon og Elias Al Maqdisi peger i deres lille bog “Al-Hijra: The Islamic Doctrine og Immigration” ( 2009) på, at der findes en islamisk doktrin om migration, der stammer tilbage fra Muhammeds udvandring til Medina i år 622, der udgør det ideologiske grundlag for målet om erobring gennem migration.

Briten Patrick Sookhdeo, der er direktør for The Institute for the Study of Islam and Christianity, er tidligere muslim, og ifølge ham foreligger der en mere eller mindre detaljeret køreplan for islamiseringen af Europa.

I 1980 udgav The Islamic Council of Europe en bog med titlen “Muslim Communities in Non-Muslim States”, som giver anvisninger på, hvordan muslimer skal leve i Vesten. De detaljerede og faseinddelte instruktioner til minoritetsmuslimer kan koges ned til følgende: I skal samle jer og organisere jer med det formål at etablere et levedygtigt muslimsk fællesskab baseret på islam (læs: sharia – med islam kommer altid kravet om sharia).

Det er pligten for hver eneste muslim. I skal oprette moskeer, kulturcentre og islamiske skoler. Naturligvis skal piger og kvinder være iført hijab. I skal for enhver pris undgå at blive assimileret i majoritetsbefolkningen. For at undgå assimilation skal I gruppere jer geografisk og danne områder med så høj en muslimsk koncentration som muligt, og I skal stille religiøse (læs: politiske) særkrav.

Dansk Supermarked har med sin kortsigtede beslutning føjet spot til den skade, muslimske særkrav allerede i rigt mål har påført det danske samfund.

Kristeligt Dagblad, 07.06.2013. Gengivet med forfatteren tilladelse.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

At Stampe opfattes som representant for et rationelt parti siger meget om hvor forfængelige mange der aspirerer til at være en del af den “kreative klasse”, er.

“Men er det muligt at smide indvandrere ud af Danmark, uden de overhovedet er dømt for noget?”

Det er til gengæld et interessant citat. What’s the deal? Er det ikke danskere der bestemmer hvem der skal ind i landet??

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

”Sender vi Laban til Gaza, vil det skabe en flygtningestrøm den anden vej ” Hva ? Langt ude ! Laban i Gaza vil være som en fisk i vandet . Han vil forsvinde i mængden fuldstændig problemløst . I værste tilfælde vil han måske hjælpe lidt til med til at skyde raketer mod Israel , hvilket ikke er noget problem . I bedste tilfælde vil han ende i sigtekornet hos en israelsk droneoperatør . Det er førøvrigt ofte 19 årige piger som sidder ved skærmen . Hmmm … Ku’ det ikke være temmelig sjovt hvis han endte med at bli’… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Uanset at De Radikales Senia Stampe har fået eget medieplads omkring denne sag, og der har været meget forargelse af DFs annoncen, er jeg helt sikker på, at slutresultatet af denne sag er positiv for os.

Dvs.almindelige danskere har fået øjnene op for det groteske i, at man har givet statsborgerskab til en sådan person!

Spökskrivaren
Spökskrivaren
8 years ago

Alla MÅSTE LÄSA detta i sin genialt enkla argumentation:

https://www.flashback.org/sp43804455

Elefanten
Elefanten
8 years ago

På min arbejdsplads tager vi folk ind, det har haft svært ved at gøre sig gældende på arbejdsmarkedet. Ofte blomstrer de pågældende op og ændrer sig markant i positiv retning. Kombinationen af opbakning og realistiske krav og forventninger gør underværker.
Og så er der de islamisk tilhyllede. De holder i en uge eller halvanden. De har åbenbart andre planer. Måske er det vigtige at samle paradispoints til det islamiske paradis?

Robert R
Robert R
8 years ago
Reply to  Elefanten

Ja det er chokerende, ikke?

Erling
Erling
8 years ago

Ja, en temmelig besynderlig diskussion. Lars Aslan missede desværre en del smash-oplæg: Stampes ide om at vi skal give manden statsborgerskab fordi det vil skade den mellemøstlige fredsproces hvis man sender fanatiske jihadister tilbage til Vestbredden, tiggede efter et modspørgsmål om hvor mange terrorister og krigsforbrydere man skal give dansk statsborgerskab i verdensfredens navn.

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  steen

Fidusen ved at høre P1, og i særdeleshed Zenia Stampe, er at huske på at hun får konsekvenserne at føle i sin livstid. Internettet husker, og en dag vil hendes børn høre det her skandaløse interview. Men dybest set er jeg tilhænger af HUT. Problemet (i Danmark) er nemlig ikke jihadier, men masseindvandring, præcis fordi det skaber multikultur – det, der på Balkan hedder parallelsamfund. Og hvis vi absolut skal have parallelsamfund i Danmark, foretrækker jeg at indtrængerne er overtroiske, underuddannede, kriminelle og afhængige af kontanthjælp. Hvis alle indvandrere opførte sig som jøder eller østasiater, havde Danmark et rigtigtproblem. Den… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x