9
jun
Seneste opdatering: 9/6-13 kl. 1819
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Live debut performance in Hong Kong 2012). Performed by City Chamber Orchestra of Hong Kong . Conductor: Karl Jenkins

This highly interesting work draws on Western and Oriental traditions. Requiem is a mass for the souls of the dead set to texts in both Latin and Japanese, highlighting the cyclical nature of life, death and rebirth. The work is performed by a chamber orchestra, two choirs, soprano soloist, incidental harp, percussion and shakuhachi (Japanese flute), incorporating a Western melodic style with ethnic and world music elements – the trademark of Karl Jenkins. Karl William Pamp Jenkins, CBE (born 17 February 1944) is a Welsh musician and composer.

Koncerten var til minde for ofrene for den japanske tsunami. Drengesopranen Jamie Crosbie-Chen er 11 år gammel.

Karl Jenkins Requiem: VIIII. Pie Jesu

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Når Bach spiller “jazz,,.
http://www.youtube.com/watch?v=hZ9qWpa2rIg

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Sådan – Gal Costa!
Så er der vist ikke mere, at komme efter?

http://www.youtube.com/watch?v=XdlFwenHVoA

Lev Vel,,,,

Tim Pallis
Tim Pallis
8 years ago

Tak skal du have Steen fra din ven i Japan. Ja dødsmesser er livgivende for det ender jo med genopstandelsen, som er den spirituelle opvågnen både i øst og vest. Hver søndag klokken 21.00 er der klassisk koncert i radioen her i Japan. Der er næsten altid en verdenskendt dirigent, som dirigerer Japans Nationale Symfoniorkester. Det er altid skøn musik som denne Jenkins requiem. Jeg ville godt have hørt shakuhachien.

Poul Højlund
Poul Højlund
8 years ago

Kendte ikke til Jenkins’ Requiem, så tak for en god start på søndagen. Youtubede lidt på Jenkins, han spilles blandt mange andre steder i Kazakstan, i Sydamerika, i Cassablanca og altså her i Hongkong. Får ofte den tanke, at den klassiske musik er en meget væsentlig del af den højkultur, der fortsat holder sammen på den civiliserede verden. Et fuldt symfoniorkester med professionelt kor repræsenterer måske 4000 mandårs uddannelse, disciplin og erfaring, der ydermere hviler på millioner af tilsvarende år af forfinet civilisation. Det kulturelle overskud, der kræves for at holde en klassisk musiktradition i live, er enormt. Det er… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x