10
jun
Seneste opdatering: 11/6-13 kl. 1910
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Cepos 10.06.2013, I 054

Eva Agnete Selsing og Kasper Elbjørn (red.), “Opgøret om 30 års udlændingepolitik”, Peter la Cours Forlag, 150 sider, hardback, 225 kr. Udkommer mandag den 10. juni 2013, Boganmeldelse: Opgøret om 30 års udlændingepolitik

Stuvende fuldt til boglancering hos Cepos, en skønsom blanding af liberalister og (national)konservative der iblandt Søren Krarup, Morten Uhrskov, Kasper Støvring, Ekstra Bladets tidligere chefredaktør Svend Ove Gade, tidligere integrationsminister Rikke Hvilshøj, Simon Emil Ammitzbøl, advokat Karoly Németh, Arne Hardis fra Weekendavisen, Rune og Eva Agnete Selsing og en vis Mads Holger, jeg ikke har set siden han var tre år. (For et par uger siden, havde han Søren, Marie og Katrine Krarup i studiet til en samtalte om islam og Trykkefrihedsselskabet. Det er tre kapaciteter i én mundfuld, og det slæber også kun lige af. Sympatisk, men på det absolut jævne som journalistik.)

I panelet sad Støvring, Krarup og Ammitsbøll. Zenia Stampe blev væk med en tynd undskyldning, men allerhelst ville man jo have set hele misérens hovedskyldige, Hans Gammeltoft Hansen. (“Zenia Stampe var i Deadline nogle timer senere, så hun fik da skaffet en barnepige til sidst!” skriver min hjemmelskvinde.)

Jeg har optaget den livlige diskussion som højkvalitetslyd, da Cepos alligevel slipper video om nogle dage. Jeg håber, de der ikke kender de forskellige stemmer, kan orientere sig i det også. Diskursen blandt danske liberale vil overraske svenske, hvis nogen skulle lytte med, men de får alligevel hele tiden et føl på tværs over enhver snak om virkeligheden. Alligevel er Ammitzbøll 20 år agterudsejlet af virkeligheden, og det forholder sig som Støvring siger, at de ghettoer vi har nu, dem slipper vi aldrig af med. Spørgsmålet er, om vi kan forhindre problemerne i at vokse. Jeg ser ingen tegn på det på Christiansborg, problemer enhver i dag kan se  vokser,  er der ingen vilje eller evne til at forhindre i at vokse næste generation over hovedet. Det er vel at mærke en million indvandrere og efterkommere i Danmark om kun 37 år, for at illustrere hvor hurtigt den demografiske ændring, – der aldrig blev demokratisk godkendt – foregår.

Alene alle de 3 verdens efterkommere, der i dag forlader skolen som analfabeter, hvad skal de lave i de tres år vores efterkommere må holde dem i live, andet end at gå til angreb på et samfund de ikke har en chance for at komme ind i, og som de vil hade intenst ? Allerede i dag angriber alt for mange dansk liv og ejendom. Ingen politiker adresserer den bombe de har sat os på, for de vil helst tale om problemer, som kan løses, men da skulle de have undladt at installere uløselige. For enden af det hele ligger selvklart omfattende blodsudgydelser, og det vil de da slet ikke diskutere. De tænker, som Enoch Powell sagde i et interview i 1977:

Well, politicians of all parties will say: “Powell is right, we don’t say that in public, but we know it in private, it will no doubt develop, as he says. But it’s better for us, to do nothing now and let i happen – perhaps after our time – than to seize the many poisonous nettles, we have to seize, if we were at this stage to avert the outcome. Let it go on until a third of central London, at third of Birmingham and Wolwerhampton are covered, until the civil war. Let it go on, we won’t be blamed. We will either be gone, or we will slip under somehow.”

Forebyggelse ville betyde at vi allerede var i fuld gang med et opgør med EU, med FN konventioner og omfattende repatriering, og det er vi som bekendt ikke fordi denne generation hellere vil skubbe forudsigelige problemer foran sig. Alle kommer til at ende med at give Søren Krarup ret, men til den tid er enhver snak om skadebegrænsning mindst 30 år for sent. I henseende til at afværge en forudsigelig katastrofe, er der kun gradsforskelle på Ammitzbøll og Enhedslisten. Ordstyrer Elbjørn kommer fra samme ideologiske høstak. Selvom danske liberalister er i en bemærkelsesværdig opvågningsproces, er de ikke i nærheden af at være en del af løsningen. Har de ikke mindreårige efterkommere, eller har de tænkt sig at emigrere? Elbjørn skrev bla. i går denne nærmest svenske lyrik:

Den indvandring, der ikke krænker ejendomsretten og frihedsrettighederne, bør efter min mening ikke begrænses.Jeg mener, at alle har ret til at skabe et bedre liv for sig selv og sin familie uanset hvor man er født.

Ale tre oplæg + reaktioner fra salen, 1 time og 30 minutters audio. Søren Krarup ridser historien og i lydfil nr.1. Ammitzbølls og Støvring oplæg kommer i lydfil 2. Ser du ikke alle tre lydfiler, prøv at skift browser. De er der. Alle fotos kan klikkes op i helskærm.

Cepos, 10.06.2013, II 037Cepos 10.06.2013, I 047Cepos 10.06.2013, I 062Cepos, 10.06.2013, II 021Cepos 10.06.2013, I 028

Cepos 10.06.2013, I 069Cepos 10.06.2013, I 033Cepos 10.06.2013, I 011Cepos 10.06.2013, I 080Cepos 10.06.2013, I 077Cepos, 10.06.2013, II 035Cepos, 10.06.2013, II 002Cepos 10.06.2013, I 078

Denne lørdag har Mads Holger inviteret familien Krarup i studiet til en snak om bl.a. Trykkefrihedsselskabet og islamkritik, men også om gæsterne Marie Krarup og Katrine Winkel Holms opvækst i familien, hvis overhovede, Søren Krarup, fortæller om familiens såkaldte køkkenuniversitet, hvor de fire døtre i barndomshjemmet blev undervist i verdens store sammenhænge og siden gjorde et ganske vist mindre oprør. Mads Holger

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ny debatbog beskriver, hvordan det gik fra »Danmark for folket« til »Danmark for folkeslagene«.Eva Agnete Selsing & Kasper Elbjørn (red.): Opgøret om 30 års udlændingepolitik. 150 sider. Vejl. pris 250 kr. Peter la Cours Forlag. af SØREN […]

trackback

[…] Predicts a European Spring “God save the Queen” – “Allahu Akhbar” “Opgøret om 30 års udlændingepolitik” Seneste […]

Anonymous
Anonymous
8 years ago

“Den indvandring, der ikke krænker ejendomsretten og frihedsrettighederne,…”

Smukt.

Men hvor mange penge kan man, via skattesystemet, overfører til emigranter fra islamiske lande, fra den oprindelige befolkning uden det er et overgreb på ejendomsretten? Og præcis hvor mange voldtægter ekstra, uden det er et overgreb på retten til ikke at blive voldtaget?

Det kunne Elbjørn passende svarer på i samme moment. Det samme kunne f.eks en Preben “der kommer kun fem tusind” Wilhjelm.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Spændende diskussion og meget relevant bog så vidt jeg kan se. Kasper Støvring er fornuftig at høre på. Og Krarup er overraskende morsom at høre på; “de tidligere radikale. De der er i stand til at tænke…” lol

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Ja, som du bemærker, så er Liberal alliance ikke en del af løsningen. De tænker kun på penge! Ikke på vores kultur eller retten til vores eget land. Kan indvandrere forsørge sig selv, er der intet problem, uanset hvor mange. Tværtimod så vil disse nye trykke lønningerne, hvilket er til gavn for samfundet som helhed. For ikke så lang tid siden var der en P1-udsendelse om illegal indvandring fra syd i USA. Heri hørte man to hvide (et par) fortælle om deres arbejdsvilkår. De plukkede tomater og arbejdede kun sammen med indvandrere (illegale ?) op til 12 timer om dagen… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

En sømands værste mareridt!

Hej Steen – som bekendt handler alt
her i livet om balance!!!

Her skal vi se et stykke balance kunst
i verdensklasse, der går ud over al forstand
( ca. 85 tons i høj sø ).

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TsnH00fzASg#!

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

Well, for nogle mennesker, er vand blot
noget “man børster tænder i – hvis man da stadig har tænder, at børste?

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=-0oZADZxKkY&NR=1

Lev Vel

Spökskrivaren
Spökskrivaren
8 years ago

Är det detta som ligger bakom alltihopa?
http://sv.metapedia.org/wiki/New_World_Order

Eyvind Dk
Eyvind Dk
8 years ago

Flotte fotos – glæder mig til lydoptagelsen, som go’nat historie! 😉

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x