11
jun
Seneste opdatering: 11/6-13 kl. 1150
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BREITBART NEWS’ INTERVIEW WITH GEERT WILDERS Wilders talte i Los Angeles søndag den 9. Talen findes endnu kun i at læse: The Resurgence of National Pride and the Future of Europe. Der er endnu et videointerview fra USA: PolitiChicks Exclusive: Geert Wilders Discusses Islamic Terrorism in EU & US

…men nogle er mere lige end andre

Norske muslimer har ‘et ambivaltnet forhold til retsstaten.’ Dette fremkommer i interviews, når det kommer til praksis er dette forhold en del mere end bare ambivaltent. Det er ikke mnage måneder siden jeg oplevede nogle svenske muslimer i en dansk retssal udvise fuldstændig despekt, og det fik de lov til.

Nye tall tyder på at muslimer har et mer ambivalent forhold til rettsstaten enn befolkningen som helhet. Muslimer vil ha like stor beskyttelse fra rettsstaten som flertallet av befolkningen, men mener samtidig at det skal gjelde særregler for dem, og at lovene ikke skal håndheves like sterkt overfor muslimer som de skal overfor nordmenn flest.

Dette kommer fram i en undersøkelse fra 2009, der resultatene ikke tidligere har vært publisert. Muslimer i Norge ser ut til å ha et ambivalent forhold til rettsstaten og sentrale norske rettslige institusjoner sett i forhold til den generelle befolkningen. Er dette oppsiktsvekkende?

Gruppene skiller seg imidlertid ganske markant fra hverandre når det gjelder håndhevelsen av lovene. Her mener muslimgruppen i større grad enn den generelle befolkningen at visse lover enten ikke skal gjelde for dem, eller at de ikke skal håndheves like strengt overfor dem. Dette er interessant, i den forstand at det viser to ting; så mange som omtrent halvparten av muslimene er villige til å begå sivil ulydighet på religiøst grunnlag, mens kun 16 prosent av den generelle befolkningen mener man må følge sin egen samvittighet.

Først og fremst var muslimene i langt større grad enn den generelle befolkningen villige til å begå sivil ulydighet dersom deres religiøse leder ga uttrykk for at en lov som Stortinget har vedtatt er umoralsk. Muslimer og rettsstaten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Wilders er bedt om at tale om Europa.
Kritik af indhold eller form kan forekomme hos kommentatorer. Eller synspunktet at andet end det af Wilders nævnte er meget mere interessant kan hævdes.

Til alt held kan flere kommentatores kommentarer endnu gøre billedet klarere, det store perspektiv tydeligere.

Jannik
Jannik
8 years ago

Geert wilders tale er et godt eksempel på en total fordrejning af den politisk situation, med det formål at behage sine amerikanske værter og lægge et tykt røgslør ud. USA er mindst lige så meget ude at skide som EU er. USA er et gennem korrupt land, hvor politisk kandidatur kun er muligt med mange millioner dollar i ryggen, det er et land hvor særinteresser systematisk dyrkes. To parti systemet gør det desuden ekstremt svært for nye partier at opstå og opstille til valg. Dernæst er der den store demografiske elefant i rummet, som Wilders meget elegant får manøvreret sig… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Jeg står i stor gæld til George Benson
– man kan sige, at jeg skylder ham alt
hvad jeg véd om jazz guitar og guitar
teknik.
Kort sagt – jeg elsker den mand!
George har spillet med ALLE de bedste musiker i verden!!

http://www.youtube.com/watch?v=kThHgJNZmXg

Lev Vel

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

George Benson største hit!

Selv de gamle hunde begynder, at hyle.

http://www.youtube.com/watch?v=sgl1hQmjITY

Lev Vel

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

Trevlig, men inte hans största hit.

Give Me The Night (och lustigt nog även Turn Your Love Around) nådde båda #1 R&B.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Jeg elsker denne sang. Words are flowing out like endless rain into a paper cup, They slither while they pass, they slip away across the universe Pools of sorrow, waves of joy are drifting through my open mind, Possessing and caressing me. Jai guru deva om Nothing’s gonna change my world, Nothing’s gonna change my world. Images of broken light which dance before me like a million eyes, They call me on and on across the universe, Thoughts meander like a restless wind inside a letter box they Tumble blindly as they make their way Across the universe Jai guru… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

A Defeat for the Muslim Brotherhood, a Model for Winning The Muslim Brotherhood was handed a tactical defeat on June 4, 2013 in Manchester, TN. The FBI and DOJ (Department of Justice) appeared at a meeting called by AMAC (American Muslim Advisory Council — Muslim Brotherhood) in Manchester, TN. It was to include a talk by a US Assistant Attorney General and an FBI agent in charge. The meeting was due to a joke posted by a Coffee County Commissioner on Face Book. The DOJ Assistant Attorney General Killian said in a newspaper interview that the joke might be in… Read more »

Erling
Erling
8 years ago

OT: A controversial project claiming to measure anti-Muslim attacks will not have its government grant renewed after police and civil servants raised concerns about its methods. The project, called Tell Mama, claimed that there had been a “sustained wave of attacks and intimidation” against British Muslims after the killing of Drummer Lee Rigby, with 193 “Islamophobic incidents” reported to it, rising to 212 by last weekend. The group’s founder, Fiyaz Mughal, said he saw “no end to this cycle of violence”, describing it as “unprecedented”. The claims were unquestioningly repeated in the media. Tell Mama and Mr Mughal did not… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x