13
jun
Seneste opdatering: 14/6-13 kl. 0213
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

Kristeligt Dagblad har i dag en artikel om forfatteren til The British Dream, ‚ÄĚVenstrefl√łjen har taget fejl i sp√łrgsm√•let om indvandring‚ÄĚ (ikke online). Jeg kan ikke unders√łge om det er den f√łrste omtale p√• dansk, da jeg ikke har Infomedia hjemme, under alle omst√¶ndigheder er de alle senere end denne blog den 25 marts. Jeg fandt dette foredrag fra den 13 maj 2013, som er en god introduktion til bogen. Centrum-venstre er i bev√¶gelse, ligesom man ser om liberalisterne nedenfor, undtagen i Sverige, skulle man nok tilf√łje. Sp√łrgsm√•let er selvf√łlgelig om de kan komme p√• omgangsh√łjde med virkeligheden, for ikke at glemme – at begr√¶nse v√¶lgertabet. Goodheart kommer p√• fra minut 6. Som Sune skriver: “Det springende punkt for os danskere i videoen er 1:44 hvor David Goodhart sammenligner Danmark og Sverige mht. national homogenitet og velf√¶rd om en tyve √•rs tid.”

Ta inn hele skjermen 13.06.2013 231027

Britain will be majority muslim in 2050

Svensk og engelsk demografi er nogenlunde parallelle og befolkningerne i begge lande er ‘sleepwalking into oblivion’, som Tommy Robinson siger, som um√¶lende f√•r til slagteb√¶nken, som jeg fristes til at sige, ikke mindst n√•r jeg ser en svensker lide ‘mangfoldighedsd√łden’. Begge lande befinder sig i det √•rti, hvor de f√łrste oprindelige beboere bliver i mindretal i st√łrre kommuner og byer. Hvis det ikke skal g√• som Vincent Cooper skriver The Commentator, skal den muslimske f√łdselsrate g√• ned (og den engelske op) og det er indtil videre ren √łnsket√¶nkning. Den v√¶rst t√¶nkelige situation er, hvis der rejser sig et voldsomt folkeligt opr√łr, n√•r de to landes demografi allerede er uomg√¶ngelig. S√• hedder fremtiden Libanon eller Bosnien. Demografi er sk√¶bne, vi f√•r se hvilken.

Britain is in denial. There is no real public debate on a historic event that is transforming the country. Mention of it occasionally surfaces in the media, but the mainstream political class never openly discuss it. What is that historic event? By the year 2050, in a mere 37 years, Britain will be a majority Muslim nation.

This projection is based on reasonably good data. Between 2004 and 2008, the Muslim population of the UK grew at an annual rate of 6.7 percent, making Muslims 4 percent of the population in 2008. Extrapolating from those figures would mean that the Muslim population in 2020 would be 8 percent, 15 percent in 2030, 28 percent in 2040 and finally, in 2050, the Muslim population of the UK would exceed 50 percent of the total population.

Contrast those Muslim birth rates with the non-replacement birth rates of native Europeans, the so called deathbed demography of Europe. For a society to remain the same size, the average female has to have 2.1 children (total fertility rate). For some time now, all European countries, including Britain, have been well below that rate. The exception is Muslim Albania. For native Europeans, it seems, the consumer culture has replaced having children as life’s main goal.

These startling demographic facts have been available for some time (see ‚ÄėMuslim Population ‚ÄúRising 10 Times Faster than Rest of Society‚ÄĚ‚Äô, The Times, 30 January 2009. Also the work of the Oxford demographer David Coleman). But on this historic transformation of the country there is silence from the political establishment.

Many British people find it hard to believe their country could become majority Muslim. After all, it was never what they wanted so why, in a democracy, should it be happening? But we’ve had such disbelief before. Back in the 60s and 70s, many people scoffed at the notion that London could ever be majority non-white. But today it is.

The fact is that the deathbed demography of native Britons has come up against increasing Muslim birth rates and the result is a classic Malthusian geometric increase in the Muslim population. As Malthus emphasised, populations increase geometrically, not arithmetically. Given two populations, one declining one increasing, within a few generations the geometric increase of one over the other can be substantial.

Back in the 60s and 70s, the British political establishment united in condemning Enoch Powell, not just as a racist but as being factually incorrect in his demographic predictions. Since then, the subject of immigration has split British politics between the truth-denying, but morally superior, political mainstream and the truth-telling legacy of the bogeyman Enoch Powell. For good or bad, the history of the last 40 years has vindicated Powell on many issues and shown the political establishment to have been wrong. Some major figures on the liberal-left now acknowledge this fact.

David Goodhart, the founder of Prospect magazine, in his new book The British Dream, argues convincingly that he and others on the liberal-left got it wrong on immigration.

But they also got it wrong on democracy. The projection of a Muslim majority by the year 2050, coupled with the fact that the vast majority of the British people have consistently opposed large-scale immigration, post-war British politics must represent the greatest ever failure in democracy. If ever the ‚ÄúIron Law of Oligarchy‚ÄĚ were proved right, then it is post-war British politics that has done it. The Islamic future of Britain

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Have liberals lost the argument on immigration?, David Goodhart in Amsterdam, David Goodhart: The British […]

Allan Hansen
9 years ago

Salman Rushdie får dansk
pris – det er simpelhent fantastisk!
Jeg elsker den mand!!

Lev Vel

Allan Hansen
9 years ago

Når ja, så var der lige den her!

√Čn mand.
√ąn guitar.
√Čn stemme.

(den er sv√¶r at spille, selv for √łvet guitarister).
Men at spille, og synge den samtidige, er nærmest
umulige Рeller næsten umulig?

http://www.youtube.com/watch?v=BrxZhWCAuQw

Lev Vel

Allan Hansen
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Holy shit – Amy Winehouse singes
The Beatles – wow!

http://www.youtube.com/watch?v=9FiQnrRT16s

Sune
Sune
9 years ago

Det springende punkt for os danskere i videoen er 1:44 hvor David Goodhart (Godhjerte..!) sammenligner Danmark og Sverige mht. national homogenitet om en tyve års tid.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

”Den v√¶rst t√¶nkelige situation er, hvis der rejser sig et folkeligft opr√łr, n√•r det allerede er for sent. S√• hedder fremtiden Libanon eller Bosnien. Demografi er sk√¶bne, vi f√•r se hvilken sk√¶bne.”
Det er aldrig for sent s√•l√¶nge der ER nogen til at lave opr√łr . Spaniens og Balkans historie viser at det aldrig er forsent , heller ikke hundreder af √•r efter at v√¶re erobret . Den v√¶rst t√¶nkelige situation er hvis der overhovedet ikke rejser sig noget somhelst opr√łr , fordi HELE befolkningen har overgivet sig og konverteret til Islaam . S√Ö er det forsent .

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  steen

Det vil blive slemt. Alligevel er jeg en smule fortr√łstningsfuld p√• europ√¶ernes vegne. Naturligvis har vi v√¶ret alt for naive og godhjertede og troet p√• det bedste i alle mennesker. Men debatten er i gang nu – og s√• kan tingene hurtigt √¶ndre sig. N√•r selv de r√łde taler reformer p√• dagpenge og folkeskole og alle snakker om konkurrenceevne, dagpenge og velf√¶rd, s√• ligger der jo noget dybere gemt bag det hele. Indvandringen og integrationen er totalt havareret og alle v√©d det. Nu drejer det sig bare om at tabe mindst muligt ansigt. Og h√©r kan vi jo gudskelov skele… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Hele vejen rundt i Europa er der frygtelige nyheder. I indvandrer- og islamdebatten har de mest pessimistiske forudsigelser det med at vise sig for optimistiske. Det er som at st√• p√• skinnerne og se et tog komme mod en….

falke√łje
falke√łje
9 years ago

Helt sikkert er det, at de f√łrste 10 politifolk, der skydes, fordi
de har forsvaret politikernes forræderiske politik, de skal
absolut ikke have den samme opmærksomhed, som ofre for
politimordere normalt får.
Vi har stadig de modstandsfolk i tankerne, der måtte lade livet
i krigens begyndelse, fordi politiet dengang ikke kendte sin
bes√łgelsestid.
Skiderikker!!!

falke√łje

Torben S. Hansen
Torben S. Hansen
9 years ago

@ Falke√łje: “Hvorl√¶nge har politikerne t√¶nkt sig …. ” – Kun f√• t√¶nker l√¶ngere end til n√¶ste valg.

Og hvad t√¶nker v√¶lgerne? Problemet er, at mange af dem i skolen og gennem medierne har l√¶rt, at “en fremmed er en ven, du endnu ikke har m√łdt”. Og de er blevet indsk√¶rpet, at b√łr v√¶re “sociale”, men endelig ikke m√• n√¶re loyalitet overfor noget nationalt sammenhold. Det vil nemlig v√¶re den sikre vej til brutal udslettelse i Auschwitz for grupper, der af de pludrende klasser udn√¶vnes til ofre og klienter. Sp√łrg bare svenske politikere og kommis√¶rer som Malmstr√∂m.

Torben S. Hansen
Torben S. Hansen
9 years ago

Beslutsomme mindretal s√¶tter altid dagsordenen. Israel er det bedste eksempel – og har v√¶ret det siden 1948. Styrkeforhold er naturligvis vigtige, og den fatale fejlkalkule, som Japans magthavere foretog med overraskelsesangrebet p√• USA d. 7. december 1941, m√• aldrig glemmes. P√• den anden side tilbyder historien en stribe af l√¶rerige eksempler p√•, at loyalitet og rettidig omhu kan kompensere for manglende numerisk styrke i b√•de √łkonomi, kultur og krig.

Derfor kan Vestens svaghed koges ned til et eneste punkt: fraværet af ledelse.

Hans Und
Hans Und
9 years ago

Enig i at frav√¶ret af ledelse er et centralt problem. Vi kan s√• gl√¶de os over, at det √•benlyst ogs√• er p√• den anden side af hegnet man har det problem. Endda endnu mere udtalt. Clausewitz bruger et par kapitler p√•, hvad der kendetagner den enest√•ende leder. Kogt ned s√• er han netop enest√•ende, og der hvor det skiller er den personlige moral. Inteligente personer, som behersker diverse teknikker er der masser af, men de fleste af dem mangler “noget”. Jeg tvivler p√• de p√• den anden side af hegnet er i stand til, at rekutere ledere af den rette… Read more »

Thomas Bolding Hansen
9 years ago

S√• l√¶nge 80% stadigstemmer som de g√łr

Thomas Bolding Hansen
9 years ago

Det bliver næppe sådan, men det er hvad en vækstrate på 6,7 pct. årligt betyder.

Selv om man standser indvandring, s√• f√łder de fortsat flere b√łrn end os, og det er n√¶ppe noget, der √¶ndrer sig markant over de n√¶ste 2-3 generationer.

Som det hedder om kvinden i arabisk kultur, hun går fra faderens hus til ægtemandens. Singleliv for kvinder er ildeset.

falke√łje
falke√łje
9 years ago

Hvor er beslutsomheden og handlekraften fra august 1943?
Hvor er indignationen over at blive regeret af landsforrædere,
b√•de r√łde og bl√•, igen og igen?
Kan vi overhovedet ikke længere skamme os over os selv?
Er vi virkelig blevet et degenereret folk, som intet andet er værd
end at s√łrge for underholdet til en flok muslimer, som absolut
intet er værd?

falke√łje

falke√łje
falke√łje
9 years ago

Hvorlænge har politikerne tænkt sig, at folk
har tænkt sig, godvilligt at blive trængt ud af deres
eget land?

falke√łje

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x