16
jun
Seneste opdatering: 16/6-13 kl. 2223
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det var kun nybyggerne, der indbyrdes hadede hinanden og en politibetjent, og tilvandret had er mindre strafbart end hjemmedyrket. Det kunne være engelsk politi skulle tage sig efter hollandske buschauffører: The Hague: Stab Vests for Bus and Tram Inspectors

BBC ‘glemmer’ at fortælle, at den machetesvingende ‘mand’ var en somalier fra moskeens forsamling. EDL går fri denne gang. Three men and police officer stabbed at mosque, Birmingham Mosque Stabbing ‘Not A Hate Crime’. – Apropos English Defence League, så havde DR’s Tom Carstensen endnu et af sine informative, afbalancerede indslag om dem i Orientering, hvor Tommy Robinson får rigeligt med taletid: EDL: Vi er i krig.

Engelske imamer gifter 12-årige

for at “forhindre dem i at leve en dekadent, vestlig livsstil.” Tror pokker at den muslimske befokningsgruppe vokser ti gange hurtigere end andre. En femtenårig har potentielt 30 fertile år foran sig. Vælger patriarken fire små koner, er det 60 ny-englændere på lige så lang tid, en imponerende potentiel reproduktionsrate. Begge dele er ganske vist forbudt iflg. engelsk lov, men hvad pokker. Politikere tror, at det er lovene, som styrer landet, det er det ikke. Det er enigheden om at overholde dem, der gør at et land kan styres, og den er de ved at sætte over styr. Bagefter kan de lovgive alt det de vil.

British Muslim clerics are willing to carry out sharia marriages involving child brides as young as 12, an investigation has found. Two imams said they would be prepared to officiate at the wedding of an underage girl to a man in his twenties, despite fears the pair would later have sex.

The revelations have led the Home Office to confirm that such ceremonies will be examined in the Government’s forthcoming Bill to outlaw forced marriages. More than 1,000 of the 8,000 forced marriages of Britons each year are believed to involve girls of 15 or under, with one case last year allegedly involving a girl of five. The clerics were approached by man posing as the father of a 12-year-old who wanted her to marry to prevent her being tempted into a decadent Western lifestyle.

Imam Mohammed Kassamali, of the Husaini Islamic Centre in Peterborough, stressed the need for secrecy with such a ceremony. He allegedly said: ‘If it (the marriage) was not possible, I would have told you straight away… I would love the girl to go to her husband’s houses (sic) as soon as possible, the younger the better.The British child brides: Muslim mosque leaders agree to marry girl of 12… so long as parents don’t tell anyone

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

@ Peter Buch.
Her er så verdens bedste jazz guitarist pt.
Prøv lige at lyt til hvor enkelt og elegant
han spiller en Beatles klassiker!

http://www.youtube.com/watch?v=Yk-GTl2JZCc&list=PL7641C442AFCF631E

Lev Vel

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Det er ikke kun enighed om at overholde love, der gør lande kan styres. Det er nu engang ikke børnefødselsdag for lovparagraffikserede hver dag. Repressive styrer kan generelt forventes given større spillrum til agressivt udadvendte typer, end styrer der giver alle borgere let opnåelig indflydelse og magt. Skalaen og opremsningen, af det der viser om der styres godt eller dårligt, hvilket kunne være væsentligt, er for mig at se i den sidste ende individuel. http://www.rimogremser.dk/bastian/bastian.php “Den store Bastian” er fortællinger om moral. Du må ikke lyve, stjæle, være kræsen osv. Og hver historie fortæller om konsekvenser af at bryde moralreglerne… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Jeg kan se at Steen har fjernet
min kommentar.
Det må jeg forstå således, at jeg tog
fejl. Underforsået: Crass Børsting
ikke er nogen gal konvertit!
Jeg beklager.
Vi tager alle fejl i ny og næ.

Lev Vel

trackback

[…] B’ham moske angreb: Ingen hadforbrydelse « Snaphanen. […]

Crass Børsting
Crass Børsting
8 years ago

Piger på 12 er aldeles modne til ægteskab og samliv. Denne modenhed indtræffer, som kendere af Islam vil vide, i en alder af ni år.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x