20
jun
Seneste opdatering: 21/6-13 kl. 1839
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ahmed-Omar-Mohammed-17-juni-2013-2

Ahmed Mohammed har været anbragt på den sikrede ungdomsinstitution Koglen. Her har han ‘løbende fået psykologisk støtte og hjælp til personlig udvikling.’ Psykologen siger, at ‘Ahmed har vist “gode sociale ressourcer.” Nationaldemokraten overværede retsmødet:

Retten i dag var ramme om et skue, hvor Retssamfundet Danmark blev kørt over af internationale forpligtelser og hensynet til en forbryder. En somalisk pædofil voldtægtsmand, hvis opholdstilladelse ifølgeUdlændingestyrelsen udløb da han den 14. februar i år fyldte 18, kunne gå fra retten med et smil og en “ret” til at blive i landet. Samtidig måtte en dansk familie, hvis liv somalieren har ødelagt, gå fra retten med tårer i øjnene.

Somalieren, der brugte hver pause til at ryge, var tavs under hele seancen. Men til sidst viste han selvsikkerhed og manipulative evner ved at bryde tavsheden med følgende ord inden domsafsigelsen: “I kan vælge mellem at sende mig til Somalia og give mig en pistol for panden. Eller I kan give mig en chance til, så jeg kan rette op på de forkerte ting, jeg har gjort.”

Projekt Antifa kan ikke lide den sag, og det kan man så godt forstå. De forsøger sig med: Nazisider bryder retsplejeloven: Billedoptagelse uden for rettens bygninger af sigtede, tiltalte og vidner, der er på vej til eller fra et retsmøde i en straffesag, er forbudt, medmindre den pågældende har samtykket i optagelsen.

Nice try. Han er dømt, to gange endda, og man må inderligt håbe på en tredje. Kan antifascisterne nu også læse så lange sætninger, som der forekommer i Retsplejeloven? Pressen har den slags billeder nærmest dagligt, TV også. Sagen har vakt berettiget opsigt på engelsk og tysksprogede medier og på Twitter. GoV har en længere artikel af en dansker: When justice will be done… One small step for a Mohammed, one giant leap for Denmark — towards the civil war.

Ingen aner, hvem vi slipper ind

Bare i overkant av fem prosent av dem som søker asyl har en identitet som norske myndigheter fester lit til. Manglende ID er blitt et stort samfunnsproblem. – De resterende 90 – 95 prosentene kan ikke legge frem dokumentasjon som gjør oss sikre på hvem de egentlig er, sier leder av Nasjonalt ID-senter, Arne Isak Tveitan.

I fjor ble det innvilget 6234 asylsøknader til personer som av en eller annen grunn ønsket beskyttelse i Norge. Det innebærer at det bare i løpet av 2012 kan ha kommet et stort antall personer til Norge med falsk identitet. Ifølge UDI ble det totalt innvilget 206605 oppholdstillatelser i fjor. Også til flere av disse gruppene er det knyttet stor usikkerhet til identiteten. Myndighetene tror bare på 1 av 20 asylsøkere.

Det ligner det grænseløse efterretningsmarteridt. Hvis en sikkerhedstjeneste vil holde terrorister ude, så systemet hullet som en si. En udlænding figuredede med ni forskellige identiteter: En i folkeregisteret, To i det sentrale strafferegisteret (SSP).To i politiets saksbehandlingssystem. Fire i politiets operative logg. Også stort potentiale for socialsvindel.

Antwerp Mayor Takes Action Against ‘Local’ Youth Fighting in Syria

Antwerp City Mayor Bart De Wever (N-VA) says Antwerp will officially delete from the city’s civil register Muslim youth who are actively fighting in Syria. Due to the measures taken, they will have no official address any more and they will lose all their social rights such as their right to benefits.

De Weaver announced last week that he would do everything to prevent these jihadis being able to continue walking around in Antwerp. “The official removal of these people is completely under my jurisdiction,” he says. “It is a long process that has now been launched. In several checks, we found that they no longer live in the city. By deleting them from the civil register, they have no official address anymore.”

Yesterday it was announced that the “De Koepel” (the Dome) mosque, which is popular among Muslim youth in Borgerhout, is to lose its official recognition. The security forces found that the mosque is a hotbed of radicalization. IVE

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ikke, To af seks dommere ville smide Ahmed Omar Mohammed ud, When Justice Is Not Seen To Be Done, Selvsikker voldtægstmand holder rygepause. Over 10.000 har skrevet under på kravet om hans […]

Jesper J
Jesper J
8 years ago

Voldtægter af mindreårige ikke muslimer er naturligt for muslimer:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LbpAXRfbE-A

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Skriv til DR og spørg dem 😉

Jeg vil meget gerne høre deres politisk korrekte bortforklaring / “undskyldning” …

Crass Børsting
Crass Børsting
8 years ago

Uanset de milde domme bliver den slags individer dog engang imellem indhentet af deres skæbne. Eksempelvis:

http://www.truecrimereport.com/2011/10/mitchell_harrison_career_pedop.php?utm_source=scribol.com&utm_medium=referral&utm_campaign=scribol.com

Hakket roe
Hakket roe
8 years ago

Det er sgu tåbeligt, at samfundet bruger ressourcer til en ‘gårdvagtsordning’, når retten pauserer og klienten skal have sig en smøg.
Placer klienten i en rygefri boks, og bed betjentene foretage regulering af traffikken i den umiddelbare nærhed. Eller lad betjentene pausere.
Skulle dette ikke være lovmedholdelig, så lav loven om i en helvedes fart.

ThorG
ThorG
8 years ago

Nogen som ved, hvorfor “Store danskere – Mogens Glistrup” på DR ikke er online som de andre programmer i rækken? Det undrede mig også, da det samme var tilfældet, da det blev vist første gang.

mb
mb
8 years ago

Tiltale: Voldtog og piskede sine søstre
Sagen starter fredag ved Retten i Glostrup. Bliver han dømt, risikerer han udvisning af Danmark.
http://ekstrabladet.dk/112/article2018930.ece

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Aha. Han har vist gode sociale ressourcer. Siger fagpsykologen. Men det er jo, hvad han mener han skal sige, det ved vi godt. For Ahmed har udvist markant grusom og asocial adfærd. Korrekt adfærd kan selvfølgelig snildt rummes inden for de vide rammer, der er hans operationsområde, så det han har haft nænne til at gøre er det, der især viser os. hvem han er. Men en psykolog på Venstrefløjen ved, hvad han skal sige. Hans snak er som al snak på Venstrefløjen i disse dens nedgangstider, dens reaktionære fase. – Og præsten holdt en tale – fili-ong-gong-gong og tinge-linge-ling… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, fagidioterne er begynde at miste deres eksklusive domæner. Vi ved jo udmærket godt hvad manden fejler – uanset hvad en eller anden idiot, med et eksamens-bevis, prøver at bilde os ind. De står så nøgne som kejseren efterhånden, så det er tå-krummende pinligt.

Noget så banalt som opdragelse og religion tør de slet ikke røre ved…

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Psykologens Viden mangler det, der beliver viden: Forståelse. Vi, der ikke har gået på et af Venstrefløjens universiteter, som de kalder disse anstalter, forstår umiddelbart, at visse handlinger er af en sådan natur, at de ikke kan angres. Den, der kan gennemføre en voldtægt af et barn – især på den helt usædvanligt stupide måde, som her beskrives – kan ikke angre. Fortryde, fordi det har konsekvenser – rimeligvis. Hvis det da har konsekvenser. Nu vil der blive puslet om Ahmed i mange år, hvilket allerede antydes af fagpsykologens udmelding og domstolens opfattelse af, at der må indrømmes ham det… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, det han fejler kan aldrig kureres. Men det varer desværre nok langt tid før fagkundskaben og den almene gængse opfattelse bliver “kynisk” nok til at erkende det…

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

Harde, emosjonelle utsagn er kontraproduktive. Her må vi ha tenkning, og politiske forslag.

Kafka
Kafka
8 years ago

Fuck hvor er han klam

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Kafka

I går, lørdag, ble en norsk kvinne i Bergen (Norges 2.største by) overfalt, voldtatt og mishandlet av 5- fem utenlandske menn. Midt på lyse ettermiddagen, i et sentralt område av byen. Kvinnen ble funnet i elendig forfatning av tilfeldig forbipasserende og bragt til lege. De utenlandske “berikerne” blir stadig frekkere.De fører krig mot landet som har tatt imot dem. Jenter og kvinner er ofrene for politikernes stormannsgalskap og virkelighetsfornektelse, ved at totalt uintegrerbare individer flommer inn over våre grenser. Som Julia Caesar påpeker, har mange et kriminellt rulleblad. Vi vet ikke hvem de er, eller hvor de kommer fra. De… Read more »

Kirsten Damgaard, psykolog

Som indvandrerlærer og uddannelses- og erhvervsvejleder har jeg et par gange oplevet to personer dele den samme identitet.
Jeg har også hørt en tyrkisk mand fortælle ,hvorledes han lod en kammerat møde frem med hans identifikation, få taget blodprøve, og derved selv undgå en faderskabssag.
Det er ikke svært i godtroende Danmark at svindle med identifikation.
Det kunne være interessant at få tal på det rygte, at der er en stor overrepræsentation af nationaliserede danskere,
der mister deres danske pas…

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x