21
jun
Seneste opdatering: 21/6-13 kl. 2032
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CCTV records man setting fire to hindu-temple in Cowley High Road, West London,

Det Ch Insp Turner said: “This incident has come at a time where there are heightened sensitivities following the murder of Lee Rigby and whilst investigations are still ongoing to establish the exact circumstances of this incident we believe that the attack on the temple is not linked – but we continue to retain an open mind. VIDEO: Police release CCTV in Hillingdon temple fire appeal

Min bok om Breivik-saken

DET ER FINT AT min kommende bok ser ut til å tiltrekke seg en del oppmerksomhet, men det hadde vært enda bedre om mine kritikere kunne vente med å sable den ned til den er kommet ut. Den er ikke ferdig skrevet. Jeg er nå i god dialog med et forlag basert i New York, men har ikke underskrevet kontrakt om publisering ennå. Et mulig argument mot at Fritt Ord skulle støtte min bok «Witness to Madness» er at selv om den er skrevet av en nordmann om en norsk sak så skrives den i utgangspunktet på engelsk. Imidlertid er det ikke noe i veien for at boka også kan komme ut i norsk utgave etterpå, dersom det finnes interesse for dette og et forlag villig til å gi den ut. En del av grunnlagsmaterialet er allerede på norsk, uansett. Dagbladet.no

Foreløpig har Jensen bare vært i kontakt med en ukjent amerikansk forlegger om utgivelsen av «Witness to Madness». Men i dag sier Elin Ørjasæter og ektemannen Nils Gunnar Horvei til Morgenbladet at de kan være interessert i å utgi boka, og at norske forlag bør sørge for at Jensen kommer til orde – så lenge uttalelsene hans holder seg innenfor det lovlige.

De to advarer mot å tildele «guilt by association» mellom bloggeren og Anders Behring Breivik, og mener Jensens bok kan være av betydning. – Som historisk dokument vil det være av betydning å få Fjordmans versjon av forholdet til Breivik og opplevelsen hans av å få teksten sin inn i manifestet og den etterfølgende behandlingen i mediene, sier Horvei til Morgenbladet. Elin Ørjasæter kan tenke seg å gi ut Fjordmans bok

Lars Hedegaard anmelder Stjernfeldt og Eriksen

“Islamisme” er øregas beregnet på frygtsomme mennesker i Vesten, der foretrækker at bekæmpe udenomsværkerne, men ikke tør give sig i kast med hovedbastionen.

Jens-Martin Eriksen og Frederik Stjernfelt har skrevet en god bog indkapslet af en dårlig bog. Havde de holdt sig til deres hovedanliggende, som er en nådeløs afsløring og eksponering af de såkaldt Anstændige – de politisk korrekte, der har redet dansk politik og offentlighed som en mare gennem flere årtier – ville deres bog have været en klassiker.

Desværre vover de ikke at stå ved deres egentlige ærinde, men fortynder det med uholdbare konstruktioner, hvis formål tydeligvis er at placere forfatterne et sted mellem deres hovedfjende – De Anstændige – og en opdigtet modpol, som de betegner som en ”højrefløj” af ”kulturalister”, der har syndet ved at bekende sig til den nationale kultur. Forfatterne kan ikke lide Danmark med dets kultur og historie og vil for alt i verden undgå at blive slået i hartkorn med plebejiske elementer, der i deres uforstand nærer kærlighed til fædrelandet, sproget, historien og kulturen.

Eriksen og Stjernfelt – henholdsvis forfatter og professor – er nemlig kosmopolitter, tilhængere af den europæiske oplysning og fortalere for universelle menneskerettigheder, der ikke skal besudles med underklassens latterlige kulturalisme. Og selv om deres bog i grunden handler om diverse meningsdanneres holdning til islam – den ideologi, som De Anstændige så ihærdigt forsvarer – når forfatterne aldrig frem til en entydig bestemmelse af fænomenet. SAppho. En historie om to bøger – og et tilbagefald

Spain: “Soon the Muslims Will Be the Kings of the World”

While Spanish Muslims are busy trying to Islamize Spain, Spanish politicians are busy removing all references to Christianity from public discourse…The requirement which will be enshrined in Spain’s legal code law, represents an unprecedented encroachment of Islamic Sharia law within Spanish jurisprudence.

Spanish police have arrested a Muslim immigrant in Mallorca after he claimed to have been sent by Allah to “kill all the Spanish.” The arrest follows a series of other Islam-related incidents in recent weeks and months which reflect the mounting challenge that radical Islam is posing to Spain.

In the latest incident, police on the Mediterranean island of Mallorca arrested a German national of Tunisian descent on June 13 after he repeatedly threatened to carry out terror attacks in the name of Allah. According to Spanish authorities, the man made “constant threats of death and references to being a Muslim” and warned, “I do not mind dying; if I have to die, I will die, but I will take plenty of others with me.” The man threatened to blow up a hairdressing academy in the Mallorcan capital of Palma and “kill everyone.” Soeren Kern, Gatestone.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jacob A
8 years ago

Tjah, jeg selv synes nu at det giver god mening at skelne iml folk med muslimsk baggrund, som måske er mere eller mindre poltisk inddifferente, og så dem som virkeliggår ind for implementering af sharia i samfundet, hvor de bor og helst på globalt plan(islamister). Sidstnævnte position er meget muligt den _logiske_ konsekvens af islam som religion, men den logiske konsekvens er jo som bekendt ikke den eneste _mulige_ konsekvens af et givent tankemæssigt fænomen. Altså, der findes måske ikke moderat islam, men der findes ikke des mindre moderate “muslimer”(eller hvad vi nu vælger at kalde dem). Men ja, jeg… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

UPS! Laura Fygi
Jamen dog?

http://www.youtube.com/watch?v=agQ5RESYSvw

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Nuvel, jeg har skrevet lidt om Buddha, jødedommen,kristendommen
og (lidt) om islam.
Men jeg har fundet det nødvendigt, at skrive lidt om hinduisme.

1). Hinduisme er en ikke-fjendtlig ideologi/filosofi.
2). Hinduer har aldrig ført nogle verdens krige
kort sagt: vi behøver ikke at frygte Hinduerne!

P.S. De af os, der har været gæster i et hindi
samfund vil viden, at her hersker en overvrælende
varme, glæde, venlighed, kærlighed og hengivenhed.

Lev Vel.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Fra ca. år tusind til ca. 1525 maskerede islam ca. 80 millioner hinduer deres kvinder og børn, blev voldtaget og solgt som slaver. I samme periode, blev ca. ti millioner buddhister myrdet og som altid i islam, blev deres kvinder og børn voldtaget og solgt som slaver – de vendte aldrig tilbag til deres oprindelige kultur dvs, hhv. hinduisme og buddhisme. Samme skæbne led ca. 120 millioner kristne afrikaner. Den islamiske slavehandel anslås til i alt ca. 200 millioner slaver – og slaveri forgår stadig i den islamiske verden! Marco Polo (verdensomrejsende 1254-1324): ”Den militante muslim er personen, der skærer… Read more »

Victor
Victor
8 years ago

Brandattentatet på templet i London…sjovt som alle søger efter en hvid, engelsk gerningsmand. For netop hinduerne er jo i åervis blevet udsat for en ganske voldsom agression fra muslimernes side. De, hinduerne, er jo både brunere end muslimerne – og så er de polyteister, hvad der jo er endnu værre end at være jøde eller kristen.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Jeg skrev til M. A Khan og spurgte ham,om jeg måtte bringe citater fra han bog? Her komme hans svar: Dear Allan, Great to hear from you after a long while. It’s great delight that you have read my book and found it so enriching. Most readers found it a very good book. Unfortunately, it didn’t get publicity and its impact would remain limited. > >> The book is going to published in Bengali from Dhaka this December and a publisher in Brazil is also printing 3000 copies in Portuguese. It would be great if gets translated & published in… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
Reply to  steen

P.S: Khan bog er historisk interessant!
Den fortæller, om Indiens historiske udvikling
Fra ca år 1000 til 1600. En historie, som de fleste
mennesker aldrig har hørt om.
Kort sagt: Om hindi Indien og sharia Indien!

Al.

Jacob A
8 years ago

Hedegaard om Eriksen og Stjertfelt:

“Forfatterne kan ikke lide Danmark med dets kultur og historie og vil for alt i verden undgå at blive slået i hartkorn med plebejiske elementer, der i deres uforstand nærer kærlighed til fædrelandet, sproget, historien og kulturen.”

Øhh ok, det er vist lige lidt af en stramning af d´herres synspunkt, at “de ikke kan lide Danmark”. Det er altså ikke et indtryk man får af at læse deres bog.

MVH
Jacob

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x