24
jun
Seneste opdatering: 25/6-13 kl. 1624
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!En dokumentar fra 2010 for enhver elsker af hunde, som DR sendte forleden. Det mest utrolige ved de hunde, der var med med marinerne på Peleliu, Okinawa, Guam, Saipan og Iwo Jima, var at det var hunde amerikanske familier havde skænket, som var i vidt forskellig træningstilstand, og ude over den alder, hvor man normalt lærer hunde noget nyt. De reddede mange soldaters liv. En fantastisk film også for os, der er meget fortrolige med hunde.

Kulturer der ringeagter hunde – nå ja, og børn og kvinder, eller er bange for dem, er modne til 6. afdeling og selv der skaber de, som vi ved, for meget ballade. Der er 5 sekunder reklamer undervejs. Hvis du er i Danmark, kan du se den her uden reklamer. Semper Fidelis er marinernes valgsprog, og det passer på hundene også.

Og nu vi er ved ‘urene dyr’ – Kristeligt Dagblad går virkelig til makronerne i dag med en artikel der kalder til minde, hvordan general Pershing ordnede muslimer før første verdenskrig, hvor den amerikanske hær ikke havde de pc – forpligtelser, den har i dag:

»Peace through pork«

Skyder I os, skyder vi jer med svinefedt. Det er det, ‘religionsdialogen’ åbenbart skal dreje sig om.

Amerikansk firma fremstiller ammunition med svinefedt. ”Fred gennem svin.” Sådan lyder sloganet for firmaet South Fork Industries seneste produkt, Jihawg Ammo. Den lille virksomhed fra Idaho, USA, fremstiller patroner, hvor malingen på patronerne blandes med svinefedt. Det gør patronerne haram, urene ifølge muslimsk tradition, argumenterer South Fork Industries og understreger: Det er hele ideen bag produktet.

peace

Firmaet kalder i en pressemeddelelse patronerne for ”et fredeligt og naturligt afskrækkende middel mod radikal islamisme” og fortsætter med at forklare, at man ifølge islam bliver uren, hvis man kommer i kontakt med svin og skal igennem et renselsesritual. Men det kan man selvsagt ikke nå, hvis man bliver dræbt af et skud med svin.

”Med Jihawgs ammunition nøjes du ikke med at dræbe en islamistisk terrorist, du sender ham samtidig i helvede. Det burde give vordende martyrer noget at tænke over, før de går til angreb. Hvis det nogensinde bliver nødvendigt at forsvare dig selv og dem omkring dig, virker vores ammunition på to niveauer,” skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Kristeligt Dagblad:Svinefedt-indsmurte patroner skal sende muslimer lige lukt i helvede.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mads
Mads
8 years ago

Se denne dokumentar >
http://youtu.be/BKHPTHx0ScQ

“This Is What Winning Looks Like”

Is a disturbing documentary about the ineptitude, drug abuse, sexual misconduct, and corruption of the Afghan security forces.

Skal dog lige med at Vice,som har sponsoret denne film, kalder EDL for Fasister.

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

Så vidt jeg ved, indgår svinefedt i produktion af det meste ammunition og sprængstof, så den side af sagen skulle allerede være i orden.
Hvad angår tilbuddet om at begrave en fange i en frisk svinehud, så gives dette undertiden af israelske afhøringsofficerer til diverse muslimske terrorister – og med glimrende indvirkning på de pågældendes vilje til at tale.

I øvrigt glimrende lille film om hunde i militæret.
Man forbavses over deres skarpe høre- og lugtesans, når man ser sådanne hunde i arbejde, specielt ved overvågning og patruljearbejde.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Den nye standard-ammunition hos det danske politi og i hæren? 😀

Desværre ønsketænkning, men det ville sikkert løse mange problemer.

Jakob
Jakob
8 years ago

Og hvis man nu skulle kæmpe mod vampyrmuslimer, så fås de vel også med en lille smule hvidløg?

Anonymous
8 years ago

Jeg tror gerne på at de skrivende glædespiger sætter de her historier på print. – I den hensigt at diskreditere Os racister&islamofober. Pershing historien er mest sandsynligt, en god historie. I linket her, scroll ca 1/2 ned, den første del er sædvanligt PC BS om at “de kristne gør det også”, er der en god beskrivelse + uddrag af Pershings egne rapporter. – Til gengæld gav moroerne anledning til at .45 automatic blev udviklet. De fandt ud af at snører tov om torso, hvilket gav en vis beskyttelse mod .38. Svinefedts kuglerne er jeg også noget skeptisk overfor. Det virker… Read more »

Anonymous
8 years ago
Reply to  Anonymous

Link kom af en eller anden grund ikke med. Her er så istedet et til wiki opslaget: http://en.wikipedia.org/wiki/Moro_Rebellion Og der er støtte til, at der faktisk var en praksis med at begrave moro i svinehud. “However, this period also demonstrated the success of new aggressive American tactics. According to Rear Admiral D.P. Mannix, who fought the Moros as a young lieutenant from 1907–1908, the Americans exploited Muslim taboos by wrapping dead Moros in pig’s skin and “stuffing [their] mouth[s] with pork”, thereby deterring the Moros from continuing with their suicide attacks.[11]” – Men det var før Pershing i 1909 blev… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x