25
jun
Seneste opdatering: 25/6-13 kl. 1912
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Father Boulad, a Jesuit Egyptian priest, joins Michael Coren to discuss the Arab Spring in Egypt. Syrian priest dies during ‘rebel attack’ on Franciscan convent.

“Jeg forstår sgu’ godt de kolleger, der stemmer DF”

Som man kan se af artiklens grafik, stemmer danske arbejdere overvejende borgerligt. De ufaglærte 60-40, de faglærte 70-30 og DF er vel stadig det største arbejderparti i Danmark. Det er helt, helt anderledes i Sverige, men hvor længe endnu ? Så længe svensk presses politiske propaganda endnu virker, og dens effekt har en stejl kurs nedad. (Analys:Läsarna flyr mediernas propaganda.)

»Mange af de kollegaer, der stemmer på Dansk Folkeparti, repræsenterer det bedste i arbejderkulturen. DF’erne er ofte yderst sociale, og nogle af mine bedste kollegaer er højrenationale. Den faglige stolthed er i top, de går meget op i solidaritet og i at hjælpe andre. DF har en særlig evne til at fokusere på de problemer, arbejderne kan se til daglig«.

»På mange måder spiller DF bedre sammen med den virkelighed, som mange faglærte og ufaglærte arbejdere lever i, og de forandringer, som finder sted. DF-kollegaerne går ikke op i de store samfundsteorier, det interesserer dem ikke«.

»Akademikerne har ikke oplevet skyggesiderne af globaliseringen såsom udflytningen af arbejdspladser til lavtlønslande og integrationsproblemer, men det har mine kollegaer på byggepladserne. Når akademikerne så sætter sig i spidsen for venstrefløjen, giver det naturligvis problemer. Akademikere er ikke gode nok til at opdage, hvad der foregår andre steder i samfundet. Derfor skrider folk«.”

»Det er hykleri, når venstreorienterede, der går ind for åbne grænser, flygter fra skoler, der er fyldt med indvandrere på grund af de relativt åbne grænser i 80’erne. Jeg har oplevet det på Nørrebro, hvor de mange venstreorienterede levede i en lille ghetto og sendte deres egne børn i privatskoler. Man kan ikke sige, man går ind for det multietniske samfund, når man ikke selv vil leve i det«. Arbejder: Jeg forstår sgu’ godt de kolleger, der stemmer Dansk Folkeparti (med tak til Bjovulf)

Halvdelen af franske, belgiske og ungarnske jøder vil emigrere

New report presented to government says 26% of European Jews harassed in past year, many considering making aliyah as they no longer feel safe

According to its main findings, 26% of Jews have suffered from anti-Semitic harassment at least once in the past year, 34% experienced such harassment in the past five years, 5% reported that their property was intentionally vandalized because they are Jewish, about 7% were physically hurt or threatened in the past five years.

As a result, 40% to 50% of Jews in France, Belgium and Hungary said they were considering emigrating as they no longer felt safe. According to the report’s authors, Europe’s Jews may be reaching the conclusion that the situation will only get worse. Anti-Semitism hits new record in Europe, Study: Almost half of Belgian, French, Hungarian Jews mull emigration.

Hvordan man bliver en asylmagnet

Man giver illegale, der har fået afslag på asyl, men ikke forladt landet, borgerrettigheder som en svensk statsborger: Ret til læge- og tandlægehjælp, at starte virksomhed, at få børn i skole. Så skal man jo ikke undre sig over, at 1) antallet af asylansøgere bliver ved med at stige, for det er jo ligegyldigt om man får afslag og 2) at svensk velfærd er ved at segne, at skolerne er elendige, at folk dør på sygehusenes ventelister, at pensionerne er de laveste i Norden. Og svenskerne finder sig i det. Svensk fremmedpolitik er – i den udstrækning man kan sige de har en – som skabt til at mobilisere det ikke ubetydelige antal rigtigt højreekstreme, de har. Og det gør den da også. Tak de hellige i Riksdagen for enhver ekstremisme i fremtiden, hvadenten den er nazistisk eller jihadistisk. Efter en sandsynlighedsberegning skulle Breivik have været svensk, men den kunne ikke tage højde for en grænsepsykotisk, sadistisk nordmand. Svenske politikere kan desværre nå at skabe ham endnu.

I SvD beklagar man sig idag över att de svenska kommunerna inte är “tillräckligt förberedda” för det speciella arbete som väntar dem efter den 1 juli, då illegala invandrare fritt får börja gå i svensk skola.

Detta kan resultera i stora problem att tillgodose de krav på specialbehandling som de illegala invandrareleverna för med sig, t.ex. i form av krav på tolkar, specialutbildning för icke läskunniga och speciella rutiner för att gömma undan de illegala invandrarna från polisen och andra medborgare som känner som sin plikt att se till att svensk lag följs.Papperslösas skolgång ska säkras

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johnson
Johnson
8 years ago

Jeg vil tro jøder overvejer at rejse fra Belgien og Frankrig pga. chikane, og det der er værre, begået af muslimer. I Ungarn derimod er der så godt som ingen muslimer, mit gæt er, at det er Jobbik der står bag det voksende jødehad dér.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

[b] Yes! [/b]

En headline på Snaphanen – min dag er reddet 😀

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

Ja, jeg så den lige før – tak 😉

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

DF er vel kun borgerligt fordi indvandring er blevet samfundets vigtigste udfordning. Jeg savner stadig lidt et parti i folketinget der er LA økonomisk og DF nationalt. En dansk version af det bedste fra USAs republikanere…

Allan Hansen, good one haha

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Jeg kan ikke dy mig for
at fortælle en lille Zen Buddhistisk vits.

En Novice spørger sin mester:

” Mester, mester er det rigtigt, at du kan se
i mørke?,,

– Javist! svarede mesteren.

” Jamen, hvorfor går du så rundt med en lygte
om natten?,,

– Fjols! – det er jo fordi de andre ikke skal støde
ind i mig.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

En politiker er en, som lover dig en bro, selv
om der ikke er en flod.

Anonymous
8 years ago

Man kan kun undre sig over, hvorfor manden er medlem af Enhedslisten. Hans egen analyse af venstrefløjen er tydeligevis, at de er det der med deres egne ord hedder “klasseforæddere”. – hvis man da ellers med nogen som helst rimelighed kan kalde dem arbejderklasse. Der er nærmere tale om en uproduktivklasse samt klasseforrædere, der sidder som igler på arbejderklassen og suger dens blod.

– For nu at opstille grundtrækket ved den marxsitiske analyse de selv viger tilbage fra at udforme.

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Tilbage står bare, at lederen af både regering og opposition
med god grund kan anses for landsforrædere.

falkeøje

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x