27
jun
Seneste opdatering: 28/6-13 kl. 0055
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A gross double standard over hate speech

According to the Home Office if you are a non-Muslim and you make the following statement your presence will be deemed ‘not conducive to the public good’ and you will be barred from entering the United Kingdom:

‘It [Islam] is a religion and a belief system that mandates warfare against unbelievers for the purpose for establishing a societal model that is absolutely incompatible with Western society. Because of media and general government unwillingness to face the sources of Islamic terrorism these things remain largely unknown.’

If, on the other hand, you are a Muslim and you say the following then the UK government has no problem with you, and you can come in to the UK to do a speaking tour:

‘Devotion to Jihad for the sake of Allah, and the desire to shed blood, to smash skulls and to sever limbs for the sake of Allah and in defense of His religion, is, undoubtedly, an honor for the believer.’ Douglas Murray

‘Fjordmans moderniserede voldsromantik og nazisme’

Bølgerne går uhyre højt i Norge, men de høres overhovedet ikke i Danmark. Tildelingen af 75.000 i udgivlesesstøtte har afstedkommet i al fald 100 artikler i norsk presse den seneste uge. Man kan fodre halaslagtede svin med dem, kort sagt, jeg har kun læst et par håndfulde. Et par eksempler af de mere rabiate: Voldsromantikeren Fjordman og Fjordmans ragnarokk og moderniserte nazisme – og så er der oven i købet nordmænd på venstrefløjen, der håner ham for at skrive, at han måtte flygte fra Norge. De mener, det er koketteri og offerdyrelse. Hvad ville de selv have gjort, hvis de havde været Folkefjende nummer to på nu snart tredje år, havde måttet sige job og bolig op og været jaget vildt af presse og indvandrere i Oslo? De ville naturligvis have søgt hjælp, og hvis ikke staten skaffede den, ville de vende sig til deres venner, naturligvis. De er en samling forbandede hyklere, der ikke under deres legitime, politiske modstandere samme vilkår, som de selv tager for givet.

Det er forståeligt at Utøya stadig er traumatisk i Norge, det vil det nok vedblive at være i mange år endnu, men der er stort set ingen, som forholder sig til den dramatiske situation for det frie ord i Norge, og det vidner om en ligegyldighed og selvoptagethed hos alle dem, der har deres på det tørre, som stinker slemt. For et par år siden blev Hege Storhaug overfaldet og skadet i sit eget hjem, og måtte flytte fra Oslo ud på hemmelig adresse. Norsk poltik har påført sig et voldproblem, som Sverige har haft det i mange år (Palme, Lindh, vold mod først og fremmest Sverigedemokrater.) Set fra Danmark er det det større perspektiv, ikke hvad akademiker dit eller dat mener om Jensen fra sit elfenbenstårn. Jensen har uforvarent fået en skæbne, der har en del til fælles med Lars Hedegaard, Lars Vilks, Robert Redeker, Robert Spencer og nu senest Hamed Abdel-Samad og mange, mange andre, der har kritiseret islam og indvandringen. Jeg er holdt op med at tælle de dødstruede, jeg har mødt, men hvor nemt og bekvemt har ikke de heltemodige det, som kristiserer disse?

At måtte kigge sig over skulderen og leve på hemmelig adresse, er efterhånden blevet en ret banal ting, som burde bekymre os mere end den gør, for det kan ramme om ikke enhver, så mange flere. Officielt kalder de det ‘mangfoldighed’, men jeg ser vores frihed som en skjorte der krymper efter at have været kogevasket, og hvis multikulturalisterne tror at kun deres onde fjender vil blive truet, så er de mere naive en politiet tillader. – Jensen skrev i går en artikel om det: My Life as a Public Enemy. Den giver selvfølgelig kun et kort omrids af, hvordan det har været for ham siden 22 juli 2011.

Ökat motstånd mot flyktinginvandring

Tilliden til SOM-institutets undersøgelser bør nok ikke være større, når svarene går i ens egen politiske retning, end når de går imod. Bemærk at “Totalt har 6 298 personer svarat på undersökningen 2012, vilket ger en svarsfrekvens på 52 procent.” Hele 48 procent har ikke villet svare! Det er da muligt, medierne er medskyldige i den lille øgning i modstanden. Det har ikke været med deres gode vilje.

Motståndet mot flyktinginvandring ökar i Sverige, visar 2012 års Som-undersökning som presenterades vid Göteborgs universitet i dag. 45 procent av svenskarna tycker att det är en bra idé att ta emot färre flyktingar – 2011 var siffran 41 procent.

Ett ökat intresse kring frågor om migration och integration under hösten 2012 ses som en möjlig förklaring. Medieutrymmet för frågorna ökade och det blev ett större fokus på Sverigedemokraternas politik, skriver forskarna bakom studien. DN

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LarsS
LarsS
8 years ago

Det fede ved at være nordisk, er at vi kan være helt urimeligt “racistiske” ved hinanden, og samtidig nærmest knække sammen af grin over vores “ondskab” mod hinanden – det er det som er vidunderligt ved at bo i vores demokrati! (Men forestil dig, at denne video var gjort over narrativet ” Party Islam!”), så havde vi siddet hele banden, alle 19 millioner nordiske medborgere, nede i Strasbourg, og skulle forklare hvad livsglæde og humor handler om! – I de enøjedes rige er kejseren blind!

http://www.youtube.com/watch?v=bP1eZK2sKLs

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  LarsS

Hei “partysvenskar” ! For de som ikke vet det, har Norge en jevn strøm av (flest) unge, svenske arbeidssøkende. .
Nå skal det være ca 70 000, og flere venter på å få komme og jobbe her. Svenskene er populære som arbeidskraft : høflige, arbeidssomme og godt likt. En vinn-vinn-situasjon.

Hegra
Hegra
8 years ago
Reply to  steen

Som det står i denne artikkelen i Aftenposten: Sorgen etter 22. juli var ikke for alle. Selv hadde jeg ingen sorg efter 22/7 og har som sagt ikke møtt et eneste menneske som har uttalt eller vist sorg eller andre sterke følelser pga dette. Rosetoget i Oslo synes jeg var direkte pinlig, og dette betyr ikke at jeg støtter ABB på noen måte. Jeg berøres bare ikke. Det eneste jeg synes, er at ABB burde hatt dødsstraff. Så lenge ABB lever, fortsetter MSM å melke kua og strø salt i sårene på dem som faktisk er i sorg.

Hegra
Hegra
8 years ago

Interessant at Snaphanen skriver at det “er forståeligt at Utøya stadig er traumatisk i Norge”. Merkelig nok har jeg ikke møtt en eneste person som snakker om Utøya og ABB. Det er simpelthen ikke et samtaleemne, hverken blant mine sosialistiske eller usosialistiske venner, kolleger og bekjente. Selvsagt var det forferdelig det som skjedde, og traumatisk for dem som ble direkte berørt, men for hvilke andre? Jeg har i alle fall ikke møtt noen som plages av denne hendelsen, i så fall holder de kjeft om det. Ikke engang i dagene rett etter 22/7 var ABB/Utøya osv et samtaleemne i jobblunsjen.… Read more »

LarsS
LarsS
8 years ago
Reply to  Hegra

Hegra!

Spot on!

Jeg tror du rammer præcist ned i essensen!

Hvem er det som bliver ved og ved og ved, med at tale om en tragedie som er sket?

Ikke menigmand, han/hun ved godt, man ikke kan rulle tiden tilbage.

Refleksion er nødvendig for alle ved alle tragedier, men ikke i en uendelighed – det smadrer blot de svageste dele af ens sjæl.

Selv vender jeg mig aldrig om efter ambulancer i udrykning – jeg ved godt jeg ikke er Jesus.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Den svenske PK-presse har kronede dage 😉

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17029976.ab

Riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) har i flera år förnekat all inblandning i Sveriges största främlingsfientliga sajt [ øh? ] – Avpixlat.

Men mejlväxlingar som Aftonbladet i dag kan avslöja bevisar motsatsen.

”Vi måste verkligen se till att kunna nå varandra, samt att starta tidigare på eftermiddagen. Seriöst…” skriver han till en redaktionsmedlem. [ Og?!?! ]

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Åkesson måste sparka Ekeroth

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article17029975.ab

Lena Mellin: SD-ledaren sitter i ny besvärlig situation

Om Jimmie Åkesson menar allvar med sin nolltolerans mot rasism måste han sparka Kent Ekeroth ur riksdagen.

Det finns inget val.

Aftonbladets avslöjande om att riksdagsledamoten Kent Ekeroth är djupt involverad i hatsajten Avpixlat där allt ont i världen skylls på invandrare [ ?!?! – NEJ, på tåbelige, naive, uvidende og dybt uansvarlige politikere og VISSE gæsters religion, medbragte macho-ballade – / bråk-mentalitet og respektløse opførsel / beteende] är ytterst besvärande för Sverige­demokraternas ledare Jimmie Åkesson.

….

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

SD har inga problem med Ekeroths inblandning i Avpixlat

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17034925.ab

SD:s partiledning ser inga problem med att Kent Ekeroth styr arbetet på den främlingsfientliga sajten Avpixlat.

– Vi konstaterade att de här uppgifterna inte säger något som inte har sagts tidigare, säger Martin Kinnunen, pressansvarig på SD.

Anonymous
8 years ago

Den svenske presse har atter kronede dage 😉

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17029976.ab

SD-topp bakom hatsajt
Mejlen avslöjar Kent Ekeroths arbetsledande roll på Avpixlat

iksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) har i flera år förnekat all inblandning i Sveriges största främlingsfientliga sajt – Avpixlat.

Men mejlväxlingar som Aftonbladet i dag kan avslöja bevisar motsatsen.

”Vi måste verkligen se till att kunna nå varandra, samt att starta tidigare på eftermiddagen. Seriöst…” skriver han till en redaktionsmedlem. [ Og? ]

Lightmann
Lightmann
8 years ago

Kan ikke lade være med at linke til denne sang, den er spot on med hensyn til Spencer’s afslag på adgang til England. h t t p://www.youtube.com/watch?v=_eyFiClAzq8

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Lightmann

Ummah Kingdom når nye høyder i statlig hykleri. Congrtatulations !

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x