27
jun
Seneste opdatering: 29/6-13 kl. 1258
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg kommer forbi nu og da, men ikke med normalt opdateringshastighed. Det er m√•ske lidt √¶rgerligt, da det virker som om 2013 er f√łrste √•r, hvor bes√łgstallet er up√•virket af sommerferien, men jeg skal ogs√• lade op. Jeg h√łrer fra teknikken, at der er kommet nogle tusinde ind p√• Pay Pal, og det skal I have dybf√łlt tak for. De falder p√• et t√łrt sted. Regningen for 2012 er gjort op, og underskuddet 25.000 er ikke langtidsholdbart.

Udgifterne fordeler sig s√•ledes: Et computernedbrud – ny kr. 4000. En venlig l√¶ser reparede dog senere den gamle for 0 kroner, men pengene var brugt. Tak, C. ! Et nyt kompaktkamera: 4000. Tre rejser til Sverige, en til Jylland, en rejse til Bryssel-K√łln med diverse hotelovernatninger. Dom√¶ne 2.500 kroner (det bliver billigere siger teknikken.) Facit: For dyrt. Til geng√¶ld kan man sige, at der kan laves v√¶ldigt meget unikt materiale for den beskedne sum, n√•r jeg kaster et blik over √Öret 2012 i fotografier.

Dette niende √•r kan meget vel blive det sidste, der √łkonomisk k√łrer p√• pumperne. √Čnmandsbloggens tid er ved at v√¶re forbi, er min fornemmelse, hvis man vil v√¶re med i toppen. Det var nemt i 2004 uden nogen konkurrence, l√¶nge inden avisblogs og store svenske blogs, der nu har flere l√¶sere end aviserne. Disse har ogs√• i Norge mange bidragydere, bedre √łkonomi og en indbyrdes befrugtning af forskellige folk, som kan forskellige ting og har nye ideer til indbyrdes opmuntring og forebyggelse af intellektuel indavl.

Blogmilj√łet har udviklet sig enormt siden 2004, selv er man ti √•r √¶ldre og synes nogle gange, man gentager sig selv. Incitamentet til at forts√¶tte er der dog. Det er ikke kun lysten og nysgerrigheden, det er ogs√• de mange positive reaktioner, som overstiger de negative langt, samt at man jo kan se i pressen, n√•r man har f√•et sat en dagsorden, introduceret en bog, spredt viden om et emne, ogs√• selvom kilden ikke bliver n√¶vnt af MSM. Kritikken af bloggen fra MSM kommer jo j√¶vnthen, men det meste af den kan ikke forh√łje mit blodtryk, selvom der altid forekommer enkelte kritikpunkter, som g√łr ondt. Jeg ser det som collateral damage.

Der er alts√• sp√¶de ideer p√• tegnebr√¶dtet om at forny for at bevare, man da de langt fra en forhandlet f√¶rdigt, kan jeg ikke sige meget mere om det. Der er ingen grund til at tro, at de n√¶ste ti √•r bliver mindre kr√¶vende, sp√¶ndende og dramatiske, end de f√łrste ti √•r har v√¶ret, og man skal v√¶re forberedt p√• fremtiden inden den ankommer. Bloggen her forsvinder ingen steder, den vil blive bevaret som det vigitige arkiv den er, og den vil ogs√• fortsat blive opdateret, s√• meget ved jeg, Men hvis nogen vil bet√¶nke Pay Pal knappen ude til h√łjre og bringe budgettet i balance i 2013, vil jeg v√¶re meget taknemmelig. Til geng√¶ld kan jeg love, at jeg satser p√• ti √•r endnu. – Denne post vil ligge √łverst nogen tid og jeg skal i√łvrigt ud og rejse, hold √łje med Twitter-kontoen imens.

Kasper St√łvring interviewer Walter Laqueur

Du har af samme grund argumenteret for, at Europa har brug for indvandring.

‚ÄĚDet er et dilemma. P√• den ene side medf√łrer den √¶ldre befolkning og de lave f√łdselsrater, at Europa har brug for veluddannet og fagl√¶rt indvandring for at kunne opretholde levestandarden og velf√¶rdsstaterne, is√¶r sygesikringer og pensionsordninger. Men p√• den anden side har Europa ikke brug for en indvandringsbyrde. Hidtil er indvandrerne kommet fra tilbagest√•ende omr√•der i f.eks. Tyrkiet og Pakistan. De er uden kvalifikationer.‚ÄĚ

Ved siden af det demografiske forfald ang√•r Europas v√¶sentligste problem if√łlge Laqueur de mange uintegrerede, is√¶r muslimske, indvandrere: ‚ÄĚProblemerne med demografi og indvandring vil blive ved med at tr√¶nge sig p√•, og jeg forudser, at der vil udbryde en generationskonflikt i Europa….Nogle gange i historien ser man, at efter en periode med fortvivlelse, vil pessimisme pludselig begynder at kede en ny generation. De begynder s√• i stedet at udvise patriotisme og optimisme.‚ÄĚ Tanker om Aftenlandet. Interview med den 92-√•rige historiker Walter Laqueur

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] at finde den sommerlige slentremodus. Jeg skal lidt til udlandet og ud i naturen: STOR TAK til dem, der har v√¶ret s√• venlige at bet√¶nke Pay Pal knappen. Hvis jeg ser bort fra de 10.000 i udgifter til til hardware fra, har I nu d√¶kket halvdelen af […]

Crass B√łrsting
Crass B√łrsting
9 years ago

Et storsl√•et fremtidsm√•l kunne v√¶re: En national netavis, der ligner en avis og bringer s√•vel nyheder og debatindl√¶g som ucensurerede kommentarer. 180grader har noget af dette, DenKorteAvis har noget andet, men ingen af dem har det hele, og derfor er de stadig ikke alternativer til de store, etablerede netaviser. Den kr√¶ver ikke n√łdvendigvis store √łkonomiske investeringer, men et antal kvalificerede mennesker skal forpligte sig til at levere stof og f√• det indrykket i en pr√¶sentabel, forst√•elig, verificeret form. Politisk: Centrum/h√łjreorienteret, indvandringskritisk, islamkritisk, men ikke knyttet til noget parti eller nogen navngiven ideologisk retning. Nationalkonservative og nationalliberale skal (ligesom en hel… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
9 years ago

Seneste nyt om den somaliske voldtægtsforbryder:

http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/ECE5678922/rigsadvokaten-hoejesteret-boer-se-pa-voldtaegtssag/

En god nyhed til weekenden.

Hans Und
Hans Und
9 years ago

En “f√¶lles” blog ala 180grader, bare racistisk&islamofobisk*, muligvis med en vis redaktionel censur p√• hvem der bidrager med artikler og debat opl√¶g.

*med henvisning til Poul Westons erkl√¶rende sig racistisk + at det historisk har v√¶ret virkningsfuldt at tage “fjendens” betegnelser til sig. Eksempelvis er jeg stolt over at vide at GESTAMPO Zenia anser mig for racist&islamofob.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Vedr. St√łvring fra Berlinske
Indvandring fra Afrika, Sydamerika mv. NEJ tak!
Det handler alts√• f√łrst og fremmest om kultur.
Den aldrende befolkning er et problem, derfor må vi arbejde længere, sådan som det er vedtaget.
Men der gives alt for mange f√łrtidspensioner.
I virkeligheden kan de fleste yde noget til f√¶llesskabet, det er kun de f√¶rreste, som ikke kan g√łre et eller andet samfundsnytte. Det er der, vi skal finde de arbejdskr√¶fter – ikke ved import!

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago

“!Det er m√•ske lidt √¶rgerligt, da det virker som om 2013 er f√łrste √•r, hvor bes√łgstallet er up√•virket af sommerferien, men jeg skal ogs√• lade op.”

Har noterat samma sak, och mycket beror på att folk är mobilt uppkopplade i allt högre grad och läser sina favoritbloggar även i det fria eller på semester. 24/7 har blivit 24/7/365. Trots att jag själv är early adopter och tekniknörd, så har jag inte hakat på denna trend riktigt. Jag gillar för egen del att ibland koppla ned, koppla av och sortera intrycken, utan ett konstant flöde av informationssnuttar.

Per Albin
Per Albin
9 years ago

Steen,
Jeg vil sige til alle dine svenske venner at hvis man vil donere 1.000 svenske kroner så svarer det (ifölge Forex) til 812 dkk Рsom jeg lige har sendt via PayPal.

Nils
Nils
9 years ago
Reply to  Per Albin

Den officielle kurs er 85,19, så det er eddermame et frivolt spread.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago
Reply to  Nils

Nils, PerAlbin har nog tyv√§rr lite problem att hitta r√§tt info och kurs, han har tittat p√• Forex sedelkurs (s√§lj), som ju givetvis √§r h√∂gre. Sannolikt erbjuder Paypal b√§ttre v√§xlingsvillkor. Optimalt torde vara att skicka DKK via Paypal, debiterat i DKK via ett kort som erbjuder v√§xling till mittkursen (om nu PayPal till√•ter detta). En fr√•ga till Steen, skulle du inte kunna ta in Google-annonser (eller alternativ, om Google bed√∂mer inneh√•ller kontroversiellt)? Det √§r (normalt) inte till√•tet att uppmana till klickande p√• s√•dana, men jag tror att m√•nga av bloggens l√§sare, mig sj√§l inkluderat, g√§rna klickar runt lite p√• annonser… Read more »

Per Albin
Per Albin
9 years ago

Efter Steens ekonomiska redog√∂relse h√§r ovan donerade jag 812 danska kronor till Snaphanen. Det √§r en trettiondedel av 2012 √•rs underskott p√• 25.000 dkk. Jag skrev en mening om detta fr√§mst f√∂r att ge andra svenska l√§sare en liten puff. Hur best√§mmer man storleken p√• en penningg√•va, t ex till Snaphanen? Man b√∂rjar l√§mpligen med tv√• subjektiva bed√∂mningar, n√§mligen ‚ÄĚHur mycket v√§rdes√§tter jag Snaphanen?‚ÄĚ och ‚ÄĚVad har jag r√•d att avvara f√∂r n√§rvarande?‚ÄĚ Dessa tv√• subjektiva bed√∂mningar kan kombineras till en √§nnu mer subjektiv bed√∂mning, n√§mligen ‚ÄĚHur stort belopp b√∂r jag donera f√∂r att k√§nna mig n√∂jd med mig sj√§lv… Read more »

LarsS
LarsS
9 years ago

Jeg er helt enig med Sk√•ning, denne blog er uundv√¶rlig i kampen mod samfundets forfald. En ting jeg kunne t√¶nke mig var at vi her p√• bloggen og p√• andre ligesindede blogs, begyndte at hj√¶lpe hinanden i bestr√¶belserne p√• at f√• √łkonomien p√• plads for alle ildsj√¶le. Selv er jeg selvst√¶ndig (forholdsvis nystartet og med en fortsat elendig √łkonomi), men jeg vil i min virksomhed hellere handle med en meningsf√¶lle her fra sitet, hvis vi alligevel har f√¶lles forretningsm√¶ssigt ens interesser , og s√• blive enig om at give 1000 kroner/handel til Steen og SH ved hver aftale, end jeg… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago

Steen! Sluta nu! Du får inte lägga ner verksamheten. Jag har sagt det tidigare och jag kan säga det igen. Enligt min mening är Snaphanen Nordens mest kvalitativa blogg, om man ser det som helhet. Jag har en liten dipp i likviditeten, men lovar att återkomma med en donation så snart det förbättrar sig, och det gör det.

Det är ett intellektuellt vattenhål att läsa dina betraktelser, som jag hade saknat väldigt mycket.

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  Sk√•ning

Takk Steen, for ditt utrettelige arbeid p√• Skandinavias beste sait ! Her kan vi m√łtes, dansker, svensker og norske i meningsutveksling over Steens gode innlegg. Og det er unikt. Det samme er Julia Caesars s√łndagskr√łnikor. Ubetalelig.

Jeg pr√łvde √• sende en slump kroner til Snaphanen, men lyktes ikke. Jeg pr√łver igjen…

Mvh
Marit

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x