4
jul
Seneste opdatering: 5/7-13 kl. 1828
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 04.07.2013 062906

Det er ædruelighedens år i England. Jeg har kun én indvending: Sverige og svenske institutioner er om muligt endnu hårdere belastet. Denne rapport burde have været svensk, og jeg begriber ikke, at svenskerne ikke kræver en. I stedet hænger medierne ved “Dyrehavsbakken på Gotland”, som man kan kalde Almedalens sommercirkus for stockholmske jetsettere, tabloidsmørere, rigsbøsser, venstreradikale og feministiske populister og eks-kommunister a la Gudrun Schyman, det tømmer Systembolagets hylder hver eftermiddag (undtagen den tørlagte Schyman, formoder jeg.) Og så er der selvølgelig igen igen – det evindelige hykleri: Inga invandrare i vita Almedalen.

The full impact of mass immigration on British life was laid bare last night by a Home Office report. It said that half the population lives in a town or city which has experienced high levels of immigration over the past decade. Ministers said this ‘uncontrolled’ flow had caused a number of problems for wider society, ranging from pressure on maternity services, high rates of infectious diseases and a squeeze on school places, to disproportionate levels of some types of crime, inflated rents and immigrants living in ‘beds in sheds’.

In the landmark report, Home Office researchers studied every one of the 348 local authority areas in the country.Each was examined to see if it had accommodated high levels of asylum seekers, low-skilled workers, foreign students and other migrant groups. Overall, migration was found to have had a major impact in 127 of the areas, covering half of the total population. Immigration Minister Mark Harper said: ‘This report highlights the significant impact high levels of migration have had on UK communities.

‘It emphasises the importance of protecting our public services and taking a robust approach against those who come here to exploit our welfare system. ’The report – titled Social and Public Service Impacts of International Migration at the Local Level – says that every year since 1998 net migration has been above 100,000, peaking at 255,000 in 2010. In only seven years, between 2004 and 2011, the number of Poles living in the UK leapt from 69,000 to 687,000. True toll of mass migration on UK life: Half of Britons suffer under strain placed on schools, police, NHS and housing (The report Social and Public Service Impacts of International Migration at the Local Level, PDF)

Søvndal-modgift

Hvis nogen til morgen har fået sig en sund latter over Villy Søvndals egyptiske indsigter – Godt at militæret ikke vil styre Egypten – og man må jo frygte, han mener hvad han siger, så er her den rigtige modgift: Omne Animal Triste, And Tomorrow, Egypt Will Still Be Poor And Overpopulated And Wretched. Villy, altså – militæret har bestemt i over tres år, de sidder på halvdelen af landet moribunde økonomi. Mursi gjorde også den fejl at glemme det. Dette må være verdens hurtigste demonstration af islams uduelighed som politisk system i en moderne verden, ikke engang brød på bordet klarer de. Nyvalg? Folk vil stemme ligedan igen og der ville være den samme valgsvindel. Demokrati i Egypten? Ikke i vor tid,l men det er underordnet når man er arbejdsløs og sulter.

Egypt imports an estimated 70 percent of its food and is running fast out of hard currency to pay for wheat, edible oils, and other staples. Hunger looms. Unless foreigners subsidize Egypt with tens of billions of dollars of aid a year into the indefinite future, a highly unlikely scenario, that hunger looks unavoidable. Already, about out of seven poor families have cut back on their food intake. Daniel Pipes, National Post,July 4, 2013.

Obama har jo satset en del kapital på Broderskabet – inkl. mia af dollars, tons af hvede, Abram tanks og jagerfly. Der er et billede, der næsten på. Det ligner Alfred E. Neuman fra MAD som midaldrende, men det er det jo ikke.

Fra David Greenfields Obama Warns Against Arrests of Morsi and Brotherhood Members

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Jag tror vi måsta stoppa indvandringen totalt…
http://www.aftonbladet.se/debatt/article10485140.ab

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

I de sidte år under Mubarak var Egyptens økonomi faktisk ved at komme igang , med vækstrater fra 4-6% . Et af de største probelemer er en TOTALT forhistorisk landbrugs kultur , hvor man i høj grad stadig bruger overvandingskanaler istedet for moderne pumpe-og rørsystemer…. vandforbruget ved de traditionelle metoder kan være op til 30 gange støre end et tilsvarende israelsk landbrug , og Egypten vil snart begynde at mangle vand .

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago
Reply to  Ole Burde

“Efterretningstjenester skulle involveres, trusler skulle lækkes, oprørstjenesterne i Etiopien skulle ydes militær bistand for at sabotere den etiopiske regering – selv det egyptiske fodboldlandshold kom på banen som et muligt våben i kampen mod Etiopiens planer om en dæmning i Nilen.”

http://politiken.dk/udland/ECE1992820/ups—egypten-truer-etiopien-paa-hemmeligt-moede/

mrHans
mrHans
8 years ago

Jag vill inte ha en hord Egyptier som kommer till Sverige, eller Skandinavien, nu! Det är dags att araberna tar hand om detta själva då det finns gott om oljepengar att ta av. Sunnimuslimska Saudi Arabien tar hand om sunnimuslimer och Iran tar hand om shiamuslimer!
Vi kan också repatriera de som inte är integrerbara till dessa länder så kan de försöka odla upp öken för sin försörjning, judarna lyckades med det i Israel så det vore konstigt om inte araberna klarar det med den mängd pengar de har från oljan!
Kom inte hit, ni är inte välkomna!

JensH
JensH
8 years ago

Så det Britske Indenrigsministerium har via en fin rapport fundet ud af, at den ukontrollerede masse-indvandring har været en katastrofe for landet. So what. Den erkendelse kan de Briter som dagligt må leve følgerne af denne stupide politik ikke bruge til noget som helst, da denne masse-indvandring er irreversibel. Om så den Britiske regering fra i dag indførte et fuldt og effektivt stop for al ikke-vestlig indvandring, så ville det Britiske samfund stadig ryge ned ad slisken. De har ganske enkelt taget alt for mange ind til at der kan findes nogen ‘løsninger’ på alle de gigant-problemer der opstået som… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
8 years ago

Hvis man skal sige noget som helst positivt om muslimer, er det, at deres spidskompetencer synes at være at slå hinanden ihjel. Det er – meget ondskabsfuldt skrevet – dog et led i deres befolkningsbegrænsning, som desværre kommer ca. 100 år for sent. Imidlertid er mange af deres egne ofre kvinderne (læs blot msm om voldtægt af og tæsk til kvinder på Tahrir-pladsen), som burde kunne begrænse den uendelige formering på trods af manglende muligheder for selvforsørgelse. Jeg har dog ondt af kvinderne, som forhåbentlig bider organet af på de mænd, der åbenlyst opfører sig som dyr. No offence, kære… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago

Känns säkert ännu hårdare i plånboken på svinet George Soros som har finansierat hela våren-spektaklet. Hoppas innerligt att han sitter och tuggar fradga som en annan rabiessmittad hund.

Utflyttad svensk.
Utflyttad svensk.
8 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Dags för Soros att lämna USA och han kan ta Obama med sig.

Happy Independence Day USA.

Crass Børsting
Crass Børsting
8 years ago

Inden længe får vi asylsøgere fra Ægypten. Og inden for et år skal danske og andre vestlige skatteydere betale for, at de ikke sulter dernede. Business as usual.

boeufhjerte
boeufhjerte
8 years ago
Reply to  steen

2 mio for 100 år siden er nok lidt lavt sat. I Nordisk familjebok 1907 står der 9,734,405 (1897): http://runeberg.org/nfbf/0784.html

Salmonsens angiver 12.751.000 (1917) og 14.226.402 (1926): http://runeberg.org/salmonsen/2/25/0720.html

Men det er ikke umuligt at have en sådan befolkningstilvækst på 100 år. Niger fx havde en befolkning på 2,5 mio i 1950. Nu er det næsten 18 mio og FN prognoser forudsiger, at de runder 80 mio i 2055. Egypten i 2055: 125 mio ifølge FNs prognose.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x