6
jul
Seneste opdatering: 6/7-13 kl. 1733
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Love the one you’re with

Det er og har været Sverige store problem, at det er landet uden en naturlig nationalfølelse og fædrelandskærlighed i generationer. Der var ikke brug for den, Sverige var en ø i verden. Den blev overladt til perifere, nazisværmende tosser, som hyldede deres østfrontkæmpere og folk, der ville have været Quislinge, hvis landet havde været besat. Neutraliteten er Sveriges forbandelse. Sverigedemokraterne var et tosseparti, indtil Jimmie Åkesson tog over. Den gode smag har en del højreekstremister at henvise til, og den klynger sig til dem, og det er grunden til, at de svinger mellem den ene og den anden ekstremisme, og aldrig lader til at finde balancen.

Lige sådan er en af grundene til, at der ikke har kunnet mobiliseres nogen fornuftig modstand mod, at landet nu på 30′ år lader sig masseinvadere og at svenskere uvægerligt vil komme i mindretal i deres eget land, om det så tager tyve eller halvtreds år. Det vil ske, andre kræfter vil overtage landet. De nuværende ledere ved det udmærket, de regner blot med at være pensionerede eller døde, når det sker, og det har de sikkert ret i, de er ikke dummere end enhver anden.

Man kan aldrig forudse, hvornår en krigstilstand vil bryde ud, men man kan som altid konstatere, hvornår betingelserne er tilstede, og det er de ved at være i fra dag. Ved Versaillestraktatens indgåelse i 1919 sagde Marechal Foch: ‘This is not peace, It is an armistice for 20 years.’ og han fik ret næsten på måneden. Samme med Sverige og senere med Europa, blot kan ingen sætte så præcis dato på. Hvis jeg var svensker, ville jeg stemme SD og ‘Love the One You’re With’, men jeg ville også vide, at det er for sent til at forebygge noget som helst.

Man må jo ikke sige, at Europas fremmedpolitik vil føre til krig, for så er man en ‘krigshetzer’ ligesom Churhill var, og som Fjordman er i dag, men da jeg sætter sandheden over karrieren, siger jeg det alligevel: I fører mine børn, i heldigere fald mine børnebørn eller oldebørn ud i krig. Hvorfor ? Bla. fordi islam altid fører til krig.

En hel del svenskere er emigreret, mange flere vil gøre det. Ældre svenskere jeg kender, siger de ville emigrere, hvis de ikke var så gamle, for de frygter at blive gamle i Sverige. De tilbageværende har det eksistentielle valg: At stemme SD, eller at tage hvad der kommer uden at have kastet deres lod i vægtskålen. Neutralitet er ikke et valg, det er et ikke-valg, det er det værste man kan gøre i enhver situation ikke at kaste sig ud på de 70.000 favne, men det er den svenske natur. Resten af Europa er ved at tage et forebyggende opgør med deres politikere, der vægrer sig mod at tænke en generation frem. Måske når de det, ligesom Churchill nåede det i sidste sekund.

Jeg sad på biblioteket i dag og talte med en polsk jøde, der var flygtet fra forfølgelse i 1969. Han sagde: “Hvordan kan I tillade det her overfor jeres land og jeres børn? Hvad tænker jeres politikere på? I lader islam invadere jer, det er en totalitær, politisk religion, de går til angreb på jer, de angriber os jøder, hvad venter I på?”

I går myrdede endnu en muslim en ung europæer uden anden grund end at kunne sidde og grine over det i retssalen. Det er krig. Halvdelen af de ‘racedræbte’ i England, er hvide englændere. Jeg havde svært ved at give den polske jøde et fornuftigt svar. Det påhviler heller ikke så meget mig, det påhviler dem I stemmer på at svare, og det påhviler jer, som stemmer. Elsk dem skæbnen har givet jer, eller giver den jer nogle andre, som I får meget sværere ved at elske. – Nedenunder er det en anden sag:

“Vi er blevet gift”

Jeg var ude og tage årets Det Nordiske Lys, og så ville de fotograferes på hjørnet af Store Kongensgade og Kongens Nytorv, det kan man ikke bebrejde dem. De ville ikke have billedet, men her er det altså. Jeg aner ikke, hvem de er. Det er kl 04, tre kvarter inden solen står op, det gik så hurtigt at det først er her bagefter jeg ser, hvor bedårende hun er. Tillykke.

det nordiske lys, 2013, I 069

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
9 years ago

Kanske flera som inte observerat detta. Såg inte inslaget förrän igår men de flesta av er är förmodligen redan insatta eller har anat det. Många av kommentarer och inlägg ger det vid handen inte minst Bergfast och Skåning i denna debatten. Här är i alla fall länken. Går naturligtvis att läsa i brittiska och europeiska tidningar. http://www.friatider.se/mandelson-erkanner-vi-iscensatte-en-medveten-massinvandring Detta borde vara förstasides nyhet överallt i västvärlden och politiker borde därmed ställas till ansvar för folken på olika sätt. Men som vanligt förbigås det mest väsentliga och upppseendeväckande med tystnad. Du ställer många berättigade frågor Skåning. Frågor som borde ställts då. Eller… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago

Men, politik åsido, så måste jag också önska tillykke till brudparet på bilden. Alltid härligt att se.

Skåning
Skåning
9 years ago
Reply to  steen

Meget smuk, som ni siger.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Skåning

Vi kan faktisk også sige “vakker” på dansk som jer ( ca. 😉 ), men
det er meget sjældent brugt i dag, og de fleste yngre mennesker i
DK ( under 30-40 ) ville nok glo på en, som om man var helt gak-gak,
hvis man pludselig brugte dette “ukendte” danske ord i en samtale.

Ak, ja – sic transit gloria mundi 😉

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  Skåning

Ja, hun er godt nok yndig.

Og den unge brudgom ser også ganske glad ud!

Michael Larsen
Michael Larsen
9 years ago

Sverige er ikke en øde ø i Europa hvad eventuelle etniske uroligheder angår. Mit gæt på et scenarie er at et eller andet sted i Europa vil der – i løbet af et årti eller to – opstå nigerianske tilstande med pogromer skiftevis den ene og den anden vej. Europa er så integreret at den dag det sker, spreder urolighederne sig lynhurtigt i hele Europa. Hvordan tingene derefter udvikler sig er helt uforudsigeligt.

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Vent til muslimerne er blevet så sejrssikre, at de tror,
de kan gennemføre alt, hvad de ønsker.
Det vil være situationen fra september 1943 om igen,
og da blomstrede modstandsbevægelsen for alvor frem.
Tyskerne mistede besindelsen og skød deres arresterede,
men danskerne samlede sig omkring den frihed, der
vinkede forude.
Frihedskrig betaler sig evigt, den er for folkets og landets
bevarelse.

falkeøje

Ulla
Ulla
9 years ago

Skal der være krig, skal det være i vores tid – for vi kan huske Danmark før islam, og der er ingen grund til at vente, til fjenden får organiseret sig bedre. Men det sker ikke. Vi glider stille ind i mørket.

Bergfast
Bergfast
9 years ago

Tror också att neutralitetsiver till viss finns som ett svenskhetsideal, som bildar som ett slags täcke över befolkningen …. Men samtidigt kan man fråga sig om det enbart är islam och muslimer som ligger bakom att invandringen kan ske som den sker? Alltså både vad gäller dess storlek, hastighet och utformning? Det är nog ganska tveksamt ändå? Det är väl snarare både vänstersidan, alltså både i socialdemokratisk och miljöpartistisk och socialistisk/kommunistisk tappning, som tillsammans med den nyliberala och tillika internationalistiska s.k. högersidan som står bakom denna stora och omfattande invandring? Muslimer av olika kategorier, särskilt då kanske från Afrika, som… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago
Reply to  Bergfast

För det första så vill jag säga att det inte är någon som påstår att muslimer dirigerar europeisk migrationspolitik. Det gör i huvudsak vita infödda politiker i respektive land. Men det får ändå effekten att islam tar över på sikt, pga det inneboende avståndstagandet från alla sekulära lagar och att det finns tillräckligt många inom gruppen muslimer som är bredda att mörda hädare, avfällingar osv. Detta tillstånd inträder redan vid 15% muslimer och delvis tidigare. Vi har inte polisresurser att skydda alla dem som hotas till livet för att ha kritiserat islam, målat något konstverk eller inte längre vill vara… Read more »

Per Albin
Per Albin
9 years ago
Reply to  Skåning

Skåning skriver. “Ni som har er andravärldskrigsfakta klar för er måste åtminstone kunna svara på den frågan. Varför ingen krigsförklaring mot Stalin?” Svaret är att britter och fransmän förklarade krig den 3 sept 1939 för att rädda vad man kallade den europeiska rättsordningen. Stater skulle hålla avtal och utfästelser, staters företrädare skulle tala sanning under överläggningar med andra staters företrädare, osv. Tyskland bröt mot den europeiska rättsordningen när man invaderade Österrike dagen innan landet skulle hålla folkomröstning om en ev förening med Tyskland, man bröt mot den igen när man lade under sig återstoden av Tjeckoslovakien sedan man fått Sudetlandet,… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago
Reply to  Per Albin

Tack för ett seriöst svar, Per-Albin (om nu inte denna tråden är helt gömd och glömd). Du har helt rätt angående annekteringen av resten av Tjeckien och Österrike. Visst var detta flagranta brott mot den internationella rättsordningen och Sovjet hade ännu inte denna meritlista. MEN. Man skaffade sig en sådan ganska fort, genom att kort efter Polen gå in i Baltikum och angripa Finland (som man inte helt lyckades med (no thanks to the allied). Snart därefter annekterade man väl även Bessarabien, om jag inte minns fel. Storbrittanien och Frankrike kunde fortfarande inte kosta på sig en krigsförklaring mot dessa… Read more »

Bergfast
Bergfast
9 years ago
Reply to  Skåning

Det var mycket intressanta och väl beskrivna perspektiv av historiska händelser kring andra världskriget, av Skåning. Alla historiska skeenden och händelser kan nog alltid inneha perspektiv som inte alltid blir så särskilt mycket uppmärksammade till förmån för andra skeenden och händelser, som då blir det desto mer uppmärksammade. Detta fenomen är nog mycket gammalt eftersom det väl heter att det är just segrarmakter som just skriver, och beskriver, historiska händelseförlopp som antingen varande av godo eller som varande av ondo utifrån just sina perspektiv och syn på saken. Skåning säger avslutningsvis:…”Och jag hoppas att jag inte med detta resonemang hamnar… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x