12
jul
Seneste opdatering: 12/7-13 kl. 1758
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Østeuropa har hidtil ikke trukket megen muslimsk indvandring – på grund af fravær af velfærd, givetvis, men den der er grund til at tro, at polakkerne har en anden tolerancetærskel overfor dårlig opførsel og besættermentalitet, end den vi hidtil har set i Vesteuropa. Som i England, Danmark, her i Sverige og i Frankrig her nedenfor. Jeg vil tro, polakkerne ligefrem tager krigserklæringer helt bogstaveligt: terrorplots, voldtægter, mord, røverier og deres øvrige gangster- og trusselskultur. Jeg tvivler på, de gør det i varmluftballoner som Venstres støjsender Ingrid, der jo “vil blive straffet i Helvede”. Primitivt og helt utilgiveligt ekstremt i Vesten, men det kunne da være interessant at se ummahen forsøge at trille bæ med polakkerne.

Fransk politi overfaldes i Paris, tysk politi i Hamborg-Altona

I wrote about this incident here a couple of weeks ago. It’s fairly typical these days. Police enter Muslim no-go area in force to arrest a criminal, then are attacked by a mob that forms almost instantly around them. A video recently surfaced showing some of what happened, however. Here it is.

The basic narrative goes something like this. Police move in to arrest a criminal called Makan. As they are doing so, Makan’s brother Mohammed tries to intervene. The police later arrest him too. A Muslim mob forms. Makan and Mohammed’s mother is part of it. The police used tear gas and flashball guns to disperse the mob. During use of these weapons, the criminals’ mother is hit by something and later loses her eye in hospital.Paris: Video of Muslim Mob Attacking Police (Villemomble : une femme perd un oeil après le tir de flash-ball d’un policier.) – Le Parisien har tilføjet tekstforklaringer undervejs i videoen.

Wütender Mob geht auf Hamburger Polizisten los

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

Polsk motstand mot muslimer? Interessant i den forstand at Polen også er et svært katolsk land, og allerede er storeksportør av katolske prester til resten av kontinentet. Kanskje kan vi se til Polen, ja endog til Russland, for hjelp også når det gjelder mindre geislige oppgaver i de respektive katolske og ortodokse områder av Europa!

trackback

[…] We posted yesterday about the Muslim riots in Hamburg-Altona that started last Thursday. Below is a news report from Bild TV about what happened on Friday night. GoV med transskription (Fransk politi overfaldes i Paris, tysk politi i Hamborg-Altona.) […]

falkeøje
falkeøje
8 years ago

En europæisk borgerkrig bliver enden på dette eksperiment.

falkeøje

Jakob
Jakob
8 years ago

En firestarter kunne være dette: Uroligheder i en muslimsk ghetto, der fører til dødsfald blandt både ordensmagten og blandt muslimer. Konflikten eskalerer til muslimsk hærgen i villakvarterer, med dræbte kæledyr, hærværk og biler i brand. Nu bliver man nødt til, at sætte militæret ind. Det pisser muslimerne i andre europæiske lande så meget af, at konflikten breder sig over grænserne. Muslimerne begynder nu at koordinere terroraktioner overalt i Europa, og mujahedinere vælter ind fra muslimske lande for at assistere. Så kører toget, og det standser ikke før endestationen.

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago
Reply to  Jakob

Det er lige præis sådan jeg også forestiller mig, at det vil starte.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
8 years ago

@ Bergfast

“De som mentaliserar sådana lösningar som krig, och som bidrar till att bädda för dem, och som kanske också direkt förespråkar dem, ja, som kanske önskar dem, som kanske längtar efter dem, som drömmer om dessa krigiska lösningar, har alltså oftast varit manliga hjärnor genom historiens gång.”

Ja utan tvekan.

Men nu får vi för kanske första gången i världshistorien se vad som sker när man istället låter kvinnliga hjärnor styra. Detta är fallet i dagens Sverige och förefaller resultera i ett nationellt självmord under maximalt förnedrande omständigheter.

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Utlandssvensk

Utlandssvensk:…”Men nu får vi för kanske första gången i världshistorien se vad som sker när man istället låter kvinnliga hjärnor styra.”…

Själv är jag inte förespråkare av feminism.

Kanske vore det egentligen bättre om det inte fanns kvinnlig rösträtt. Vem vet..

Feminism kommer ur kommunistiska ideal om jämlikhet vilket jag ser som i mångt och mycket en chimär och som någonting som egentligen är ganska så onaturligt. Varje människa är en unik individ och alla människor är ojämlika.

Marit
8 years ago
Reply to  Bergfast

Bergfast : Hva med det svenske mantra :” Vi gillar olika” ?

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Marit

Marit undrar över en politisk paroll som lanserades av Aftonbladet som ville propagera för mångkulturalism genom denna fras. Det är ju naturligtvis en fras som inte alls stämmer överens med hur de allra flesta människor runt jordklotet i praktiken fungerar i något som helst sammanhang. Inte ens på en tidningsredaktion, och inte heller egentligen i någon församling, eller i något politiskt parti och inte heller i de flesta nationer. De flesta människor, folk och nationer identifierar sig med sina egna och med dem som liknar dem själva på olika sätt. Det kan vara både etniskt, kulturellt och ideologiskt och även… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Marit

Ps. Denna människovänlighet inbegriper även ett hänsynstagande också till skandinavers och nordgermaners behov av att kunna känna sig hemma i sina städer, byar, affärer, arbetsplatser och allmänna statsrum i deras hemnationer. Om man vill vara människovänlig alltså. Då visar man förståelse för de protester mot en ansvarslös, överdimensionerad, alltför hastig och alltför dåligt utformad invandringspolitik som bedrivs. En politik som inte vill visa hänsyns och människovänlighet ur alla människors perspektiv. Många människor i de skandinaviska nationerna har förlorat eller känner sig vara på väg att förlora sina möjligheter till hemkänslor. Det talas om att äldre invandrade människor från avlägsna nationer… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Marit

Angående vi gillar olika, här kommer ett citat, eller utdrag, från en (delvis märklig men ändå intressant), artikel som publicerades på Avpixlat för några dagar sedan med titeln: ”Vi gillar lika”: Citat: ”Om det vore så att vi verkligen, innerst inne, gillade olika, borde vi inte kunna se att i länder där det finns en väldigt blandad befolkning att man där väljer att para sig och få barn över de etniska gränserna? Skulle vi vara helt indifferenta skulle ju blandningar ske huller om buller utan tydligt mönster. Detta är en grundläggande fråga som är viktig därför att den svarar också… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Kurt Westergaard-galleri i flammer [ Meget mystisk så brændbare bygninger i DK er blevet de senere år … ]

http://nyheder.dk.msn.com/krimi/kurt-westergaard-galleri-i-flammer

Brand i et udhus ved siden af Galleri Draupner i Skanderborg spredte sig til galleriet. Alle værker reddet ud.

Galleri Draupner i Skanderborg står fredag eftermiddag i flammer, men ilden er under kontrol og er ved at være slukket, oplyse vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Fritz Lund.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

Ok, tak 😉

Man er efterhånden begyndt at forvente det værste …

Bergfast
Bergfast
8 years ago

Att drömma om krig och att förespråka blodiga krigsbataljer och segrande krigsslag, samt att propagera för krig, gör nog egentligen endast galningar. Oftast män. De förstår inte bättre. Att hela tiden hålla på och jämföra med Wien 1683 med dagens politiska situation i Europa i relation till islam och muslimer, är egentligen ganska befängt. I ett politiskt läge då det fanns militärer, arméer, och tränade soldater och där det också fanns politiska ledningar och makthavare som beslutade sig för att vilja försöka bekämpa framryckande ottomanska styrkor i arméformationer och genom väpnade strider där då de olika arméerna stred mot varandra… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  steen

Steen sa:…”“Man kan sige, hvornmår betingelserne for krig er tilstede, men man kan sjældent sige, hvornår den bryder ud”….

Kanske i vissa fall…

Men det är samtidigt ändå tveksamt.

Nationer har nog oftast förmågor att upprätthålla inbördes ordning och sätter då olika upprorsmakare och bråkmakare i fängelse så länge som nationerna inte själva vill ha några krig?…

Krig skapas nog oftast och troligen med vilja efter att noga ha planerats för, av just dem som vill ha krig…

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Bergfast

“Kanske i vissa fall… Men det är samtidigt ändå tveksamt. Nationer har nog oftast förmågor att upprätthålla inbördes ordning och sätter då olika upprorsmakare och bråkmakare i fängelse så länge som nationerna inte själva vill ha några krig?… Krig skapas nog oftast och troligen med vilja efter att noga ha planerats för, av just dem som vill ha krig…” Frem og tilbage er lige langt, pludder og pladder, men sådan er hyggesnak i rundkreds, man føler sig så inkluderet og et godt menneske. Krig er politik med andre midler, intet mærkeligt ved krig. Menneskets krige har i øvrigt været en… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Bergfast

Det er netop problemet med islam, det er ingen stat, men alligevel en stat “Ummahen”, dækkende alle muslimer i hele verden. Der er altså ikke noget specifikt punkt at angribe og ødelægge, som i en konventionel krig. Asymmetrisk krig kaldes den slags undertiden, en borgerkrig kan du kalde det, som feks. Jugoslavien, hvor muslimer ønskede statsdannelse af “deres territorium”. Samme som vi såmænd ser starten på med bilafbrændinger, sten mod offentlige myndigheder osv. Der er intet nyt i alt dette, manualen er fra ca. år 700. Læs Trojan Horse. Og der er kun en måde at håndtere det, hvis man… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Steen, (och också T. Snorrason): Dvs.: …Kanske det i vissa fall går att säga när betingelserna för kring, (även inbördeskrig), riskerar att föreligga. Men det är ändå tveksamt att det alltid går att vara säker på den saken. Det kan nämligen alltid och överallt ske stora och drastiska förändringar som kan medföra att det ändå inte sker. Trots att många kan se det som att tydliga och uppenbara förutsättningar verkar finnas. De som mentaliserar sådana lösningar som krig, och som bidrar till att bädda för dem, och som kanske också direkt förespråkar dem, ja, som kanske önskar dem, som kanske… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Bergfast

Bergfast, du er alle tiders vrøvlehoved. 1683 var afslutningen på de evindelige invasioner fra osmannerriget i Europa, derfor er årstallet specielt. I nærområderne, Ukraine, Bulgarien, Rumænien – og tidligere fra Kazan mod Moskva osv. var der årlige invasioner i det små og større med store styrker med jævnlige mellemrum. Reelt for at skaffe sig slaver, for de muslimske lande var alle slavestater (ja, jeg ved godt, at livegne bønder også fandtes den gang!) og årlige skattebetalinger – jizya (eller hvordan det nu staves) – det var ikke for at sprede islams gode budskab, for så kunne man jo ikke opkræve… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

T. Snorrason sa:…”Det er ikke uden årsag, at kvinder generelt ikke indtager de ledende poster i erhvervslivet.”

Ja det kan nog ligga mycket i det….

Kanske T. Snorrason då i själva verket sympatiserar mer med islam än vad han själv eventuellt tror.

Sean
Sean
8 years ago
Reply to  steen

“Eksempel Balkan. Da Tito døde i 1980, vidste mine kroatiske venner, at der ville komme krig på et tidspunkt. De kunne ikke vide, at det blev i 1992.”

Det samme sa min, den gang, serbiske siv.ing.-kollega i 1988:

– Det blir krig i Jugoslavia om få år.

Vi andre lo alle sammen godt av ham den gangen. Det kunne jo ikke bli krig i Europa …

Olav
Olav
8 years ago
Reply to  Sean

Jeg husker en av NRKs korrespondenter forklarte det samme, da Tito lå på dødsleie.
Han var limet, som med makt og mynde bandt sammen folkegruppene, som alle hadde potensiale i seg til splid.
Det ville komme til grusomheter.
Men hvilke grusomheter, og vidden av det hele så han selvfølgelig ikke for seg..

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Bergfast

Lycka till med projektet att snacka muslimerna ut ur Europa.

mb
mb
8 years ago

Interessant.
Men Polen har haft lang erfaring med islam, dog af den mere anonyme slags
http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Poland

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Vi har brug for et foregangsland!!!
Polen synes at være et fint bud.
Den brand, der udbryder der, skal fremmes til
at dække hele Nord Europa.

falkeøje

Santor
Santor
8 years ago

Yup, Polen kunne udmærket være den “firestarter” der sætter hele Europa i brand.

Og, politikerne er skide bange. De vil gøre alt for at stoppe det!

Som Støjberg. Som Stampe og tidligere Williy. Selvom de ved at kun handlinger virker.

Prudentius
8 years ago

Man må tro at Polen er styret af det samme globaliseringsglade slæng, som resten af EU og dermed vil opleve det samme systematiske forsøg på at splintre landet via masseindvandring og underlægge det fuldstændig bureaukratisk kontrol fra Bryssel. Med eller uden velfærd er Warszawa, Krakow, Gdansk osv. osv. stadig at foretrække frem for Islamabad, Mogadishu, Damaskus osv. osv. Det skorter ikke på mennesker der er parate til at flygte fra deres egen kulturelle-politiske-sociale-økonomiske fallit og genopføre deres evige tragedie på europæisk jord. Ligesom det ikke skorter på europæiske politikere der parate til at modtage dem og installere dem i rettighedernes… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  Prudentius

Polen har historisk gennem århundreder været i krig med islam, ja det er endog polakker under Sobieski, som redder Wien 1683, med hvad man kunne kalde den tids NATO-aktion.
Derudover har de utallige gange slået osmanniske angreb tilbage, så de kender udmærket islam rent historisk og har stolte traditioner i den slags.
Polen har i øvrigt siden tartarinvasionerne i 1200tallet haft en lille mindretal af muslimer og aldrig problemer med dem.
Helt sikkert, at muslimer i Polen ikke skal opføre sig som i Vesteuropa.

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Prudentius

Bare rolig, det kommer altsammen. Polen har gennem århundreder sloges med osmannerriget og har stolte traditioner derfra, som er en del af deres historiske arv, de alle kender. I 1683 var det en polsk konge, Sobieski, som stod spidsen for en regulær “NATO-aktion”, der reddede Wien. Danmark sendte også tropper, men sagen var ordnet, før de kunne nå frem. Fra 1683-1720 smed østrigerne sammen med bayrerne osmannerne ud af Sydeuropa. Og Frankrig, som sædvanligt, gjorde selvfølgelig alt for at sabotere udsmidningen. Islam bliver smidt ud af Europa, og det bliver en voldelig omgang, idet man kan forvente, at de nordafrikanske… Read more »

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x