15
jul
Seneste opdatering: 15/7-13 kl. 1850
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En bus fra RATP brød i brand lørdag omkring 20:15 på Boulevard Berthier i det 17. arrondissement i Paris. Ifølge vidner interviewet på stedet og politiets kilder skyldes branden en Molotovcocktail kastet mod bussen. Ifølge RATP optrådte chafføren professionelt og evakuerede de 50 passagerer.Han pådrog sig lettere skader. Paris : un bus RATP incendié par un pétard sur le boulevard, Paris : une interpellation après l’incendie d’un bus.

Netherlands: Worrying That Population Experiences Islam as Threat

Vice-Premier and Social Affairs Minister Lodewijk Asscher considers it worrying that part of the population experiences Islam as threatening.

“The increasing visibility of Islam in our society, the different traditions and views, and the association with violence and radicalisation have led to part of the people seeing Islam as a threat. This is a worrying development because this threatens the cohesion and stability in society,” writes Asscher in answer to questions from the Party for Freedom (PVV). Nisnews

Multiulturens trafikulykker

Det er kendt gennem undersøgelser, at 3 verdensindvandrere er indblandet i 2-3 gange flere ulykker end andre. Set med den viden, er tallene om Malmøs trafik helt forventelige. Når man opløser en by og et land, ses det på ethvert parameter.

Malmö hade högst antal omkomna och skadade människor i trafiken per capita under 2012. 660 skadades eller dödades per 100 000 invånare på kommunens vägar. I Stockholm var siffran 391 och i Göteborg 246. Det visar statistik från Transportstyrelsens olycksdatabas som Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande, NTF, och Statoil låtit sammanställa.

“Det är naturligt att kommuner med lite trafik har få olyckor i förhållande till folkmängden. Men att skillnaderna är så stora mellan våra större städer är uppseendeväckande”, säger Rickard Cosini, kommunikationsansvarig på NTF, i ett pressmeddelande. Malmö värst drabbat av trafikolyckor

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marit
8 years ago

At trafikkulykker er markant hyppigere i Malmø enn i mindre berikede svenske byer er helt forståelig. Antallet muslimske innbyggere tatt i betraktning. Muslimer blir lett forbannet og krenkte, også i trafikken. Derfor har de lettere for å bryte regler. I tillegg kan man ikke se bort ifra at mange kanskje bare har kjøpt seg et sertifikat.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x