18
jul
Seneste opdatering: 18/7-13 kl. 1206
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

article-2367612-1ADCFD1E000005DC-626_964x636

Man kan jo næsten kun elske eurokraterne i Bryssel og deres ødelæggertrang. De lader os plyndre og smiler til. Hvor mange turister har sat deres ben i Paris for sidste gang?

Stalking their prey around some of the most famous tourist attractions in the world, they will stop at nothing to intimidate and steal. These disturbing pictures showing gangs from Romania and Bulgaria operating in Paris were published in the prestigious Paris Match magazine, which devoted eight pages to them under the headline The Flagrant Crimes Of Pickpockets. Brazenly targeting their victims in broad daylight at cashpoints, on crowded pavements and in parks and Metro stations, the increasingly aggressive gangs are causing chaos and misery in the French capital.

Police patrols have had to be dramatically increased around iconic monuments such as the Eiffel Tower and The Louvre museum, where earlier this year staff walked out because of the lack of protection against organised Roma groups stealing on an industrial scale from workers and tourists.Countless thefts are being carried out every day by members of the gangs, many of whom are barely teenagers. And, as Britain prepares to allow thousands of immigrants from Romania and Bulgaria to seek work in the UK as a result of changes to EU immigration rules on January  1 next year, there is every chance of similar Roma gangs coming to the United Kingdom. Invasion of the pickpockets: Disturbing pictures show Eastern European gangs brazenly targeting victims in broad daylight on Paris streets (and they could be heading for the UK) – se alle fotos.

article-2367612-1ADCFD42000005DC-880_964x636

I Holland har samme rumænere – formentlig også sigøjnere – udført et mere spektakulært tyveri/hærværk:

All seven paintings stolen in a raid on Rotterdam’s Kunsthal last October have been destroyed in a fire after the thieves failed to sell them, investigators have confirmed.

Monet’s Charing Cross Bridge, London – one of seven paintings thought to have been reduced to ashes by the frustrated gang.The €18 million haul, including works by Monet, Matisse and Picasso, was taken in the early hours of October 16 before being transported to Romania. Six suspects are due to stand trial in Romania in connection with the theft, including the mother of one of the robbers. Priceless Monet, Matisse and Picasso works burned by gallery raiders

To nazimordere, Norges værste massemorder…og Fjordman

Lidt injurier op til toårsdagen for Utøya. Stian Bromark er ikke hvilken som helst internetchikanør, han kalder sig journalist, litteraturkritiker, oversetter og forlagsredaktør, og han ved, at andre er sluppet afsted med et lignende, inkriminerende mobberi i Norge, så Stian Bromark er en rigtig helt, uden tvivl an honourable man. Den 22 bliver en hård dag for det plagede Norge at komme igennem, men bagefter venter i det mindste valget den 9. september, hvor den røde regering næppe kan undgå at ryge ud med et brag.

Uavhengig av skyldspørsmålet: Flere har de siste dagene spurt seg hva det er med jordsmonnet i Norge som gjør at hatretorikere har så gode vekstkår. Tre internasjonalt kjente ekstremister er nevnt. Vi kan føye til én av Europas mest innflytelsesrike islamofobe ideologer; den norske bloggeren Fjordman. Quisling, Breivik, Vikernes og Fjordman er forskjellig i form og innhold, men fellestrekket er hatet mot minoriteter og sosialdemokratiet, og dyrkingen av det ariske, norrøne og det «ekte» europeiske. Fascinasjonen for den ariske rase er gammel og lite aktverdig, og dessverre langt fra utdøende. Norge og nordmenn har alltid hatt en særegen posisjon i dette blonde, muskuløse universet, og dette kan forklare hvorfor de har fått internasjonal stjernestatus. Men det forklarer ikke hvorfor aggresjonen i utgangspunktet bobler under vårt moderne, harmoniske overflodssamfunn. De fire store

Hvert fjerde “asylbarn” er voksen – mange er kriminelle

Svært mange enslige asylsøkere oppgir feilaktig at de er mindreårige, for å påberope seg flere rettigheter. Men nå tas stadig flere av dem i aldersjuks. Utlendingsdirektoratet (UDI) bruker blant annet røntgenbilder av tenner og håndledd for å fastslå alderen, en praksis som har vært i bruk siden 2008.

Røntgenbruken er gradvis trappet opp i omfang, og fra april i år begynte UDI med røntgenundersøkelser også av mindreårige asylsøkere som først har søkt asyl i andre europeiske land, såkalt Dublin 2-ere. Dermed utføres det nå røntgen på alle enslige mindreårige asylsøkere som ikke kan dokumentere alderen sin.

– Vi så at mange i denne gruppen mindreårige asylsøkere var over 18 år. Denne gruppen unge voksne skapte problemer ved flere av mottakene våre. Mange var også kriminelle, forteller Bente Skarprud Aavik, enhetsleder i Barnefaglig enhet i Asylavdelingen i UDI. Stadig flere asylsøkere tas i aldersjuks

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
8 years ago

Kanske mänskligheten alltid har varit mer eller mindre kriminell? Vad är nationer? Vad är skatt? Är skatt som medborgare betalar ungefär detsamma som – beskyddarpengar – , i den kriminella världen? Vem vet… Utdrag ur boken When victims rule, där de flesta citaten, (och de ibland märkliga negativa generaliseringar som görs kring judar, vilka man nog inte skall fästa sig alltför mycket vid. Livet var nog många gånger svårt i det Nya Landet, Amerika, på den tiden), kommer från judiska skribenter. 9 “Of all the areas of Jewish enterprise,” notes Gerald Krafetz, “none has been so overlooked as the field… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Oj, då, det blev visst en ej avsedd dubblering av texten. Steen får gärna korrigera bort den andra halvan, (alltså från den andra 9:an i texten), som ju är i stort sett densamma som den första halvan. (Tråkigt att korrigeringsfunktionen är borttagen.)

HH
HH
8 years ago

I juli 1916 lästes avpolitiskt intresserade athenare följande cirkulärskrivelse, undertecknad av metropoliten Ambrosios och ärkebiskop Nikeforos: “Vi undertecknade ha från tusentals medborare och reservister mottagit uppmaningar att exkommunicera Eleutherios Venizelos såsom skyldig till landsförräderi. Han har förått vårt folk till engelsmän och fransmän. – – – – – Över denne förrädare Venizelos ha vi därför nu uttalat exkommunikation, under bön att följande olyckor må drabba honom: Jobs sårnader, Jonas elände, Johavas spetälska, de dödas mörker, de döendes kval, Helvetets åskor och Guds och människors förbannelse. Och samma anathema skall av oss utsägas över alla som rösta på honom vid de… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Uanset hvor meget disse ‘selvgode’ kultur-marxistister hader ‘os Danskere’ og gør alt hvad de kan for at distancere dem selv fra os og Danmark, (som de ‘verdensborgere’ de selv mener de er), så kunne de færreste af dem tænke sig at bo og leve i eksempelvis et muslimsk land. Jo, måske for en kort periode, hvor de er udsendt for en eller anden af disse talrige ‘NGO’er’, men de kunne for eksempel ikke drømme om at udskifte deres Danske pas med for eksempel et Egyptisk, og er som sådan er de dybest set lige så store ‘hjemmefødninge’ som alle os… Read more »

Prudentius
8 years ago

Genier ud i kunsten at destabilisere nogen af verdens hidtil mest velfungerende og succesfulde samfund.

Det sjove paradoks, der er indbygget i den omsiggribende vestlige deroute er, at samfund åbenbart kan blive så rige og så sikre, at deres eliter gribes af kollektivt vanvid.

Mennesket skal åbenbart leve i en eller anden grad af modgang for at bevare fødderne bare nogenlunde på jorden. Og netop i denne sammenhæng kan vi, meget mod vores vilje, prise os lykkelige for modgangen er på vej i lårtykke stråler.

Vores politikere satte ud for at besejre virkeligheden. Og det ved vi udmærket hvordan ender.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  steen

Det kultur-marxistiske selvhad er åbenbart ikke nået til Japan endnu. Det forkommer mig faktisk, at være et fænomen som udelukkende har ramt Europa og Nord-Amerika.

Morten - - -
8 years ago
Reply to  JensH

Mener du mon ikke den kultur-marxistiske selvgodhed? For deres had er vist kun til os andre, selvom de omtaler os som “vi danskere”.

– – –

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  JensH

Den med europæisk selvhad tror jeg er endnu et forsøg på at finde en forklaring på noget, som er noget helt andet. At marxistisk og kommunistisk tænkning og opfattelse er blevet en del af vort uddannelsessystem, er der ingen tvivl om. Ligeledes er feminisme blevet en del af Vestens tankesæt. Men jeg tror nok så meget, at den nuværende situation med at tage sig af “flygtninge” (som reelt for størstedelen af de til Vesten jommende, er fattigdomsflygtninge og ikke politiske flygtninge.) skyldes eftervirkningen af jødeforfølgelserne før WWII. Siden er der med FN og propaganda opstået en hel industri, som lever… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x